Ce mănâncă șoarecii?

Un șoarece într-o cușcă care mănâncă o mică bucată de mâncare

O mulțime de oameni asociază șoareci cu brânză de mâncare, dar știm că pentru o sănătate optimă Dieta lor ar trebui să conțină mult mai mult decât acest lucru. Șoareci sunt omnivores, astfel încât au nevoie de o varietate de substanțe nutritive diferite în alimentele lor. Oferind mouse-ului dvs. de companie o dietă adecvată, veți ajuta să trăiți cât mai mult timp și sănătos de o viață posibilă.

General General privind alimentele mouse-ului

Este obișnuit să găsiți mâncarea mouse-ului, de asemenea, anunțată ca hrană pentru alții rozătoare pentru animale de companie inclusiv șobolani, hamsteri și gerbili. Acești rozătoare au toate cerințele dietetice similare, dar nu toate sunt ideale pentru un șoarece. Ingredientele pe care ar trebui să le căutați în mâncarea de șoarece pot include:

  • Mouse / pelete de șobolani - Proiectat inițial pentru laborator șoareci și șobolani, Peletele sau blocurile de rozătoare conțin vitaminele, mineralele, proteinele necesare și alți nutrienți esențiali pe care șoarecii au nevoie. Acestea sunt blocuri grele, maro care sunt, de obicei, dreptunghiulare în formă. Ele sunt bune pentru păstrarea dvs Mouse-ul dinților precum și oferirea cea mai mare a nutriției că un șoarece trebuie să rămână sănătos.
  • Fructe - Șoarecii se bucură și pot mânca o varietate de fructe diferite. Unii șoareci vor dezvolta preferințe pentru anumite elemente, dar puteți oferi mere, pere, banane, pepeni, piersici, prune, portocale și fructe de padure doar pentru a numi câteva.
  • Legume - Există, de asemenea, multe opțiuni de legume proaspete care pot fi hrănite la șoareci. Broccoli, varză, germeni de la Bruxelles, endive, morcovi, bok choy / alte verdeață asiatice, țelină, patrunjel, porumb, fasole, mazăre și roșii pot fi toate utilizate.

Cerințele minime de alimentație nu sunt aceleași ca și nevoile dietetice optime, deci ceea ce este recomandat pentru un șoarece de laborator este cel mai probabil nu ceea ce are nevoie de un șoarece de companie. Există, din păcate, puține cercetări, deși a fost făcută în ceea ce privește hrănirea unui mouse pentru longevitate și nu doar în scopuri de cercetare de scurtă durată. Pe cercetare disponibilă, Șoarecii sunt de obicei recomandați să primească aproximativ 2 grame de potasiu, 3 grame de fosfor, 5 grame de calciu, 0.5 grame de sodiu, 180 de grame de proteine, 35 miligrame de fier, 10 miligrame de mangan și o varietate de alte vitamine și minerale pe kilogram de alimente. Conținutul de grăsime al alimentelor pe care îl hrăniți ar trebui să fie de aproximativ cinci procente, similar cu cerințele unui șobolan.

100 nume celebre și distractive pentru șoarecii dvs. de companie

Amestecurile de semințe sunt vândute în mod obișnuit și utilizate pentru a alimenta șoareci, dar un șoarece va alege în mod obișnuit elementele preferate și nu mănâncă tot ce ar trebui. Aceste amestecuri au adesea pelete sau blocuri și fructe uscate și legume în ele, dar pentru că semințele sunt mai atrăgătoare și gustoase pe un șoarece, vor evita lucrurile pe care ar trebui să le mănânce și să mănânce numai ceea ce vor. Acesta este motivul pentru care amestecurile de semințe nu sunt recomandate pentru șoarecii de companie. Semințele ar trebui să fie oferite doar ca un tratament.

Apă proaspătă, curată ar trebui să fie, de asemenea, furnizată unui mouse în orice moment. Fructele și legumele vor oferi o hidratare, dar ar trebui, de asemenea, să fie disponibile un castron de apă și / sau o sticlă.

Cât de mult și când să vă alimentați mouse-ul de companie

Mulți proprietari de mouse vor umple pur și simplu un castron cu mâncăruri de șoarece și vor reîncărca după cum este necesar, dar acest lucru nu este ideal. Un castron mic sau o placă cu alimente proaspete ar trebui să fie oferit zilnic. În fiecare zi, mâncarea neatenă, în special fructele și legumele proaspete, ar trebui să fie aruncate pentru a preveni mouse-ul de la consumul de alimente răsfățate. Câteva blocuri mari sau o mică mână de pelete ar trebui să fie alimente ample pentru consumul zilnic de un șoarece, în plus față de o cantitate mică de piese de fructe și legume. Permiteți mouse-ului să aibă o anumită varietate și să rotească ce tipuri de alimente proaspete mănâncă. Un tratament ocazional de cereale, semințe sau biscuiți sunt bine de oferit, mai ales dacă încercați să mână îmblânzi mouse-ul, Dar acestea nu ar trebui să fie mai mari de 10% din dieta zilnică.

Cercetările au arătat că un șoarece de sex masculin tipic va consuma aproximativ 3 1/2 până la 4 grame de alimente (aproximativ aceeași greutate ca o linguriță de zahăr) și aproximativ 100 de calorii în fiecare zi. Aceste cerințe vor varia foarte mult, deși în funcție de genetica și nivelul de activitate al mouse-ului, precum și de alimentele pe care le hrăniți. Dacă mouse-ul dvs. este însărcinată, asistența medicală sau încă în creștere, cerințele privind alimentele vor crește probabil.

Ce nu ar trebui să mănânce șoarecii?

În ciuda faptului că șoarecii pot mânca de bună voie ceva, există alimente care nu sunt ideale pentru un șoarece de consum. Alimentele bogate în grăsimi și zahăr pot fi populare cu mouse-ul dvs. de companie, dar sunt foarte rele pentru ei. Bomboane, cookie-uri, unt de arahide, ciocolată și slănină sunt doar câteva exemple de alimente care nu ar trebui să fie hrănite la șoareci. Unii oameni vor oferi cantități foarte mici de paste sau pâine gătite, dar brânza nu este de obicei o mâncare preferată printre șoareci, în ciuda credinței populare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce mănâncă șoarecii?