Snake lumini pentru șerpi de companie

Close-up de șarpe pe copac

Au existat mai multe dezbateri în ultimii ani în ceea ce privește luminile de șarpe. De ani de zile, proprietarii de șarpe au folosit aceleași setări de iluminat pentru animale de companie șerpi Așa cum au făcut alte reptile, dar acum se știe că unele elemente de iluminare sunt inutile pentru cele mai multe tipuri de șerpi.

Dacă aveți un șarpe de companie care este în mod natural de la un climat temperat (nu prea fierbinte, nu prea rece) și casa dvs. rămâne caldă pe tot parcursul anului, probabil că nu aveți nevoie de mult în calea luminii pentru șarpele dvs. Nu confunda temperaturile și UVB cu umiditate, deşi. Șerpii diferiți au nevoie de diferite nivele de umiditate, chiar dacă acestea provin din aceleași climate.

Lămpile de șarpe UVB

Cu excepția unora dintre cele mai puțin frecvente Pet Snakes, Iluminatul UVB este inutil pentru șerpi. Luminile UVB nu vor răni șarpele și pot, de asemenea, să-și mărească activitatea sau colorarea, dar șerpii pot fi perfect sănătoși fără ajutorul iluminării UVB speciale.

Dacă alegeți să oferiți UVB pe șarpe, asigurați-vă că șarpele nu poate ajunge în 12 centimetri de bec. Nu-l păstrați mai mult de 12 ore pe zi. Asigurați-vă că nici o sticlă sau plastic nu o blochează (utilizați plasă de sârmă sau ecrane în schimb). Un dispozitiv de fixare cu un reflector (sau o bucată de folie de aluminiu a aderat între dispozitivul de fixare și în cazul în care becul se află, de asemenea, ideal pentru a reflecta cantitatea maximă de raze UVB pe șarpele dvs.

Lumini de căldură pentru șerpi

În funcție de tipul dvs. de cerințe specifice de temperatură ale șarpelui, este posibil să nu aveți nevoie de lămpi de căldură pentru a menține temperaturile corespunzătoare. Mulți proprietari de șarpe folosesc sub tampoane de încălzire a rezervorului pentru a menține rezervorul cald, dar poate fi dificil să se mențină și să monitorizeze temperaturile corespunzătoare numai cu plăcuțele de încălzire.

Lumini de căldură, În plus față de furnizarea de căldură ambientală mai măsurabilă, oferă și un ciclu mai natural de zi / noapte pentru șarpele dvs. de companie decât plăcuțele de încălzire. Puteți avea două lumini de căldură separate, fiecare pe un ciclu de 12 ore. Lăsați lumina de căldură a luminii (lumina albă) pe parcursul zilei și întoarceți noaptea "Night-Glo" sau lumina roșie sau purpurie nocturnă pe noapte. Acest lucru va simula un ciclu natural de zi / noapte și este deosebit de important pentru șerpi nocturni. Fără un ciclu de lumină adecvat, șarpele dvs. poate deveni stresat, letargic și opriți mâncarea.

Becurile de căldură incandescente vin într-o varietate de vapoare pentru a vă asigura incinta cu temperaturile corespunzătoare. Cu cât rezervorul dvs. este mai mic, cu atât este mai mică decât cea necesară. Nu ați vrea să puneți a Ball Python Într-un rezervor de 10 galoane cu un bec de 150 de wați. Ar fi prea cald în incintă. Obțineți un termometru pe care îl puteți mișca în interiorul rezervorului și verificați temperaturile de pe ambele părți și nivelul pe care șarpele dvs. îl va petrece în mod normal. Scopul pentru un spot mai cald basking și o parte mai rece pentru a oferi un gradient termic pentru a permite șarpelui să aleagă unde vor să fie.

De asemenea, asigurați-vă că plasați becul de căldură într-o lampă de căldură cu o priză ceramică, nu doar o lumină de lucru din garaj. Luminile de căldură cu prize ceramice sunt vândute în orice magazin de animale de companie și sunt mai sigure pentru a fi utilizate cu lumini care emit căldură. Luminile de lucru au de obicei prize de plastic și se vor topi de la căldura multor lumini de căldură folosite în interiorul incintelor reptilate.

Uita-te acum: șerpi de companie: nume și fapte distractive

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Ball Python Care. Chicago Exotice Spitalul de animale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Snake lumini pentru șerpi de companie