Pot câinii să mănânce piersici?

Piersici întregi și la jumătate

Piersicile sunt dulci, suculente și pline de substanțe nutritive esențiale. Unele dintre cele mai mari beneficii ale acestor fructe portocalii luminoase includ cantități mari de fibre, precum și vitaminele A, C și E. Acestea includ, de asemenea, minerale cheie cum ar fi potasiul, cuprul și magneziu. Una dintre fructele de vară Quintessen, piersicile sunt un suport pe după-amieze calde și o alegere excelentă pentru obținerea mai multor lucruri bune în ziua dvs. Dar sunt bine pentru câinii noștri? Experții spun că da - deși există câteva linii directoare! Iată ce trebuie să știți despre hrănirea piersicilor la Fido.

Ce fructe pot mânca câinii?

Cum să vă hrăniți în siguranță piersici de câine

Câinii noștri nu au nevoie de fructe pentru a avea o dietă bine echilibrată, ci câteva bucăți mici de piersici - inclusiv pielea exterioară, dacă este așa de dorit - sunt un gust gustos pe care mulți pui se bucură. Acestea fiind spuse, există cu siguranță câteva reguli pe care doriți să le urmați pentru a vă asigura că nu vă supărați stomacul câinelui.

În primul rând, nu dați niciodată câinelui tău o piersică întreagă. Piersicii sunt bogate în zaharuri naturale și sunt destul de acide, deci trebuie să fie hrănite cu moderatie. Câteva felii mici sunt mai mult decât suficient ca un tratament și reduce riscul ca câinele dvs. să aibă probleme de stomac ca răspuns la fructe.

Există un alt motiv de moderare este importantă aici, care este că gropile de piersici sunt periculoase pentru câini.În plus față de a fi un pericol grav de sufocare, gropi de piersici, denumite uneori pietre de piersic, conțin un compus toxic de cianură de zahăr numit amigdalin. Similar cu semințele de mere, este nevoie de o cantitate mare de acest compus de cianură pentru a reprezenta o problemă (mai mult decât veți găsi într-o groapă de piersic), dar nu există niciun motiv să-l riscați. Amygdalin este, de asemenea, în tulpini și frunze de piersici, așa că nu lăsați câinele dvs. lângă ei.

În timp ce vorbim despre toxine, încercați să vă hrăniți doar piersicilor organici de câine.Piersicile non-organice sunt tratate cu pesticide care pot pătrunde cu ușurință acea piele exterioară subțire. Dacă nu aveți piersici organice (și chiar dacă faceți acest lucru), spălați fructele înainte de hrănire - o regulă bună de degetul mare pentru dragul câinelui tău și pentru a ta!

Și în cele din urmă, nu vă alimentați conservată de câine sau piersici conservate.Aceste tipuri de piersici sunt ridicate în zaharuri adăugate și conțin, de obicei, conservanți, ambele care pot duce la tulburări de burtă - deci lipiți doar la piersici proaspete.

Obțineți creativ cu aceste rețete de piersici prietenoase câinelui

Piersicii sunt perfect încântătoare pe cont propriu, dar se simt liberi să se creeze atunci când vine vorba de hrănirea lor la câinele dvs. Iată câteva idei pe care ați putea dori să le încercați.

Face pupici de piersici: Dați o cantitate mică de piersic proaspătă foarte mică și amestecați-l cu iaurt grecesc, apoi porțiunea într-o tavă de cub de gheață și îngheț. Apuca și du-te când câinele dvs. are nevoie de o gustare înghețată în zilele fierbinți de vară. De asemenea, puteți sări peste iaurt și doar înghețați felii individuale pentru a le împărtăși.

Se amestecă unele ovaz de ovăz: Am vorbit mai devreme Beneficiile de ovăz pentru puștiul tău. Ampt-o prin adăugarea de piersici cuțite și o linguriță de toate naturale, fără unt de arahide adăugate de zahăr.

Coaceți biscuiți câini de piersici: Faceți o piure de piersic prin fierberea unei piersici timp de 60 de secunde și apoi îndepărtarea piersicii cu o lingură cu o lingură și o transferare într-o baie de gheață. Odată răciți, scoateți pielea și groapa și amestecați piersicul până la netedă. Combinați și Frac14 Cupa de piure de piersic cu o ceașcă de făină de grâu întreg, o linguriță de miere și o bordură de scorțișoară, frământarea până la forme de aluat. Rotiți aluatul afară și tăiați-l în forme distractive, apoi coaceți într-un cuptor de 350 de grade timp de 20 până la 25 de minute sau până când biscuiții sunt coapte.

Ca și în cazul tuturor alimentelor umane, cheia pentru hrănirea piersicii de câine este în siguranță pentru a practica moderarea. Începeți cu o cantitate mică și dați câinelui dvs. timp să-l digerați, astfel încât să puteți fi siguri că nu are loc niciun suport de stomac. Dacă puii dvs. îi place și răspunde bine, puteți să vă hrăniți mai mult, deși limitați încă suma din cauza conținutului de zahăr și al acidului. Utilizați piersici ca un tratament uneori în loc de o indulgență de zi cu zi și, ca întotdeauna, să fie în căutarea oricărui tip de reacție alergică. Dacă observați că câinele dvs. are dificultăți de respirație după ce mănâncă o piersică, începe să tuse sau să dezvolte stupi, să se îndrepte spre veterinar și să rămână la alte fructe prietenoase de câine în avans înainte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce piersici?