Menținerea câinilor în timpul iernii

Menținerea câinilor în timpul iernii

Suntem siguri că ați văzut cel puțin un videoclip al unui câine adorabil în zăpadă. Și, în cea mai mare parte, este adevărat - câinii iubesc explorarea marelui în aer liber. in orice caz, Menținerea câinilor în timpul iernii este un joc cu totul diferit de minge din mai multe motive.

Pentru unul, lăsând câinele dvs. să rămână în afara prea mult timp poate fi periculos. Deoarece alte animale puteau ataca și vă rănesc animalul de companie. De asemenea, păstrarea câinilor în aer liber în timpul iernii pot prezenta anumite riscuri în funcție de rasa, vârsta și tipul de strat, etc. Dacă doriți să aflați mai multe despre pericolele asociate cu a lăsa pooch-ul dvs. în frig, atunci ați aterizat premiul. Pur și simplu derulați în jos și descoperiți tot ce trebuie să știți despre Câini în vreme rece.

De ce este rău să păstrați câinii în timpul iernii?

Unii canini, în special rasele de vreme rece, Dragostea petrecerea timpului cavorting în zăpadă. Aceste rase au haine groase și labele blană care le permit să bată frigul. Dar, nu toate doggiile sunt create egale. Unii câini sunt mai vulnerabili în temperaturi răcoroase decât altele.

Există câțiva factori care trebuie luați în considerare atunci când vine vorba de măsurarea pragului câinelui pentru frig. De exemplu, dimensiunea animalelor de companie, vârsta, tipul de strat și chiar condițiile de sănătate subiacente. Dacă animalul dvs. de companie este un câine de rasă mică și între vârsta de 12-13 ani, atunci doriți să o păstrați în interior în timpul iernii.

În mod obișnuit, majoritatea câinilor sunt în regulă să fie în afara la 45 de grade F (7.2°C). Cu toate acestea, în acest moment, pooch-ul dvs. poate începe să simtă frigul și poate dori să caute adăpost. La 32 de grade F (0°C), trebuie să vă păstrați caninul în interior dacă este un câine senior, un câine de rasă mică sau are o stare de sănătate preexistentă.

În cele din urmă, la 20 de grade F (-6°C) ar trebui să vă asigurați că nu vă lăsați pe animalele de companie mai mult de câteva minute. Dacă vă lăsați animalul de companie pentru mult timp în temperaturi minus, se poate dezvolta Condiții grave de sănătate. Iată ce sunt câțiva dintre ei:

Frostbite

În oameni, Frostbite poate provoca deteriorarea țesutului atunci când temperaturile ating 23 f, care este -5 grade C. Dar, la câini, temperatura trebuie să fie doar 0 sau sub 0 grade Celsius pentru a provoca daune ireparabile.În loc de fluxul sanguin regulat care circulă în corpul câinelui tău, sângele circulă miezul. Prin urmare, cu Zone expuse, cum ar fi labele, sfaturile urechilor sau coada sunt lăsate vulnerabile.

Simptomele lui Frostbite nu sunt întotdeauna vizibile. Dar, Frostbite este extrem de dureros. Uneori, simptomele se pot dezvolta după zile de expunere. Există câteva lucruri care pot da o indicație clară a degerăturii. Dacă atingeți ușor laba câinelui, dar ei vor apărea cu durere sau ezitați să puneți greutatea într-o zonă inflamată a labe după o plimbare în frig, atunci puteți fi destul de sigur de degerat. Alte semne evidente includ:

  • Decolorarea albastră a zonei afectate
  • Blistere sau ulcere pe piele
  • Blackened sau mort piele
  • Zona afectată este rece sau fragilă pentru a atinge

Câinii nordici au un strat natural de blană și sunt mai aclimatizați la temperatura rece la rece. Dar, păstrarea câinilor în afara unei canisme în extremități pot avea efecte adverse. Astfel, ar trebui să păstrați prietenii tăi blană în interior dacă vremea face o întoarcere pentru mai rău. Și dacă trebuie să le scoateți pentru olita sau jucați, atunci asigurați-vă că ați terminat cu labele uscate cu o cârpă caldă odată ce vă întoarceți în interior.

Hipotermie

Păstrați câinele în timpul iernii atunci când temperatura scade sub zero poate avea riscuri multiple de sănătate. Hipotermie este o afecțiune medicală care se întâmplă atunci când temperatura de bază a câinelui dvs. este considerabil mai mică decât intervalul normal. Mai multe motive, cum ar fi având o haină umedă, expunerea prelungită la temperatura reci, condițiile medicale preexistente, mai puțină blană sau chiar fiind o rasă mai mică, poate precipita hipotermia.

Cele mai evidente semne ale hipotermiei sunt tremurând sau tremurând, setea excesivă, pierderea coordonării și o rată scăzută respiratorie. Dar, de asemenea, puteți observa că câinele dvs. a dilatat elevii, gingii palide și o frecvență cardiacă scăzută.

hipotermie la câini
Feriți-vă de riscul de hipotermie la câini în timpul iernii.

Metabolismul modificat

Cercetările au arătat că chiar și rase precum Huskies sau Samoyeds tind să consume mai multe alimente și să pună o greutate mică în timpul anotimpurilor de iarnă. Cu toate acestea, aceleași tendințe au fost vizibile în rase precum Beagles. Astfel, a ajuns la concluzia că temperaturile dură la rece au necesitat o schimbare a sistemului metabolic de a asigura izolarea necesară.

Prin urmare, Este probabil ca câinele dvs. să mănânce mai multe alimente în timpul iernii. Dar, prietenul tău canin arde mai multe calorii pentru a rămâne cald. Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice câștig de greutate nesănătoasă.

Iritarea pielii și expunerea la toxine

Acum, este un fapt bine cunoscut faptul că antigel și sarea de rocă este adesea folosită pentru a preveni gheața alunecoasă. Dar, toxinele din antigel și clorura de sodiu în sarea de rocă pot provoca iritarea intensă la labele prietenului tău cu patru picioare și tampoane. Apoi, există, de asemenea, riscul de cioburi de gheață ascuțite sau metale ascunse de zăpadă, ceea ce poate provoca deteriorarea severă a picioarelor dvs. de companie.

Cea mai bună soluție pentru astfel de situații precare este de a obține o pereche de papuci de cauciuc pentru câinele dvs. Doar amintiți-vă să nu faceți doggo purtați pâini pentru ore lungi. Booties pentru câini pot provoca probleme cu pielea.

Pericole nevăzute

Din păcate, pericolele nevăzute pentru câinii asociate cu temperaturi extrem de scăzute sunt abundente. Lăsați câinele dvs. pentru o mers pe jos înseamnă că trebuie să aveți grijă ca animalul dvs. de companie să nu fugă și să se încheie peste un iaz înghețat. În plus, câinii tind să devină dezorientați atunci când mediul de zăpadă împiedică recunoașterea unor repere familiare.

Dacă cel mai bun PAL este rece, vă va informa lătrat. Acest lucru duce, de obicei, la vecinii furioși. Și în multe locații rurale, lătratul insistent al celui mai bun mugur poate atrage un prădător din apropiere. Întâlnirile cu animale sălbatice nu înseamnă moartea pentru câinele dvs. Dar nimeni nu vrea să-și vadă poochesii să se rănească. Astfel, este vorba despre păstrarea gardării dvs. în jurul meteo de zăpadă, pentru a vă menține animalele de companie în siguranță de orice rău.

Acum, este un fel de ușor de ghicit cel mai simplu mod de a vă proteja câinii în timpul iernii este să le păstrați în casă. Dar, nu este o posibilitate ca toți părinții de companie să facă acest lucru. Chiar dacă ei adoră prietenii lor blană. Cu toate acestea, nu este nevoie să disperați, deoarece este posibilă protejarea bunăstării canininelor dvs. în timpul iernilor. Citiți mai departe pentru a afla.

Cum să ai grijă de câinele tău în timpul iernilor?

Așa cum am menționat mai devreme, dacă nu puteți avea caninii voștri în interior în timpul iernilor, nu trebuie să credeți că nu puteți face nimic pentru a le ajuta. Există o mulțime de măsuri pe care le puteți efectua pentru a vă asigura siguranța și confortul câinelui, chiar și în aer liber.

Adăpost

Câinii în aer liber în timpul iernii au nevoie de îngrijire și un confort adecvat. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că prietenul dvs. de blană este sigur de frigul dur este să-și păstreze case de câine, sau Kennels, bine izolat. Aveți grijă să nu supraîncălziți mediul lor, totuși. Încercați și asigurați ușa canisei sau a casei de câine în mod corespunzător pentru a păstra în interiorul cartierelor de locuit ale caninului.

De asemenea, dacă doriți să fiți siguri că podeaua canisei este caldă, puteți ridica podele. Dacă podeaua este acoperită cu umplutură sau paie, atunci este probabil ca câinele să fie protejat de podeaua de congelare. Rumegusurile din lemn de la cedru și pin fac umplutura perfectă pentru podele de canisaj. Ele sunt în siguranță din punct de vedere ecologic, mirosul de control și absorbi și umiditatea.

Așternut

Când păstrați câinii în timpul iernii, există mai multe opțiuni disponibile pentru Lenjerie de pat de câine. Alegerea ideală este să mergeți pentru ceva care este cel mai potrivit pentru câinele dvs. Primul lucru de făcut este să observi stilul de dormit al câinelui tău. De asemenea, luați în considerare cantitatea de animale de companie și dacă câinele dvs. va trăi în aer liber sau nu.

Mai mult, trebuie să luați în considerare dimensiunea câinelui dvs., precum și vârsta lui. Noțiuni de contact cu veterinarul dvs. local pentru a discuta despre diferitele opțiuni vă poate ajuta să faceți o alegere perfectă. Sunt paturi de câine ortopedice pe piață pentru a oferi confort pentru câinii mai în vârstă. În mod similar, dacă pooch-ul tău este încă un pui, atunci ar trebui să mergi la ceva mai mic în dimensiune, așa că câinele tău se simte bine amortizat și confortabil. Pe partea flip, Dacă câinele dvs. este în afara, mergeți apoi pentru un pat de câine de spumă care poate fi montat în interiorul canisei, cu capacele lavabile este o idee bună. Puteți să-l curățați cât de des doriți, oferă suport solid și, de asemenea, durează cele mai lungi.

Îmbrăcăminte potrivită

În ierni îți învârtiți hainele pentru tine pentru a păstra cald. Același lucru este de așteptare pentru pooch, mai ales dacă câinele dvs. nu are o haină foarte groasă. Deci, obțineți-vă un animal suplimentar pulovere Pentru vremea rece. Nu uitați niciodată să le stradeți cu haine suplimentare când se îndreaptă afară. Și este, de asemenea, inteligent pentru a obține pooch-ul tău cald, anti-alunecare booties pentru a-și păstra și labele confortabile.

De asemenea, este esențial să vă aclimatizați câinele la schimbarea vremii, într-un ritm lent. Prin urmare, dacă animalul dvs. de companie trăiește în interior, păstrați-i să se încălzească în casă. Și, lăsați-le în afară pentru o perioadă scurtă de timp. Cu toate acestea, dacă animalul dvs. este așezat în afara, asigurați-vă că sunt cald în canisele lor și lăsați-i să iasă numai pentru exercițiu sau să se elibereze. Dar atunci este, de asemenea, vital să petreceți timp cu animalul dvs. de companie, astfel încât ei nu se simt izolați.

Nutriție

Este posibil să nu fie necesar să vă alimentați mesele nutriționale de câine în sezonul de zăpadă. Dar ei tind să consume mai mult decât veri, deoarece își ard calorii pentru a genera mai multă căldură a corpului. Deci, poate doriți să le hrăniți mai mult decât de obicei.

Câinii care trăiesc în afara pot avea nevoie de boluri de încălzire, în special în vremea foarte rece. Este necesar să păstrați câinii hidratați, chiar și în timpul iernilor. Dar, dacă apa păstrează înghețarea în castronul de apă, atunci aveți o problemă pe mâini. Acesta este locul în care un castron de încălzire se dovedește a fi critic.

Fencing

În sezonul de iarnă, este puțin probabil ca să puteți verifica câinii la fiecare cincisprezece minute sau cam asa ceva. Deci, pentru a vă asigura că animalele de companie sunt protejate în timpul iernilor, este inteligent să le aibă împrejmuită. Asta va păstra animalele sălbatice departe și să vă refuzați poochesul de la alergarea sălbatică.

Mulți părinți noi de animale de companie consideră că este nervos-vândut pentru a face față schimbărilor în vreme. Există prea mult stres implicat în asigurarea bunăstării câinelui dvs. Dar, la fel de important ca și problema, este, de asemenea, destul de ușor de rezolvat. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în legătură cu medicul veterinar pentru a vă afla calea de a vă menține prietenul confortabil. Și, o mică cercetare pe net despre cum să păstrăm câinii din afară într-o canisa vă va ajuta și în eforturile dvs.

Cât de rece este prea rece pentru câinele dvs?

Mulți oameni vor să știe La ce temperaturi pot rămâne un câine afară? Atât cât este necesar să se pregătească pentru bunăstarea Pooch în timpul sezonului rece, este, de asemenea, esențial să înțelegem că toți câinii reacționează diferit față de diferite situații. Asta înseamnă că veți vedea că rasele nordice se ocupă de mult timp în temperaturi mai reci. Dar, dacă riscați o rasă mai mică cu aceeași temperatură, ei nu pot răspunde bine.

Deci, să aruncăm o privire la pragul diferit de toleranță la rece pentru câinii de dimensiuni diferite în vreme rece. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți dacă vă puteți păstra câinele în timpul iernii.

Rasele mici de câine

Câinii mai mici tind să fie mai susceptibili la schimbările meteorologice. Asa de, rase ca Malteză sau Chihuahua nu prea bine în prea multă căldură. Dar când vorbim despre temperaturile răcitoare, atunci vedem că Beagles sau Corgi Faceți bine în jur de 65-45 grade F.

Dar dacă temperatura scade în continuare, atunci Pomeranian sau Yorkshire Terrier mai bine să fie huddled în interior. 35-25 grade F este cauza de îngrijorare atunci când vine vorba de puțină pooches. Și Dacă temperatura este oriunde aproape de 20 de grade F, atunci este un mediu care pune viața în pericol pentru micul tău canin, Și este mai bine să nu-ți păstrezi câinele în timpul iernii.

Rase de câine de dimensiuni medii

Există destule câteva rase de câine nordice de dimensiuni medii, cum ar fi Husky Siberian sau Inuitul de Nord care fac bine în temperaturi relativ mai reci. Dar nu toți câinii de dimensiuni medii au o haină dublă, cum ar fi Pitbull. Astfel, dacă vă aflați la temperaturi aproape de 25-20 grade F, ar trebui să luați măsuri de precauție.

Dar Majoritatea câinilor de dimensiuni medii se adaptează mai bine decât rasele mici de câine în ierni. Deci, dacă doriți să fiți foarte atenți, puteți păstra prietenul dvs. blană în interior și creșteți treptat cantitatea de timp pe care o cheltuiește în aer liber. Și, dacă ați lovit 20-15 grade F, atunci este zona de pericol pentru prietenul tău.

Câini de dimensiuni medii în timpul iernii
Câinii de dimensiuni medii se pot ocupa de iarna rece mai bine decât câinii de dimensiuni mici.

Rasele mari de câine

Saint Bernard, Irlandez wolfhound, și Leonberger sunt unele dintre câinii mari de rasă. Și cea mai mare parte a rasei mai mari de câini au haine duble. Ele sunt chiar aclimatizate în mod rezonabil la temperaturile mai scăzute. Dar cu cât câinele este mai mare, cu atât sunt mai mari problemele de sănătate. Vei găsi Marele Danes care suferă de dureri articulare și Engleză Mastiffs care au poliartrită mediată imună.

Cu toate acestea, veterinarii din întreaga lume cred că mărfurile mari sunt mai bune în temperaturile mai reci. Au mai multă masă corporală, prin urmare, izolație mai naturală. De asemenea, rasele mari tind să salută și să scape mai puțin la temperaturi mai reci. in orice caz, Temperaturile momentului scade sub 30-20 grade F, poate doriți să vă reconsiderați păstrarea celui mai bun mugur pentru prea mult timp.

Păstrarea câinilor în afara iernii - FAQ

Înainte de a merge, asigurați-vă că ați verificat compilația de întrebări populare de doggo legate de iarnă. Nu vei regreta, promitem.

Este crud să-ți păstrezi câinele afară?

Mulți oameni preferă să-și păstreze câinii afară și că pot sau nu să fie cruzi În funcție de facilitățile pe care le furnizați câinele și condițiile externe, inclusiv climatul. Dacă oferiți câinelui dvs. cu mâncare amplă, un loc frumos de a dormi, adăposti, interacțiunea umană și animală și siguranța, atunci nu este cu siguranță crud să vă păstrați câinele afară.
Cu toate acestea, este adevărat că câinii solicită în mod activ compania lor, savurați timpul petrecut cu familia lor umană și devin și mai mult acordați nevoilor părinților lor. Și experții cred că câinii care petrec timp în aer liber sau izolați, tind să Afișați mai multă agresiune teritorială decât câinii de interior.

Cum pot să-mi păstrez câinele din afară în timpul iernii?

Utilizare Încălzirea paturilor pentru câinele dvs. împreună cu boluri de încălzire pentru a păstra apa sau masa lor de la îngheț. Speciali de lemn special pentru podele de canisa care păstrează canisa cald și inodor sunt, de asemenea, disponibile. Puteți găsi chiar jucării de câine încălzit, snowsuits sau snoute pentru câinii tăi. Și dacă doriți ca canina să iasă din zăpadă, dar doriți să păstrați canisa curată, atunci puteți utiliza patch-uri.

Există circumstanțe în care părinții PET sunt forțați să-și păstreze animalele de companie în afara datorită lipsei de spațiu de locuit sau de afecțiuni medicale. Dar există multe modalități de a vă asigura că câinele dvs. este cald, chiar dacă este afară în timpul iernii.

Poate îngheța câine la moarte în afara?

Se știa să se întâmple că câinii au lăsat în aer liber pentru prea mult timp au fost înghețați până la moarte, chiar și atunci când vremea nu este prea aspră. Vedeți, câinii mai mici nu sunt echipați să se ocupe de vreme rece și nu au suficientă masă corporală pentru a le menține izolați. Deci, dacă câinele dvs. este mic sau mijlociu, sau haina lor a fost umedă și au fost expuși la temperaturi mai mici de 30 de grade F, atunci pot muri de hipotermie sau pot îngheța până la moarte. Acest lucru este adevărat chiar și pentru câinii care pot trăi afară.

Ar trebui ca câinii să doarmă în interior sau în afara?

Dacă vremea este rece, atunci animalul dvs. de companie ar trebui să rămână în interior. Dar dacă nu puteți face acest lucru din orice motiv, atunci trebuie să vă asigurați că pooch-ul dvs. este cald și confortabil în canisa în afara. Un pat de câine crescut, Padul încălzit, și păturile groase se pot asigura că animalul dvs. de companie nu va suferi datorită scăderii temperaturii.

Cu toate acestea, anumite temperaturi pur și simplu nu permit animalelor de companie să fie în aer liber. În astfel de circumstanțe, mai bine vă păstrați animalul apropiat de dvs., mai degrabă decât să riscați sănătatea în vreun fel. De exemplu, la 20 de grade F sau mai rece, păstrând câinii în afara iernii nu sunt sfătuiți. În astfel de temperaturi, animalul dvs. de companie nu ar trebui să iasă în afara timp de câteva minute, indiferent de dimensiunea, haina sau problemele de sănătate preexistente.

Trebuie să vă asigurați că câinele dvs. este cald și confortabil dacă veți fi păstrați-le în afara iernii. Nu compromite aici, ei vor avea nevoie de cel mai bun pentru a fi fericiți și sănătoși în acest mediu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Menținerea câinilor în timpul iernii