Top # 14: beneficiile sănătății de a face doga cu câini ft. Anne appleby

Am auzit cu toții de cuantumul masiv de beneficii pentru sănătate că oamenii experimentează atunci când fac yoga. Cu popularitatea Yoga crescând rapid în ultimele două decenii, proprietarii de animale de companie au decis să facă un pas înainte și să includă câinii lor în acest proces. Practica de a face yoga cu câinii este, în mod natural, numită doga.

În episodul Podcast de astăzi, vorbesc cu un antrenor de yoga din San Francisco Bay și un practician Doga Anne Appleby, Fondator și CEO al Forța Yoga. Anne se bucura de beneficiile yoga de la sfârșitul anilor `80 și a început să-și învețe yoga în 1997 și nu s-au uitat înapoi. Astăzi, ea este bine cunoscută în comunitatea Yoga și compania ei este un loc popular pentru covorașe și accesorii de înaltă calitate.

Anne mi-a explicat toate avantajele de a practica yoga și cât de multe dintre beneficiile pentru sănătate pot fi aplicate câinilor, iar experiența mare de legare care vine cu doga cu animalele de companie. Ea ne-a furnizat sfaturi despre cum să găsim un instructor bun Doga sau cum puteți practica acasă și mult mai mult.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Beneficiile de sănătate ale lui Doga cu câinele dvs
(transcrierea podcast brut)

Beneficiile de sănătate ale Doga

* Pentru a citi doar transcrierea interviului, vă rugăm să derulați jos în jos.

Bine ați venit pe băieți înapoi. Așa cum am promis, astăzi vorbim despre doga, este yoga, dar cu câinele tău. Deci, dacă nu știți prea multe despre Yoga, este un exercițiu care implică întinderea și prelucrarea mușchilor corpului dvs., concentrându-se și pe respirație și echilibru și meditație. Așa că este chiar într-adevăr minte, corp, antrenament spiritul și este într-adevăr scos, este ceva ce mulți oameni au devenit atrași de faptul că obțineți experiența fizică în timp ce vă puteți concentra și să vă concentrați corpul și vindecarea și senzație de bine despre tine. Așa că a făcut cu adevărat minuni pentru o mulțime de oameni și acum este începe să se răspândească și oamenii văd că, dacă este vorba de lucruri uimitoare pentru mine, poate poate face aceste lucruri uimitoare pentru câinele meu.

Așa că în vine doga, și acest mod de a face yoga în timp ce vă încorporează câinele în același timp. Yoga Există diferite poziții care sunt încorporate în exercițiu, unele dintre ele sunt destul de standard pe care le-am auzit de câinele cu fața în jos, alții sunt mai mult pentru studenții de yoga mai experimentați și ce face Doga este că vă aduce câinele în ea. Deci, dacă sunteți un începător și puteți face unele dintre pozițiile mai ușoare sau sunteți mai experimentați și puteți face unele dintre cele mai dure pe care le încorporează folosind câinele dvs. în exercițiu, așa că vă legați cu animalul dvs. de companie, "Exercitarea cu el, el obține aceleași beneficii pe care le primiți de la ea.

Este foarte calm, un mediu foarte liniștitor, pe care îl aduceți câinele dvs., așa că există o mulțime de avantaje pentru a aduce câinele dvs. în exercitarea cu dvs. și mai ales cu doga este și mai benefică, cred, este ceva ce Am fost inspirat să încerc acum după o conversație cu o femeie numită Anne Appleby.

Și Anne a învățat în mod privat Yoga din 1997, învață în prezent în zona San Francisco Bay, dar ea călătorește și în diferite corporații precum Google, Oracle, ea a făcut lucruri cu Universitatea Stanford și vorbește despre yoga și despre beneficiile lui aceasta.

Ea călătorește, de asemenea, pentru a consulta și a învăța yoga în toată țara și în întreaga lume. Deci este într-adevăr un fel de "# 8230; Aș fi sunat-o, aș fi sunat cu siguranță un expert yoga și ea este, de asemenea, un proprietar de animale de companie, astfel încât ea știe importanța exercitării cu animalul dvs. de companie, legătura și, de asemenea, pentru a obține animalul dvs. de companie acolo pentru a-ți exercita astfel încât să nu Tivezi un stil de viață sedentar.

Așa că Anne este implicată cu A & # 8230; a început această companie, ceea ce sa întâmplat, în principiu, când a început să intre în yoga pe care o cunoașteți că și-a dat seama că există o lipsă de lucruri atunci când vine vorba de yoga, totul de la îmbrăcăminte la covoare de yoga, așa că ea a început să creeze această companie și într-adevăr pe piață ca & # 8230; În haine de yoga distractiv, acum cunoaștem hainele de yoga ca fiind foarte trendy oricum pentru că o mulțime de oameni sunt în pantaloni de yoga și chestii ca asta. Așa că este mai răspândită acum, dar înapoi când a început la începutul anilor 90, nu a fost așa & # 8230; și la sfârșitul anilor 80 chiar nu a fost.

Yoga nu a fost un lucru binecunoscut, cu siguranță nu a fost nici o îmbrăcăminte grozavă care te-a făcut să te simți bine despre tine în timp ce lucrați, așa că a început această companie. Ea a suferit, de asemenea, câteva accidente de mașină destul de grave, astfel încât și procesul de vindecare și # 8230; este dificil de exercitat atunci când ați avut "când organismul dvs. a avut traumă așa, Yoga este o modalitate excelentă Pentru a-ți exercita dacă ești cineva că corpul tău nu este capabil să facă unele dintre exercițiile mai extreme cum ar fi drumeții sau alergare și lucruri de genul asta. Așa că a rămas cu yoga, dar ea și-a dat seama că nu erau covoare care erau într-adevăr ", în esență, fiecare covor a fost același, era foarte clar. Deci, acum a creat acest lucru de yoga, compania ei se numește forță de yoga, și aceasta este covorașul ei, ea`sa forță de yoga patentat și are un sistem de aliniere un fel de construit în ea și astfel poate fi folosit Pentru terapia fizică, yoga și # 8230; practic orice tip de exercițiu de podea.

Astfel încât compania ei este o forță de yoga și am ajuns la ea, din nou, evident că este instructor de lucruri de yoga, dar am vrut cu adevărat să vorbesc cu ea despre doga și beneficiile pe care le are și pentru animalele tale de companie, mi-a inspirat să încerc și sper că inspiră unii dintre voi să o încerce. Dacă doriți să sari pe site-ul nostru, este Teyoryofpets.COM; Puteți lăsa orice comentarii, întrebări, sugestii, ceva de genul ăsta pentru mine, puteți introduce pe aceia sau le puteți înregistra, dacă le înregistrați, pot să le folosesc în viitoarele podcast-uri.

Și, bineînțeles, dacă sari pe iTunes puteți găsi toate episoadele noastre din trecut, precum și să ne lăsăm o recenzie care mă ajută într-adevăr să ajung la oameni și să le arătăm că am ascultători și că se bucură de ceea ce aud . Deci, dacă băieții ar putea să ia un minut sau doi să facă asta, ar fi grozav. Voi merge mai departe și vă voi lăsa să ascultați acest interviu și apoi voi recapta la sfârșit.

Interviu cu Anne Appleby

Samantha: Deci, dacă nu vă deranjează, puteți să-mi dați o scurtă explicație a ceea ce este Doga și cum oamenii cu "cum câinii lor ar participa cu ei?

Anne: Doga este Yoga cu câinele dvs. și am început-o pentru că am primit accidental un câine și sunt un profesor de yoga, așa că fac yoga în fiecare dimineață și micul catel făcea yoga cu mine, ca literalmente. Am făcut în jos și am făcut lucruri și am făcut-o în sus și cățelul mirrorsese tot ce am făcut.

Samantha: Oh Doamne!

Anne: Și am crezut că a fost atât de drăguț. Și apoi îmi place și # 8220; Madison, faci câine, # 8221; și ea ar face jos câine și apoi îmi place și # 8220; Madison Down, & # 8221; Apoi, ea a primit un astfel de trifier Pomeranian, așa că a ieșit din control ca și cum ar face un câine de copil în jos tot timpul și nu o voi face să facă asta pentru că este la fel ca ridicol Durata de câte ori ar face câine în jos.

Dar este o modalitate foarte bună de a lega cu animalul dvs. de companie, deoarece animalele de companie se strecoară, de asemenea, cred că și # 8230;

Samantha: Oh, cu siguranță.

Anne: Și astfel încât să le puteți da masaje, le puteți ține, puteți să vă uitați în ochii lor și că este ceva pe care nu-l puteți face atunci când le luați pentru o plimbare. Și la fel ca și bebelușii cred că toată lumea face yoga și eu și fiecare câine face yoga așa că este un fel de lucru natural. Când erai ca trei ani, pariez că ți-ai pus piciorul în gură și că ai făcut-o pe Somersaults, pariez că ai făcut Yoga și atunci când ai fost patru mama ta a spus & # 8220; nu poți pune piciorul tău în tine gură.& # 8221;

Samantha: Dreapta.

Anne: Știi ce vreau să spun, este ca și cum ar fi & # 8230;

Samantha: Da, asta este un mod interesant de a privi la ea.

Anne: Așa că vă stresează și vă stresează câinele dvs. și este un fel de distracție și este un gratuit pentru totdeauna și nu trebuie să faceți nici o curbă perfectă, iar câinele dvs. poate merge în jur. Și este interesantă pentru că am făcut o mulțime de clase Doga la Burlingame. Unde ești Samantha?

Samantha: Sunt de fapt în Maine.

Anne: Oh, bine, sunt în Burlingame, California, care este foarte aproape de Aeroportul Internațional San Francisco. Așa că am învățat yoga de mai multe ori la un loc numit Centrul Burlingame REC & am învățat, de asemenea, yoga și doga privat cu oamenii din Rose &, de asemenea, am fost doar în Los Angeles și am învățat un pic de doga cand am fost acolo.

Samantha: Minunat.

Anne: Deci, este doar un fel de activitate de răcire de făcut de unul singur și apoi puteți face cu câinele dvs. și nu este judecat pentru că nu trebuie să o faceți perfect, dar este distractiv.

Samantha: Categoric. Deci, pentru începători și știu că ați spus că este cu siguranță un lucru natural, dar, evident, pe măsură ce îmbătrânim, ne oprim, așa cum ați spus, unii dintre cele mai naturale cred că Yoga se întinde și acele lucruri, așa pentru oameni care sunt începători și se simt ca și cum ar fi suficient de flexibili pentru a face yoga, asta e unul dintre lucrurile pe care cred că o aud cel mai mult când vorbesc cu oamenii despre a face Doga că oamenii spun că oamenii spun "oh wow Nu sunt suficient de flexibil pentru a face asta.& # 8221; Deci, ce ar fi sfatul dvs. pentru acei începători care credeți că nu vor fi capabili să facă acest exercițiu?

Anne: Ei bine, tocmai am ieșit din învățarea unei clase la Oracle, iar Oracle are angajați care sunt foarte flexibili și foarte activi și apoi au alți angajați care sunt noi și apoi oamenii spun că nu sunt flexibili și nu-mi place asta pentru că Toată lumea este flexibilă. Deci, doar vă practicați yoga și este ceva ce nu ați putea face acum cinci ani puteți face acum, deci trebuie să modificați poziția, dacă profesorul spune și # 8221; Și nu vă simțiți confortabil să faceți asta, nu faceți asta, modificați poziția. Dacă spun că și se îndoaie și îndreptați piciorul, # 8221; Ei bine, dacă doare să vă îndreptați piciorul, vă veți îndoi piciorul.

Așa că sunt un mare credincios în modificare, de asemenea, oamenii devin răniți tot timpul și dacă cineva a mers schi și se întorc la o clasă de yoga și au rănit genunchiul atunci ei ar dori să meargă pe cei sau sunt dispuși Pentru a face poziția că toți ceilalți fac în clasă pentru că ei doar rănesc genunchiul și genunchiul lor trebuie să se vindece, întotdeauna trebuie să te gândești în spatele minții tale & # 8220; Hei sunt propriul meu antrenor personal.& # 8221;

Samantha: Oh, asta e mare sfat. Bine, puteți să-mi spuneți puțin despre beneficiile Doga pentru oameni și animale de companie, știu că ați atins pe scurt legătura, care este cu siguranță unul dintre lucrurile pe care le găsesc cele mai benefice, dar știu că există beneficii pentru sănătate atât pentru oameni cât și pentru câini.

Anne: Da, pentru că câinii sunt stresați, așa că este A & # 8230; pentru că nu aș putea spune acest lucru dacă n-aș fi făcut o mulțime de învățături de câini și oameni, dar și la prima clasă la Centrul Burlingame REC și aduceți și am vrut să avem imagini, deoarece am fost pe televiziunea olandeză și cred că știți că imaginile durează doar atât de mult timp "și a fost, de asemenea, la televiziunea Telemundo și că imaginile durează atât de mult. Așa că, practic, nu vă faceți griji, sunt sigur că altcineva va veni și va umple martorul, dar este foarte amuzant pentru că începutul clasei, poporul și câinii care se rostogolesc și apoi la sfârșitul clasei toată lumea este răcită.

Toți câinii sunt relaxați și toți oamenii sunt relaxați, așa că funcționează pentru ambele specii, deoarece oamenii fac o serie de exerciții de respirație și își aduc câinii apropiați de ei și apoi câinii învață cum să respire cu stăpânii lor și Toată lumea începe să se relaxeze, fiecare clasă. Nu sa întâmplat niciodată că câinii rămân hiper-the toată clasa, toată lumea începe să rănească și la sfârșitul clasei, toată lumea lucrează la respirație sau sunt relaxați și sunt într-o stare densă pentru a părăsi clasa.

Samantha: Ați avut vreodată A & # 8230;

Anne: O sută la sută din ea, o sută la sută din vremuri, nu glumesc. Este cu adevărat ciudat, am avut cel mai mult Hyper & # 8230; câinele meu este un câine foarte hiper. L-ai văzut pe Madison, sunt sigur că ai prins și ai văzut blogul meu pe forumul yoga?

Samantha: Da, am făcut-o și am verificat câteva dintre videoclipuri.

Anne: Știți că Madison este extrem de hiperactiv, așa că dacă a lucrat la ea, va lucra pe orice câine, dar vreau să spun că întotdeauna "toți câinii, ea alergând în jur și apoi o iau în sus și începem" ea # 8230; ea se uită în ochii mei și apoi începe să se relaxeze "și apoi începe să se concentreze pe respirație și apoi se relaxează și apoi îi dau un masaj și asta o face să se relaxeze și mai mult. Deci, o sută la sută din timp, toți oamenii și câinii se vor relaxa până la capătul clasei.

Samantha: Ați avut vreodată un câine care nu a făcut-o și nu a făcut-o? care tocmai nu a fost deloc în ea?

Anne: Am avut un câine odată ce a fost adoptat și cred că a fost abuzat și a intrat în clasă târziu și a fost un fel de disruptiv, dar la sfârșitul clasei a fost complet răcită.

Samantha: Interesant. Există rase sau dimensiuni care par să exceleze, în mod evident, cred că ar fi mai ușor cu o rasă mai mică?

Anne: Este mai ușor cu un câine mai mic, absolut; dar puteți obține un câine mare și că am învățat o collie înainte și ei pot să-și pună umărul ", puteți să vă ridicați și pot să-și pună labele pe umeri și să se întindă înapoi pentru ei. Și există doar o cantitate foarte limitată de lucruri pe care le puteți face cu câinii mari, dar ați putea dori, de asemenea, să vă uitați la o dimensiune mare de câine și puteți masca un drept de câine mare?

Samantha: Dreapta.

Anne: Deci, este foarte benefic pentru câinii mari, precum și pentru câinii mici, deoarece este foarte bun pentru toate articulațiile câinelui, chiar dacă sunteți un câine mare sau un câine mic, articulațiile și șoldurile lor.

Samantha: Așa cum am menționat, știu că practica începe să crească acum și cu siguranță pare a fi ceva ce a oferit tot mai multe zone urbane în care există mai mulți oameni, dar credeți că va continua să continue continuă să crești?

Anne: Da, din anumite motive, cred în recesiune, ca în 2008 ați observat că toată lumea a început să ia un câine.

Samantha: Este un fel de amuzant cum a lovit recesiunea, dar apoi oameni & # 8230; acest lucru ca boom-ul în proprietatea de câine sa întâmplat în același timp.

Anne: Da, pentru că oamenii erau speriați și au vrut confort. Deci, da, și, de asemenea, trăim în vremuri foarte ciudate și # 8230;

Samantha: Absolut.

Anne: Și alegerile sunt de a face oameni & # 8230; nu voi spune ce fac eu & # 8230; dar este ca și alegerile să facă oameni cu adevărat nervoși și apoi cred că terorismul face oameni cu adevărat nervoși , Mai ales ca lucrurile singure-lupi, și dacă sunteți republican sau dacă sunteți democrat, nu contează, nimeni nu poate contracara asta, vreau să spun că nu știm cum să oprim asta.

Așa că cred că oamenii sunt cu adevărat nervosi despre asta și cred că Yoga este într-adevăr în creștere din cauza ei. Yoga a fost în mod constant în creștere după anul 2000 ori de câte ori am avut actul de terorist din New York City, așa că a fost în mod constant în creștere și acum avem aceste acte de teroriste singurale din întreaga lume, devine mult mai popular.

Samantha: Este interesant că sublinieți că, evident că atacurile teroriste din 2001 În ultimii 15 ani, așa cum ați spus, întreaga lume pare să devină mai nervoasă, mai multă anxietate, mai stresată, cred că și o societate General, mai ales aici, în Statele Unite, totul trebuie să fie foarte rapid ritm și oamenii sunt doar du-te Go Go Going, și este interesant că spui că yoga crește, pe măsură ce nivelul de stres se ridică și.

Anne: Corect, exact. Cauză Singurul lucru este ca o oră pe care nu o poți gândi la aceste lucruri.

Samantha: Corect, vă curățați mintea. Asta e interesant.

Anne: Vă curățați mintea și vă gândiți la respirația voastră.

Samantha: Deci, cum rămâneți despre "pentru că avem câțiva cititori care au pus câteva întrebări diferite despre aceasta, deci despre sfatul pentru proprietarii de câini care ar putea căuta un instructor sau un studio în zona lor, aveți vreun sfat Cum ar trebui să aleagă dacă există mai multe opțiuni în zona lor?

Anne: da. Tocmai am vorbit despre asta astăzi la Oracle, pentru că am învățat la Google, la Universitatea Stanford și la diferite locuri din Valea Siliconului și de multe ori în acele situații, oamenii primesc profesori de yoga care nu știu despre ce vorbesc, așa cum au luat-o o clasă de două săptămâni online și sunt foarte noi pentru ea și apoi merg și învață o clasă și nu acordă atenție studenților lor individuali.

Întotdeauna spun că du-te la cineva care are o experiență. Chiar ai nevoie de experiență atunci când faci anii de experiență, yoga, practică yoga, este nevoie de ani și ani de experiență pentru ao obține. Așa că aș spune că numărul meu unu este să obținem un profesor de yoga experimentați.

Samantha: Absolut.

Anne: Da, pentru că poți spune că profesorul tău de yoga a luat o clasă online timp de două săptămâni și nu-mi place asta, asta e foarte rău pentru yoga.

Samantha: Există vreun fel de certificare sau acreditări pe care oamenii au nevoie sau ca și cum ați spus că pot să ia o clasă online și să se numească un profesor de yoga și să obțină un loc de muncă oriunde?

Anne: Da, și asta nu este bun. Știți că cred că ar trebui să mergeți la profesori de renume și există profesori de reputație acolo, puteți să le faceți Google. Am început Yoga la Paramount Pictures, am luat de la Marion Stork, a fost un profesor de yoga fabulos, ea nu a fost acreditată pentru că acreditează alți profesori de yoga. Am luat de la Bryan Kest, care este un profesor fabulos de yoga, are putere de yoga în Los Angeles, învață în întreaga lume.

Știi că nu cred că este acreditat, dar el dă acreditarea altor profesori de yoga, știe ce face. Există și Steve Ross în Los Angeles. Vreau să spun că sunt profesorii mei, vreau să spun că am studiat de ani de zile, dar îmi place foarte mult să spun că învăț yoga dacă iau o clasă on-line, asta e doar unul dintre aceștia Lucruri pe care nu le poți face cu adevărat online Cred că știi ce vreau să spun?

Samantha: Corect, drept, absolut, este ceva ce ai nevoie de experiența mâinilor.

Anne: Da, aveți nevoie de experiența mâinilor și, de asemenea, trebuie să învățați foarte mult, vreau să spun că am învățat ca mii de clase și asta mă face bine pentru că am învățat fiecare persoană. Iar celălalt lucru este atunci când învăț aceste clase mari pot spune dacă camera este intermediară sau avansată sau începător, și apoi puteți alege asta imediat și apoi trebuie să-mi schimb clasa.

Samantha: Sigur.

Anne: Știți că nu intrați cu o noțiune preconcepută a modului de a preda o clasă și jumătate din elevii dvs. sunt noi noi. Așa că trebuie să-l proiectați pentru individ, și apoi ca și cum aș fi făcut-o de-a lungul anilor am învățat o clasă Doga, toți diferiți câini, ca și câini cu adevărat mari în clasă, au fost într-adevăr și # 8230; în clasă, și apoi m-am gândit bine că știi că este greu să înveți că pentru că nu vrei ca câinii mici să se teamă de câinii cu adevărat mari, așa că este mai bine să faci o mică clasă de câini și apoi dați separat o clasă de câine mare.

Samantha: Oh, asta e și asta e absolut & # 8230; da, pot vedea cum s-ar întâmpla asta. Și ce zici de ", du-te înainte.

Anne: Am fost de gând să spun că gama de mișcare este un pic stâncos, ai putea folosi un pic și # 8230; într-un drept de greutate, în timp ce ați fost "# 8230; Și nu poți folosi câinele mare ca o greutate pentru că ar putea să vă rănească spatele și # 8230;

Samantha: Sigur. Deci, ce zici de oameni care au avut câțiva oameni menționați că poate că nu sunt foarte confortabili la început, mergând la un studio și găsind un instructor, dar se gândesc să încep să încep acasă doar Fii confortabil cu ea înainte de a merge, una cred că prima parte a acestei întrebări este vă recomandăm să începeți acasă pentru persoanele care nu sunt confortabile; și apoi două, dacă da, cred că ce ați recomanda? Există vreunul "# 8230; există vreun DVD-uri sau surse online sau orice altceva pe care le-ați recomanda să înceapă?

Anne: Da, da. De fapt, cred că ar trebui să-mi aducă forța mea de yoga mat de linie, care este Yogaforce.COM Și este foarte bun ca să vă coadă alinierea proprie a corpului, deoarece atunci când le faceți, vă confruntați cu câinele și una dintre mâinile voastre este în sus, cealaltă din mâinile voastre este în jos, nu veți merge Observați că nu vă uitați la mâini.

Astfel încât forța de yoga A-Line Mat vă oferă îndrumare atunci când nimeni nu este în jur și vă ajută să vă aliniați practica și modul în care oamenii răniți în yoga este că nu sunt aliniate. Și acest tip de merge pentru toată activitatea de podea ca metoda TRX sau podea sau # 8230; ca și cum trebuie să fii în aliniere. Și îmi place Christen McGhee, ea iese din New York și ea are niște DVD-uri foarte bune, sau ca și cum ai putea cumpăra pe Amazon, cred că este foarte bun instructiv pentru începători cred că. Îmi place pentru începători.

Samantha: Excelent. Doriți să vorbiți mai mult despre covorașul dvs. și cum ați proiectat acest lucru?

Anne: Sigur. Am intrat într-un accident de mașină și m-am dus la clasa lui Bryan și Bryan merge, și # 8220; Appleby!& # 8221; în fața a 300 de persoane, pentru că el obișnuia să le împacheteze, ca 300 de persoane erau în clasa sa. El este ca "Appleby, Appleby, uită-te la mâinile tale!& # 8221; Și îmi place și # 8220; Da, wow, mâinile mele sunt complet în afara și asta pentru că oasele mele de șold s-au încurcat când am ajuns într-un accident de mașină.& # 8221;

Așa că merge, nu vrei să te rezolvi sau vrei să rămâi și vrei să stai și vrei să stai așa?

Sunt ca și cum aș vrea să mă rezolv.& # 8221;

Samantha: Desigur.

Anne: Și el merge, de ce nu puneți o linie în jos pe covor, astfel încât să puteți spune că palmele tale sunt în paralel?& # 8221; Și îmi place și o idee bună.& # 8221; Așa că am primit una din covorașii vechi obișnuiți, la acel moment când am început să fac yoga cu Bryan, așa cum am început la începutul și # 8230; 1987 este când am început să iau la Paramount Pictures.

Așa că am intrat în accident de mașină, nu-mi amintesc de foarte târziu de anii `90, dar deja am făcut yoga atât de mult, dar toți erau ca albastru, toate covoarele de yoga erau albastre la acel moment, așa că eu " M-i place & # 8220; Oh, trebuie să-mi placă îndoieli într-un fel de formă pentru un mat de yoga, # 8221; Și corpul tău este aliniat pentru că ești mai mare la umeri și mai mici la picioarele tale și m-am gândit, bine dacă am inventat acest covor de yoga în cazul în care este proiectat ergonomic în cazul în care este conic și este puțin mai larg la umeri și da aveți mult mai multe imobile în camera în care oamenii nu crede că sunteți un porc, dar păstrați spațiul imobiliar în cameră.

Așa că am inventat mat de yoga care a fost conic și apoi a avut aceste linii, dar fiecare dintre linii este utilă, ca și cum o puteți folosi pentru & # 8230; acesta poate folosi pentru & # 8230; îl puteți folosi pentru broască și # 8230; așa că a primit liniile & # 8230; o singură linie cu trei linii interceptare, este o aliniere simplă a corpului. Deci, folosiți toate aceste linii când faceți yoga, le folosiți, de asemenea, când faceți o metodă de bar la domiciliu, asta este unul mare aici în California, barurile este într-adevăr explodează. Ai auzit de asta?

Samantha: Este într-adevăr un fel de a intra pe aici, dar am auzit de multe ori.

Anne: Există unul numit Barre pură și apoi există o altă metodă numită Bar, acestea sunt lanțuri. Pure Barre și Bar Metoda și ei învață mișcări de balet. Ei continuă să reitereze faptul că aveți nevoie de corpul dvs. în aliniere, iar oamenii au nevoie de aliniere pentru că există un lucru numit "# 8230; și asta nu știți cu adevărat de unde vă aflați în spațiu când mergeți foarte repede, așa că de fapt aveți nevoie de linii de pe mat, astfel încât să puteți spune ce faceți.

Samantha: Aș vrea să spun o imensă vă mulțumesc lui Anne Appleby pentru a vorbi cu mine despre Doga și toate beneficiile sale. Dacă aveți întrebări despre practica lui Doga sau despre orice lucru pe care aș putea să-l răspund pentru că vă simțiți liber să sari pe site-ul nostru care este Teyoryofpets.COM, Și există o secțiune acolo unde puteți introduce întrebările dvs. și voi răspunde cu siguranță; sau puteți înregistra și întrebări și aș putea chiar să le folosesc pe o viitoare podcast.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 14: beneficiile sănătății de a face doga cu câini ft. Anne appleby