Dispecerul de poliție adoptă câine după ce proprietarul moare

Dispecerul de poliție adoptă câine după ce proprietarul moare

Slujba lui Lynn Willett ca dispecer de poliție a pus-o în câteva situații foarte interesante. Slujba ei este de a trimite ajutor străinilor atunci când ei sună cu o urgență. În această situație specială, ea a făcut mai mult decât trimite ajutor; ea a salvat un câine în nevoie.

În iulie 2012, Willett lucra la Departamentul de Poliție din Milwaukee. Un apel a venit în aproximativ un bărbat de 66 de ani care nu fusese văzut sau auzit de la trei zile. Willett expediată ofițerii la adresa pentru a verifica omul.

LEGATE DE: 25 cele mai bune cărți de câine Fiecare proprietar trebuie să citească 

Din păcate, ofițerii l-au găsit mort într-un scaun înclinat în camera lui de zi. Profesorul de școală necăsătorit a suferit de boli de inimă și a trăit singur cu ciobanul german de 10 ani Sargent Roscoe.

Dispecerul de poliție adoptă câine după ce proprietarul moare

Willett a primit un apel telefonic de întoarcere de la ofițerii din scenă care solicită ca ea să aibă controlul local de animale să iasă și să ia canin. Deși a fost o parte obișnuită a slujbei ei, nu se putea opri să se gândească la câinele vechi săraci, așezat la un adăpost înconjurat de pierderea proprietarului său.

Ea a mers la adăpost după ce a lucrat pentru a întreba ce s-ar întâmpla cu SGT. Roscoe și i sa spus că dacă nici o familie nu a ajuns să-l revendice în termen de șapte zile, el va fi adăugat la lista de eutanasie; o practică comună în adăposturi controlul populației de companie abandonate.

Ea a numit singura rudă pe care o putea localiza, mama de 90 de ani a bărbatului care a trăit într-o casă de îngrijire medicală. Casa nu ar permite ca ea să aibă câinele, dar mama era foarte preocupată de faptul că are SGT. Roscoe participă la înmormântare și a fost înconjurător să audă că el pot fi eutanasiate.

LEGATE DE: 10 sfaturi utile germane de formare a păstorilor

Dispecerul Willett sa întors la adăpost pentru a vedea dacă ar putea aduce câinele la înmormântare și i sa spus nu. Nu putea lăsa Sgt. Roscoe stau în spatele barelor și știa că era cel mai bun prieten al omului și a fost doar corect că la înmormântare. Willett a completat documentele de adopție în după-amiaza.

A adus pe Sgt. Roscoe la înmormântarea tatălui său și ea a spus că se așeză lângă caseta deschisă pentru tot timpul. Ea chiar a luat SGT. Roscoe să-și viziteze bunica la Casa de Nursing din când în când.

Din păcate, Sgt. Roscoe a murit în martie 2015, dar a trăit fericit de peste doi ani cu dispecerul care la salvat. Datorită bunătății și compasiunii lui Lynn Willett, SGT. Roscoe nu a mai făcut-o niciodată pe lista de eutanasie și a reușit să-și plătească ultimele respect față de cel mai bun prieten al său.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dispecerul de poliție adoptă câine după ce proprietarul moare