7 Motive pentru care creșterea câinilor este rău

7 motive pentru care creșterea câinilor este rău

Creșterea câinilor este considerată a fi o activitate neetică și iresponsabilă pentru a participa. La fel ca în orice comerț, unii oameni au mari intenții, alții au execuții rele. Am enumerat principalele motive De ce creșterea câinilor este rău.

Rețineți că suntem o platformă educarea crescătorilor responsabili de câini la nivel mondial și credem că câinii de reproducție pot fi o mare activitate dacă este făcută corect și cu scopul. Reproducere de afaceri consideră că fiecare gunoi de pui ar trebui să aducă îmbunătățiri la rasa existentă și linia de sânge.

Pe această notă pozitivă, să revizuiți cele mai frecvente motive pentru care câinii de reproducere are o conotație proastă.

1. Suprapopularea

Sunt câini câini în adăposturi și câinii de reproducere înseamnă că cumpărătorii dvs. nu vor primi câinii lor dintr-un adăpost. Puteți găsi practic orice rasă de animal în adăpostul local - PureBred sau Mixt - dar consumatorii continuă să plătească sute, uneori mii de dolari, de dolari pentru câini de la crescători. Unii oameni cred că prin achiziționarea câinilor lor de la un ameliorator special, vor primi într-un fel un animal de companie superior. Cu toate acestea, acest lucru nu este în mod evident întotdeauna cazul și este unul dintre multe dintre motivele pentru care câinii de reproducție pot fi iresponsabili și dăunători, indiferent cât de bună poate fi reputația lor.

Crescătorii de reputație au o pasiune pentru câinii de reproducere și mulți iubesc cu adevărat animalele pe care le pasă, dar asta nu se adresează Problema foarte reală a ceea ce face animalele de reproducție la problema de suprapopulare a animalelor de companie existente. Milioane de câini peste tot cuvântul sunt eutanasiați în adăposturi în fiecare an din cauza lipsei de spațiu, a resurselor și a oamenilor care sunt dispuși să adopte aceste animale. Indiferent de modul în care te uiți la această problemă, ideea de a produce mai mulți câini pentru a satisface cerințele # 8220; # 8221; de oameni care sunt dispuși să plătească sume mari de bani pentru un pupură pură, în timp ce există sute de mii de câini de pâine care așteaptă în adăposturi supraaglomerate este un aspect foarte negativ al reproducerii câinilor.

2. Practici de reproducere proaste

Nici un crescător nu este perfect, dar Unii crescători împing limitele cauzând probleme extinse de sănătate pentru câinii pe care o reproducă prin practici de reproducere proaste. Creșterea câinilor a fost foarte funcțională - un ciobanesc rase doar câinii de vânătoare sau un vânător rasează câinii cu cele mai bune instincte - dar cu câinii care servesc acum mai mult unui rol de companie în societate, mulți părinți potențiali de animale de companie sunt pur și simplu caută un aspect specific în catelul lor, fie că este vorba de o pură Mixul designerului. Acest lucru a dus la supra-reproducerea tipurilor specifice de câini care sunt populare, crescute în cea mai mare parte pentru câștigul financiar, fără cercetarea și timpul extins, care este necesar pentru a produce un câine sănătos.

Bulldog englez este un exemplu de practici de reproducere foarte slabe, deoarece a câștigat popularitate pentru practicile sale plăcute și practicile de copil. Din păcate, această popularitate a condus să fie rasa buldogului clasat pe locul al doilea din toate rasele în bolile congenitale și decesele legate de puii. Acesta a fost un rezultat al anilor de practici de reproducere proaste, astfel încât acum multe dintre aceste animale sunt în durere constantă. Ele suferă stres fiziologic cronic ca urmare a unor limitări fizice semnificative care au fost impuse în mod deliberat de ele Credite greșite și fără scrupule, Cluburi de rasă, și cluburi de kennel. Toate aceste probleme de sănătate cu care se confruntă buldogii englezi și multe alte rase, cum ar fi Mops sunt toate rezultatele practicilor de reproducere slabe care se concentrează mai mult pe cererea populară, mai degrabă decât pe bunăstarea animalului. În cazul buldogului englez, a fost creată o rasă modernizată și mai sănătoasă și câștigă tracțiune, Buldoggeul englez vechi.

3. Încurajarea Mills Puppy

Creșterea câinilor este considerată o industrie și în fiecare industrie, există unii care o fac în mod corespunzător, iar cei care o fac doar pentru bani, tăierea colțurilor pe sănătatea câinelui, condițiile de igienă etc. Cererea de rase populare sau Câini de designer a condus la indivizi câini producătoare de masă ca ele sunt un element de îmbrăcăminte. Adesea, cu puțin nici o experiență în ceea ce privește creșterea câinilor, ei produc câini în ceea ce a fost numit acum Puppy Mills sau ferme de catelus.

Aceste mori sunt Facilități de reproducere a câinilor comerciale la scară largă în cazul în care profitul este prioritar peste bunăstarea câinilor sau a puterii rasei. Acești crescători găzduiesc adesea câini în condiții supraaglomerate și nesanitare, fără o îngrijire veterinară adecvată, alimente, apă sau socializare. Pentru a maximiza profiturile, câinii de sex feminin sunt crescute la fiecare ocazie cu timp de recuperare puțin până la nimeni între așternut.

Puppy Mill Puppies, adesea la fel de tineri ca opt săptămâni de vârstă, sunt vândute magazinelor de animale de companie sau direct la publicul pe Internet, prin anunțuri de ziare, la Swap se întâlnește și pe piețele de purici. Deoarece mamele catelusi se concentrează pe profit, câinii sunt adesea crescute cu puțină atenție pentru calitatea genetică. Puppy Mill Puppies sunt predispuse la condițiile congenitale și ereditare, inclusiv boli de inimă și tulburări de sânge și respiratorie. În plus, puii de cățeluș de câini ajung adesea în magazinele de animale de companie și în noile lor case cu boli sau infirmități variind de la paraziți la pneumonie. Pe măsură ce reproducerea continuă să crească mai populară și este văzută ca o modalitate rapidă de a face bani, aceasta este o problemă recurentă cu puțină legislație sau mijloace de monitorizare a unor astfel de practici rele.

câine de crescător
Check out Bestseller, Manualul crescătorului câinelui.

4. Promovarea superiorității pură

Când oamenii aud câine de reproducere, ei aud Creșterea câinilor pură. De multe ori un câine de salvare sau de salvare este văzut ca o downgrade când este de fapt, studiile au aratat că câinii de rasă pură par să aibă mai multe condiții de sănătate decât o rasă mixtă. Acest lucru se datorează creșterii excesive a Închideți bazinul genetic și practicile slabe de reproducere efectuate de crescători cu puțină cercetare în Istoria familiei de sex masculin și de sex feminin. Așa cum am menționat cu buldogul englez, acest lucru poate duce la numeroase probleme de sănătate la câinii de rasă de rasă.

Există teama că, dacă un câine este amestecat comportamentul lor poate fi imprevizibil, dar de multe ori puteți spune de la apariția lor ce câini și, prin urmare, trăsăturile sunt mai susceptibile de a fi prezente în caracterul lor. Și, deși prafurile prezintă adesea comportamentul și caracteristicile liniei lor, rasa nu garantează comportamentul. Nimic nu este garantat atunci când vine vorba de natura mamei, ceea ce înseamnă că acestea pot fi la fel de imprevizibile ca orice rasă mixtă.

Deși purele de rasă pot avea o trăsătură specifică sau poate arăta că cineva caută, de fapt, este mai probabil să vină cu probleme de sănătate datorită bazinului genetic închis. În timp ce rasele mixte au, de fapt, o șansă mai mică de a moșteni bolile congenitale deoarece au o piscină genetica mai puțin restricționată și, prin urmare, mai puține defecte genetice.

5. Coada-andocarea și cultivarea urechii

Doar andocare și cultură este o practică de a îndepărta o zonă a unei coadă sau a urechii unui câine. Primul implică constrictarea alimentării cu sânge la coada cu o ligatură de cauciuc timp de câteva zile până când coada scade. Al doilea implică îndepărtarea unei părți sau a tuturor pinnaelor sau a auriculelor, clapeta externă vizibilă a urechii, a unui câine și uneori implică atingerea pentru a face urechile punctului. Acest lucru a fost făcut anterior din motive practice în rasele specifice fie pentru a evita infecțiile urechii, rabia etc. sau pentru a preveni rănirea în timpul unei lupte sau a unei lucrări.

Dar Acum este considerată o practică crudă deoarece unii crescători doresc să-și forțeze câinii să pară un anumit mod. Este interzisă în multe țări. Unii veterici și crescători vor efectua procedura pentru o taxă și vor garanta câinele lor să adere la standardele de rasă pură. Deși procedura ar trebui efectuată sub anestezie, nu este adesea și poate provoca daune considerabile la audierea câinelui. Este clar de ce să vă modificați câinele pentru motive pur cosmetice ar trebui considerate o practică negativă de la orice crescător.

6. Frumusețe peste tot

Creșterea câinilor era iubită pentru că era Producerea câinilor cu un scop (vânătoare, muncă de poliție, căutare, terapie, serviciu etc.) În timp ce în zilele noastre, majoritatea câinilor sunt câini de familie sau câini de conformație. Sunt a arata bine, să nu funcționeze bine. Aceasta înseamnă că sănătatea nu este la fel de importantă în ochii unor crescători, acest lucru poate fi văzut în numeroasele probleme de sănătate pe care "rasele populare" se confruntă acum din cauza creșterii rapide și fără o cunoaștere profundă a rasei.

Creșerul va rasa câinele popular fără a lua în considerare piscina genetică sau condițiile de sănătate recurente. Ratele de câine, cum ar fi husky-urile au fost crescute într-un climat pe care sunt potrivite; Cu toate acestea, mulți crescători în urmă și le folosesc o zonă caldă în care nu se vor strădui. Mulți dintre acești câini de rasă de rasinozitate care au fost cumpărați și produse din motive cosmetice și financiare se termină în adăposturile deja suprapopulate și centrele de salvare din întreaga lume. Într-adevăr, odată ce proprietarul își dă seama că câinele este de sănătate, el sau ea nu poate face față cu Caine dragut Au cumpărat.

7. Tendințe pe termen scurt

Puppy Mills și Crediții neetici sunt fericiți să vină în câteva luni cu ceea ce îi place publicul brusc, Indiferent de consecințele sănătății asupra câinilor. Viralitatea socială îi place câinii mici, astfel încât unii crescători să execute și să reproducă câini mici, în ciuda problemelor de sănătate oribile. Adesea câinii de sex feminin sunt foarte tineri și, odată ce ajung la un punct de epuizare fizică și nu mai pot reproduce, ei sunt lăsați să se epuizeze până când vor muri. Ele sunt vândute și produse în masă, în general la doar 8 săptămâni, cu probleme de sănătate extreme pentru oricine îi va cumpăra. Magazinele de companie sunt cele mai sensibile să le achiziționeze fără a cunoaște fundalul real al de unde provin câinii, deoarece clienții lor nu sunt interesați de ea.

Aceste următoarele tendințe și apoi valorificând viața unui câine din motive monetare una dintre realitățile trist ale creșterii câinilor astăzi și pentru că atât de mulți dintre acești crescători funcționează fără supraveghere, este imposibil să le urmăriți cu precizie sau să știm cât de mulți sunt cu adevărat. Numai în SUA, se estimează că 10.000 conform Societatea americană pentru prevenirea cruzimii față de animale.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Motive pentru care creșterea câinilor este rău