Revizuirea cărților: buster - câinele militar care a salvat o mie de vieți

Câinii militari sunt uimitoare. Ei pot mirosi explozivi, pistă criminali și ajută la slujba noastră bărbați și femeie în nenumărate moduri. Nu este doar munca pe care o fac atunci când sunt la datorie care le face speciale, conexiunile pe care acești câini îl fac cu mânerul lor este ca nici unul altul.

Buster: Câinele militar care a salvat o mie de vieți este o poveste despre unul dintre acești câini uimitori și este spus de manipulatorul său, Will Barrow, în acest roman cu inimile scrise de Isabel George.

M-am întors la canise și m-am întors cu Buster, spunându-i totul despre dezbatere și cât de bucuroasă am fost să mă întorc și să fiu în viață. Ca de obicei, el a stat și a ascultat și a luat totul în pasul său. Doar ședința cu el era importantă pentru mine și când l-am mângâiat, am fost conștient de faptul că momentul ar fi putut fi atât de diferit - chiar și inexistent.& # 8221;

Buster a fost un spaniol Springer englez. El a fost un câine militar foarte instruit care a servit cinci excursii în trei războaie separate: Bosnia, Irak și Afganistan. Aceasta este o realizare de neegalat de orice altă canină militară. Buster este mascota oficială a poliției RAF.

Revizuirea cărților de câine - Buster: Câinele militar care a salvat o mie de viețiAceastă carte se referă la povestea lui Buster, așa cum sa spus de către sergentul de zbor de poliție din Poliția RAF, Barrow. Buster a fost cu adevărat unul dintr-un milion de câini care și-a servit țara cu devotament neclintit. Modul în care Barrow spune această poveste va face chiar și un iubitor non-câine aprecia legătura dintre câini și oameni.

Cartea este ușor de citit și este adecvată pentru copiii mai mari, precum și pentru adulți. Indiferent dacă sunteți interesat de aspectul militar al cărții sau de partea caninei, veți obține mult mai mult decât anticipați din această poveste. Pentru că militarii se află acolo, această carte oferă o perspectivă de bază despre multe dintre activitățile zilnice ale soldaților care au luptat și în prezent se luptă în Irak și Afganistan.

Dar în inima romanului este relația dintre barrow și buster. Barrow spune o poveste inimaginară despre modul în care el și canina le-au salvat pe ceilalți. Chimia dintre cele două este în mod clar abordată, iar Barrow Naratează emoțiile lui Buster într-un mod cald și amuzant. Este clar că Barrow este un iubitor de câine care este mândru să lucreze cu un partener ca fiind constantă și loială ca Buster.

LEGATE DE: 25 cele mai bune cărți de câine Fiecare proprietar trebuie să citească

Desigur, aceasta nu este o carte pe care aș fi luat-o de obicei și cred, "wow! Acest lucru arată minunat!& # 8221; Am fost trimis această carte de la editor în schimbul revizuirii mele cinstite. Cu toate acestea, am fost cuplat la complot după ce am citit prologul. A fost evident de la început Buster: Câinele militar care a salvat o mie de vieți a fost mai puțin despre realizările uimitoare ale Buster și mai multe despre relația puternică dintre Buster și Barrow.

Sunt mândru de Buster, și mândru să-l cunosc și mândru că îl aud lăudat de colegi. Și acest lucru se întâmplă încă: deși sa retras, își aducă aminte de toate viețile pe care le-a salvat.

Știu cât de norocos trebuia să am buster de partea mea în conflict. Nu am fost niciodată singur, pe măsură ce alții erau singuri. El a arătat întotdeauna ca și cum ar fi înțeles tot ce am spus și am găsit un mare confort în asta, mai ales când nu era nimeni altcineva cu care nimeni nu putea să asculte. El a legat diferența când am lipsit pe cei dragi și este un decalaj care se lărgește - mai ales când sunteți împușcat.& # 8221;

Pentru iubitorii de câini, această carte va lovi cu siguranță acasă. Până la sfârșitul romanului veți fi îndrăgostiți de Buster și veți strânge și câinele dvs. puțin mai strâns. Puteți spune că această carte este scrisă în exact același mod în care Barrow a spus povestea. Așa cum ați citit-o, simțiți că stă lângă tine, povestindu-și aventurile cu Buster.

Buster: Câinele militar care a salvat o mie de vieți

Un lucru pe care l-am observat este că această carte are o cantitate mai mare de greșeli și o punctuație lipsă decât mă așteptam, dar nu este cu siguranță nimic care face ca cartea să fie greu de citit. Este doar un pic enervant dacă ești un ciudat de gramatică ca mine. Nu sunt ca niște greșeli pe fiecare pagină, ele sunt doar împrăștiate în mod aleatoriu în toată cartea și există mai multe dintre ele decât în ​​cele mai multe romane.

LEGATE DE: 10 cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii

Dacă căutați o citire ușoară, care vă va atinge inima și vă va lumina la puterea, curajul și determinarea câinilor militari și a personalului lor Buster: Câinele militar care a salvat o mie de vieți este cartea pentru dvs.

Această carte bună are un sfârșit fericit și o mulțime de momente în paginile care vor aduce o lacrimă la ochi. Dacă nu înțelegeți legătura sacră între un câine și stăpânul său, veți citi această carte.


Este rândul tău să revizuiască Buster - câinele militar care a salvat o mie de vieți

Aveți o experiență fără experiență Buster - Câinele militar care a salvat o mie de vieți? Care sunt gândurile tale pe această carte de câini? Simțiți-vă liber să vă lăsați opinia și evaluarea dvs. pentru Buster - câinele militar care a salvat o mie de vieți de mai jos și să ne spună ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuirea cărților: buster - câinele militar care a salvat o mie de vieți