Motive pentru care câinele tău se uită la tine

câine uitându-se la aparatul foto

Este un sentiment amuzant de a realiza că sunteți urmărit. Este chiar mai ciudat să-ți dai seama că câinele tău se uită la tine în timp ce îți spălați dinții, mâncați micul dejun sau petreceți timp în pat. În timp ce se uită la un câine ar putea fi mai puțin deranjant decât a fi privit de o persoană, este încă ciudat! Există o mulțime de motive pentru care câinele tău se uită la tine și le-am rupt în jos, așa că vei ști ce e cu puii dvs. data viitoare când blocați ochii din cameră.

Ochii de lungă durată: câinele tău dorește ceva

De cele mai multe ori pe care le prindeți câinele în sufletul vostru, este pentru că aveți ceva ce vrea. Care ar putea fi o jucărie, o bucată gustoasă sau o mână care ar trebui să o facă. Privind la tine poate fi, de asemenea, un semn că câinele tău vrea să fie lăsat afară.

Câinii învață repede că privirea la noi este o modalitate bună de a cere ceva. De fapt, probabil că aveți o mână în învățarea câinelui dvs. acest comportament pentru că ați dat câinelui dvs. ceva când se uită. S-ar putea să fiți hrănit (provocând cerșetorie), absentmindly a ajuns la animale de companie, sau a luat-o pentru o plimbare. În esență, v-ați instruit câinele să vă privească prin recompensarea ei pentru că ați privit!

La fel de enervant ca și privirea poate fi, probabil că sunteți de acord că privirea este o modalitate mai bună de a cere ceva decât lătrat, Săparea sau mușcarea!

Capul înclinat: Câinele dvs. este confuz

Câinii care se uită în timpul antrenamentului, mai ales cu acel cap drăguț înclinat, sunt probabil un pic confuz. Câinele tău încearcă să-și dea seama ce tu Vrei - mult ca încerci să-ți dai seama ce vrea! Ar fi mult mai ușor dacă noi toți a vorbit aceeași limbă.

Dacă vă prindeți câinele care vă priviți când o cereți să facă ceva, este timpul să vă retrageți instruirea ta un pic și găsiți o modalitate de a comunica mai clar. Deci daca tu Cereți câinelui dvs. să stea și ea se uită doar la tine, du-te înapoi la tabla de desen și re-treaba comportamentul. Câinele dvs. nu este de neascultător. E doar confuză!

Starea directă, Ochii grei: Câinele dvs. este tensionat

Există un fel de câine complet diferit de acolo. Chiar înainte de multe mușcături de câine, câinele dă o "stare tare."Acest aspect ochi de ochi poate dura doar o secundă divizată sau continuă pentru câteva minute. Este unul dintre mulți Avertismente ale unei mușcături de câine. Desigur, mulți câini vor evita privirea lor înainte de a mușca.

Dacă vă mângâi un câine sau abordați jucăria unui câine, mâncarea, cușcă sau patul când se întoarce și se uită la tine, înapoi.

Poate fi nevoie de o practică serioasă pentru a spune diferența dintre ceea ce beoniștii de animale numesc o "stare tare" și doar o privire de lungă durată a ficatului.

Dați-vă spațiului câinelui dacă privirea ei este însoțită de o coadă rigidă (pasaj sau nu), încă corp, gura închisă, elevi dilatați (elevi largi), un cap redus, urechile fixate înainte sau înapoi și un corp puternic schimbă înainte sau înapoi. S-ar putea să nu vedeți toate aceste semne imediat, ci căutați pentru orice combinație.

Care se ocupă de agresiunea caninei nu este ușor, dar cel mai puțin puteți face în acest moment este să renunțați. Confruntarea cu un câine nu merită!

Ochii moi: câinele tău te iubește

Pe capătul exact opus al spectrului, câinele tău ar putea să te uiți în ochii tăi pentru că te iubește. Un articol din știință din 2015 a constatat că câinii și oamenii eliberează oxitocină atunci când se uită în ochii celuilalt.

Această privință moale poate fi ușor greșită pentru o stare tare pentru noii proprietari, deci contextul este important. Acest semn că câinele tău te iubește va fi probabil însoțită de o coadă moale sau moale, un pantalon ușor, urechi relaxați și elevi de dimensiuni normale.

Mulți câini sunt mai predispuși la privirea la devreme dimineața când nivelurile de serotonină sunt cele mai ridicate. Câinele tău este puțin probabil să privească cu drag în ochii tăi când joacă, mănâncă sau antrenament - deci presupune că are o motivație diferită dacă asta se întâmplă.

Herding și vânătoare: Câinele tău este pe prowl

Hearding câinii sunt, de asemenea, predispuși să privească, ca o modalitate de a controla oile, caprele, vaci, jucăriile și oamenii. Faimosul "ochi" al unui Collie de frontieră iese pe măsură ce câinele strălucește o turmă de stoc, o jucărie sau un coleg de joacă.

Câini de vânătoare de asemenea, se uită adesea când sunt pe prowl. Acest comportament poate fi jucăuș sau serios, dar iese adesea atunci când sunteți în mijlocul unui joc sau a pădurii. Dacă observați că câinele dvs. încet încet încet, coborâți capul și priviți în depărtare (sau la un obiect în mișcare), probabil că este în modul de vânătoare sau herding!

Dacă încercați să vă dați seama exact de ce se uită câinele dvs., contextul este important. Va trebui să vă acordați atenție la ceea ce se întâmplă în jurul dvs., precum și restul dvs Limbajul corpului câinelui.

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Motive pentru care câinele tău se uită la tine