Irlandez setter otrăvită la show crugs dog

Irlandez setter otrăvită la Show Crugs Dog

Crupă de câine arată, una dintre cele mai mari din lume, este afectată de pretențiile de sabotaj și otrăvire. Săptămâna trecută, Jagger, un setter irlandez de 3 ani, sa prăbușit brusc și a trecut la doar 26 de ore după ce concurează în competiție.

Statoarele irlandeze sunt cunoscute pentru a fi Câini de familie minunați. După ce a murit vineri, 6 martie 2015, unul dintre coproprietarii lui Jagger a postat o declarație foarte sexuală pe pagina de pe Facebook despre câinele lor iubit, "& # 8230; o cantitate mare de carne de vită cubată, umplute cu 2- 3 otrăvuri diferite au fost cusute în carnea și # 8230; Timpurile de la autopsie face clar singurul loc pe care l-ar fi putut fi dat lui Jagger era în timp ce pe bancă la cruuri."

LEGATE DE: Top 21 sfaturi de antrenament pentru câini

Irlandez setter otrăvită la Show Crugs Dog

Concurența Crufers este condusă de clubul de kennel și au insistat că cauza morții lui Jagger nu a fost încă recunoscută. În declarația lor, s-au referit la afirmațiile pur și simplu ca zvonuri în acest moment.

Clubul Kennel a explicat că există mulți veterinari bine pregătiți la spectacolul de câine și niciunul dintre ei nu și-a exprimat nicio preocupare cu privire la jagger sau oricare dintre ceilalți câini fiind otrăviți. De asemenea, au insistat că nu au fost depuse plângeri de către niciun proprietar, dar sunt conștienți de rapoartele din mass-media.

Jagger a fost evident sănătos în timpul competiției și chiar a plasat al doilea în clasa sa. De obicei, otrăvirile accidentale la câini apar atunci când ingest Oniciile obișnuite de uz casnic, inclusiv plantele și substanțe chimice.

LEGATE DE: 11 sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Poliția se implică adesea cazuri care implică maltratarea animalelor, Și aceasta nu este o excepție. Departamentul de Poliție din West Midland din Anglia declară că nu au fost încă contactați de poliție în Belgia, locația unde a murit Jagger, sau de către oricare dintre coproprietarii câinelui.

În declarația departamentului, aceștia au menționat, de asemenea, că rapoartele de toxicologie, o investigație se va face împreună cu NEC și CRUMS. Până acum nu există niciun duce la cine ar fi putut să-i otrăvească pe câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Irlandez setter otrăvită la show crugs dog