24 De moduri de a preveni căldura la câini

Căldura de vară este în plină desfășurare, și așa sunt pericole de vară pentru câini: epuizare de căldură și de căldură. Când temperaturile primesc această înălțime, căldura la câini devine o problemă de sănătate obișnuită în clinicile VET. Această condiție ar putea fi amenințătoare pentru animalele de companie.

Pericole de vară pentru câini

Corpul uman este programat să se răcească prin transpirație, dar câinii nu au aceeași abilitate. În schimb, câini. Acest lucru permite corpului lor să circule aerul pentru o răcire.

Temperatura corpului câinelui
Gopeplan.COM

Cu toate acestea, când temperaturile devin prea extreme (100 ° F și în sus), gâfâiul nu poate disipa suficient căldură suficient și pericolul de accident vascular cerebral termic. Spectacol de studii multiple că tratamentul pentru câini care suferă de o mașină de căldură este complex, scump și nu întotdeauna de succes.

Alte Studiile arată că căldura la câini are ca rezultat complicații grave și aproape Rata de fatalitate de 50% în ciuda tratamentului adecvat. Cu cât temperatura câinelui este mai mare și cu atât este mai mult nevoie pentru a obține tratament, cu atât este mai rău rezultatul.

Mediu este, de asemenea, contează. Când temperaturile de vară sunt ridicate, totul este mai fierbinte pentru câine, ca și asfaltul pe care se plimba câinele. De exemplu, dacă este 86 ° F grade în afara, Apoi devine 135 ° F pe asfalt.

& # 8220;Dar chiar și în temperaturi relativ ușoare, arsurile la tampoanele unui animal de companie pot rezulta dacă este forțat să meargă pe suprafața fierbinte.& # 8221; - Dr. Raelynn Farnsworth, DVM (sursă)

Pentru a proteja labele câinelui de la căldura asfaltului, mulți proprietari de animale de companie aleg diferite căi pentru a merge sau a proteja labele câinelui cu Pantofi de câine sau Ceara de protecție la labe.

Știți cât de bine poate tolera câinele dvs. de căldură

Unele rase (în cea mai mare parte buldogii de brahmocefalici scurți) sunt la un risc mai mare de accident vascular cerebral și epuizarea căldurii. Câinii supraponderali și obezi sunt, de asemenea, mai probabil să se supraîncălzească mai repede. Chiar și câinii care se exercită în mod regulat sunt încă la mila căldurii și vor deveni supraîncălziți rapid când temperaturile sunt pur și simplu prea mari pentru ei:

& # 8220;Exemplul perfect al acestui lucru este un câine care merge la parcul câinilor într-o zi frumoasă, caldă și de primăvară, când nu au fost de iarnă și se joacă [cu un disk] și să ruleze mai mult decât normal.& # 8221; - Dr. Stacy Eckman, DVM (sursă)

Cursa de căldură are loc atunci când generarea de căldură depășește capacitatea corpului câinelui de ao disipa. Aceasta este o condiție gravă care poate duce la următoarele:

  • daune vasculare
  • daune rinichi
  • daune hepatice
  • daune gastrointestinale
  • Disfuncția în sistemul nervos central

Prevenirea este mai eficientă decât vindecarea. Asigurați-vă că câinele dvs. este capabil să rămână rece în căldură. Dacă bănuiți că animalul dvs. de companie este supraîncălzită, luați măsuri Se răcește și să caute imediat tratament medical imediat.

24 de moduri de a preveni căldura la câini

24 moduri de a preveni de căprioară la câini în această vară

1. Acordați atenție sănătății câinelui dvs

Știți dacă câinele dvs. are a condiție predispusă care ar putea crește riscul de epuizare de căldură sau alte efecte secundare ale căldurii de vară. Aceste condiții includ boli de inimă, bătrânețe, fiind supraponderali, având condiții respiratorii sau a fi o rasă brahycefalică.

De exemplu, un câine senior cu boală de inimă poate rezista nu mai mult decât ostile rapide pauze în aer liber pe după-amiaza fierbinte de vară. Perioadele mai lungi în aer liber își vor tulbura inima și vor determina dificultăți de respirație pentru canina mai veche.

2. Obțineți o piscină pentru câini

Când temperaturile ajung la 90 de grade în timpul verii, nimic nu ne va răci mai repede și este mai plăcut decât scufundarea corpului în apă rece. Dar chiar dacă nu aveți o piscină în curtea din spate, din fericire pentru câinele dvs., puteți să-i aduceți o piscină de câine și să o umpleți Will & # 8221; din căldura de vară.

Există o mulțime de Piscine pentru câini care sunt concepute special pentru a ajuta la răcirea animalelor de companie și pentru a susține daunele și zgârieturile. Unele dintre aceste bazine de câine sunt chiar în formă de os. Puneți-l într-o umbră, iar câinele dvs. va fi pentru totdeauna recunoscător.

Dacă o piscină full-on nu este o opțiune, ceva de genul unui a Piscină de pâine Pentru câini (similar cu cei pe care îi veți obține pentru copii pentru a juca) este o altă modalitate bună de a vă răciți câinele în timpul verii; Cu toate acestea, bazinele de paddling sunt mai susceptibile de a fi rupte mai repede.

Nu lăsați câinele afară

3. Nu lăsați câinele afară

Nu lăsați niciodată câinele în afara căldurii pentru nici o perioadă. Aceasta este o cauză comună a loviturilor de căldură la câini, multe Câinii au murit din asta. Aceasta înseamnă că "câinii din afara" ar trebui să fie aduse în interior sau dat de cazare controlată la temperatură. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că vizitele pot fi păstrate scurte și câinii nu ar trebui să fie lăsați în aer liber pentru a juca.

De exemplu, chiar și în "umbra", un câine din curtea din spate se poate supraîncălzi repede. Temperatura corpului natural a câinelui este de aproximativ 102 de grade. Așa cum se încălzește în afară, devine mai greu ca câinele dvs. să-și reducă temperatura corpului. Odată ce temperatura în aer liber ajunge la temperatura internă a câinelui dvs., nu există nici o modalitate pentru ca câinele dvs. să se răcească deloc și să cedeze repede la încălzirea.

4. Restricționați exercițiul câinelui dvs. în aer liber

Când este fierbinte sau umed, nu împingeți limitele de exerciții ale câinelui. Este mai greu ca câinele dvs. să se răcească în temperaturi fierbinți și umede, astfel încât acestea sunt mult mai susceptibile de a se supraîncălzi. De asemenea, limitați timpul petrecut sau jucați cu câinele în afara.

De exemplu, câinele dvs. folosește evaporarea pentru a-și răci la temperatura corpului atunci când se panglică. Când umiditatea este mai mare în aer, evaporarea este mult mai lent ceea ce înseamnă că durează mai mult ca câinele dvs. să se răcească. Prea mult exercițiu sau timpul de joc în vreme caldă ar putea duce la căldură la câini mult mai repede decât ați bănuit.

5. Utilizați veste de răcire pentru câini

Marea invenție care este Veste de răcire vă va permite și animalul dvs. de companie ieșim pentru perioade mai lungi de timp fără a risca la epuizarea căldurii și cursele de căldură.

Vesturile de răcire a câinilor sunt hamuri fabricate special pentru câinii care oferă răcire exterioară. Cel mai adesea acestea sunt folosite pentru câinii de lucru care trebuie să fie în aer liber în orice tip de căldură. Vesturile de răcire sunt, de asemenea, utile pentru câinii de rang înalt și câinii supraponderali în zilele de vară mai rece.

Timpul de mers pe jos cu răsăritul soarelui și apusul soarelui

6. Timpul de mers pe jos cu răsăritul soarelui și apusul soarelui

Indiferent de temperatura exterioară, nu există nici o modalitate de a evita complet mersul pe câinele dvs. în fiecare zi. Cu toate acestea, puteți găsi cele mai bune momente pentru a vă plimba câinele în timpul verii.

Pentru a evita căldura de vară la câinii de mers pe jos, mergeți înainte ca soarele să apară sau după ce soarele coboară. Acest lucru permite suprafețele de mers pe jos și aerul să se răcească suficient. Este, de asemenea, mult mai ușor pentru tine, pe măsură ce poți rămâne în afara mai mult.

Suprafețele de mers pe jos absorb căldura soarelui, așa că atunci când soarele se află la cea mai tare, suprafețele de mers pe jos absorb și mențin căldura timp de ore. Odată ce soarele coboară, temperatura ambiantă și expunerea la soare au scăzut suficient pentru a permite să se răcească suprafețele de mers pe jos.

7. Nu vă bătuți câinele

În anumite situații, muzzle pentru câini nu sunt doar benefice, dar chiar esențiale. Cu toate acestea, când temperaturile de vară au lovit mult timp, evitați să puneți pe un bot pe câinele dvs., deoarece acesta crește șansele de căldură.

Dacă câinele dvs. are nevoie de un bot pentru a merge în siguranță, căutați alte metode de exercitare sau folosiți sfaturile de mai sus și găsiți timpi mai buni. Un botul restricționează capacitatea câinelui tău de a se răci și se răcește, ceea ce ar putea provoca foarte repede apă de căldură la câini.

De asemenea, dacă câinele dvs. are un anumit tip de teamă de agresiune și are nevoie de un bot, să ia în considerare activitățile interioare în timpul lunilor de vară. Activități precum un joc de ascunde și de a căuta pe un hol lung pot ajuta la arderea în siguranță a excesului de energie și să vă stimuleze câinele.

8. Accesul la apă curată

Curățați apa rece păstrează câinele hidratat, dar ajută și la menținerea temperaturii corpului în jos, așa că asigurați-vă că este întotdeauna disponibilă.

O modalitate excelentă de a face acest lucru este de a spăla și de a umple castronul de apă al câinelui de minim de trei ori pe zi. Pentru proprietarii de animale de companie care nu au timp, Fântâni automate de apă sunt cea mai bună soluție, deoarece păstrează apa care circulă, proaspătă și rece.

Contrar mitului, apa înghețată și chiar gheața este, de asemenea, bună pentru câini și nu este periculoasă pentru ei în condiții regulate.

Dați cazare la temperatura câinelui

9. Cazările controlate la temperatură

Dacă păstrați câinele într-o zonă a casei care nu este controlată de temperatură, schimbați asta. Dacă nu există acces la aer condiționat, ia în considerare o unitate AC în fereastră sau cel puțin un ventilator portabil. Există o mulțime de ieftine fanii prietenosi pentru câini care va da câinelui dvs. o ușurare de la căldura de vară.

Dacă câinele dvs. doarme de obicei în garaj, instalați o unitate de aer condiționat pentru ei sau aduceți-le în interiorul părții principale a casei dvs. de aer condiționat. Pentru câinii care dorm în cutii de câine, puteți obține a Ventilatorul de răcire cu crate Pentru a oferi o ușurare.

10. Nu lăsați niciodată câinele în mașină

Fie că este timpul de vară sau de iarnă, lăsând câinele în mașină pericolele multiple, dar este deosebit de periculos să lași un câine într-o mașină când este fierbinte afară.

În lunile mai calde începând cu luna aprilie, căldura la câini poate seta foarte repede. De exemplu, în luna mai, când este de 70 de grade în afara, durează doar 10 minute pentru ca temperatura să ajungă la 100 de grade în mașină, chiar și cu ferestrele crăpate. Rețineți că acum există Legi care fac ilegal să părăsească câinii în mașini.

Mat de răcire

11. Cumpărați un covor de răcire pentru câini

Pentru câinii care se luptă să mențină temperatura corpului în timpul verii, cumpărați a Mat de răcire Dacă ați epuizat deja alte opțiuni. Aceste covoare de răcire de câine sunt activate și oferă o suprafață de căptușeală răcoroasă în care câinele dvs. poate minți și a devenit una dintre cele mai populare modalități de a oferi o ușurare rece pentru câini astăzi.

Odată ce câinele se află în jos, mat începe să se răcească împotriva expunerii lor subbelic și ajută la reducerea temperaturii corpului mai rapid. Covoarele de răcire variază în funcție de dimensiune și preț și pot fi foarte benefice pentru câinii cu haine groase, câini vârstnici sau câini cu condiții de sănătate. Ele sunt o modalitate simplă și ieftină de a preveni căldura la câini.

12. Adresa de supraîncălzire direct

daca tu Observați semne de accident vascular cerebral în câinele dvs., este important să le abordăm imediat înainte de a escalada. Iată ce faceți dacă suspectați epuizarea căldurii și supraîncălzirea în animalul dvs. de companie:

  1. Aduceți imediat câinele într-o zonă rece și, dacă este posibil, rulați apă rece (nu rece) peste haina lor.
  2. Dacă nu vă puteți obține câinele în cadă, utilizați prosoape umede răcoroase pe partea inferioară a câinelui pentru a le ajuta să se răcească.
  3. Încurajați câinele dvs. să bea.
  4. Utilizați fanii pentru a ajuta la circularea aerului și răciți câinele, dar nu îndreptați fanii direct la un câine de gunoi, deoarece poate provoca balonare.

Semne că câinele dvs. este supraîncălzită include gâfuirea, slăbiciunea, gingiile palide, dezorientarea sau respirația muncii. Păstrați-le în minte și când este vorba de vară, asigurați-vă că sunteți pregătiți în cazul în care experiența dvs. de câine este de epuizare de căldură.

Simptome incontrolabile de supraîncălzire la câini

13. Simptome incontrolabile de supraîncălzire

Dacă câinele dvs. are simptome de supraîncălzire că nu puteți controla utilizând metodele menționate mai sus, luați-le imediat la veterinar.

Supraîncălzire necontrolată este un semn sigur că câinele dvs. are nevoie de intervenție medicală, nu întârzia. Dacă este lăsată netratată, supraîncălzirea poate provoca eșecul organelor.

14. Păstrați câinii bolnavi în interior

Dacă câinele dvs. se confruntă cu o boală trecătoare ca o supă de burtă sau chiar gripă canină, păstrați-i în interior. Câinii bolnavi deshidrați foarte repede și a adăugat o slăbiciune de la boală poate accelera procesul de căprior de căldură.

De exemplu, dacă câinele dvs. a mâncat ceva care nu este de acord cu burta lor, evitați plimbarea după apusul soarelui și faceți o pauză rapidă în aer liber.

15. Întotdeauna să fii conștient de căldură

Mulți proprietari de animale de companie cred că doar pentru că animalul lor de companie este înotul, ei nu vor suferi de o mașină de căldură. În timp ce apa poate aduce în jos temperatura corpului câinelui, temperatura atmosferică poate provoca încă câinele să se supraîncălzească.

De exemplu: dacă câinele dvs. este în piscină în timpul verii, limitați timpul de înot până la intervale de 15 minute la 30 de minute și urmăriți semne de supraîncălzire.

Oferiți-vă câinelui tratate de gheață

16. Oferiți-vă câinelui tratate de gheață

În timpul zilelor de vară deosebit de calde, oferă câinelui dvs. înghețată sau face înghețată câine pentru a le ajuta să se răcească. Unii câini se bucură de cuburi de gheață, dar dacă câinele dvs. nu găsesc că piesele de înghețare de fructe în condiții de câine în apă în tăvi de cuburi de gheață funcționează la fel de bine! Dacă aveți un pui deosebit de preluat, încercați sucul natural natural udat și înghețat în schimb.

De exemplu, dacă câinele dvs. tocmai a fost afară la Potty și se întoarce în interiorul gâfâierii și a supraîncălzit, oferă tratamente de gheață să se răcească mai repede.

17. Utilizați nuanțele ferestrelor în mașină

Dacă trebuie să călătoriți cu câinele în timpul lunilor de vară, puneți-vă la umbrele de soare pe ferestrele mașinii dvs. Cel mai adesea folosit pentru copii, aceste nuanțe păstrează lumina directă a soarelui de pe câine și poate fi ușor de luat în jos când nu este utilizat.

De asemenea, puteți obține o Ventilator prietenos pentru mașini care va păstra câinele dvs. rece în cazul în care configurarea obișnuită a mașinii nu funcționează sau nu oferă suficientă frig pentru câine.

18. Au un plan de rezervă pentru întreruperile de alimentare

Dacă zona dvs. este predispusă la întreruperile de alimentare care vă pot determina casa să devină insuportabil fierbinte pentru câinele dvs., aveți un plan de rezervă. De exemplu, luați în considerare instalarea unui generator pentru a păstra o unitate de aer condiționat de fereastră care rulează sau rămâne cu prietenii până când puterea dvs. se întoarce.

Cum să preveniți căldura la câini

19. Luați notă de rasa câinelui

Dacă câinele dvs. este o rasă brahicefalică - dacă au un bot larg larg - au un timp mai dificil de a-și reglementa temperatura corpului și sunt mai predispuși la dificultatea respiratorie. Aceste rase sunt mai susceptibile la căldură la câini.

Acești câini trebuie să cheltuiască perioade considerabil scurte în aer liber și ar trebui monitorizate îndeaproape pentru orice semne de supraîncălzire. Supraîncălzirea pentru rahaturile brahycefalice se întâmplă foarte repede, deci este important să fii vigilent.

20. Protejați labele câinelui

După cum sa menționat mai sus, căldura de vară afectează mediul și lucrurile cum ar fi asfaltul obține prea fierbinte pentru câini prea repede. O regulă de bază este că suprafața este adesea de 20 f mai calde decât temperatura exterioară.

Cea mai obișnuită modalitate de a proteja labele câinelui sunt prin utilizarea booties. Cu toate acestea, dacă este prea fierbinte, pot fi utilizate alte opțiuni, cum ar fi șosete. Dacă, totuși, este prea târziu și câinele dvs. a ars deja labele pe asfalt fierbinte, asigurați-vă că utilizați Bulme de camioane Pentru a ușura durerea și a accelera procesul de vindecare.

Protejarea labei câinelui dvs. de la suprafața fierbinte nu numai că ajută la prevenirea căldurii la câini, ci și menținerea picioarelor câinelui sănătos și în stare bună.

21. Alegeți zone mai răcoroase pentru mers pe jos

Chiar dacă vă protejați labele câinelui cu pâini de câine sau ceară labe, este cel mai bine să evitați zonele fierbinți și să alegeți umbra peste arderea soarelui de fiecare dată.

Când temperatura a răcit suficient pentru a vă plimba câinele, încercați să rămâneți la zonele mai reci pentru a reduce temperatura în continuare. De exemplu, umblați câinii dvs. pe o cale împădurită, mai degrabă decât pe un trotuar în jurul dezvoltării dvs.

Bărbierit câini dublu acoperiți

22. Nu vă radeți câinele

Unii câini pot beneficia de o tărie a hainei în timpul lunilor de vară, dar nu ar trebui să vă radeți complet haina câinelui și am discutat deja toate motivele pentru care Împărțirea câinelui Timp de vară este rău.

Haina câinelui dvs. nu numai că îi împiedică căldura în timpul iernii, dar ajută și la reglarea temperaturii lor în timpul verii! De exemplu, haina câinelui îi protejează de arsurile solare, iar subsolul lor ajută la menținerea căldurii excesive prin izolarea corpului câinelui.

23. Utilizați banda de răcire pentru câini

Bandanele de răcire poate ajuta câinii să se răcească mult mai repede, oferind contactul cu pielea cu un tampon răcoros. Echiparea animalului dvs. de companie cu unul va reduce foarte mult șansele sale de căldură la câini. Aceste bandanale sunt disponibile din cele mai multe magazine de companie în timpul verii și pur și simplu necesită îngheț înainte de utilizare.

Bandana se învârte în jurul gâtului câinelui tău ca un prosop și poate fi refolosit. Bandanele de răcire sunt utile pentru plimbările și după plimbări, precum și pentru câini care se simt febru, deoarece oferă Rapid, instant, răcire. Puteți face același lucru cu cămășile prin plasarea în apă înghețată.

24. Evitați toate exercițiile obositoare

Chiar dacă câinele dvs. este deosebit de sănătos și petrece o perioadă scurtă de timp în afara, ar trebui să evitați toate exercițiile obositoare, să jucați timpul și formarea câinilor.

De exemplu, activități intense cum ar fi alergarea, jucând fetch sau jucând Frisbee, determină creșterea rapidă a temperaturii corpului câinelui tău. Aceasta înseamnă că doar câteva minute de activitate intensă poate duce la supraîncălzirea.

Citiți următorul: 10 sfaturi de siguranță pentru camping cu câini

Doriți să împărtășiți acest lucru?

24 de moduri cele mai bune de a preveni căldura la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 24 De moduri de a preveni căldura la câini