Cum să alegeți periuța de dinți dreapta pentru câinele dvs

Mulți proprietari de animale de companie nu iau timp pentru a curăța dinții câinelui. Alții pot crede că este bine să folosiți produsele de îngrijire dentară umană pe câinii lor. Aceasta este o mare greșeală. Astăzi îți voi explica cum să aleg cea mai bună periuță de dinți pentru câini și de ce să luăm ceva timp să luăm în considerare acest lucru.

Cea mai bună periuță de dinți pentru câinii mariCurățarea dinților câinilor este importantă. Dacă nu periați dinții lui Fido, placa și tartrul se vor construi. Acest lucru va cauza degradarea dinților și ar putea duce la dureri severe pentru animalul dvs. de companie. Să nu mai vorbim, sănătatea dentară slabă va face, de asemenea, respirația câinelui tău insuportabil Sinci.

Sănătatea dentară nu va beneficia doar de gura câinelui; Acesta beneficiază de întregul corp al câinelui. Există o corelație directă între sănătatea dentară proastă la câini și boli de inimă, în conformitate cu Avdc. Și asta a spus, știi că cea mai comună stare de sănătate găsite la câinii adulți este boală parodontală?

Sănătatea inimii nu este singura problemă potențială. Proprietarii de animale de companie care nu au grijă de igiena dentară a câinelui pot vedea caninele lor să experimenteze probleme serioase de sănătate, inclusiv:

  • Fistule (găuri care duc la cavitatea orală la trecerea nazală)
  • distrugerea și pierderea țesutului gingiilor și a osului în jurul dinților
  • Suprafața maxilarului slăbit
  • osteomielita (infecție osoasă)
  • bacteriile care intră în fluxul sanguin și deteriorarea inimii, rinichilor și ficatului

Odată ce știți cum să alegeți cea mai bună periuță de dinți pentru câini, potrivit pentru animalul dvs. de companie, va face procesul mult mai ușor pentru dvs., mai puțin stresant pentru câinele dvs. și mai eficient pentru igiena dentară a câinelui.

Mai multe ghiduri video: Cum-Pentru Sfaturi și clipuri de sfaturi pentru proprietarii de câini

Cum de a alege cea mai bună periuță de dinți pentru câini

Cum să alegeți periuța de dinți a câinelui drept

Ce va trebui să ia în considerare

Ca și în cazul altor produse igienice făcute pentru câini, există trei lucruri pe care trebuie să le amintiți când încercați să alegeți cea mai bună periuță de dinți pentru câini:

  1. Trebuie să selectați produsele făcute numai în mod specific pentru câini (În cele mai multe cazuri)
  2. Dimensiunea câinelui tău
  3. Nivelul dvs. de experiență

Acești trei factori vor determina ce periuță de dinți pe care ar trebui să o cumperi.

Dacă încercați să utilizați o periuță de dinți făcută pentru oameni, va părăsi placa și tartrul în spatele și poate să vă rănească câinele.

Periuța de dinți a câinelui va avea un capul înclinat. Acest lucru este necesar pentru a ajunge la toate colțurile și crannitățile din gura puilor tăi. Forma maxilarului unei canine este mult diferită de forma maxilarului unui om.

În comparație cu periuțele de dinți umane, cei făcuți pentru câini au părul foarte moale care vor fi blânzi pe dinții și gingiile câinelui.

Panurile unei perie umane pot zgâria gingiile câinelui, provocând dureri și făcându-l să-l respingă cu totul. Acest lucru vă va face mai dificil să vă spălați în mod regulat dinții câinelui dvs. în viitor.

Ceea ce face cea mai bună periuță de dinți pentru câini?

Câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. Bineînțeles, multe depinde de marca periuței de dinți, cât de bine sunt făcute și ce spun alți proprietari de animale de companie. Am revizuit și am acoperit multe Cea mai bună periuță de dinți pentru câini Opțiuni înainte. Cu toate acestea, va depinde și de dimensiunea câinelui dvs. și de experiența dvs. cu periajul dinților canini, așa cum sa spus mai sus.

Cel mai bun deget de dinți pentru câiniDacă sunteți nou la perierea dinților câinelui, o periuță de dinți a degetului este un instrument excelent pentru a începe cu majoritatea proprietarilor (în dreapta).

Aceste perii alunecă chiar peste deget, astfel încât să puteți vedea cu ușurință și să simțiți ceea ce faceți în interiorul gurii puilor. Acestea sunt minunate pentru începători, pentru că vă puteți cunoaște gura câinelui și care dintre zonele pot avea nevoie de o atenție deosebită.

De asemenea, puteți găsi periuțe de dinți tradiționale pentru câini. Acestea au un arbore lung, cum ar fi periuțele de dinți umane și un cap de perie pe una sau ambele capete. Am demonstrat ambele tipuri de periuțe de dinți în videoclipul meu de mai sus.

Periuță de dinți pentru rasele mici de câini

Dacă aveți un câine de rasă mică, puteți scăpa cu cumpărarea unei periuțe de dinți tradiționale cu un singur cap. Asigurați-vă că capul periei este dimensionat corespunzător pentru gura câinelui dvs. De exemplu, o perie care se potrivește confortabil în gura unui beagle nu ar fi foarte confortabilă pentru o Chihuahua.

De asemenea, periuța de dinți pentru câini funcționează bine pentru rasele mici, cu excepția cazului în care aveți degete foarte mari. Indiferent de tipul de perie pe care îl alegeți, trebuie să fie suficient de mic pentru a intra în fiecare crevină mică din gura câinelui vostru.

Periuță de dinți pentru Rasele mari de câine

Cea mai bună periuță de dinți pentru câiniDacă aveți un câine mare, ca și labradorul meu de ciocolată, este posibil să aveți nevoie să cumpărați mai mult de o periuță de dinți de câine. Cel puțin, ar trebui să cumpărați o pensulă tradițională dublă (PIC pe dreapta). Acestea vor avea un cap mare la un capăt și un cap mai mic la celălalt capăt.

Capul mai mare poate fi folosit pe dinții mari din spatele gurii câinelui tău și poți folosi capul de perie mai mic pe acei dinți mici din fața gurii. Din nou, este important să alegeți o perie care este dimensionată corespunzător pentru gura câinelui tău. Există o mare diferență între o perie care ar putea funcționa pentru o collie și o perie care ar fi potrivită pentru un st. Bernard.

De asemenea, puteți găsi periuțe de dinți tradiționale care au două capete de perie la același scop. Capul periei se confruntă reciproc și se înfășoară în jurul dinților, astfel încât să puteți peria ambele părți simultan. Aceste tipuri de periuțe de dinți canine sunt cele mai utilizate de profesioniștii care au o mulțime de experiență. Dacă nu știți ce faceți, ați putea să pierdeți multe dintre cele mai mici colțuri și cranii din gură atunci când folosiți o pensulă a acestui stil.

Citiți / vizionați următorul: Cum să periați dinți câine (un ghid video)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să alegeți periuța de dinți dreapta pentru câinele dvs