Un câine maltez abandonat încet se recuperează de la ani de neglijare

Astrid ar fi putut fi ținut într-un spațiu închis, nu a avut nici un exercițiu și nu a experimentat nici o afecțiune de la oameni pentru un timp foarte lung și # 8230;

O persoană a predat astrid, un câine de 10 ani, la Havenul de Animal din New York recent, dar nu a putut oferi personalului la adăposturi detalii importante privind abandonarea câinelui. Tot ce ar putea obține de la om, care părea că a fost fără adăpost, a fost că câinele a fost lăsat la grija lui după moartea unui membru al familiei.

Pupul ar fi trebuit să fie un amestec maltez, dar nu avea nici o urmă de blană albă curată, care este comună pentru rasa ei. În schimb, Astrid a fost acoperit de murdărie, care și-a întors haina într-o textură brună coaptă grosieră. Ghearele ei au început, de asemenea, să se încurce, deoarece acestea erau prea lungi. De asemenea, părea ca câinele senior era în durere când a mers.

Pupul trebuia să fie un amestec maltez, dar nu avea nici o urmă de blană albă curly

Lucrătorii adăpostului de la haven de animale nu au ezitat să ia astrid, mai ales după ce a realizat că omul care a predat-o nu putea chiar să aibă grijă de el însuși. Regizorul centrului, Tiffany Lacey, a spus că omul părea să fie și în formă proastă, dar știau că ar putea avea grijă de câine pentru el.

Problemele cu Astrid

Mindy Liu, care sunt voluntari la adăpost, a văzut astrid în ziua în care a fost predată și știa imediat că câinele trebuia să fie luat de la un adăpost într-o casă. Mindy a oferit să favorizeze astrid până când animalele de animale găsește câinele o iubire pentru totdeauna acasă.

Un lucru pe care Mindy a observat de la Astrid a fost cum se ridică când a fost atinsă de un om

Un lucru pe care Mindy a observat de la Astrid a fost cum se ridică când a fost atinsă de un om. Reacția câinelui a indicat că Astrid nu a fost obișnuită cu afecțiunea și nu ar fi putut fi purtată prea mult.

Astrid avea, de asemenea, acest obicei de a se roti în loc și din cauza picioarelor ei neobișnuit de slabă, Mindy credea că câinele ar fi putut fi limitat la un spațiu mic de mai mulți ani și nu a obținut un exercițiu mult regulat. Astrid nici măcar nu știe cum a lucrat coada ei și uneori ar fi surprins de ea. Câinele avea, de asemenea, acest obicei de a-și înăbuși coada.

Având grijă de astrid

Totuși, Mindy a luat-o pentru a avea grijă și a pregăti Astrid pentru adopție. Deci, după ce a primit o tunsoare și o verificare cu veterinarul, Mindy a luat casa astrid cu ea, unde ea ridică și alți trei câini.

Ca un voluntar de adăpost, Mindy a fost conștient de faptul că va fi greu pentru un câine senior să se adapteze la un mediu nou, să nu mai vorbim de un mediu cu alte trei pooches. Totuși, Mindy a fost hotărât să facă promovarea muncii Astrid.

Ca un voluntar de adăpost, Mindy a fost conștient de faptul că va fi greu pentru un câine senior să se adapteze la un mediu nou, să nu mai vorbim de un mediu cu alte trei pooches

Din fericire, Astrid nu a avut probleme cu celelalte animale de companie ale lui Mindy - China, Beatrix și Hanzo, astfel încât cei patru dintre ei se înțeleg destul de bine. De la starea cu Mindy, comportamentul lui Astrid sa îmbunătățit încet. De la un câine speriat, acum este mai observator și curios în legătură cu împrejurimile ei.

Astrid merge în mod regulat pe restul câinilor, dar din moment ce picioarele ei se anvelopa mai repede, exercițiile rămân în continuare o provocare. De asemenea, Astrid nu a lăsat complet să se rotească, deoarece Mindy încă îi prinde să facă acest lucru din când în când.

Astrid merge în mod regulat pe restul câinilor, dar din moment ce picioarele ei se anvelopa mai repede, exercițiile rămân în continuare o provocare

Când câinii continuă să se rotească

Conform Cuibul, rotirea sau circulația ar putea fi un semn de stres sau frustrare severă într-un câine. Se poate manifesta atunci când un câine nu a primit prea multă dragoste și atenție de la proprietarii săi sau dacă un câine se ocupă de o traumă sau o pierdere a unui însoțitor. Cu toate acestea, ar putea fi, de asemenea, un simptom al unei probleme de cunoaștere sau de viziune, în special cu câinii seniori.

Când câinii continuă să se rotească

Mindy, totuși, este încrezător că Astrid se va recupera pe deplin cu mai mult timp, dragoste și afecțiune. În afară de vârstă, picioarele sale slabe și personalitatea timidă, nu pare ca Astrid are alte probleme grave de sănătate.

Citiți următorul: 13 Povestiri de salvare a câinelui care vor aduce lacrimi de bucurie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un câine maltez abandonat încet se recuperează de la ani de neglijare