Cum funcționează un pad de răcire pentru câini

Cum funcționează un pad de răcire pentru câini (și când aveți nevoie de unul)Ne-am mutat în vreme mai caldă, și păstrând câinele dvs. rece în timpul primăverii sau zilelor de vară fierbinte poate fi dificil. Plăcuțele de răcire a câinilor sunt una dintre cele mai ușoare căi de a vă asigura că poochia dvs. nu se supraîncălzește în interior sau în aer liber. Indiferent dacă alegeți un tampon de răcire, mat sau pat nu este atât de important, deoarece toți lucrează pe aceleași principii.

Dar cum funcționează un tampon de câine de răcire?

Există câteva tipuri diferite de Plăcuțe de răcire / covoare care utilizează diferite tehnologii pentru a vă menține pooch-ul răcoros în vreme caldă. Unele dintre aceste tampoane și covoare sunt alimentate de electricitate, în timp ce alții folosesc fie apă sau gel pentru a menține câinele rece timp de câteva ore.

Ambele plăcuțe de răcire pe bază de apă și gel funcționează prin absorbția căldurii excesive a corpului și apoi disiparea în aer. Ei nu se simt foarte rece sau chiar se răcesc când le atingi, dar sunt mai răciți decât corpul câinelui tău, care este de ajuns.

Gelul pe care îl puteți găsi în multe dintre aceste plăcuțe de răcire este cu bază de apă cu un polimer. Unele dintre tampoane sunt Activat de presiune, ceea ce înseamnă că gelul este activat numai atunci când există o presiune și atunci când nu există nici o presiune, gelul este capabil să se reîncarce. Alte tampoane sunt Faza activată, ceea ce înseamnă că acestea rămân activate la anumite temperaturi.

Plăcuțele de răcire a câinelui pe bază de apă sunt umplute cu apă care să păstreze pielea de companie rece pentru o anumită perioadă de timp. Cu toate acestea, dezavantajul acestor plăcuțe este că adesea scurgerea sau scurgerea. Ele nu sunt o alegere bună pentru câinii care sunt chewers avid. Indiferent de pad, pat sau mat alegeți, citiți cu atenție manualul și urmați instrucțiunile de utilizare.

LEGATE DE: Cele mai bune 9 paturi de răcire pentru vreme caldă

Când câinele dvs. are nevoie de un tampon de răcire?

Un tampon de răcire a câinelui este adesea necesar în timpul verii, când temperaturile se ridică la niveluri periculoase, iar câinele dvs. se luptă să rămână rece. Puteți observa când puii dvs. este incomod din cauza căldurii dacă caută în mod constant petele răcoroase din casa dvs., în special pentru baie sau plăci de bucătărie. De asemenea, acordați atenție altor semne de supraîncălzire, cum ar fi droolingul și gâfuirea excesivă, creșterea ritmului cardiac, lipsa de energie sau probleme de respirație.

Supraîncălzirea la câini poate duce la epuizarea căldurii, Cursa de căldură și deshidratarea, care pot fi toate periculoase pentru poochia ta. Utilizați un plac de răcire pentru a vă ajuta câinele să rămână în siguranță în timpul verii, atât în ​​interior, cât și în aer liber. Alternativ, sau în combinație cu plăcuțele de răcire, puteți utiliza, de asemenea Veste de răcire și gulere. Amintiți-vă să oferiți întotdeauna umbra pentru câinele dvs., precum și apă potabilă proaspătă pentru al împiedica hidratarea.

Cum de a alege un bun de răcire a câinelui?

Pentru a cumpăra cel mai bun tampon de răcire pentru câinele dvs., acordați atenție acestor lucruri:

mărimea - Alegeți un tampon de răcire pentru câini care se vor potrivi cu Pooch. Dacă alegeți un tampon prea mic, câinele dvs. nu va fi suficient de rece. De asemenea, un tampon prea mare poate fi mai puțin eficient. De asemenea, trebuie să luați în considerare locul în care intenționați să puneți tamponul. Veți pune-o într-o canisa sau într-o cutie? Dacă este cazul, asigurați-vă că tamponul are dimensiunile potrivite.

Durabilitate - durabilitatea este importantă decât dacă doriți să cumpărați un nou tampon în fiecare lună. De asemenea, este deosebit de important să obțineți cel mai durabil tampon dacă intenționați să îl utilizați în afara. Alegeți un tampon fabricat dintr-un material robust, care vă poate susține zgârierea, mușcătura, mestecarea câinelui, etc.

Portabilitate - Alegeți tamponul care va corespunde nevoilor dvs. specifice. Dacă intenționați să o păstrați într-un singur loc, paturile sau plăcuțele umplute cu apă poate fi o alegere bună. Cu toate acestea, ele nu sunt o alegere bună dacă intenționați să le mutați foarte mult, deoarece sunt de obicei foarte grele. Alegeți un tampon ușor și portabil dacă intenționați să o mutați adesea sau să călătoriți cu el.

Confort și siguranță - Câinele dvs. ar trebui să fie confortabil pe tamponul pe care îl alegeți sau altfel el ar putea să nu o folosească deloc. De asemenea, alegeți materiale care sunt sigure și netoxice pentru câini, cum ar fi nailonul. Evitați plasticul, cauciucul sau latexul deoarece acestea nu sunt la fel de respirate ca nailon.

Ușor de utilizat și menținut - Alegeți un tampon ușor de utilizat și curățat. Du-te cu tampoane care pot fi curățate cu o cârpă umedă și cei care nu permit murdăriei sau părului câinelui să le lipsească cu ușurință.

Este important să oferim câinilor noștri umbra și apa în vara și relieful de la razele de căldură și UV. Un tampon de răcire poate fi foarte util, dar dacă casa ta este fierbinte și însorită, sau cățelul tău petrece o mulțime de timp în aer liber, pad-ul singur nu este suficient pentru a vă menține câinele răcoros și sigur. Încurajarea puilor să petreacă mai mult timp într-o casă cu AC sau oferind o piscină de câine într-o umbră poate fi o idee bună.

Citiți următorul: Cele mai bune bazine de câine pentru vară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum funcționează un pad de răcire pentru câini