Reteta: fructe de câine și netezime de legume

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că dieta vă hrăniți câinele dvs. nu oferă o nutriție adecvată pe care are nevoie, adăugând un topper alimentar este o modalitate excelentă de a include nutrienți suplimentari în dieta ei. Puteți achiziționa toppers de la magazinul local de animale de companie sau puteți face un topper personalizat la domiciliu.

Dacă câinele dvs. are nevoie de mai multă proteine, puteți utiliza carne de organe sau alte surse de proteine ​​mari pentru a oferi acest lucru într-un topper alimentar. Poate că are nevoie de calciu adăugat în dieta ei; Nu este o problemă! Doar adăugați niște brânză de vaci sau vegeti bogați de calciu, cum ar fi broccoli sau kale la mâncarea ei.

Știu ce gândești, câinele meu nu ar mânca niciodată Kale sau Broccoli dacă l-am adăugat la Kibble!& # 8221; Aceasta este o rețetă rapidă și ușoară ca aceasta intră. Puteți adăuga aceste ingrediente la un smoothie gustos și îl folosiți ca un topper de mâncare sau un tratament rapid.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Rețetă de fructe și legume de legume

Rețetă de fructe și legume de legume

Ingrediente

  • 1/2 ceașcă de fructe prietenoase cu câine (am folosit mere și banane)
  • 1/2 ceașcă de legume prietenoase cu câini (am folosit dovleac și sfecla)
  • 1/4 cană suc de fructe (nu suc de struguri)
  • 1 lingurita. brânză de vacă
  • 4 lingurite. Iaurt grecesc simplu

Directii

Nu devine mult mai ușor decât această rețetă. Tot ce aveți nevoie este ingredientele și un blender sau un procesor de alimente. Am folosit procesorul meu de alimente și veți vedea ingredientele pe care le-am folosit imaginea de mai sus.

Amintiți-vă, această rețetă poate fi făcută pentru a satisface nevoile dvs. nutriționale unice pentru animalele de companie. Vorbiți medicului veterinar despre Cerințe nutritive ale câinelui dvs și ce ingrediente sau suplimente ați putea adăuga la rețeta dvs. de smoothie pentru a vă ajuta companionul canin.

Rețetă de fructe și legume de legumeÎn procesorul dvs. de alimente (sau blender) adăugați toate ingredientele și amestecați până când formează un piure. Gândiți-vă la consistența unui smoothie sau a unui milkshake. Acum, este gata să servească dacă vrei să-l adăugați ca un topper la mâncarea câinelui tău.

Pur și simplu se toarnă aproximativ 1/8 din o ceașcă de lamei pe partea superioară a alimentelor câinelui la fiecare masă. Dacă preferați să o serviți ca un tratament, puteți face și asta. Servi pur și simplu 1/8 dintr-o ceașcă într-un castron mic de două ori pe zi.

Așa cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, îmi place să îngheț Smoothia în cupele mici de silicon pentru a forma tratamente grele, răcoroase pe care câinii noștri iubesc! Puteți face acest lucru și dacă credeți că câinele dvs. se va bucura de ele. Acest lucru este deosebit de mare de făcut în timpul lunilor de vară fierbinte când Fido ar putea avea nevoie să se răcească după o sesiune de plimbare sau de preluare.

Stocarea tratatelor înghețate este ușoară - în congelator, desigur,! Ei vor păstra cel puțin 2 luni în acest fel. Dacă alegeți să lăsați Smoothia într-o formă lichidă, trebuie doar să o păstrați într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune enzime digestive pentru câini 

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Simplu pentru a face doggy fructe și netezime de legume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: fructe de câine și netezime de legume