Revizuire: harna de câine de aventură de aventură

Există multe avantaje pentru utilizarea un ham de pe un guler de câine tradițional. Cel mai important, ei dispersează presiunea prin pieptul câinelui în loc de gâtul lui. Aceasta înseamnă că hamurile, cum ar fi Îmbrăcăminte de aventură câine de aventură, sunt mai sigure și mai confortabile pentru animalul dvs. de companie.

În timp ce acestea pot fi o alternativă mai bună la gulerele tradiționale de câine, hamurile nu sunt toate create în mod egal. Hamele de câine de calitate inferioară nu sunt durabile și nu se potrivesc, precum și produse de calitate superioară. O potrivire săracă poate duce la o pierdere în intervalul de mișcare și să plece în armpiturile animalului dvs. de companie.

Este important să găsiți un ham care se potrivește cu Snuggly, dar nu prea strâns. De asemenea, trebuie să investiți într-un ham care este făcut din material de calitate, deci va fi confortabil pentru ca câinele dvs. să poarte în timpul plimbări lungi. Hamele trebuie, de asemenea, să fie potrivite pentru tipul de mers pe jos pe care îl veți face.

Dacă câinele dvs. trage, veți dori un ham cu un clemă de atașare față. Acest lucru vă va ajuta când sunteți instruiți-l să nu tragă. Dacă folosiți doar hamul atunci când luați Fido pentru o plimbare, veți dori una care este ușor de pus pe și să decoleze. Nu vrei să te lupți cu un ham frustrant de fiecare dată când îți iei pooch-ul tău să pleci afară.

Deci, este hamul de câine edventure de îmbrăcăminte un ham bun de zi cu zi? Este potrivit doar pentru plimbări rapide în jurul blocului? Voi răspunde la această întrebare și vă spun toate detaliile despre acest ham în completarea mea completă a produsului de mai jos.

Vedeți mai multe videoclipuri: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Evaluați recenzia câinilor de aventură

Evaluați recenzia câinilor de aventurăPrimul lucru pe care îl demonstrez în revizuirea mea de mai sus este cât de ușor acest ham este de a pune și de a scoate câinele tău. Harnatul de câine de aventură de îmbarcare este un ham de peste cap, care este singurul tip de ham pe care îl folosesc cu bebelușii mei.

Tot ce trebuie să faci este să înlăturați ambele curele de piept și puteți să glisați cureaua de gât peste cap. Apoi puteți fixa fiecare dintre curelele de piept din jurul poooch și ați terminat toți. Desigur, veți mai fi nevoie să ajustați curelele pentru o potrivire adecvată, dar hamul în sine este extrem de ușor de pus pe.

În timp ce suntem pe subiect, să vorbim despre potrivire. Există patru puncte de ajustare diferite - una pe fiecare parte a cureaua de gât și una pe fiecare parte a cureaua de piept. Ele sunt cătușe glisante care sunt foarte ușor de ajustat.

Chiar mai bine, rămân pun odată ce le ajustezi!

Nu este nimic mai frustrant decât un ham ieftin de câine care se adaptează singur atunci când câinele dvs. îl poartă. La începutul plimbării tale sunt amenajate corect, dar până când ajungi acasă, este prea liber.

Sunt fericit să spun că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că cu harna de aventură de îmbarcare. Am spălat-o, doar pentru a vă asigura că se va ține bine, iar cataramele sunt ajustate doar puțin în timpul procesului de spălare. Cu toate acestea, cu toată agitația spălării, aceasta trebuia să fie de așteptat.

Dacă aveți o suport sau o rasă foarte mică, acest ham nu este pentru dvs. Este disponibil în patru dimensiuni:

  • Mic - Dimensiunea pieptului 16 și # 8243;Evaluați recenzia câinilor de aventură
  • Mediu - Dimensiunea pieptului 24 & # 8243; -31 & # 8243;
  • Mare - Dimensiunea pieptului 31 și # 8243;
  • Foarte mare - Dimensiunea pieptului 41 și # 8243;

Este disponibil și în trei culori:

  • portocale
  • teal
  • negru

De asemenea, am fost mulțumit de durabilitatea acestui ham. Este făcută din materiale puternice și se simte cu siguranță că este construită pentru a dura. Am un sentiment că vom folosi hamul de câine de aventură de îmbarcare pentru mulți ani să vină.

Este cusut cvadruplu cu fir de calitate militară. Compania spune că este o alegere excelentă pentru câinii de service, terapie și salvare. Este echipat, de asemenea, cu 2 puncte de atașare puternice - unul pe piept și unul pe spate. Acest lucru este minunat pentru proprietarii care au câini care trag sau ar dori să utilizeze un atașament de clip frontal pentru a avea un control mai bun asupra animalelor de companie în anumite situații.

Îmbrăcăminte de aventură câine de aventurăO altă caracteristică pe care am găsit-o a fi unică, dar foarte utilă este eticheta de nume care este construită în ham. Acesta include un loc pentru a vă scrie numele câinelui dvs. și numele dvs. și numărul de contact. Mi-ar fi plăcut să fi văzut această etichetă în afara hamului, așa că este ușor vizibil pentru oricine care vă găsește animalul.

Uneori, când se găsește un câine, bunul samaritean nu vrea să decoleze hamul sau să facă tot ce poate cauza cainele să se simtă neliniștiți. Dacă eticheta era în exterior, ar putea fi ușor văzută de oricine a găsit câinele. Ascunzându-l în interior nu este un întrerupător de înțelegere, dar am crezut că merită menționat.

În ansamblu, acesta este un ham mare pentru câinii care trag sau doar pentru a folosi ca un ham zilnic de mers pe jos. Este confortabil pentru câine, ușor de pus și decolați, iar hamar-ul de câine de aventură este accesibil la orice buget. Puteți achiziționa unul pe Amazon pentru 24 de dolari.99, indiferent de dimensiunea de care aveți nevoie.

Urmăriți următorul: Cum să măsurați și să alegeți cablajul drept de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: harna de câine de aventură de aventură