Interviu: cum să scrieți o carte despre câini

Sfaturi de top Câine - Cum să scrie o carte despre câiniRecent am citit și a revizuit cartea Buster: Câinele militar care a salvat o mie de viețiEste o carte ușor de citit, care spune povestea lui Buster, un câine militar care a servit cinci turnee de datorie - o realizare care este de neegalat de orice altă canină militară. Povestea este spusă de manipulatorul Buster, Barrow, și este scris de autor Isabel George. Ea a scris patru cărți, trei dintre care au făcut cea mai bună listă de vânzări de duminică. 

Am avut ocazia să vorbesc cu Isabel despre scrierea cărților despre câini și a fost o conversație foarte interesantă. Dacă ați avut vreodată ideea unei cărți despre câini, într-adevăr nu este un moment mai bun pentru ao scrie decât acum. Industria animalelor de companie este în creștere prin salturi și limite în fiecare an, iar mai mulți oameni dețin câini acum decât oricând. Isabel mi-a spus totul despre a fi un autor și cum este să scrie despre canini.

Interviu: Cum să scrieți o carte despre câini

Interviu scris o carte despre câiniSe pare că prima întrebare pe care le întreb întotdeauna despre intervievații mei este cum au început să facă ceea ce fac ei. Credeți sau nu, ca familia Isabel a copilului a avut întotdeauna pisici. Ca adult, copiii ei au certat-o ​​pentru un câine (ce copil nu face asta la un moment dat?) și în cele din urmă a dat în sfârșit. Ei au adoptat un mix de frică de frică de frică de frică.

Isabel sa bucurat întotdeauna de scris, și evident un iubitor de câine, așa că spera că cele două interese ar trece în cele din urmă căile. Fără a-l observa cu adevărat, ea a început o colecție de cărți și articole de ziare pe care toate au avut ceva de-a face cu eroi de animale. Ea a venit de atunci să-și dea seama că acest hobby a ieșit din multe, multe povești pe care tatăl ei le folosește pentru a spune despre mascotele de animale care adesea locuiau pe navele de război britanice (tatăl său era în Marina Regală).

Ceea ce mi-a spus fascinat și mi-a prezentat legătura care există între animale și militari și femei - în special în zilele întunecate ale războiului.

Isabel și-a început cariera ca autor cu o Cartea copiilor. Care pare a fi o audiență mult mai puțin amenințătoare pentru mine decât adulții. Idee bună, Isabel! Această primă carte, Animale în război: În asociere cu Muzeul de Război Imperial,a fost scrisă pentru copii și apoi le-a extins animalele în război, când și-a așezat următoarea carte pentru cititorii mai în vârstă.

LEGATE DE: 25 cele mai bune cărți de câine Fiecare proprietar trebuie să citească

Sa decis că o carte despre eroi de război canin ar putea fi calea de a merge, iar editorul avea dreptate! Câinele care mi-a salvat viața: Povești adevărate incredibile despre loialitatea caninei dincolo de toate limitele a fost publicată în ianuarie 2010, iar Isabel a reușit să împărtășească mai multe povestiri de câini eroici Dincolo de apelul de datorie: povestiri de încălzire a inimii de devotament și curaj în octombrie 2010.

Dar de unde provin poveștile? Îi caută? De fapt, în conformitate cu vechiul său hobby, ea colectează de fapt poveștile, dar, desigur, unii dintre ei își găsesc și calea spre ea. Sună atât de simplu, dar este doar începutul scrierii unei cărți despre câini.

Interviu Cum să scrieți o carte despre câiniPentru cea mai nouă versiune a ei, Buster - Câinele care a salvat o mie Vieți, Povestea în sine a fost descoperită într-un ziar național. Isabel a crezut că a fost o poveste uimitoare, iar Buster a fost un câine atât de fantastic - atât de frumos și cu o rulment militar incredibil. Era atât de impresionată că a contactat sergentul de zbor îl va avea pe Barrow și la întrebat dacă ar putea spune povestea lui Buster.

LEGATE DE: Top 3 cele mai bune cărți de formare pentru câini pe care le veți avea vreodată nevoie

Nu numai că a avut nevoie de permisiunea lui Barrow, dar avea nevoie de permisiunea militarului de a spune și povestea. După ce au primit bine de la ambele părți, au început procesul de scriere. Deși cartea este despre Will și Buster legatura stransa, Isabel a trebuit, de asemenea, să știe totul despre trecutul câinelui.

Avea nevoie să-și adreseze specializatorii anteriori despre experiențele lor, așa că a condus o mulțime de interviuri cu oamenii care știau Buster și care au lucrat cu voința. De asemenea, a trebuit să facă o mulțime de lectură de fundal despre diferitele conflicte pe care le-a implicat perechea pentru a stabili cartea în context.

Petrecerea timpului cu voința și busterul și vorbind cu oamenii cei mai apropiați de ei amândoi a fost cea mai valoroasă investiție din carte. Râsul și lacrimile acestei povestiri vor rămâne cu mine. A fost o onoare să putem lucra în carte cu Will, și acum va avea acea parte a Buster pentru totdeauna.

Când începeți doar, trebuie să faceți multe lucruri pe cont propriu pentru a vă ajuta să obțineți cartea dvs. în mâinile unui editor. Isabel a spus că a încercat aproximativ 10 ani pentru a-și face ideea de eroi de animale să fie acceptată de un editor. Când sa întâmplat în 2006, ea creditează o mulțime de ea la Muzeul de Război Imperial din Londra pentru a aproba ideea și a recomandat-o la editor.

Cartea a fost lansată la deschiderea animalelor muzeului în expoziția de război din Londra, și probabil a avut un pic de-a face cu următoarea propunere pe care a creat-o aterizare pe drumul cel bun la momentul potrivit. Isabel mi-a spus, o mulțime este în jos la noroc și nu renunța niciodată.& # 8221; Cuvinte mari pentru a trăi pentru un antreprenor.

Interviu Cum să scrieți o carte despre câiniIsabel pare să creadă că slujba ei este partea ușoară - bine, poate nu partea ușoară, dar partea distractivă cel puțin! Ea spune că, în calitate de autor, publicarea și marketingul sunt în afara mâinilor dvs. dacă lucrați cu o agenție de publicare. Ei se ocupă de marketingul pentru dvs., probabil că puteți începe în următoarea carte.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Când vorbim cu Isabel, aș putea să-i aud imediat pasiunea pentru munca ei. Nu știu dacă este scrisul sau animalele pe care le scrie - mai mult decât probabil că este o combinație a celor două. Dacă ați citit oricare dintre cărțile lui Isabel, știți că pasiunea ei strălucește și în scrisul ei.

Cartea ei cea mai nouă, numită Câini soldați, se datorează hitbovestorelor din Marea Britanie pe 28 ianuarie 2016. Este povestea a doi manipulatori tineri de câine care au fost uciși, câinii lor lângă ei, în Afganistan. Impactul pierderii lor este spus în principal prin mamele lor. Băieții s-au alăturat corpului veterinar al armatei regale - și așa, într-un fel, au făcut familiile lor.

Povestirile pe care Isabel le spune nu sunt doar câinii sau a personalului lor. Ele sunt povești despre viața eroilor uimitori, atât canin, cât și umană. Dacă vă bucurați de citirea cărților militare, Povestiri de câine, Sau doar literatura inspirată în general, aș recomanda foarte mult una dintre cărțile lui Isabel.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: cum să scrieți o carte despre câini