Paddle de câine 101: pericole mai puțin cunoscute de piscină pentru câini

Când am ieșit la plajă Sau bucurați-vă de râurile și lacurile noastre pitorești, este destul de comună pentru a vedea câinii care se bucură de căile noastre de navigație minunate împreună cu proprietarii lor iubiți. Dar pentru unele rase specifice de câine și alte circumstanțe unice, stropirea în jur și înotul cu animalele noastre pot fi periculoase. Există numeroase Priza pericolelor pentru câini că trebuie să știți pentru a vă menține animalul în siguranță în această vară.

Pentru câinii care sunt susceptibili la sindromul căilor respiratorii brahycefalice (sau BAS), forma capului și a botului poate face înotul dificil sau chiar mort. Se crede că mulți câini cu BAS au dobândit această condiție de la supra-reproducere. Unele dintre aceste rase includ terieri de tauri, pugs și boxeri.

Așa cum oamenii încearcă să aibă canini cu boturi mai scurte, fruntea mai largă și fețele aplatizate, acest lucru a creat dificultăți de respirație și alte probleme cu dezvoltarea acestor tipuri de câini. Alte rase nu-mi pasă prea mult pentru apă. Nu este doar caracteristicile fizice ale animalelor de companie care să-și îndeplinească siguranța în bazin.

LEGATE DE: Câini în bazine și de ce înotul este bun pentru animalul dvs. de companie

Paddle de câine 101: Pericole mai puțin cunoscute de piscină pentru câini

Priza pericolelor pentru câini

Câine din apă

În timp ce toți avem un timp bun stropind și înotul sub soarele de vară, uneori uităm de suprafețele care înconjoară piscinele noastre. Caramizi din beton și roșu, văzute și instalate în mod obișnuit, pot deveni Pericole înțepătoare sub razele puternice ale soarelui.

Sunt sigur că ați auzit expresia: "Este atât de fierbinte acolo, ați putea să vă prăbușiți un ou pe trotuar", iar același lucru este valabil și pentru cimentul și alte materiale care înconjoară multe piscine.

Cercetare A apărut, că într-o zi medie de vară, când mercurul se ridică la 95 ℉, temperatura suprafețelor de ciment sau de beton ajunge la un amestec de 125 ℉, iar granițele de cărămidă roșie pot intra la o blister 135 ℉. La aceste rate, ele pot fi dureroase și pot provoca răni la labele lor sensibile.

Asigurați-vă că animalele de companie nu cheltuiește o cantitate neagră de timp în jurul piscinei. Indiferent dacă aceștia înot sau nu, asigurați-vă că au un loc confortabil la umbră pentru a vă relaxa și relaxa împreună cu o pătură, pad sau o altă suprafață rece pentru a vă relaxa de la piscină.

LEGATE DE: Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Băi de grătar pentru câini

Banda Barbeque

Nimic nu spune vara ca o grătar de curte, în special în apropiere piscina. Dar acest eveniment plin de distracție poate veni cu unele pericole ascunse pentru caninii noștri rătăciți.

Gândiți-vă la un copil care rulează cu un picior delicios de pui barbequed sau o aripă care poate fi ușor lovită de o pooch de trecere. Știm cu toții că oasele de pui pot sparge și provoca o serie de leziuni interne diferite pentru un câine.

Iată câteva alte lucruri pe care ar trebui să le găsim cu toții în timpul gatiilor noastre prietenoase cu familia:

  • Gunoi recipiente - Asigurați-vă că toate cutiile de gunoi în aer liber sunt însoțite de un capac bine montat, astfel încât Fido să nu se ajute la unele rămășițe libere care ar putea provoca suferință de stomac și multe alte pericole neprevăzute pentru câinii noștri.
  • Alimente situate în jurul valorii de - La fel ca mai sus. Pentru câțiva câini, ei ar putea avea alergii, alte reacții adverse sau efecte secundare după consumarea alimentelor umane la orice nivel, fie că este vorba de o simplă nibbilă sau o sărbătoare care apare pe o placă rămasă stânga nesupravegheată.
  • Salata de fructe - Salate de fructe proaspete, frecvent găsite la aceste cookouts pot fi un tratament sănătos, în special pepene verde, dar semințele lor sunt nesănătoase pentru toate animalele. Strugurii și stafide sunt, de asemenea, toxici, împreună cu nuci, în special macadamia, ceea ce poate provoca o serie de pericole pentru sănătate.
  • Chips & dips - Aceste feluri de mâncare populare sunt omniprezente în orice cookout de vară, dar pot prezenta o varietate de pericole diferite pentru câini. În afară de conținutul ridicat de sare găsită în jetoane, dipsurile lor însoțitoare pot conține avocado, usturoi, ceapă și o varietate de alte ingrediente care conțin anumite toxine care sunt periculoase sau mortale pentru animale de companie.
  • Deserturi - Știm cu toții că ciocolata este periculoasă pentru un câine, dar unele alegeri de desert de zahăr pot conține xilitol care poate fi fatal pentru un animal de companie, chiar dacă este consumat în doze mici. Doar un pic din acest ingredient de îndulcire poate fi toxic sau chiar mort pentru un câine.
  • Focuri de artificii - În afară de alimente, focuri de artificii, un favorit popular de sărbători, sunt adesea disprețuiți de câini datorită sunetelor lor de piercing și a exploziilor devastatoare. Dar gustul sau mirosul lor pot fi și mai periculoase.

După cum mulți dintre noi știu, câinii vor pune practic orice în gura lor și dacă acestea sunt lăsate în urmă după utilizare, ei ar putea fi ușor mirosi sau consumați de o canină curioasă. Plin de toxine și otrăvuri, asigurați-vă că acestea sunt eliminate în siguranță înainte ca un câine să intre în contact cu ei.

LEGATE DE: 5 Cea mai bună piscină plutește pentru câini să înoate

Sufrarea suprafeței pentru câini

Sufrarea suprafeței

La aceste nivele mai calde, intră în contact cu aceste zone de joc supraîncălzite, nu numai că traversează pragul durerii, dar poate provoca, de asemenea, unele vătămări grave.

De exemplu, la 120 ℉ contactul cu aceste suprafețe devine dureros pentru piele, dar la o creștere la 140 ℉, leziuni, arsuri, cicatrizare și daune permanente sunt posibile după doar un minut.

În timp ce nu este neapărat un vârf de la piscină, aceleași avertismente sunt adevărate atunci când vine vorba Plimbarea câinilor noștri pe aceste suprafețe fierbinți. Black asfaltul este și mai periculos la o temperatură exterioară de același grad (95 ℉), această suprafață de drum comun se ridică la o tortură de 140 ℉. Cu excepția cazului în care veți merge desculț cu cel mai bun prieten, luați în considerare cel puțin senzație de suprafață înainte de a vă plimba.

În timp ce toți suntem conștienți de situații periculoase, mai frecvente, atunci când vine vorba de îngrijirea caninilor noștri iubiți, cum ar fi lăsându-le într-o mașină fierbinte, alte pericole sunt adesea trecute cu vederea. Check out acest infographic de mai jos pentru alte sfaturi privind a avea o vară sigură și sănătoasă, cu prietenii noștri cu patru picioare și familia în jurul piscinei.

Pălăria de piscină pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Paddle de câine 101: pericole mai puțin cunoscute de piscină pentru câini