8 Sfaturi despre super-alimente pentru câinii de la experți

Super alimente pentru câini

Nutriția câinelui dvs. este singurul lucru cel mai important care efectele Sănătatea sa generală și bunăstarea. O dietă de calitate mai bună va avea un efect asupra tuturor lucrurilor din piele și acoperirea sănătății la puterea sistemului său imunitar.

Câinii sunt derivați din animale sălbatice, iar dieta lor necesită încă aceiași substanțe nutritive bogate pe care străinii le-au găsit în natură. Similar cu super-alimentele care sunt benefice pentru oameni, există multe Super alimente pentru câini de asemenea.

Nu uitați să verificați coloana de săptămâna trecută despre Vaccinarea câinelui.

Câinele sunt foarte diferite, ceea ce înseamnă că toate au cerințe nutriționale diferite. Este mai bine să lucrați cu un nutriționist canin sau cu medicul veterinar pentru a veni cu o dietă care va satisface nevoile specifice câinelui. Indiferent dacă vă faceți sau nu mâncarea și tratează propriile câini, există multe alimente super pentru câini pe care îi puteți încorpora în dieta dvs. Fido pentru a-i oferi beneficii suplimentare nutriționale.

Multe dintre aceste alimente super pentru câini sunt în mod natural atrăgătoare, dar este posibil să trebuiască să ascundeți unele dintre ele în dvs Mâncarea câinelui. Multe dintre ele pot fi amestecate cu surse de proteine ​​cum ar fi carne, ouă sau unt de arahide pentru a oferi o aromă mai atrăgătoare pentru câini cu un palat preluat.

Ca și în cazul oricărei noi alimente, amintiți-vă să introduceți aceste alimente super-în dieta animalului dvs. încet și în cantități mici. Dacă câinele dvs. nu le-a încercat niciodată înainte, există un risc mic de reacție alergică. De asemenea, poate face o mare deteriorare a tractului digestiv al unui câine dacă vă schimbați Dieta lui prea drastic.

LEGATE DE: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

8 sfaturi despre super-alimente pentru câinii de la experți

Câine superfoods

1. Dr. Ernie Ward, DVM

Nu credeți că veți găsi un articol minunat despre super-alimente pentru câini pe un site web numit terapie de plictiseală, dar am făcut-o. Ei împart un articol care include 12 surprinzătoare super-alimente pentru câinii recomandați de Dr. Ernie Ward, DVM. Mi-a plăcut cu adevărat că acest articol nu numai că a enumerat super-alimentele, ci și a explicat beneficiile fiecăruia.

  •  Pureul de dovleac este plin de fibre, vitamine, minerale și carotenoide care sunt bune pentru reglarea digestiei, susținând sistemul imunitar, creând pielea sănătoasă și prevenirea cancerului.

2. Dr. Laci SCHABIL

Dr. Laci SCHABIL de asemenea, cântărește în super-alimente pentru subiectul câinilor cu Acest articol pentru PETCHA. Ea este o nucă de sănătate autoproclamată și încearcă să educe părinții de companie cu privire la beneficiul hrănirii câinilor lor o dietă mai sănătoasă. Ea spune că, în general, unele dintre beneficiile super-alimentelor pentru oameni se pot aplica și câinilor și enumeră cele opt super-alimente pentru câini pe care simt că oferă cele mai multe beneficii pentru sănătate.

  • & # 8230; dar cartofi dulci vin destul de aproape. De fapt, ele sunt atât de hrănitoare încât pot fi hrăniți zilnic, iar câinele dvs. vă va mulțumi! Sunt bogați în beta-caroten, pe care câinii le convertesc la vitamina A - și este important pentru o viziune bună, piele sănătoasă, creștere și sistemul imunitar.

3. O planetă verde

De asemenea, am dat peste Acest blog din O planetă verde care discută câteva alimente ciudate, dar eficiente pentru câini. Lista lor include semințe de alfalfa și semințe de bază, împreună cu alimente mai tradiționale cum ar fi broccoli și afine. Îmi place că subliniază faptul că nu vă va costa o avere pentru a vă hrăni câinele o dietă mai sănătoasă.

Multe dintre elementele găsite în aceste articole pot fi achiziționate la magazinul dvs. local de bacanie și nu vă vor costa mai mult de câțiva cenți pe servire. Dacă vă înclinați departe de a încerca aceste super-alimente pentru câini doar din cauza cheltuielilor adăugate, gândiți-vă la efectele pe termen lung.

O dietă mai sănătoasă duce la un câine mai sănătos, care va duce la facturi veterinare mai mici, mai puțin suplimente și multe alte economii de costuri - să nu mai vorbim că vor adăuga ani la viața câinelui dvs. Nu este în valoare de câțiva cenți pe zi? Nu aveți nevoie să vă alimentați FIDO toate aceste super-alimente în fiecare zi. Rotiți-le în dieta sa în mod regulat și veți începe să vedeți un pui mai sănătos în cel mai scurt timp.

  • Câinele meu nu poate obține suficiente afine! Aceste distracții, dulciuri dulci pot fi servite crude, înghețate sau pulverizate și # 8230; afinele sunt excelente pentru că:-Acestea au cantități mari de fito-chimice.
    -Ele sunt o sursă bogată de vitamina E.
    -Ele sunt bogate în fibre și mangan.
    -Ele sunt o mare sursă de antioxidanți.

4. Dr. Karen Becker

Stirling Moriah Scriere Acest blog pentru solveandevolve.org în care explică modul în care a folosit recomandările super-alimentare ale Dr. Karen Becker pentru a-și face propriul câine de hrană. Începutul articolului atinge numeroasele ingrediente dăunătoare care se găsesc în multe tratamente de câini comerciali și importanța hrănirii animalelor de companie o dietă de calitate.

Apoi împărtășește instrucțiunile pas cu pas pentru a face tratamentele. Ea explică ingredientele pe care le folosește și beneficiile lor de sănătate.

  • Nuci sau nuci de brazil vin în continuare, și adesea porțiuni mari de unt de arahide organice, alta dintre ingredientele lor preferate (am avut un borcan lipsesc în timpul procesului, doar pentru a se întoarce topless sub canapea, acoperite în marcajele dinților).

5. Rețeaua de salvare a buldogului francez

Acest Articol interesant de la Rețeaua de salvare a buldogului francez joacă pe "# 8220; mâncați acest lucru nu că" # 8221; Abordarea dietei. Acestea enumeră multe alimente comune care nu sunt sănătoase pentru câini și apoi fac o sugestie de mâncare similară care poate fi hrănită care este mult mai sănătoasă. De exemplu, ei discută despre dezavantajele hrănirii cărnii prelucrate FIDO și beneficiile hrănirii proteinei proaspete de înaltă calitate în schimb.

  • Probabil cele mai populare alimente de tip uman pe care câinii au mâncat probabil în sălbăticie, păsările de curte sunt ambalate cu proteine ​​și scăzute în calorii în comparație cu alte carne roșii. Dar, spre deosebire de gătit pentru oameni, nu este nevoie să adăugați sare, piper și, în special, nu usturoi, la pregătirea acestui produs, deoarece aceste condimente pot fi dăunătoare pentru animale.

Bucătăria onest este o companie de producție a alimentelor pentru câini care face alimente deshidratate pentru câini folosind ingrediente naturale, naturale. Evident, se mândresc să ofere părinților de companie o alternativă mai bună la alimentele tradiționale de animale comerciale.

6. Bucătăria cinstită

De asemenea, se mândresc cu educarea părinților de companie despre pericolele unei diete nesănătoase pentru câini. Pe site-ul lor, compania împărtășește articole și postări de blog cu sfaturi și trucuri, idei și rețete DIY. În Acest mesaj de blog Autorul discută despre Do și Don`ts Of Foods Super Human pentru câini.

  • Cu aceleași avantaje oferite de somon și ulei de pește, sardinele nu trăiesc suficient de mult pentru a stoca toxinele în corpul lor. Du-te pentru soiul conservat în apă, mai degrabă decât petrol, pentru un conținut mai scăzut de grăsimi.

7. Fundația Națională de Cance Cance

Fundația Națională de Cance Cance Oferă acest lucru mare vizual Pe site-ul lor care descrie șapte super-alimente care sunt minunate pentru câini. Sub vizuale descriu cum să pregătească fiecare mâncare pentru animalul dvs. de companie și cum îl puteți pregăti pentru a adăuga direct la alimentele dvs. de companie dacă doriți să o faceți în acest fel. După cum am menționat, unii câini vor mânca orice și alții ar putea avea nevoie de ceva cu un număr mai mare de apel.

  • Ca și în cazul celorlalte alimente de pe această listă, Kale este un superfood atât pentru oameni, cât și pentru câini, oferind beneficiile găsite în vitaminele A, C și K, oferind, de asemenea, niveluri ridicate de calciu și fier.

8. Julie Flaherty

Ultimul articol pe care îl voi împărtăși în această săptămână este de către Julie Flaherty. Ea a scris acest articol pentru nutriția lui Tufts, o revistă pusă de Gerald J. și Dorothy R. Școala Friedman de Știință și Politică a Nutriției și Centrul de Cercetare a Nutriției Umane de Jean Mayer USDA privind îmbătrânirea. Nu vorbește în mod specific despre super-alimentele care sunt cele mai bune pentru câini, dar discută despre legătura dintre canin și nutriția umană.

Articolul explică că nutriția umană este mult mai mult ca nutriția caninei decât este ca cea a șoarecilor sau a șobolanilor. Prin urmare, este benefic pentru noi să studiem alimentația canină și să învățăm de la asta. Deoarece câinii dezvoltă în mod natural multe dintre aceleași boli pe care le facem, putem studia modul în care nutriționează efectele acestor boli.

  • Spre deosebire de oameni ", putem controla foarte atent dietele animalelor pentru a studia rolul de nutriție în aceste boli", spune ea. Acest tip de cercetare ar putea ajuta nu numai animalele de companie, dar în cele din urmă oamenii.

Dacă doriți să vă ajutați câinele să rămână sănătoși, o dietă de înaltă calitate este primul pas. Pereche cu exerciții regulate, iar câinele dvs. este sigur că trăiește o viață lungă și sănătoasă. Calitatea sa de viață va fi mărită și va fi mai fericită în ansamblu. O dieta buna incepe cu o mancare buna, dar daca faci hrana cainei tau sau cumpara o dieta comercială, aceste super-alimente pentru câini pot fi un aditiv benefic.

Citiți următorul: 15 branduri de hrană pentru câini de top

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi despre super-alimente pentru câinii de la experți