Ghidul veterinarului pe scaune cu rotile pentru câini (9 lucruri de știut)

Astăzi, opțiunile de mobilitate pentru câinii cu nevoi speciale au devenit disponibile pe scară largă. Dacă câinele dvs. are nevoie de asistență pentru mobilitate temporară sau permanentă, un număr mare de căruțe, Mersul de mers pe jos și scaunele cu rotile pentru câini pot fi unul dintre răspunsuri, dacă nu singurul răspuns.

În practica mea, văd adesea animalele de companie care necesită un astfel de sprijin, dar proprietarii de animale de companie sunt uneori confuzi care opțiunea de asistență la mobilitate este cea mai bună pentru caninele lor. Cele mai multe pot fi găsite online, iar producătorii pot chiar să facă dispozitive personalizate pentru nevoile particulare ale câinelui dvs. și în cadrul bugetului dvs., indiferent dacă sunt căruțe, curele sau scaune cu rotile pentru câini.

Dar, în ciuda acestui Dumnezeu - trimiteți la nevoile speciale câini de pretutindeni, numărul de opțiuni poate fi copleșitor. Dacă sunteți deja sigur că Pooch are nevoie de un scaun cu rotile, există o mulțime de Marele opțiuni de scaune rulante pentru câini disponibil. Și dacă nu sunteți sigur ce asistență este cea mai bună pentru câinele dvs. și cum să alegeți dreptul, vă voi duce prin procesul de aici.

Ghidul veterinar pe scaune cu rotile pentru câini
Cum de a alege asistența la mobilitate

Veterinarul

1. Unde să încep?

Începeți cu o consultare cu medicul veterinar cu privire la situația actuală a animalelor și opțiunile posibile. Tipul de suport pentru mobilitate pe care are nevoie de câine poate depinde în mare măsură de problema sau diagnosticul de mobilitate primar al câinelui. Scaune cu rotile pentru câini, curele și hrane, căruțe și alte opțiuni toate vin cu setul de argumente pro și contra, deci este cel mai bun pentru a elimina cât mai multe dezavantaje și a prioritiza confortul pentru FIDO.

Veterinarul dvs. va ști dacă aveți nevoie de a temporar sau opțiunea permanentă, și te ghidează în direcția cea bună. Ei nu au nici un interes în acest domeniu, astfel că este singurul loc unde puteți obține sfaturi imparțiale cu privire la cumpărarea unui produs. Ele vor ajuta la alegerea potrivită, care va maximiza atât calitatea vieții câinelui, cât și minimizarea oricăror probleme potențiale de montare.

Dacă medicul veterinar este lipsit de experiență în acest domeniu, el sau ea poate fi în continuare capabil să vă îndreptați în direcția cea bună în ceea ce privește găsirea unui specialist sau producătorului potrivit.

2. Luați în considerare vederea unui specialist

Medicul veterinar vă poate recomanda să vedeți un specialist de asistență pentru mobilitatea câinilor înainte de a comanda un anumit dispozitiv. Acești specialiști vor include adesea neurologii veterinari, specialiștii chirurgicali, specialiștii de reabilitare și fizioterapie - toate sunt active foarte valoroase atunci când vine vorba de comandarea și montarea dispozitivelor de mobilitate pentru câini.

Rețineți că mulți specialiști au relații de lucru cu companii care fac cărucioare de mobilitate personalizate și scaune cu rotile pentru câini. Este posibil ca ei să obțină o încercare de a vă referi, dar acest lucru poate fi, de asemenea, o modalitate mai rentabilă de a achiziționa un dispozitiv decât să cumpărați unul singur.

3. Care este A & # 8220; Testul de prosoape și # 8221;?

Cum se măsoară pentru un scaun cu rotile pentru câini
Testul de prosoape "# 8220; Pentru un scaun cu rotile.

Înainte de a alege tipul potrivit de scaun cu rotile sau de cărți, va trebui să știți ce căutați. Cei mai importanți producători de dispozitive de mobilitate canine și scaune cu rotile pentru câini recomandă utilizarea "testului de prosop" pentru a ajuta la determinarea care scaunul rulant de câine este cel mai bun pentru poochia ta.

Testarea "prosopului" vă ajută și pe medicul veterinar Determinați forța primăriei câinelui dvs. Abdomenul și șoldurile sunt susținute de un prosop lung (sau o pungă de cumpărături în fotografia de mai sus), iar picioarele nu sunt lăsate să atingă solul. Dacă câinele dvs. este puternic și ușor de a deplasa înainte folosind singuri Forelimbe, un scaun cu rotile cu rotile din spate poate fi cel mai bun. Dacă câinele dvs. se împiedică sau ia măsuri cu dificultate, se recomandă un scaun cu rotile cu rotile din față sau pe corp.

"Testul de prosoape" a fost acoperit cu detalii în Câine de vânătoare de câine Articol despre modul de măsurare a dispozitivelor de asistență pentru mobilitate. Veți ști exact cum să efectuați testul și, de asemenea, să măsurați câinele pentru alte opțiuni de mobilitate. Dacă căutați o demonstrație vizuală, vă recomandăm să vizionați Samantha`s DIY DOG DOG LEG PILL VIDEO.

4. Ce tip de dispozitiv de mobilitate este cel mai bun?

Nici o opțiune de asistență pentru mobilitate unică nu va funcționa pentru fiecare câine cu dizabilități de mișcare. Cea mai bună alegere va depinde de problema sau de diagnosticul câinelui dvs., precum și de rezultatele testului de prosop."Acesta este motivul pentru care este o idee bună să o discutați cu un veterinar.

Există trei tipuri de scaune cu rotile pentru câini și alte dispozitive de asistență pentru mobilitate care sunt cele mai populare și acoperă aproximativ 99% din câini cu aceste probleme de mișcare. Acestea sunt:

  • Scaunul rulant din spate și suportul de mobilitate
  • Sprijinul cu rotile și suportul pentru mobilitate
  • Suport pentru mobilitate corporală

Să acoperiți toate cele trei detalii, astfel încât să știți care funcționează pentru dvs.

Scaunul rulant din spate și suportul de mobilitate

Scaunul rulant din spate și suportul de mobilitate
Scaunul rulant pentru cainele din spate și suportul de mobilitate de la Walkin `Wheels.

Majoritatea proprietarilor de animale de companie care caută la scaune cu rotile de cumpărare pentru câini, de obicei, au nevoie de ele pentru membrele din spate ale câinelui. Acești câini sunt de obicei foarte puternici în forelimele lor și altfel vor să fie activi.

Desenele scaunelor cu rotile din spate variază, dar se atașează de obicei câinelui folosind a torso și / sau cabină toracică. O bară de susținere sau "șa" este plasată sub abdomen și permite fie picioarelor să atingă terenul sau nu. Câinii cu o anumită mobilitate pot beneficia de faptul că picioarele lor atinge solul. Acest tip de caracteristică poate ajuta câinii să aibă succes în recâștigarea mobilității după reabilitare.

Diferitele tipuri de bare de suport abdominal și curele pot fi necesare în funcție de nevoile dvs. de suport ale animalului dvs. de companie. Tipul adecvat de sprijin nu numai Îmbunătățește mobilitatea dar poate, de asemenea, ajuta la decomprima coloana vertebrală și ameliorați mușchii În câinele dvs.

Câinii cu următoarele condiții pot beneficia de suportul mobilității membrelor din spate:

  • Artrită
  • Slăbiciune generalizată
  • Mielopatie degenerativă
  • Discul rupt
  • Trauma
  • Amputarea membrelor din spate
  • Rehab post-chirurgical pentru genunchi, coloană vertebrală sau șold
  • Boala discului intervertebral (IVDD)
  • Displazie de șold

VET sau un specialist vă va ajuta să determinați ce tip sau curele de bară sunt cele mai bune pentru care condiție.

Sprijinul cu rotile și suportul pentru mobilitate

Scaun cu rotile pentru câini din față
Scaun cu rotile pentru câini Roți Eddie.

Pentru câinii cu probleme primare, de obicei cauzate de paralizie sau amputare, o serie de opțiuni sunt disponibile prea ușor. Majoritatea pacienților recuperați dintr-o amputare pot funcționa fără asistența unui sling sau scaun cu rotile pentru câini. Cu toate acestea, există situații în care Limba rămasă este slabă sau altfel afectate de durerea de artrită severă, astfel încât un dispozitiv de mobilitate este adesea necesar, chiar dacă este temporar.

Scaunele cu rotile de sprijin pentru câini sunt cele mai utile pentru cei cu slăbiciune sau disfuncții ușoare la severe. Unele modele pot ajuta la eliminarea 70% din rulmentul de greutate pe picioarele din față ale câinelui. Se pot adăuga, de asemenea, odihnă de cap pentru suport suplimentar și ameliorează de durere.

Câinii cu următoarele condiții pot beneficia de suportul forelimb:

  • Suport post-chirurgical pentru genunchi, disc, șold
  • Mielopatie degenerativă
  • Discul rupt
  • Hipoplazia cerebeloasă
  • Boala discului intervertebral (IVDD)
  • Artrită
  • Amputare
  • Trauma spinării
  • Slăbiciune generalizată

Consultați-vă cu medicul veterinar și faceți testele pentru a vedea cât de slabă este câinele dvs. în această zonă pentru a decide cât de mult va fi nevoie de sprijin de mobilitate.

Suport pentru mobilitate corporală

Suport pentru mobilitate corporală
Sprijinul complet al corpului / scaunul cu rotile cu 4 roți de la cea mai bună mobilitate prietenoasă.

Modelele complete de suporturi de scaune cu rotile pentru câini sunt necesare pentru pacienții cu slăbiciune a membrelor din față și din spate sau a paraliziei parțiale. Multe dintre aceste animale de companie se vor poticni și vor cădea pe măsură ce încearcă să meargă, astfel că suportul mobil al mobilității este, de obicei, singura opțiune disponibilă.

Aceste dispozitive sunt cele mai scumpe. Modelele pot veni cu setări multiple Pentru a asigura cantitatea potrivită de sprijin pentru câine, de la lumină la suport complet. Aceste tipuri de scaune cu rotile de câine pot contribui, de asemenea, la ameliorarea stresului de-a lungul coloanei vertebrale dacă animalul dvs. de companie are o boală spinală sau este postoperatorie.

Câinele dvs. poate beneficia de un scaun cu rotile cu întregul corp dacă au una dintre aceste condiții:

  • Suport post-chirurgical pentru genunchi, disc, șold
  • Mielopatie degenerativă
  • Discul rupt
  • Hipoplazia cerebeloasă
  • Boala discului intervertebral (IVDD)
  • Artrită
  • Amputare
  • Trauma spinării
  • Slăbiciune generalizată

Din nou, deoarece dispozitivele de mobilitate totală a corpului sunt scumpe, este mai bine să se consulte cu un specialist pentru a decide dacă aveți într-adevăr nevoie de acest tip de asistență sau ceva mai ușor.

De asemenea, citiți: 6 sfaturi despre cum să aibă grijă de câini de rang înalt

5. Începeți să utilizați mai devreme suportul de mobilitate

Animalele de companie paralizate sau cele complet incapabili să meargă nu sunt singurii proprietarii de animale de companie ar trebui să ia în considerare sprijinul pentru mobilitate pentru. De exemplu, câinii cu slăbiciune generalizată și doar o mică dificultate de mers pe jos pot beneficia de un sprijin suplimentar la preveniți problemele ulterioare. Cu cât întârzieți mai mult, cu atât este mai rău condiția poate deveni.

Chiar și pacienții cu cancer pot beneficia de un scaun cu rotile de câine sau de un ham de sling atunci când se simt slabi. Găsirea unui tip de expert în acest domeniu este crucială. Veterinarii care se specializează în timpul sfârșitului vieții și îngrijirii paliative "Doggie Hospice" recomandă investirea în dispozitive de mobilitate Dacă o sănătate a animalelor de companie mai vechi se deteriorează. Cel mai bine este să găsiți un dispozitiv adecvat din timp Pentru a maximiza cea mai bună funcție și confort a animalului dvs. de companie.

6. Unde să căutați scaune cu rotile pentru câini?

Cele mai multe companii de renume vinde scaune cu rotile pentru câini online, completă cu suport profesional, personalizat pentru personalizarea dispozitivului pentru a vă potrivi pooch-ul. Unele companii lucrează direct cu specialiștii veterinari, în timp ce multe altele sunt accesibile fără o trimitere.

Din experiența mea personală, am constatat că un scaun cu rotile de câine sau alte informații de măsurare a suportului de mobilitate și instrucțiuni sunt întotdeauna incluse în fiecare model, iar întrebările sunt răspunsate prompt prin telefon sau prin intermediul mesajului de internet.

Cele mai multe modele de scaune cu rotile pentru câini sunt foarte asemănătoare cu celelalte, dar unele pot fi foarte personalizate și unice pentru nevoile dvs. de mobilitate ale animalului dvs. de companie. Costul poate varia în funcție de dimensiunea câinului dvs., cerințele de greutate și de sprijin.

Unele scaune cu rotile de companie sunt combinații de ridicare, ușoare și roți de mobilitate. Anvelopele și roțile pot fi comandate la comandă. De exemplu, dacă granița dvs. Collie îi place să ruleze în câmpuri sau pe trasee, ia în considerare un scaun cu rotile pentru câini cu suspensie și un benzlă mai agresivă pentru un teren mai dur. City-walk tip de scaune cu rotile se va despărți probabil mai devreme.

Dacă căutați exemple specifice, această listă de 7 cele mai bune scaune cu rotile pentru câini Are o mare selecție de opțiuni dovedite pe care majoritatea proprietarilor de animale de companie au găsit succes. În ceea ce privește anumiți producători, am găsit personal câteva. De exemplu, în America de Nord, sunt disponibili următorii furnizori (printre altele, vă puteți găsi):

Mi-ar recomanda să nu impulsezi cumpăra și mai întâi să faci câteva ponturi și să-i aduci pe cele pe Veter sau un specialist la alegerea ta pentru a discuta și a face alegerea finală. Este întotdeauna o idee bună să citiți prin recenzii clienților, iar de când mulți dintre acești producători vinde pe Amazon, acest lucru poate fi un loc bun pentru a începe cercetarea.

7. DIY SCHIDE DIY STYLE

DIY DIY DIY
DIY DOMING DIING.

Costul scaunelor cu rotile pentru câini poate fi un obstacol pentru multe familii. În timp ce există o mare varietate de opțiuni de alegere, majoritatea dintre ele sunt destul de scumpe. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți o rasă de câine de dimensiuni medii sau mari, care necesită un suport complet al corpului - acele scaune cu rotile de câine de multe ori rulează oriunde $ 250 la 500 $ fiecare.

Din fericire, există numeroase resurse disponibile online pentru a vă construi propriul stil DIY DIY DIY. Atâta timp cât educați-vă pe o construcție adecvată (puteți folosi acest lucru DIY Ghid de scaune cu rotile DIY), făcând propriul dvs. scaun cu rotile DIY vă poate economisi sute de dolari. Materialele necostisitoare pot fi utilizate, cum ar fi biciclete de mâna a doua sau roți cărucioare și conducte ușoare din PVC.

8. Câine de antrenament de scaune cu rotile

Un lucru proprietarii de animale de companie uită de multe ori să ia în considerare este că, spre deosebire de noi, nu este auto-explicativ pentru câini cum să se deplaseze atunci când există un dispozitiv de sprijin pentru mobilitate atașat corpurilor lor. Prin urmare, consistent Formarea este o parte importantă a vieții în scaunul cu rotile. Unii câini iau la ea ca niște rațe în apă, dar alții găsesc că tranziția este dificilă sau chiar înfricoșătoare.

Când introduceți câinele dvs. la noul lor dispozitiv de mobilitate, asigurați-vă că faceți o experiență ușoară. Toate sfaturile de instruire a câinilor obișnuite se aplică aici pentru a evita încurajarea anxietății la câinii care vor fi legați de scaunele cu rotile. Lăsați câinele să-l smulgă, să-l strâng ușor în corp și să oprească dacă poochează-ți se luptă sau se teme. Recompensa fiecare mișcare cu un tratament gustos. Training-ul bazat pe recompense va merge mult în a ajuta prietenul tău să-și accepte noua călătorie.

Ia lucrurile foarte încet. Dacă câinele dvs. tolerează că este în scaunul cu rotile, recompensa foarte mult și păstrați-le numai în ea pentru o perioadă scurtă de timp. Dați pauze lungi între sesiuni. Odată ce încep să se miște în el, recompensați-l la fiecare pas al drumului cu tratate și laudă.

Dacă vă simțiți ca câinele dvs. nu acceptă noul scaun cu rotile sau aveți dificultăți de instruire, nu ezitați să contactați medicul veterinar sau un antrenor local de câini pentru ajutor. Specialiștii de mobilitate canini menționați mai sus sunt, de asemenea, bine-versați în formarea animalelor de companie pentru a-și folosi noile dispozitive de asistență.

9. Depanarea și aspectele de montare

Cum de a alege cele mai bune scaune cu rotile pentru câini - veterinarUna dintre cele mai mari probleme cu scaunele cu rotile Doggie se asigură o potrivire adecvată. Deși aceasta nu este o provocare atât de mare pentru majoritatea scaunelor cu rotile personalizate pentru câini, ar putea fi nevoie să se întâmple cu curelele și hamurile. A Fixa confortabilă este necesară Pentru stabilitate și confort. Dacă animalul dvs. de companie are părul sau pielea subțire sau pierde greutate, fitingurile pot deveni rapid din echilibru.

Aceste aspecte de montare pot duce la frecare, piele iritată a pielii și a presiunii. Un scaun cu rotile de câine rău poate fi ca purtarea unui pantof rău - mobilitatea este scăzută și blisterele se pot forma din frecare. Acest lucru este mai rău decât fără suport pentru mobilitate.

Am avut proprietarii de animale de companie să intre în clinica mea, cerând sfaturi despre cum să se ocupe de răni și blistere de la un dispozitiv de mobilitate. Răspunsul este acela Nu ar trebui să existe răni sau blistere, Și dacă vă întâlniți, atunci ați cumpărat fie un tip greșit de scaun cu rotile pentru câini, fie că nu ați ajustat-o ​​în mod corespunzător pentru poochia dvs.

Dacă descoperi că hamurile se freacă, asigurați-vă că ați căutat atenția veterinară - rănile pot deveni rapid infectate. Acest lucru nu numai că vă va afecta câinele și să provoace probleme de sănătate, ci și să-l împiedice să utilizeze un dispozitiv de susținere a mobilității în viitor. Dacă sa întâmplat acest lucru, în plus padding sau bandaje Poate fi necesar să vă păstrați animalul în scaunul cu rotile în timp ce aceste pete sunt vindecătoare.

Citiți următorul: 8 semne că câinele dvs. se confruntă cu dureri articulare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ghidul veterinarului pe scaune cu rotile pentru câini (9 lucruri de știut)