Suferind de accident vascular cerebral, acest caine ar fi murit daca nu sa intamplat acest lucru

Acest câine ar fi murit dacă acest titlu didn =

Reporterii de știri sunt, de obicei, responsabili de raportarea asupra întâmplărilor locale. Dar pentru 7 știri de acțiune " propria Kimberly Craig, ea a fost mai mult decât un spectator când ea și prietenul ei au văzut în mod clar un Saint Bernard în primejdie.

Era o după-amiază fierbinte de duminică când Craig și un pasager conducea pe stradă și au văzut un amestec Saint Bernard sa prăbușit pe trotuar și se vărsa. Proprietarul a încercat să meargă câinele în lanț în noua ei casă când a avut loc incidentul.

Din fericire, Craig tocmai a vorbit Dr. Michael Hood DVM, la Greenfield animal spital despre acest incident. Cu faptele și pașii încă proaspeți în mintea ei, Craig a reușit să sară în acțiune și să ia câinele îngrijirea cu disperare necesară. Bosco (deoarece proprietarul a fost revelat mai târziu) a fost transferat la Detroit câine de salvare unde a primit îngrijire de urgență sub formă de oxigen, fluide intravenoase și unele plasme plasmatice.

Acest câine ar fi murit dacă acest didn

Proprietarul, care nu a avut timp sau interes pentru păstrarea acestui câine iubitor, la renunțat la organizația de salvare non-profit. Din păcate, îngrijirea Boscoe (redenumită roscoe) se va desfășura în sus de 4.000 de dolari.

LEGATE DE: Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Dacă doriți să donați să vă ajutați cu îngrijirea lui Roscoe sau sunteți interesați să-i dați o iubire, îngrijirea și dedicată pentru totdeauna acasă, vă rugăm să contactați Detroit câine de salvare pentru mai multe informatii.

Cu lunile fierbinți asupra noastră, noi ca părinți responsabili de companie ar trebui să cunoască semnele de accident vascular cerebral la animalele noastre. Acestea includ:

  • Limba roșie strălucitoare
  • Rapid gâfâind
  • Roșu sau gingii palide
  • gros, lipicios saliva
  • slăbiciune
  • ameţeală
  • vărsături (eventual cu sânge)
  • diaree (posibil cu sânge)

Dacă lăsați netratate aceste simptome se pot întoarce la șoc, comă și chiar moarte. Dacă aveți un animal de companie care suferă de accident vascular cerebral termic, Trebuie să-l răciți imediat prin îndepărtarea lui de la soare, de preferință într-o zonă cu aer condiționat sau cu un ventilator care îl suflă pe el.

Acest câine ar fi murit dacă acest didn

În al doilea rând, umezi animalul cu apă rece (nu rece) pentru a-și reduce temperatura internă. Atenție trebuie să fie utilizată aici ca răcire a corpului animalului prea rapid poate duce la probleme mai grave de sănătate. În al treilea rând, luați câinele dvs. la un medic veterinar pentru o lucrare completă sau pentru alte tratamente.

LEGATE DE: Top 5 Cel mai bun piscină plutește pentru câini să înoate

Din păcate, mulți oameni cred că își pot lăsa câinii supuși căldurii unei mașini blocate sau înlănțuite în afara fără adăpost pentru a scăpa de razele de blistere. Dacă observați un câine în primejdie într-o mașină blocată, alertați magazinul pentru a face un anunț pentru ca proprietarul să se întoarcă imediat. Vă puteți numi și ASPCA locală sau poliția.

Multe vigilente fac, de asemenea, chestiuni în propriile mâini și ruperea ferestrei vehiculului pentru a salva animalul suferind. in orice caz, Această tactică este supusă legilor fiecărui stat și poate ajunge la obținerea de salvator intenționat intenționat în necazuri.

Dacă vedeți un animal rămas afară fără adăpost sau îngrijire adecvată, atunci apelați încă o dată ASPCA locală sau salvarea animalelor. Împreună putem salva animale fierbinți de la suferința inutilă la mâinile proprietarilor de animale de companie iresponsabil.

> ">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Suferind de accident vascular cerebral, acest caine ar fi murit daca nu sa intamplat acest lucru