Pooch pe hooch devine blocat pentru dui

Pooch pe Hooch devine blocat pentru DUI

Doar când credeți că ați auzit fiecare scuză din carte ... Miercuri, 7 octombriea la aproximativ 7:45 p.M. Un suspect DUI a dat județului Manatee, deputaților Florida o alergare pentru banii lor. Omul conduce ofițerii pe o chase de mare viteză și când l-au reținut în cele din urmă, ia spus că nu este el în spatele roții, Dar câinele lui. Poochul a fost blocat pentru DUI? Nope ... Din anumite motive deputații nu au crezut niciodată povestea omului.

Am făcut toate scuze pentru ceva pe care l-am făcut la un moment dat sau altul, dar acest lucru este puțin. Eu iau că tipul a băut și în mod clar nu a putut lua decizii raționale, dar haide! A crezut de fapt că ar funcționa? Nu-mi pot imagina o parte din scuzele sălbatice pe care acești ofițeri au auzit în timpul lor, dar acesta a trebuit să fie aproape de partea de sus a listei.

LEGATE DE: Cataramă că centură: de ce aveți nevoie de un scaun de mașină pentru câini

Reliford Cooper III, 26, ar fi fugit, a condus la două șanțuri, a alergat un semn de oprire și, în cele din urmă, sa prăbușit într-o casă. Da, ai citit corect, sa prăbușit într-o casă. Poate că tocmai a sărit în fața lui? Probabil că nu era vina lui nici.

Pooch pe Hooch devine blocat pentru DUI

Cooper a încercat să eludeze ofițerii pe jos și să caute refugiu la o biserică din apropiere, dar biserici l-au urmărit. El a fost reținut la scurt timp după și în timp ce el a fost cătușat, el a spus deputaților: "Nu conduci mașina."El a elaborat mai târziu povestea lui spunând:" Mele Câinele conducea acea mașina."Nu este surprinzător, ofițerul de arestat a remarcat că mirosea marijuana arsă și un miros puternic de alcool în vehicul.

Din fericire, nici un câine nu a fost văzut de fapt în vehicul sau în jurul premiselor după ce vehiculul sa prăbușit. Nu sunt sigur ce este în apa din Florida, dar înapoi în luna august o femeie din Wildwood (lângă Orlando) Florida a folosit aceeași scuză când a fost arestată pentru suspiciunea lui DUI. Christina Anne Marie Lameaux și-a prăbușit mașina într-o clădire de apartamente, dar a spus poliției că câinele ei era responsabil pentru conducerea periculoasă.

Lameaux a fugit scena accidentului, dar poliția a urmărit-o ușor de când și-a lăsat mașina în urmă. Când au găsit-o în apartamentul ei, mai târziu, era încă dezorientată și mirosea de alcool. LaMoreaux nu a spus de fapt că câinele ei era în spatele volanului mașinii, dar a vina incidentul pe pooch.

Pooch pe Hooch devine blocat pentru DUI

S-ar putea să vă sune prost, dar se întâmplă mai mult decât credeți. Animalele de companie sunt adesea acuzate de Bumping roata sau schimbarea, distrage atenția șoferului făcând un zgomot ciudat sau să se îmbolnăvească sau să se târască pe șofer în timp ce încearcă să se concentreze pe drum. Proprietarii de animale de companie pot încerca să-și vina animalele de companie, dar singura vină în aceste situații este proprietarul.

LEGATE DE: 10 elemente de care aveți nevoie când călătoriți cu câini

Este extrem de important să vă asigurați că câinele dvs. este securizat în timp ce conduceți și nu se rătăcește în mod liber în jurul mașinii. Există multe opțiuni de alegere, astfel încât să puteți selecta produsul care îndeplinește nevoile dvs., se potrivește vehiculului dvs. și este confortabil pentru animalul dvs. de companie. Puteți să vă plasați câinele într-un scaun de mașină canin sau să le asigurați prin centura de siguranță cu utilizarea unui a hamul de mașină.

Dacă aveți o rasă mare, poate fi mai bine să achiziționați o barieră PET care să-l țină pe scaunul din spate sau în spațiul de marfă din spatele scaunului din spate. De asemenea, puteți folosi o cutie pentru a vă menține câinele în timp ce sunteți pe drum. Indiferent ce faceți, asigurați-vă că câinele dvs. este securizat în siguranță în orice moment pe care îl conduceți - chiar dacă conduceți doar câteva mile. Animalele de companie gratuite pot fi o distragere uriașă și pot deveni, de asemenea, un proiectil foarte periculos în caz de accident.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pooch pe hooch devine blocat pentru dui