6 Sfaturi de fotografie: cum să faci fotografii minunate ale câinelui tău

Pentru mulți oameni, animalele de companie sunt familiale. Aceasta înseamnă că multe familii doresc să aibă fotografii mari ale câinelui lor pentru propriul lor album personal, să împărtășească pe social media, sau doar să aibă cu ei dacă își lipsește animalul de companie. Din păcate, câinii nu se potrivește întotdeauna cu ușurință pentru imagini! Aceste Sfaturi de fotografie pentru câini vă va ajuta să obțineți câteva fotografii minunate ale prietenului tău blană.

Sfaturi de fotografie pentru câiniCei mai mulți dintre noi vedem fotografii adorabile câine pe social media sau într-o revistă și credem că putem lua fotografii similare cu animalele de companie. Vă adunați camera și câteva recuzită, dar vă dați seama rapid că partenerul dvs. Canine nu se află pe aceeași pagină. El nu va sta liniștit, nu vrea să se uite la aparatul de fotografiat și este probabil că se va plictisi după o fotografie de 5 minute de fotografiere.

Deci, cum spun proprietarii imagini bune ale câinilor lor? Este nevoie de timp și răbdare. Trebuie să vă amintiți că ședința și privirea la o cameră este nefirescată pentru un câine. Stați și zâmbiți pentru că știți că este ceea ce trebuie să faceți, dar pupul dvs. nu înțelege asta.

Câinele dvs. are alte lucruri în mintea lui. Are nevoie de timp pentru a se obișnui cu mediul, recuzele și camera. Șansele sunt, dacă vă relaxați și aveți o mică distracție cu FIDO, veți ajunge cu imagini mult mai bune.

6 sfaturi de fotografie: Cum să faci fotografii minunate ale câinelui tău

Sfaturi de fotografie pentru câini

1. Ia câinele dvs. folosit cu camera

Indiferent dacă utilizați o cameră DSLR sau doar telefonul mobil, va trebui să obțineți câinele dvs. pentru cameră pentru a face cele mai bune imagini. Dacă doar biciuiți dispozitivul de fotografie înainte ca câinele să știe ce să se aștepte, îl puteți speria și distruge oportunitatea de fotografie.

Pentru a evita acest lucru, purtați aparatul de fotografiat, uneori, chiar și atunci când nu faceți fotografii. Lăsați câinele dvs. să se obișnuiască să vadă dispozitivul și să-i dea unele tratamente pentru a asocia camera cu experiențe pozitive. În acest fel, atunci când momentul perfect lovește, puteți să vă scoateți camera fără a vă îngrijora să vă înspăimântați câinele - el va fi deja obișnuit!

LEGATE DE: 5 trebuie să aibă unelte de fotografiere a câinelui

2. Utilizați motivația

Una dintre cele mai bune sfaturi de fotografie pentru a obține pooch-ul tău pentru a ține încă este să folosești un fel de motivație, ca un tratament sau o jucărie. În primul rând, bate-l în sus - dă-ți câinele câteva mici tratamente, așa că știe că ai tratate în mână și o să-i dai afară. Gândiți-vă la ea ca fiind similară cu a învăța câinele un nou truc.

Odată ce Fido știe că ești serios să-l recompensați, puteți folosi tratamentul ca motivație pentru a ține pasul. Țineți tratamentul într-o singură mână de cameră. Comandați câinele să rămână, și sperăm că va sta liniștit și se va concentra pe acel tratat! Fixați imaginea în timp ce se uită în direcția camerei.

O jucărie va servi același scop dacă pooch-ul tău iubește să joace. Jucăriile scârțâitoare sunt cele mai bune, deoarece zgomotul va atrage atenția câinelui. Faceți același lucru aici așa cum ați făcut-o cu tratamentul - Țineți jucăria în apropierea camerei, astfel încât câinele dvs. va arăta așa.

Sfaturi de fotografie pentru câini

3. Opțiuni de iluminat

În timp ce iluminarea este importantă pentru toată fotografia, este deosebit de mare considerație pentru animalele de companie. Una dintre cele mai importante sfaturi de fotografiere a câinelui este că trebuie să vă amintiți că utilizarea blițului este în afara tabelului - nu numai că este o distragere a animalelor de companie, poate, de asemenea, să-l sperie și să-l trimită să funcționeze. O preocupare suplimentară, deoarece majoritatea oamenilor știu, este blițul are capacitatea de a da câinelui dvs. un caz sever de ochi roșii înfiorători.

Deci, ce fel de iluminare ați folosi în schimb?

Lumina naturală este cea mai bună opțiune când vine vorba Fotografie de companie. Dacă vă puteți obține câinele afară, aceasta este probabil cea mai bună opțiune pentru a-l evidenția. Această lumină în aer liber este cea mai ușoară sursă de lumină pentru începători să lucreze și va oferi, de asemenea, un fundal mare pentru prietenul tău blană.

Amintiți-vă, când fotografiați fotografii în aer liber, evitați zonele în lumina directă a soarelui - o nuanță mai bună va fi cea mai bună.

Iluminatul de interior poate funcționa prea. Cea mai bună opțiune este prindeți animalul dvs. într-o cameră cu o mulțime de ferestre și lumină solară. Lumina naturală este cea mai bună opțiune, chiar și în interior. Dacă aceasta nu este o opțiune, lumina artificială poate funcționa prea. Poate doriți să încercați câteva unghiuri cu iluminatul artificial pentru a vedea care dintre ele iese cel mai bine pe camera dvs.

Similar: Cum să faci fotografii minunate ale câinelui tău

4. Zâmbet!

O mulțime de oameni doresc să-și prindă câinele cu acea marcă comercială ", zâmbet" - știi, limbă flopping, zâmbet mare pe fața lor. Cu toate acestea, câinii de obicei nu fac acest lucru la comandă! Dacă doriți să vă aduceți puii să aveți un zâmbet mare, luați-l afară pentru o alergare rapidă în curte sau în parc.

Dacă nu vrea să meargă, încercați un joc frumos de Fetch sau Tug-of-de-război. Activitatea fizică îi va face gâfâind, ceea ce va produce zâmbetul super drăguț câine. Odată ce ajungi la acest punct, doar trage departe!

Sfaturi de fotografie pentru câini

5. Recuzită și costume

În timp ce o imagine naturală a câinelui tău este minunată, poate fi distractiv să includeți niște recuzită sau chiar costuri pentru a obține o fotografie unică. Una dintre cele mai bune sfaturi de fotografiere a câinelui este de a adăuga o simplă stropire de culoare dintr-o jucărie, pat sau bandana. Poate adăuga o dimensiune cu totul nouă fotografiei dvs.

Odată ce câinele dvs. este folosit pentru cameră, încercați să adăugați în unele elemente suplimentare sau să cercetați o nouă locație pentru o anumită varietate. Înainte de a încerca Îmbrăcați-vă câinele sau să-l introducă într-o nouă jucărie, asigurați-vă că va fi confortabil cu adăugarea. Nu fiecare câine va iubi că a fost pus într-o cămașă mică.

Unii câini sunt, de asemenea, înfricoșători de anumite jucării, în special cele mari sau jucăriile cu zgomot puternic. Pentru cele mai bune rezultate, du-te cu ceea ce știi că câinii tăi îi place. Veți primi o lovitură sinceră și nu-i veți da un motiv să vă temeți că fotografia lui luată.

6. Încercați unghiuri diferite

Sfaturi de fotografie pentru câiniNu vă simțiți ca și cum ați trebui întotdeauna să vă împușcați câinele din aceeași direcție orientată spre față. Prindeți câinele dvs. în diferite unghiuri este o modalitate excelentă de a obține o fotografie unică.

Încercați să ajungeți la un teren înalt pentru a vă uita în jos la animalul dvs. de companie în timp ce doarme; Aceasta este o modalitate foarte bună de ao prinde în sus și de a căuta drăguț. Obținerea sub animalul dvs. de companie este o modalitate răcoroasă pentru a obține o lovitură de reglare a lui, mai ales cu fundalul potrivit.

O altă idee distractivă este să variezi ce părți ale câinelui tău tragi. Majoritatea oamenilor încearcă să-și facă corpul întregului câine într-o lovitură, dar puteți obține o imagine cu adevărat drăguță, concentrându-vă doar pe labele, coada sau fața! Acest lucru vă va oferi o imagine unică care poate capta o altă parte a animalului dvs. de companie.

Amintiți-vă, nu trebuie să fiți profesioniști pentru a obține fotografii de înaltă calitate ale câinelui dvs. Folosind aceste sfaturi de fotografie de câine, puteți obține niște imagini uimitoare pentru o viață de amintiri pe care le puteți împărtăși cu familia și prietenii.

Citiți următorul: 28 fotografii ale câinilor care se simt fabulos la plajă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Sfaturi de fotografie: cum să faci fotografii minunate ale câinelui tău