10 Lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru câinii dvs., deoarece nu pot să o facă singuri

10 lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru câinii dvs. pentru că pot

Câinii sunt animale de companie fantastice ca și mari, sunt destul de suficient de sine și au nevoie de puțin mai mult decât să fie hrănite sau au mers în fiecare zi. Cu toate acestea, ne dau atât de mult în schimb - iubire necondiționată, însoțitor, o mulțime de râs, precum și o ureche prietenoasă ori de câte ori trebuie să vorbim cu cineva. Cu toate acestea, există o serie de lucruri pe care ar trebui să le facem pentru câinii noștri că nu pot face pentru ei înșiși pe care o listăm mai jos. Nu vă faceți griji, ei vor rămâne în continuare destul de bine la supraviețuirea cu o contribuție minimă de la noi ca proprietari, dar există doar câteva lucruri care le pot ajuta să le păstreze în cea mai bună sănătate și bunăstare.

1. Periați dinții

Poate fi o durere la început, mai ales când câinele dvs. se obișnuiește cu sentimentul de a avea dinții periat, dar în mod regulat Curățarea dinților câinelui poate salva atât tu cât și ei o mulțime de durere în viitor. Asta pentru ca Probleme dentare și infecție gingivală sunt una dintre cele mai comune modalități pe care câinii devin bolnavi - atât în ​​vârstă înaintată, dar și atunci când sunt adulți tineri. Privind după dinții lor, îi ajutăm să rămână sănătoși, prin urmare, asigurându-vă că nu există o creștere inutilă a tartarului sau a plăcii care pot provoca probleme pentru puii dvs.

Acest lucru este crucial pentru ca ei să-și păstreze toți dinții și să nu trebuiască să sufere o îndepărtare dureroasă a dinților - sau mai rău. Nu este neobișnuit ca câinii să aibă o intervenție chirurgicală pentru o infecție a gingiilor care sa răspândit, care cu ușurință ar fi putut fi evitată cu dinți obișnuiți. În acest sens, vă salvați, de asemenea, facturile de VET scumpe în jos pe linia atunci când plătiți pentru proceduri și verificați-vă care au fost transpirați ca urmare a unei igiene dentare proaste.

În legătură cu o postare: Dog Dental Spray

Puteți curăța cu ușurință dinții câinelui dvs. acasă cu articole achiziționate de la toate magazinele de animale de companie de bună calitate. Amintiți-vă să construiți până la o rutină de periere complet suflată - prin pornirea puțin și de multe ori înseamnă că câinele dvs. se va obișnui încet la ceea ce va fi în mod inevitabil o senzație ciudată pentru ei.

În legătură cu o postare: Cea mai bună pastă de dinți de câine și Cea mai bună periuță de dinți pentru câini

2. Dați-le o baie

În mod regulat de baie și Îngrijindu-ți câinele este fundamental pentru ei să rămână dulce și să arate minunat. Este imperativ ca proprietarii să facă acest lucru așa cum este pur și simplu ceva pe care câinii nu le pot face din propriul acord. Ei nu au acces la Șampone de câine că noi facem asta să-și păstreze hainele să privească sănătoase și strălucitoare cu cantitatea potrivită de uleiuri. Câinii au nevoie de niște uleiuri pe haina lor pentru a păstra blana puternică, precum și pielea lor fără patch-uri și iritare, dar prea mult este ceea ce poate provoca mirosuri.

Cadă de baie de câine sunt o modalitate excelentă de a reduce hassle de a vă îmbăia câinele și se pot bucura de mai mult decât un furtun rece în grădină. Dacă vă îmbăiați în mod regulat câinele este prea stresant atât pentru dvs., cât și pentru pooch, uitați-vă la alte consumabile de îngrijire pentru a oferi un decalaj de oprire. Există unele fantastice Șervețele de câine acolo sau Șampone de câine uscate care poate fi nevoie de timpul necesar între băi.

Periajul straturilor lor este la fel de tastă pentru a le spăla pentru a le elibera de murdărie și de resturi care nu ar trebui să fie acolo. Acesta va păstra blănurile unui câine fără maturi, care poate provoca infecții cutanate urâte și puncte fierbinți care vor necesita o atenție veterinară dacă infecția nu iese din mână sau la punctul fierbinte nu se vindecă cu convențional peste metodele de contra.

În legătură cu o postare: Cea mai bună perie de vărsare a câinelui

3. Hrăniți-le o dietă adecvată

În timp ce hrănirea câinilor nu ar trebui să fie o sarcină oneroasă în nici un fel, este încă important să le hrăniți o dietă adecvată. Câinii nu vor putea controla sau echilibra nutriția lor în modul în care puteți. Acest lucru se reduce la suma pe care o mănâncă, precum și calitatea a ceea ce mănâncă. De exemplu, Labradorii sunt bine cunoscuți că au o foame insatiabilă care, dacă este dată șansa, înseamnă că vor mânca până când sunt bolnavi. Acest lucru este în mod evident în detrimentul sănătății câinelui și, în timp ce este un exemplu extrem, proprietarii de câini trebuie să fie conștienți de câte calorii câinele lor are în fiecare zi pentru a le păstra la greutatea optimă. Nu ia prea mult ca un câine să fie le-a depășit zilnicul lor kibble și să înceapă să pună în greutate. Creșterea în greutate este rea pentru sănătatea lor și poate încuraja dezvoltarea altor afecțiuni cum ar fi artrita sau problemele inimii.

În plus, orice Kibble, hrană pentru câini umedă sau mancare cruda trebuie să aibă cantitatea potrivită de proteine, carbohidrați și vitamine sau minerale pentru cainele dvs. să rămână sănătoși. Unii câini vor avea cerințe speciale de dietă - ca cele cu stomacuri sensibile. Deci, căutați alimente specializate de la un brand de renume pentru a ajuta. Ele pot fi cu adevărat avantajoase dacă câinele dvs. este o rasă specifică sau suferă de probleme în articulații, de exemplu. În plus, dacă câinele dvs. este puțin supraponderal, există alimente pe piață care îi vor ajuta să piardă în greutate în timp ce încă mai mănâncă o porțiune de dimensiuni corecte de Kibble.

4. Ajutați-i să meargă

Există două moduri de proprietari ar trebui să fie conștienți de faptul că pot ajuta câinele lor. În primul rând, un câine trebuie să fie învățat cum să meargă pe un plumb. Acest lucru îi ajută pe amândoi, cât și pe tine. Pentru dvs., ca proprietar, este minunat, deoarece înseamnă că toate plimile viitoare vor fi atât de puțin mai ușoare, deoarece câinele dvs. este bine comportat și plimbă să călcați. Fără o pregătire adecvată de leșie, vă lăsați susceptibili să aveți un câine care să se oprească la pipi sau să miște la fiecare cinci minute, astfel încât abia să ajungi oriunde. Este, de asemenea, nesigură dacă nu călcau în timp ce traversează un drum dat de pericolele pe care vehiculele le au la ambele și pe tine când conduci prea repede. Ajutându-i Mergeți bine pe lesa prin urmare, ia măsuri pentru a-și îmbunătăți siguranța.

În legătură cu o postare: Cele mai bune câini leashes

În al doilea rând, este posibil să aveți nevoie să vă ajutați câinele dvs. să meargă dacă sunt în vârstă sau infirm. Oferindu-le abilitatea de a merge să-și păstreze spiritele prin faptul că pot ieși afară pentru a se elibera, cât și pentru a ieși pur și simplu pentru aerul proaspăt în primul rând. Atât de des câinii, când îmbătrânesc, consideră că este mizerabil când nu pot ieși afară pentru a folosi toaleta și, în schimb, au un accident înăuntru. Ajutându-i să meargă, poate cu o Câine scaun cu rotile, este o modalitate bună de a vă oferi independența câinilor dvs. pentru a-și îmbunătăți starea de spirit și fața. În plus, în căutarea în rampele care intră și ieși din casa dvs. Dacă aveți pași, poate fi, de asemenea, un mare ajutor pentru ei.

În legătură cu o postare: Cele mai bune rampe de câine

5. Luați-le pentru exerciții fizice

Plimbarea unui câine este cu siguranță unul dintre nevoile lor mai consumatoare de timp, dar este încă necesar să o faceți cât de des puteți. Fără sport regulat, Câinele dvs. nu numai că va pune în greutate, el sau ea este, de asemenea, mai probabil să prezinte modele de comportament negativ care provine de la a fi plictisit sau de la necesitatea de a-și îndruma energia necheltivă în altă parte.

Durata de plimbare pe care trebuie să o luați pe câinele dvs. va depinde invariabil de dimensiunea și rasa lor. În general, rasa mai mare și mai musculară, cu atât vor avea nevoie de mers pe jos. Deși există excepții. Beagles nu sunt mari prin orice întindere a imaginației, dar au o cantitate aproape inepuizabilă de energie. Greyhounds sunt canini înalți și, în timp ce pot alerga extrem de repede, au nevoie de foarte puțin exerciții fizice în general.

Oferirea exercițiilor de câini este de a înlocui ceea ce ar face în mod natural în sălbăticie atunci când vânează sau roaming prairies. Este necesar să încercați să emândiți această practică, astfel încât să ardă calorii pentru a păstra subțire. Păstrarea greutății lor, așa cum am menționat anterior, este importantă deoarece va ajuta la prevenirea oricăror complicații inutile de sănătate în viitor care pot apărea din cauza obezității.

6. Păstrați-le cald

Chiar și câinii cu cea mai groasă de haine au nevoie de puțin ajutor, uneori cald. În calitate de proprietari, trebuie să fim conștienți de faptul că animalele noastre de companie, în special soiul skinnier, cu părul mai scurt, trebuie să li se acorde o mână de ajutor care să rămână toasty.

Există o serie de modalități pe care proprietarii le pot angaja pentru a face acest lucru. Încălzite paturi de câine sunt un mod fantastic, în special pentru câinii care suferă de frig ușor și trăiesc în case cu mai multe schițe. Dacă cumpărați sau investiții într-un pat încălzit câine nu este în discuție, asigurați-vă că patul lor se află într-o poziție protejată, cu o mulțime de pături pentru ca ei să se îngroape pentru a se menține cald.

În plus, uitați-vă să le cumpărați un strat pentru plimbări atunci când vremea ia un răcitor în lunile de iarnă. Aceasta înseamnă că pooch-ul dvs. va putea să rămână în afara mersului mai lung și va cheltui energia lor într-un mod pozitiv, spre deosebire de a avea prea multă energie care se sprijină în interior - acest lucru rezultă adesea la câinii care prezintă comportamentul negativ pe care atât de mulți proprietari încearcă atât de mult a descuraja.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine

câine mergând în vreme rea

7. Verificați picioarele lor

Câinii își lingușește labe destul de mult într-un efort de auto-mire. Cu toate acestea, având în vedere faptul că ei iau atât de mult pe labele lor, în timp ce se află într-o plimbare, devine o idee foarte bună pentru ca proprietarii de câini să-și verifice labele câinelui după fiecare plimbare afară, dacă este posibil. În acest fel, proprietarii pot elimina eventualele de la picioarele unui câine care le-ar putea face rău ar trebui ca un câine să-l ingerați prin lingerea picioarelor lor într-un efort de a se curăța.

Exemple importante ale acestui lucru ar fi în timpul iernii, când trotuarele, trotuarele și drumurile sunt împrăștiate cu sare și garnitură pentru a preveni alunecarea pietonilor. Această sare și grindă pot fi toxice pentru câini ar trebui să o mănânce. Proprietarii pot elimina cu ușurință acest tip de resturi, folosind șervețele de câine pe labele unui câine după o plimbare sau dacă aceasta nu este o soluție care funcționează pentru un anumit câine și proprietarul său, cizmele de câine ar putea oferi un răspuns pe termen lung. Ei pot să-ți iau câinele puțin timp să se obișnuiască, dar ei vor ajuta la protejarea unui câine de a lua orice năsuri pe o plimbare câine.

În legătură cu o postare: Cea mai bună ceară de câine

8. Luați-le vaccinate

În timp ce vor urî vizitarea veterinarului pentru a avea o injecție sau de a mânca o comprimat care le oferă protecție împotriva unor boli, este imperativ ca proprietarii să facă ceea ce este mai bun pentru câinele lor și să le vaccinați împotriva bolilor care pot împiedica o inoculare la un inoculare vârsta fragedă.

Poate fi sincer pentru a vedea un animal de companie stresat de o situație și nerăbdător datorită durerii că o injecție poate provoca. Cu toate acestea, proprietarii trebuie să facă ceea ce este mai bine pentru câinii lor pe termen lung. Vaccinări poate opri câinii care suferă de fermă boluri dureroase și condiții cum ar fi rabie, hepatită și parainfluenza.

9. Verificați urechile lor

Urechile câinilor sunt o parte destul de sensibilă a corpului lor. Este o idee bună să verificați urechile pentru orice probleme ori de câte ori le baieți sau le îngrijiți. În acest fel, este posibil să prindeți orice probleme înainte de a ajunge la punctul în care numai medicamentele puternice sau procedurile medicale dificile pot rezolva.

De cele mai multe ori, urechile câinelui dvs. vor fi bine, dar este mai bine să păstrați un ochi pentru următoarele:

  • Orice miroase urât
  • Descărcarea de gestiune
  • Sânge
  • Inflamația sau pielea iritată

Dacă observați oricare dintre acestea, ajungeți la veterinarii cât mai curând posibil pentru a vă asigura că câinele dvs. este OK sau, astfel încât unele răspunsuri pot fi furnizate cu privire la rădăcina problemelor urechii câinelui. Sperăm că vor trebui să fie curățați și nu este nimic mai sinistru, dar păstrarea urechilor câinelui sănătos este ceva pe care numai un proprietar îl poate face. Câinele dvs. vă poate alerta doar la durerea lor prin scuturarea urechii sau prin zgâriere.

În legătură cu o postare: Cele mai bune de curățare a urechilor câine

Veterinarul verifică urechile unui câine

10. Îndepărtați dăunătorii

Este atât de ușor să uitați, dar să vă verificați câțiva dăruitori după fiecare plimbare este esențială pentru a vă asigura că acestea rămân fără bug-uri care le pot provoca rău sau iritare. Exemplele evidente sunt căpușe care sunt mici insecte mici care mușcă în pielea unui câine și se țin cu fălcile în timp ce suge sânge din ele. În acest fel, ele cresc mult mai mari, astfel încât să devină atât mai ușor de găsit, mai ales dacă câinele dvs. are o haină mare de blană groasă, dar este important să faceți toate eforturile pentru a găsi și elimina căpușe înainte de a crește. Nu numai că sunt mai ușor și mai puțin dureroase de îndepărtat, le dă mult mai puțin timp pentru a face rău animalelor de companie. Ei fac acest lucru prin răspândire Boala lui Lyme care este o afecțiune greu de controlat dacă nu este prins în curând.

Alți dăunători pe care îi puteți prinde dacă verificați în mod regulat haina câinelui dvs. sunt purici. Flefurile în sine sunt de fapt inofensive pentru câini în faptul că doar un nip de la ei nu le va face nici un pericol. Cu toate acestea, buzunarul de la mai multe purici la un moment în care câinele dvs. are o infestare este ceea ce face ca câinele să fie zgâriat. Aici apar probleme. Pe măsură ce puricii rămân în haina unui câine și pe pielea până când sunt îndepărtați, câinele dvs. va continua să zgâriească ca reacție la mușcătura continuă pe care o fac. Dacă se zgârie prea mult, ei pot face pielea să devină crudă, care la rândul lor se poate infecta.

Prin verificarea câinelui pentru purici și alți dăunători, preveniți acest tip de țesut în curs de dezvoltare vreodată.

În legătură cu o postare: Cel mai bun tratament de purici de câine

Făcând lucrurile pentru câinele dvs. - linia de jos

Această listă, atunci când este văzută în izolare, poate arăta intimidant în ceea ce privește suma pe care trebuie să o facem pentru câinii noștri. În realitate, niciuna dintre sarcinile de mai sus nu este oneroasă sau ar trebui să fie prea complicată sau stresantă pentru dvs. sau pentru poochia ta. În plus, o mulțime de treburi nu vor simți ca treburile, deoarece mulți dintre ei vă oferă pur și simplu o scuză pentru a petrece mai mult cu ei și pentru a vă îmbunătăți legătura. De exemplu, eliminarea dăunătorilor de pe blana sau pielea câinelui dvs. poate suna deosebit de supărătoare, dar majoritatea timpului pe care trebuie să-l faceți este să vă bucurați de câinele dvs. pentru o perioadă lungă de timp pentru a vă asigura că ați acoperit fiecare parte a lui corpul pentru a verifica dacă acestea sunt libere de căpușe, purici sau altfel. Același lucru cu perierea blănurilor câinelui sau a dinților - puteți transforma aceste sarcini într-un joc, astfel încât acestea să crească să o iubească și vă place să jucați cu ei.

Cu toate acestea, chiar dacă unele dintre aceste sarcini devin supărătoare, veți fi încă bucuroși că le faceți ca în cele din urmă, va duce la ca câinele dvs. să conducă o viață mai lungă și mai fericită și mai fericită.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru câinii dvs., deoarece nu pot să o facă singuri