Creatorii iubitorilor de câini dating site-ul inventați vase pentru mâncare pentru câini

Creatorii iubitorilor de câini Dating site-ul Inventați vase pentru mâncare pentru câini

Animalele de companie devin din ce în ce mai populare în fiecare zi se pare, iar cu asta vine o industrie explodantă a produselor, a serviciilor, a tehnologiei și a mai mult, care este orientată în mod specific față de proprietarii de câini. Kris Rotonda și Denise Fernandez au lansat chiar un serviciu de dating pentru iubitorii de câini, iar acum au creat vase pentru proprietarii care își fac propriile hrană pentru câini.

Kris a fost un proprietar de câine atâta timp cât își poate aminti, dar când la întâlnit pe Denise cu câțiva ani în urmă, nu a avut niciodată deținea un câine înainte sau chiar a petrecut mult timp în jurul lor. Kris a avut patru câini la acea vreme și, odată ce toată lumea și-a cunoscut, lucrurile erau bine și toată lumea a fost fericită. Kris și câinii au salutat Denise în pachetul lor cu labe deschise.

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Înainte ca Kris să-l întâlnească pe Denise, se străduia să găsească o relație care să lucreze pentru el și puii lui. El a spus că nu fiecare femeie îi plăcea câinilor sau a înțeles responsabilitatea și dăruirea care merge împreună cu unul, să nu mai vorbim de patru. El a crezut că alți proprietari de câini ar putea fi în aceeași barcă, așa că a decis să creeze primul site de dating vreodată pentru iubitorii de câini, YoumustLovedogsdinging.COM.

În timp ce a început să lucreze pe site-ul sa întâlnit și sa îndrăgostit de Denise. A început să ajute la site-ul web și a lansat un timp scurt mai târziu. Denise a iubit, de asemenea, să gătească, astfel încât perechea a decis să creeze un spectacol de gătit câine pe YouTube pe care au numit rețeaua de gătit Doggy. Retetele inventive ale lui Denise și banterul jucăuș al tânărului ia obținut în curând următoarele.

Creatorii iubitorilor de câini Dating site-ul Inventați vase pentru mâncare pentru câini

Deși lucrurile merg bine, nici site de intalniri Nici spectacolul YouTube au făcut bani. Kris a avut o discuție cu un prieten al său a fost antreprenor și a decis să creeze un produs care să lege împreună cele două eforturi deja de succes împreună.

Acolo Pupot vine în. Este un sistem unic și inovator complet de gătit Doggy, care oferă proprietarilor de animale de companie o modalitate ușoară de a pregăti mese sănătoase, gustări și tratamente pentru tovarășii lor canini. Vă permite să gătiți, să serviți și să depozitați mâncarea câinelui.

LEGATE DE: Cea mai bună rețetă naturală de casă

Sistemul include:

  • O bază de servire din plastic de înaltă calitate în formă de laba
  • 2 boluri de servire și depozitare cu capacuri pliabile, microunde, siliconice, cu capace
  • Un special conceput, cu două manipulate, 3.8 ore de gătit, cu un capac, care este fabricat din oțel inoxidabil pentru siguranța alimentelor pentru animale de companie

Toate piesele din set sunt în siguranță în mașina de spălat vase, iar bolurile pliabile sunt proiectate să se potrivească în baza în formă de laba pentru o depozitare ușoară. Baza se potrivește, de asemenea, în pot, care vă va salva o mulțime de spațiu de dulap. Sistemul puppot vine cu o carte de rețete, care are și unele dintre rețetele preferate de casă preferate de casă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Creatorii iubitorilor de câini dating site-ul inventați vase pentru mâncare pentru câini