10 La-dos să se pregătească pentru drumeții cu câini

Dacă La-dos să se pregătească pentru drumeții cu câiniEști o persoană activă, Apoi vă place natura de exaltare aduce cu ea și vă bucurați de drumeții, camping și alte activități în aer liber. Dar v-ați gândit să vă luați câinele cu dvs? Câinii fac tovarăși buni pentru o trek când sunt instruiți corespunzător și aveți echipamentul potrivit pentru aceasta.

Ca un excursariu avid, mă întâlnesc din ce în ce mai mulți oameni de drumeții cu câini pe aceste trasee. Acum, mă voi opri pentru o discuție și o voi găsi repede cele mai multe dintre ele nu sunt așa cum ar trebui să fie, Chiar dacă ar putea crede că sunt.

Majoritatea proprietarilor de câini fac greșeli de bază ca uitarea de a transporta suficientă apă, mâncare și tratamente pentru câine. Alții se găsesc pe partea greșită a legii, Deoarece nu înțeleg regulile de bază privind câinii pe majoritatea proprietăților publice din Statele Unite.

În cele din urmă, și, cel mai important, proprietarii de câini ar trebui să păstreze un ochi dornic pe câinii lor atunci când drumeții pentru a evita pierderea animalelor de companie, care uneori rezultă în câinele dvs. atragerea bolilor sau chiar pe moarte, cum ar fi Ce sa întâmplat cu acest excursie avid. Acest articol este de a vă servi ca ghid Drumeții cu câini Pentru a vă asigura că prima (sau orice) trek cu canina dvs. are succes.

Există multe lucruri pe care trebuie să le faceți înainte, în timpul și după ce ați făcut o excursie cu câinele dvs. pentru al păstra în siguranță. Asigurați-vă că sunteți pregătiți corespunzător sau că poate duce la unele consecințe grave. Acest ghid trebuie să fie doar începutul cercetării dvs.

De asemenea, citiți: 14 Sfaturi de siguranță și trucuri pentru drumeții cu câinele dvs

Pregătiți-vă să faceți drumeții cu câini
10 lucruri de luat în considerare și de așteptat

Cum să vă pregătiți pentru a merge drumeții cu câini

Planificarea călătoriei de drumeții

1 Reguli și etichetă de drumeții

În primul rând, asigurați-vă că traseul pe care doriți să îl urmați permite ca câinii să vină de-a lungul. Multe parcuri în u.S., De exemplu, aveți a Politica fără câine. Câinii sunt, de asemenea, obligați să fie pe lesa la cele mai întreținute trasee publice. Majoritatea necesită o leșie de 6 picioare sau mai puțin în lungime.

Nu utilizați niciodată o lesa de câine extensibilă. Ele nu sunt optime pentru păstrarea câinelui în verificare.

Asigurați-vă că vă puteți păstra Câine calm și colectate când în jurul altor câini și oameni. Atacurile pe animale nu sunt luate cu ușurință și multe rase de câine sunt cunoscute ca fiind imprevizibile.

Faceți cercetări despre zona pe care o veți vizita. Este cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a vă asigura că aveți cunoștință, pregătiți și nu vă puneți pe voi în pericol.

2 este câinele dvs. gata fizic?

Drumeții cu câini pe un munți de traseuToți câinii nu sunt la fel. Unii se pot ocupa de căldură mai bună decât alții, în timp ce anumite rase sunt mai bine concepute pentru a susține trasee de drumeție mai lungi și mai dificile.

Asigurați-vă că câinele dvs. este pregătit pentru o excursie bună în prealabil. În plus, dacă vă dați-vă animalul cu propria sa Câine rucsac (cunoscută și sub denumirea de pungi de șa), apoi îl scoateți mai întâi. Face ca câinele să poarte rucsacul în timpul unor plimbări zilnice scurte și mai târziu.

De asemenea, ar trebui să luați canina pe plimbări ușor mai lungi față de zilnicul obișnuit și # 8221; Plimbare. Acest lucru vă permite să vedeți cât de repede va fi obosit animalul dvs. de companie. Utilizați aceste informații pentru a măsura cât timp va trebui să mergeți înainte de a vă odihni de dragul său.

Uneori, Formare suplimentară și # 8221; înainte de a merge la drumeții cu câini poate fi necesar. Nu vă grăbiți pe trasee de drumeție provocatoare înainte ca animalul dvs. să fie gata, chiar dacă ați putea fi.

3 pregătirea de prim ajutor este vitală

M-am ocupat de mult timp și aproape întotdeauna iau câinele cu mine. Când întâlniți alți excursioniști pe trasee care iubesc drumeții cu câini, am observat un model: nimeni nu are vreodată kituri de prim ajutor cu ei, nici pentru ei sau câine.

Aceasta este o mare greșeală.

Asigurați-vă întotdeauna că purtați a trusă de prim ajutor cu cel puțin cerințele medicale de bază, cum ar fi bandajele și tifonul pentru dvs. și câinele. Accidentele se întâmplă pe traseu și este puțin probabil să fii aproape de un spital, așa că asigurați-vă că sunteți cât mai pregătit posibil.

LEGATE DE: Lista de verificare pas cu pas pentru a merge drumeții cu câinele dvs

Cum să vă pregătiți pentru a merge drumeții cu câini

Ambalare pentru drumeții cu câinele dvs

4 alimente și apă pentru amândoi

Când drumeții cu câini (sau fără ei), hidratarea este probabil cea mai importantă aspect pe care trebuie să-l țineți minte atât pentru dvs. cât și pentru animalul dvs. de companie. Puteți utiliza fie sisteme de hidratare încorporate în unele pachete sau puteți purta a Bowl colpsabil pentru felul de mâncare și de apă.

O modalitate de a preveni deshidratarea la câini este să amestecați unii Pedialyte cu apa câinelui tău. Asigurați-vă că ați verificat cu veterinarul pentru a vedea cât de mult este sigur pentru canina dvs., deoarece va depinde de dimensiunea și greutatea sa. Eu personal îl fac să poarte o sticlă de apă de câine în rucsac.

Cu toate acestea, în funcție de dimensiunea câinelui dvs., animalul dvs. de companie ar trebui să poată purta propria sa alimentare și apă. De obicei, câinele mediu poate purta până la 15% din greutatea corporală proprie. Asigurați-vă că nu l-ați suprasolicitat, deoarece acest lucru ar putea duce la unele leziuni vertebrale grave.

Înainte de călătorie, probabil o idee bună să vă hrăniți caninului puțin mai multă mâncare decât de obicei, mai ales dacă va fi o excursie de drumeție foarte lungă. Asigurați-vă că știți ce este cel mai bun pentru câinele dvs. sau verificați-vă cu veterinarul, astfel încât să nu terminați să-l depășiți pe lucruri sărace.

5 Consumul de siguranță și pericole pe trasee

Consumați siguranța și pericolele pe traseul de drumeție

Dacă vă aflați pe trasee de drumeții lungi care pot avea rezervoare de apă în jur, este obligat să se întâmple. Intoxicarea apei este mult mai periculos și comun decât mulți proprietari de animale de companie realizează.

Câinele dvs. va fi tentat să bea de oriunde și ceva.

Când drumeții cu câini, urmăriți întotdeauna ce și unde băuturile dvs. de animale de companie. Lăsați-l departe de el, pentru că există o mulțime de povesti de oameni și animale Moare de asta.

Apa în lacuri și râuri poate conține alge sau paraziți care vă va face ca câinele să fie bolnav sau să provoace moartea în unele cazuri. Încă o dată, păstrați întotdeauna o mulțime de apă proaspătă la îndemână și instruiți câinele să bea din castron sau un câine sticlă de apă; niciodată din surse nesigure.

Dacă el se sfârșește în jos de tone de apă, deoarece acest lucru este deosebit de dificil de a preveni dacă mergeți în înot sau el iubește să fie în apă, să vă asigure că îl duceți la veterinar după ce îl verificați. Cei mai mulți paraziți nu se vor manifesta pentru o vreme, dar acest lucru nu înseamnă că sunteți clar.

6 unelte de drumeție suplimentare pentru ambele

Dacă sunteți paranoid (sau extrem de precaut) despre faptul că aveți câinele în lume, ați putea obține un echipament de drumeții suplimentari pentru a vă asigura că vă puteți urmări întotdeauna în cazul în care ați fost separat cumva.

Lista de mai jos include, de asemenea, echipamente pentru o crescătorie mai exigentă care vor dura mult mai mult decât o plimbare după-amiază în parc. Fiind pregătirea este cheia când drumeții cu câini.

Uneltele suplimentare de drumeții pentru câini pe care le puteți alege să le introduceți include:

  • Dog-specific Remorcă de biciclete PET (timp de câteva zile lungi);
  • Hamuri de câine pentru mai multe trasee tehnice sau alpinism;
  • Câine GPS Collars și leashes care vă fixează prin carabini;
  • Cort de câine (majoritatea câinilor nu-i place într-adevăr dormind în corturi);
  • O considerație opțională ar fi Câine ochelari de soare;
  • Câine de calitate bună leagă că puteți avea încredere;
  • Coliere de răcire sau câine Veste de răcire pentru zilele fierbinți și trasee scurte;
  • Sac de șa pentru cainele dvs. să-și poarte propriul echipament;
  • Special cizme de câine pentru un teren de zăpadă, umed și deosebit de dur;
  • Gustări și suplimente pentru a vă menține și câinele energizat.

Pro sfat: Eu personal folosesc întotdeauna a hands-free dog leash care îmi păstrează câinele aproape și nu-mi plictisesc mâinile. Este o idee minunată, cu condiția ca câinele dvs. să nu fie de rasă mare, care să vă expună riscul de a fi târât de-a lungul unui deal când locuiește o veveriță. Pentru mai multe sfaturi și idei, verificați Ghid de unelte pentru drumeții pentru câini.

7 unelte de ședere pentru șederea peste noapte

Unelte de dormit pentru amândoi (dacă rămâneți peste noapte)Este rară să meargă drumeții cu câini și să planifice o ședere peste noapte, nici nu aș recomanda acest lucru (cel puțin nu pentru primele tale excursii). Cu toate acestea, dacă sunteți stabilit pe acesta, fi pregatit.

Depinde de vreme. Probabil că nu este o idee bună să ieșiți în ploaie, dar dacă nu vă puteți ajuta (sunteți prinși într-o furtună, de exemplu) asigurați-vă că găsiți un adăpost cât mai curând posibil. Câinii pot obține, de asemenea, hipotermie, la fel ca oamenii, deci este mai bine să o jucați în siguranță.

Există o mulțime de opțiuni de dormit diferite care funcționează bine pentru dvs., dar nu pentru câini. De asemenea, vorbind din experiență, câinii urăsc într-adevăr dormind în corturi și ar prefera să rămână afară. De obicei nu sunt confortabil dormind separat singur fie.

Cel mai bun sfat al meu ar fi pentru tine să poți purta o geantă ultra-lumină 2 persoană, așa că Fido se poate strânge cu tine sau lângă tine - aceasta este o idee bună dacă frigul său. Corturile mici sunt, de asemenea, o opțiune bună.

8 Îmbrăcămintea esențială a câinelui

În plus față de drumeții obișnuite cu uneltele de câini, îmbrăcămintea de câine poate suna peste partea de sus, dar va fi destul de utilă când aveți nevoie de ea. Am menționat câteva dintre acestea ca & # 8220; extra & # 8221; Unelte, dar pantofi de câine și a Jacket de viață pentru câini într-adevăr vă ajută să vă păstrați câinele în siguranță de elemente.

Câine veste și haine sunt necesare în vreme rece. Când se răcește, câinele dvs. va refuza probabil să meargă sau să se miște foarte încet și să se rătăcească în tăcere în afară de tine. În consecință, putea să se îmbrace destul de ușor. A haina caldă de câine îl va ajuta să rămână confortabil și cald. Câinele tău poate refuza să-l poarte la început, dar să-ți amintești: dacă ești rece, atunci câinele tău este prea.

Pe de altă parte, dacă este fierbinte în afara, atunci vă puteți pregăti și pentru asta. Vestele de răcire reprezintă o opțiune bună; Alternativ, puteți înmuia o cămașă în apă și puneți-o pe pooch pentru o vreme. Pe măsură ce apa se evaporă, va ajuta să păstrați Fido Cool. Ieftine și ușor de făcut.

Rănit laba de câineNu pot să subliniez suficient importanța cizmelor de câine. Pantofii pentru câini sunt o bucată importantă de îmbrăcăminte de câine care ar putea reduce riscul de rănire la labele sale. În ciuda cât de ridicol pot arăta unele dintre ele, au fost inventate pentru un motiv bun.

Majoritatea câinilor, trăind în oraș toată viața lor, au labe fragile și le-ar putea obține cu ușurință deteriorate de sare obișnuită pentru a topi zăpada sau a înțepat de o stâncă care iese pe traseu. Boots ajută la evitarea unor astfel de calamități și să-l păstreze în condiții prime.

Amintiți-vă că dimensiunea perfectă a pantofilor de câine este importantă. Urmăriți videoclipul de mai jos despre cum să puneți pe cizme pe un câine și asigurați-vă că ați ales dimensiunea potrivită atunci când faceți cumpărături pentru ei.

Găsirea pantofilor de câine de dimensiuni potrivite poate fi dificilă și veți realiza doar acest lucru odată ce încep să cadă în timpul unui Romp Casual în pădure. De asemenea, va trebui să vă asigurați că câinele dvs. este confortabil purtând cizme de companie înainte de a încerca să-l dați drumeții în timp ce le purtați.

GHID: Cum să puneți cizme pe un câine

Montarea și încărcarea unui pachet de câini

9 Cât de multă greutate poate purta un câine?

Cât de multă greutate este OK pentru ca un câine să poarte?După cum am menționat mai sus, câinele dvs. își poate transporta propria încărcătură (și el ar trebui), economisind un efort.

În general, majoritatea câinilor pot purta până la 25% din greutatea lor. Unele rase pot purta de la 10% la 15% mai mult, în timp ce alte rase nu sunt tăiate pentru a transporta orice greutate deloc.

Cantitatea de încărcătură pe care ar trebui să o împachetați pentru animalul dvs. în sacul său de șa depinde de vârsta lui. Încă o dată, este o idee bună să discutați acest subiect cu VET dvs. înainte de a vă atrage atenția pentru drumeții aventuroși cu câini.

De asemenea, trebuie să luați în considerare un pachet impermeabil dacă există o șansă că va ploua sau zăpada. Pachetul ar trebui să conțină, de preferință, un loc pe care îl puteți fixa o lumină. Acest lucru vă ajută cu adevărat pentru vizibilitatea pe timp de noapte, în timpul timpurilor de dimineață sau prin zăpadă sau ceață neașteptată. Există chiar și noi cizme impermeabile pentru câini în același motiv dacă credeți că aveți nevoie de ele.

10 Cum se potrivesc corect un rucsac de câine

Odată ce ați pregătit banda de câine, este important să știți ce veți pune acolo și cum să faceți "lucruri # 8221; în mod corespunzător. Nu alegeți la întâmplare orice elemente se potrivesc. Întotdeauna cântăriți rucsacul câinelui pentru a vedea dacă nu va fi greu pentru câine.

În ceea ce privește montarea pe canină, există o modalitate corectă de a face acest lucru, de asemenea:

1. Primul pas este măsurarea circumferinței pieptului câinelui. Majoritatea pachetelor de câini sunt făcute în dimensiuni specifice, astfel încât să puteți găsi măsurarea corespunzătoare înainte de a cumpăra una și de a evita să aibă o pungă care este prea mare sau prea mică.

2. Plasați-l mijloc a pachetului de câine (greutatea ar trebui să fie distribuită fie pe laturi, fie susținută pe umeri) pe spatele câinelui tău. Curelele se fixează de obicei în jurul taliei, pieptului și / sau în jurul gâtului.

3. Reglați toate curelele pentru a strânge pachetul pentru a se potrivi corpului câinelui Snugly. Nu trageți prea strâns, altfel el nu va putea să respire. Fiți conștienți de faptul că un pachet prea liber poate aluneca. Trebuie să strângeți curele până când vă puteți potrivi cu două degete între curea și corpul câinelui. Monitorizați îndeaproape pachetul pentru a vă asigura că nu este prea slăbit sau prea strâns.

Cum se potrivesc un rucsac de câine

Care este despre asta. Testați rucsacul pe plimbări zilnice cu câinele dvs. pentru a vedea cum funcționează.

Excursie post-drumeții

Ai făcut-o - Felicitări! Ce altceva este să faceți după aceea? Cateva lucruri.

După călătoria dvs. Drumeții cu câini, asigurați-vă că verificați corpul animalului pentru paraziți, cum ar fi căpușe, burze și alte obiecte străine suspecte. Dacă găsiți o bifă, nu-l trageți manual manual. Există A Corect și rău pentru a face acest lucru.

Există diferite pericole de căpușe pentru câini; În funcție de regiunea locuiească, un veterinar vă va ajuta să decideți dacă ar trebui să vă eliminați bifați-vă sau să îl vizitați la birou. Sunați-o.

De asemenea, asigurați-vă că vă scăldați câinele cu atenție După ce ajungi acasă. Dacă pielea lui devine ușor iritată sau resturile se termină blocate în blană, o baie caldă frumoasă (a făcut-o în mod corespunzător) va preveni iritarea. Aceasta va finaliza călătoria dvs. de drumeție și sunteți acum gata pentru următorul!

Citiți următorul: Un ghid de bază pentru drumeții cu câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 La-dos să se pregătească pentru drumeții cu câini