10 Animale de copil care iubesc mama

Elefant mama și copilul

Indiferent de vârsta ta, unde locuiți sau ce faceți pentru un loc de viață, un lucru este sigur: mamele sunt cele mai bune.

Nu numai că mama ta a susținut-o cu nuggeturile de pui pe jumătate mâncate și cu macaroanele și brânza pentru primii zece ani ai vieții voastre, dar ea prevede dușuri să se hrănească cu tine în timpul copilăriei - a încurajat și a crezut cu adevărat în toate eforturile pe care le-ai făcut vreodată întreprinse - și ea te-a iubit necondiționat - chiar și în timpul anilor tăi ciudați, grași, pimply, când, probabil, nimeni altcineva nu ar fi.

Și la fel ca mamele umane, mamele animale sunt și bomba. În afară de acel întreg Presă, Topul de sus sau de jos din lanțul alimentar, Ei iubesc și îi îngrijesc pe copiii lor profund, la fel ca mama umană. Și, chiar dacă mama ta a schimbat nenumărate scutece și te-a învățat să-ți rade picioarele, mamele de animale se ocupă probabil cu mult mai mult poop și blană, care este o feat cu adevărat admirabilă.

Deci, în celebrarea mamei de pretutindeni - atât uman cât și animalul - aici sunt 10 animale de copii care iubesc absolut și admira mama lor.

01 din 10

Mamele ți-au pus mai întâi

Blickpixel / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Gândiți-vă din greu: pe tot parcursul vieții, aproximativ câte mese ați ruinat pentru mama voastră? Probabil în jurul valorii de 8.000 de ani. Dacă mama ta a rămas fără timp să mănânce pentru că era ocupată de hrănire sau ai acționat într-un restaurant, ea a pus întotdeauna nevoile tale. Și probabil că a fost blocat să mănânce resturi reziduale sau, chiar mai rău, o banană tristă, așa Barbar Macaque Mamă.

De ce să nu reușești la mama cu a delicioasă, masă de casă? Ea o merită.

Continuați la 2 din 10 de mai jos.
  • 02 din 10

    Mamele vă aduc bucurie

    Mikesphotos / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-5 "Container de date =" Adevărat "/">

    Mama ta poate aduce atât de multă fericire în viața ta în atâtea moduri. Nu numai că vă oferă dragoste completă, adorație și sprijin, dar ea oferă, de asemenea, bucuria unică care vine de la ascultarea țiruiului ei la frații tăi în timp ce stai în tăcere acolo, "* ridică din umeri nu era eu."

    Continuați până la 3 din 10 de mai jos.
  • 03 din 10

    Momii te protejează

    Tambako / Flickr / Cc by-nd 2.0"Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-8 "Container de date =" Adevărat "/">

    A făcut vecinul să-ți aleagă vreodată și să te facă să fugi acasă, plângând, la mama ta? Mama ta a scăzut, probabil, tot ce făcea, a mers la culoarea Cul-de-SAC, a confruntat cu bully și a trimis o răceală înghețată pe coloana vertebrală, oferindu-i acest uite.

    Și tocmai ai stat acolo, "văd mândrie. Văd puterea. Văd o mamă Badass care nu ia nici un junk de pe nimeni!" deoarece Alergând rece tocmai a fost eliberat și ați fost obsedat.

    Continuați până la 4 din 10 de mai jos.
  • 04 din 10

    Momii te lărgâim în jur

    Holgi / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-12 "Container de date =" Adevărat "/">

    Majoritatea bebelușilor încep să meargă când sunt nouă până la 17 luni. Desigur, este un antrenament bun pentru glute și brațe - dar mama ta te-a purtat pretutindeni Pentru o Anul solid. Să nu mai vorbim, întreaga sa sarcină, în timpul tantrumurilor de vârstă îmbătrânită, când ați căzut de la sala de gimnastică și acel moment prietenul tău de liceu ți-a scos și te-a ridicat emoțional.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Momii vă sărbătoresc

    Mike Baird / Flickr / Cc cu 2.0"Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-15 "Container de date =" Adevărat "/">

    Învățați cele mai importante lucruri din viață de la mama ta: empatie, abilități de comunicare, diviziune lungă, modalitatea corectă de a vă rade picioarele, cum să completați un W-9. Și după orice succes, indiferent cât de mare sau mic, mama ta a fost (și întotdeauna va fi!) acolo cu un înalt cinci.

    Continuați până la 6 din 10 de mai jos.
  • 06 din 10

    Momii vorbesc cu tine

    Alexas_fotos / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-18 "Container de date =" Adevărat "/">

    S-ar putea să nu o experimentați până la maturitate, dar nu există cu adevărat nimic mai special decât să vorbești cu mama ta despre întreaga familie extinsă în timpul sărbătorilor. Mai ales dacă sesiunea de discuție smack este alimentată de vin fiert și cookie-uri de Crăciun.

    Continuați până la 7 din 10 de mai jos.
  • 07 din 10

    Mamele doresc de fapt să vă sărute

    Dacă dating on-line ne-a învățat ceva, este că poate fi foarte greu să găsești pe cineva care vrea să se rătăcească - și pe cine vrei să smochie înapoi. Fapt: Mama ta nu a vrut literalmente să-ți spargă obrazul. Apreciat!

    Continuați la 8 din 10 de mai jos.
  • 08 din 10

    Moms mediază

    WERNER22BRIGITTE / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-24 "Container de date =" Adevărat "/">

    Dacă aveți frați, mama ta a mediat atât de multe lupte ridicole față de roțile fierbinți și care au mâncat ultimul iaurt, ea ar putea (și ar trebui) să prezideze procedurile judiciare. Sau, chiar mai bine, ar putea deveni un judecător de realitate A la Judy.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Momii își sacrifică spațiul

    Jaclou / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-27 "Container de date =" Adevărat "/">

    Câți ani a petrecut mama ta în picioare pe marginea patului părinților dvs., astfel încât să vă puteți întreba în mijloc după un vis rău? Începând în anii copilului, variind tot drumul spre noaptea pe care ai văzut-o Exorcistul în clasa a șaptea?

    Da, dă-i foarte frumos Cadou de Ziua Mamei pentru a încerca să alcătuiți pentru toți acei ani de somn pierdut.

    Continuați până la 10 din 10 de mai jos.
  • 10 din 10

    Momii te iubesc

    Jmrockeman / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-31 "Container de date =" Adevărat "/">

    În ciuda faptului că o păstrează treaz toată noaptea, obținerea unor clase proaste, luptând cu frații tăi, intrarea la pubertate (și având hormoni înfricoșători), fiind un jerk total fără nici un motiv aparent și nici măcar salvarea ei a mușcăturii bune de nugget-uri de pui și macaroane și brânză , mama ta te va iubi pentru totdeauna.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Animale de copil care iubesc mama