Cum să răciți un câine în jos: 5 moduri simple

Când temperaturile urcă, este ușor ca câinii să se supraîncălzească. Răcirea unui câine poate fi ceva despre care vă gândiți la căldura extremă a verii, dar este vorba despre informații importante de prim ajutor pe care le-ați avut pe tot parcursul anului. Știind Cum să răciți un câine în jos ar putea veni la îndemână dacă călătoriți la un climat mai cald sau câinele dvs. este supraîncălzit în timp ce faceți activități în lunile de iarnă.

Știați că este posibil ca câinele dvs. să ajungă Cursa de căldură? Știind cum să răcească un câine în jos ar putea salva viața de animale de companie!

Înainte să vorbesc despre mine 6 du-te la moduri de a răci câine un câine, Este important să știți semnele că câinele dvs. este supraîncălzit. Lucrurile de căutat includ:

  • Pantaling excesiv
  • colaps
  • vărsături
  • gingii roșii strălucitoare
  • letargie
  • Timpul de răspuns încetinit
  • ritmul cardiac rapid

Când câinele dvs. este supraîncălzit, temperatura corpului va fi peste 103˚ Fahrenheit. Când temperatura corpului câinelui se ridică la 106˚ Fahrenheit sau mai mare, el are un risc serios de a suferi un accident vascular cerebral.

O creștere drastică a temperaturii corpului pune o tulpină asupra sistemelor corporale ale animalului dvs., deoarece se luptă să se răcească. Cum ar fi supraîncălzirea, încălzirea căldurii impozitează corpul câinelui tău. Cu toate acestea, aceasta subliniază corpul într-un punct în care organele sunt la un risc substanțial de închidere complet.

Învățați cum să răciți un câine în jos este o parte importantă a celor necesare cunoștințele de prim ajutor că fiecare proprietar de companie ar trebui să aibă. Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă răciți câinele într-o manieră sigură și eficientă.

Cum să răciți un câine în jos

Cum să răciți un câine

1. Prosop umed pe subbelic

Una dintre cele mai ușoare căi de a vă răci câinele atunci când este supraîncălzit este să ia a prosop și înmuiați-l în apă rece. Așezați prosopul umed pe subbelul câinelui dvs. și încercați să acoperiți coapsele interioare pentru a accelera răcirea prin răcirea arterei sale femurale.

Utilizați un prosop subțire pentru a împiedica menținerea căldurii corpului câinelui. Păstrați două prosoape la îndemână, astfel încât, pe măsură ce se încălzește, puteți să-l schimbați pentru prosopul răcoros.

2. Duș în apă TEPID

Dacă câinele dvs. este încă capabil să stea / umblați, îl puteți pune în duș. Utilizați capul de duș pentru a pulveriza apă TEPID peste corpul întregului dvs. sau folosiți o ceașcă pentru a turna apa peste el.

Nu utilizați apă rece, deoarece poate șoca sistemul câinelui dvs. și poate provoca probleme mai grave de sănătate. Dacă sunteți în afara și în apropierea unei surse de apă proaspătă, puteți să vă oferiți puilor într-un lac, râu sau un flux.

3. Mediu mai rece

Evident, mișcarea câinelui dvs. într-un mediu mai răcoros este una dintre cele mai bune modalități de a-și aduce temperatura corpului rapid. Dacă sunteți afară în căldură, aduceți câinele în interiorul unui mediu mai rece. Dacă este posibil, puneți-l pe podea care este rece, cum ar fi țiglă, linoleum sau pardoseală din lemn.

Dacă aveți un subsol sau o pivniță, aduceți câinele acolo și lăsați-l să se așeze pe betonul rece. Dacă aveți acces la un spațiu cu aer condiționat, aduceți câinele acolo. Nu-l permiteți să se așeze direct în fața aparatului de aer condiționat, așa cum ar putea să-și răcească corpul până repede.

câine în fața fanului

4. Utilizați un ventilator sau un aparat de aer condiționat portabil

Creând o briză folosind un fan ajută la mutarea aerului în cameră și aduceți temperatura globală. Nu îndreptați ventilatorul direct la fața lui sau poate ajunge la înghițirea excesului de aer în timp ce pantaloni. În timp ce este rar, acest lucru ar putea duce la complicații de sănătate periculoase.

Dacă aveți acces la o unitate AC portabilă, aduceți-o în camera în care se află câinele dvs. Păstrați ușa închisă pentru a ajuta la aducerea temperaturii camerei mai repede. De asemenea, ați putea pune un bloc de gheață în fața unui ventilator pentru a crea un aparat de aer condiționat portabil DIY.

5. Congelate

Servind câinele dvs. un tratat înghețat este una dintre cele mai ușoare căi de a se răci. Sunt ușor și accesibili să facă. Dacă căutați o opțiune de casă, aruncați o privire la unele dintre rețetele mele, cum ar fi Aceasta sau Aceasta.

6. Veste de răcire

Prevenirea este întotdeauna cel mai bun medicament, iar vestele de răcire reprezintă o modalitate ușoară de a preveni supraîncălzirea la câini. Veste de răcire sunt realizate din trei straturi - straturi exterioare din material de pânză și un strat interior care utilizează apă stocată într-un rezervor pentru a menține corpul lui Fido.

Aceste veste lucrează, de asemenea, pentru a reduce temperatura corpului câinelui prin reflectarea căldurii în timp ce promovează evaporarea. Vesturile de răcire a câinilor reprezintă o opțiune excelentă pentru prevenirea supraîncălzirii, deoarece acestea pot fi reluate în timp ce vă aflați astfel încât să poată oferi efecte de răcire mai lungi.

Care îmi împrăștie lista celor 6 moduri cele mai eficiente despre cum să răcească un câine în jos. Doar amintiți-vă că câinele dvs. poate merge de la supraîncălzit la pericol de un accident vascular cerebral de căldură în doar câteva minute. Trebuie să acționați repede pentru a vă menține puiul răcoros atunci când se ridică mercurul.

Citiți următorul: 10 cele mai bune covoare de răcire pentru câini pentru vară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să răciți un câine în jos: 5 moduri simple