7 Moduri de a vă menține câinele răcoros în timpul verii

Modalități de a vă menține câinele răcoros în timpul verii

Suntem în mijlocul unei alte veri frumoase. Pentru majoritatea dintre noi, este timpul nostru preferat al anului. Pentru alții, soarele și căldura pot fi prea mult. Este probabil ca câinele dvs. să cadă în această a doua categorie. Este important să găsiți Modalități de a vă menține câinele răcoros în timpul verii.

Cursul de căldură și epuizarea căldurii sunt amenințări foarte reale pentru câini. Dacă nu luați măsurile de precauție adecvate, Căldura de vară ar putea fi în detrimentul animalului dvs. de companie. Gândiți-vă, doriți să fiți în afara lunilor de vară timp de ore întregi, fără nici o ușurare a căldurii?

Supraîncălzirea și deshidratarea sunt unele dintre cele mai frecvente și mai periculoase condiții pe care un câine ar putea avea. Fără îngrijire imediată, aceste probleme ar putea duce la moartea animalului. Iată câteva sfaturi, trucuri și modalități simple de a vă menține câinele răcoros în timpul verii.

Modalități de a vă menține câinele răcoros în timpul verii

Modalități de a vă menține câinele răcoros în timpul verii

1. Hidratarea este cheia

Numărul unu mod de a vă asigura că câinele dvs. nu se supraîncălzește sau devin deshidratat este să aibă în mod constant apă proaspătă, curată și rece la dispoziție. Dacă este o zi deosebit de caldă, adăugați niște gheață pentru a vă asigura că apa se răcește.

Dacă sunteți frecvent în afara și cu câinele dvs., ar trebui să obțineți o sticlă de apă prietenoasă pentru câini. Acestea vin cu boluri atașabile pentru a ușura animalul dvs. de companie pentru a obține cât mai multă apă posibil.

2. Ia măsuri de precauție la mers pe jos

Câine mersul pe ciment fierbinteDacă ați mers vreodată desculț pe asfalt fierbinte, știți că vă poate arde cu ușurință. Nu faceți ca câinele să îndure că tortura. Luați întoarcerea pe iarbă, trotuar sau asfalt. Asigurați-vă că vă lipiți de iarbă ori de câte ori este posibil.

Puteți obține pâini de câine sau folosiți uleiul secret al lui Musher pentru a vă proteja picioarele câinelui fără a interfera cu evaporarea din labele sale.

Schimbați programul de mers pe jos la orele mai coolere ale zilei ca dimineața devreme sau noaptea. Bătând soarele este una dintre cele mai bune modalități de a vă menține câinele răcoros în timpul verii.

INCEARCA ASTEA: 5 cele mai bune papucii de câine care stau pe

3. Fă cel mai bun pentru câinele tău

Câinii pot fi supraîncălziți la temperaturi la fel de scăzute ca 80 de grade, dar dacă ajunge peste 85 de ani, este mai bine să vă lăsați animalele de companie acasă. Există multe modalități de a vă asigura că câinele dvs. rămâne rece în timp ce acasă. Evident, rămâneți în interior cu un aer condiționat frumos sau ventilator este cea mai bună opțiune.

Cu toate acestea, dacă trebuie Păstrați câinele afară, asigurați-vă că poate să se răcească. Mai jos sunt câteva modalități simple de a vă menține câinele răcoros în timpul verii când este în aer liber:

  • Cumpărați o casă de câine ridicată pentru a oferi umbra și un loc frumos să se răcească. Asigurați-vă că este bine ventilat.
  • Obțineți un pat de câine făcut special pentru răcirea prietenului tău canine.
  • Folosește o Piscină de plastic Kiddie plin de apă pentru a face un loc răcoros pentru cainele dvs. să stea sau să se așeze.
  • Umbra, umbra, umbra! Asigurați-vă că câinele dvs. are o mulțime de umbră, astfel încât să poată scăpa de soarele fierbinte.
  • Investiți în unele mizerie sau utilizați o tigaie de gheață cu un ventilator în fața lui pentru a vă ajuta să vă răciți câinele în jos.
  • Cumpăra A Vesta de răcire pentru câinele dvs. Acestea sunt, de asemenea, foarte utile atunci când sunteți în afara și cu toochul tău.

Când vă păstrați câinele înăuntru, asigurați-vă că știe de ce este cooperat. Lăsați-l să meargă afară să se simtă cât de fierbinte este înainte de a lăsa să se relaxeze înăuntru pentru restul zilei.

Revizuirea noastră: Chillspot câine unitate de răcire

Modalități de a vă menține câinele răcoros în timpul verii

4. Moduri rapide de a vă menține câinele răcoros în timpul verii

  • Lăsați-l să sapă - este mai rece sub stratul superior de murdărie;
  • Luați-l pentru o înot;
  • Dă-i niște înghețată Doggy (Verificați această rețetă);
  • Aplicați protecție solară la haina și pielea pentru a proteja împotriva arsurilor solare;
  • Nu-l exercită peste el;
  • Dă-i un prosop rece, umed pentru a se așeza sau a pus apă rece pe piept și labe;
  • Încercați să utilizați A Doggy Cooling Mat;
  • Ca și oamenii, câinii transpiră (din anumite locuri) pentru a scăpa de căldură. Pentru a ajuta, puteți pune o cantitate mică de alcool de frecare pe plăcuțele picioarelor folosind o minge de bumbac. Deoarece alcoolul de frecare are un punct de fierbere mai mic, se evaporă mai repede.

LEGATE DE: De ce înotul este bun pentru animalul dvs. de companie

5. Nu lăsați niciodată câinele într-un vehicul parcat

La fel ca și cu copiii, lăsând singur câinele într-o mașină parcată atunci când temperatura este caldă este extrem de periculoasă și poate duce la vătămări grave sau la moarte. Crăparea ferestrei deschise nu este suficientă. Nu vă puteți lăsa animalul nesupravegheat într-o mașină fierbinte!

În 10 minute, temperatura din mașină poate crește cu 20 de grade. Într-o oră, este de până la 45 de grade mai calde decât temperatura exterioară. Chiar dacă temperatura este de 70 f grade în exterior, după 30 de minute s-ar fi ridicat la peste 100 de grade în interiorul mașinii.

Dacă găsiți un animal lăsat într-o mașină singur, urmați acești pași:

  1. Să ia în jos numărul, modelul și numărul de licență;
  2. Du-te la orice afacere locală și discutați cu managerii pentru a încerca să găsească proprietarul;
  3. Sunați la linia de poliție de urgență sau controlul animalelor și așteptați instrucțiunile de la acestea.

6. Nu dați câinii dvs. o tunsoare

Cei mai mulți oameni s-ar uita la un câine într-o zi fierbinte și gândesc "un tip sărac, trebuie să fie atât de fierbinte sub toate astea!Cu toate acestea, blana de blană îi ajută să-și regleze temperatura corpului și de fapt îi ajută să rămână rece.

O tunsoare ar putea face mai probabil ca câinele dvs. să poată fi îmbolnăvit. Periajul pentru a obține excesul de blană poate fi util să luați orice covoraș sau sub acoperire care ar putea împiedica aerul să curgă peste părul lor.

LEGATE DE: 25 cele mai grave simptome de sănătate a câinelui care nu pot fi ignorate

7. Cunosc semnele de supraîncălzire și deshidratare

Modalități de a vă menține câinele răcoros în timpul veriiUneori poate fi greu de spus dacă câinele dvs. este supraîncălzit dacă nu cunoașteți semnele de avertizare.

Asigurați-vă că sunteți educat despre simptome și răspândiți-vă cunoștințele către alți proprietari de animale de companie.

Iată ce să căutați:

  • Ochii sunt scufundați;
  • Vizibil obosit și letargic;
  • Corpul este cald la atingere;
  • Instabili pe picioare / căderea peste / nu poate suporta;
  • Nasul și gura sunt uscate, saliva este groasă;
  • Urina este întunecată în culoare;
  • Vărsături, diaree, pierderea apetitului;
  • Pielea și-a pierdut elasticitatea, când a tras, este nevoie de mai mult timp să se întoarcă în jos pe corp.

Când vă răciți câinele, trebuie să vă asigurați că o faceți în siguranță, astfel încât să nu vă reduceți prea repede temperatura de bază. Acest lucru ar putea provoca șocuri și hipotermie.

  • Nu folosiți gheață să-l răciți. Îl poate răcori prea repede. În schimb, utilizați o cârpă rece pe labele câinelui, axile și spatele gâtului.
  • Nu puneți apă sau prosoape pe spate. Acest lucru poate păstra de fapt căldura să scape. Câinii pierd căldură din gură și picioare. Se răcesc de jos în sus.
  • Puteți lua o apă rece într-o linguriță și o scurge ușor pe limba câinelui tău. Aceasta este o modalitate bună de a-i da apă dacă nu bea singur.
  • Solicitați asistență medicală. Este întotdeauna cel mai bine să vă asigurați că animalul dvs. devine îngrijirea de care are nevoie cât mai curând posibil.

Aveți mai multe sfaturi Pentru părinții de companie pe cum să-și păstreze câinii răcoriți în ultima lună de vară? Împărtășiți cei de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Moduri de a vă menține câinele răcoros în timpul verii