De ce câinii ca burta se freacă atât de mult?

câine se bucură de o frecare de burtă

Una dintre cele mai bucuroase părți ale lui deținând un animal de companie este cuddling. Mulți dintre câinii noștri par să iubească având belurile lor frecare. Ei se flopau fericit pe spatele lor, lollingul limbii și coada în timp ce așteaptă zgârieturi de burtă. Dar de ce? Ce este atât de grozav despre a-ți freca burta la un câine?

Comportament supus vs. Care doresc o frecare de burtă

Câinii își expun bellurile pentru două motive principale: ca afișaj supus și ca o cerere de frecare burtă. Este important să știți ce vă spune câinele dvs. înainte de a merge pentru a mângâia!

Câinii care adoptă un afișaj supus (denumită și un afișaj de calmare) încearcă să difuzeze tensiunea socială, arătând că nu sunt o amenințare. Mângâind un câine care arată comportamente supuse sau perfecționare poate face câinele mai nervos, pentru că acum îl atingi în părți foarte vulnerabile ale corpului său!

Câinii care doresc, de fapt, o frecare de burtă vor arăta, în general, următoarele semnale de limbă corporală:

  • În general: pozițiile corpului liber și wiggly
  • Gura: relaxat, deschis gura - s-ar putea să-i vezi limba în jurul lor
  • Ochii: Deschis sau Squinty, luminos și nu se uită neapărat la nimic
  • Coada: Coada relaxată,
  • Vocalizări: sunet liniștit Ha-ha pe măsură ce "râd" sau un sunet ușor de strângere sau tăcut

Dimpotrivă, un câine care prezintă un comportament supus sau calpar va arăta astfel:

  • În general: pozițiile tensionate, ale corpului scăzut - pot să se prăbușească, să înghețe sau să se tenteze
  • Gura: buzele trase departe înapoi într-o "frică grimace" sau buze și gura închisă, pot vedea o mulțime de Linge de buze și flicând limba
  • Ochii: larg deschise și priviți în depărtare sau arătând albii ochilor lor, în timp ce vă privesc, fără a-și întoarce capul, sau ochii vor fi squintimi și tensionați
  • Coada: poate fi încă sau învârtită, dar va avea tensiune în baza coada și coada poate fi ascunsă
  • Vocalizări: plâns liniștit sau moale

Cei mai mulți oameni consideră că este mai ușor să privească coada câinelui și gura - dar ține minte că o coadă de vânătoare nu este egală cu un câine fericit. O cârpă ascuțită, rigidă, rapidă, nu este aceeași cu un corp plin, losi coada!

De ce câinii iubesc burta freacă?

Este greu de spus exact de ce câinii iubesc burta freacă-nu putem să ne întrebăm animalele de companie! Deoarece câinii nu pot zgâria cu ușurință propriile burumme, sunt mai susceptibile de a se baza pe oameni pentru ajutor.

Mulți câini se bucură, de asemenea, de rulare în covor sau iarbă pentru a mânca înapoi spatele lor. Anecdotal, se pare că mulți câini par să se bucure de o frecare de burtă în timp ce și ei își zgârie spatele. Ei pot ajunge la propriile umeri, gât și față cu picioarele lor posterioare. Dar ei într-adevăr nu au o modalitate bună de a-și zgâria propriile burumme!

Gândiți-vă la cât de frumos se simte că cineva să-ți frece spatele sau să zgârie o mâncărime pe care nu poți ajunge. Nu e de mirare că câinii iubesc obținerea unei mâini de ajutor cu fulgii lor!

Cum să dați o grămadă de burtă mare unui câine

Nu toți câinii iubesc burta freacă. Majoritatea câinilor nu doresc întotdeauna o frecare de burtă, fie. Dacă câinele dvs. nu-i place Belly Frabes sau nu vrea unul chiar acum, nu este o afacere mare. Unii câini nu sunt doar în ea, sau poate că câinele tău nu este doar în starea de spirit.

Mulți câini într-adevăr se bucură doar de burta se freacă dimineața când nivelurile serotoninei sunt cele mai ridicate sau când sunt într-adevăr relaxate.

Puteți ajuta câinele dvs. Dragoste Belly freacă și mai mult prin învățarea modului de a da o freacă bună burtă. Iată pașii de bază pentru a oferi o frecare excelentă a buricului, care sunt modificate de la Protocolul PAT-PET-PAUSE pentru câini de câini:

  1. Urmăriți-vă dacă câinele dvs. solicită o frecare de burtă. Verificați limba corpului enumerată mai sus.

  2. Dacă câinele dvs. nu pare să vrea să frece burta chiar acum, nu-l împingeți. Cea mai bună modalitate de a învăța câinele dvs. să aibă încredere în tine și de a iubi burta freacă este să-l respecte când spune "nu, mulțumesc."

  3. Îngenunchează. Păstrați limba corpului liber și relaxați la început.

  4. Frecați burta! Încercați deschideri deschise, unghiile, circulară sau chiar patting.

  5. După trei până la cinci secunde, opriți mângâierea.

  6. Vedeți ce face câinele dvs. Dacă laws la tine, rămâneți pus sau altfel arată că el ar dori mai mult, mergeți înapoi pentru mai mult! Dacă se ridică și pleacă, fraculele de burtă se termină.

  7. Încercați să schimbați ce fel de mângâiere pe care îl utilizați și să vedeți ce rezultate diferite pe care le obțineți. S-ar putea să fiți surprinși să găsiți un nou tip de burtă, că câinele dvs. iubește și mai mult.

Cel mai important lucru este să respecte dorințele câinelui tău și să-l petreci așa cum ar vrea să fie mângâiat. Dacă ascultați limba corpului câinelui, veți face ca câinele dvs. Dragoste să frece chiar mai mult decât el deja!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii ca burta se freacă atât de mult?