Diy dog bot: siguranță pentru spot!

Diy bicuță de câine

Câine Muzzles sunt adesea asociate cu câini periculoși și agresivi, dar ei poate fi de asemenea utilă pentru cei mai dulci pui din lume.

De fapt, muzzles ajută la Păstrați-vă și câinele dvs. mai sigur și pot juca, de asemenea, un rol important în formarea poochiei dvs.

Sunt multe Opțiuni mari de mușchi de câine pe piață, Dar dacă doriți să vă construiți propria dvs. sau nu puteți găsi una comercială care se potrivește cu pooch, există câteva Planuri de proiect superb DIY Pentru a începe.

Amintiți-vă că, deoarece muzzle-urile servesc adesea ca unelte de siguranță, Este important ca aceste proiecte să fie executate cu grijă pentru a vă păstra în siguranță pe Dogggo.

Mai jos, ne vom scufunda în câteva dintre cele mai bune opțiuni de bicicletă DIY în jur! Vom discuta, de asemenea, câteva dintre motivele pentru care doriți să utilizați un bot și să ștergeți aerul din jurul unor concepții greșite ale puilor comune.

DIY câine bot

Șase mari câine Muze

Iată câteva dintre buzzlele noastre de câine preferate pe care le puteți face din confortul casei tale.

Siguranță Notă: Pentru a împiedica supraîncălzirea câinelui, asigurați-vă întotdeauna că botul lui nu împiedică capacitatea sa de a-și deschide gura și pantalonul în mod normal. Acest lucru este deosebit de important în timpul meteorilor calde.

1. Buzzlia de lungă durată de la câini

Dacă sunteți în căutarea de a crea un bot, puteți utiliza o zi în ziua și o zi, de la botul de lungă durată Câine-dogaholic este o alegere excelentă.

Acest bot necesită o capacitate de cusut de a fi finalizată, dar veți avea nevoie doar de câteva materiale pentru ao face. Doar asigurați-vă că ați imprimat instrucțiunile detaliate pentru modelele de cusut.

Nivel de dificultate: Moderat

Materiale necesare:

  • Nylon Webbing
  • Fir
  • Cataramă de marfă din plastic

Instrumente necesare:

  • Mașină de cusut
  • Foarfece

2. Buzzle de câine de la Instrucții

Instrucții oferă un proiect de bot de câine croșetat, care este la fel de drăguț cum este funcțional!

Acest lucru probabil nu este cel mai puternic bot, deci este posibil ca aceasta să nu fie o alegere bună pentru câinii nippy care sunt mari sau puternici. În schimb, acest bot ar funcționa cel mai bine Împiedicați-vă poochul de a mânca lucrurile pe care le găsește pe pământ în timpul plimbări.

Cu toate acestea, puteți experimenta și alte materiale mai puternice, dacă vă place.

Nivel de dificultate: Moderată la dificultate

Materiale necesare:

  • Cataramă
  • Fir de bumbac

Instrumente necesare:

  • Croșetă

Dacă sunteți nou pentru a croșeta, verificați acest videoclip care conturează majoritatea tehnicilor pe care vi se va baza atunci când faceți acest bot.

3. DIY cocs bot by de Rabiul Hassan

Youtber Rabiul Hasan oferă o soluție ușoară a botului care poate fi făcută de oricine are o sticlă de sodă goală, așezată în jurul casei.

În esență, veți tăia partea de sus a sticlei pentru a face loc pentru botul dvs. de pui, veți folosi banda electrică pentru a acoperi margini brute sau ascuțite, apoi o veți lega la pooch-ul cu tifon.

Soda sticla muzzles, deși convenabil, ar trebui să se limiteze la utilizarea pe termen scurt, deoarece acestea vor limita capacitatea câinelui dvs. de a fi în mod eficient. În loc să le folosească în timpul plimbări, ar fi mai înțelept să le folosim în timpul sesiunilor de îngrijire sau de tăiere a unghiilor.

Acest proiect este cel mai potrivit pentru rasele mai mici, deoarece dimensiunea botului este limitată la dimensiunea sticlei dvs. de sifon.

Nivel de dificultate: Uşor

Materiale necesare:

  • Sticlă de sodă mare
  • Bandă electrică
  • Tifon

Instrumente necesare:

  • Foarfece
  • Rigla
  • Pen / marker

4. Banda de bandă decorativă de către câine Geek

Thedoggeek.COM oferă o modalitate excelentă de a contribui la reducerea stigmatizării lui Muzzles și vă oferă posibilitatea de a vă personaliza botul pentru a se potrivi cu sentimentul unic de stil al puilor.

Acest proiect DIY nu explică cum să creați un bot în sine; descrie modul în care vă puteți îmbraci un bot preexistent cu bandă de duct.

Nu numai că acest proiect este super drăguț, dar bandă luminoasă sau reflectorizantă poate ajuta pupurile dvs. să fie mai vizibile și mai sigure.

Nivel de dificultate: Uşor

Materiale necesare:

  • Banda adeziva
  • Ștergeți spray email (opțional)

Instrumente necesare:

  • Cuțitul exact

Check out videoclipul de mai jos pentru a afla câteva tehnici de decorare a benzii mai avansate. Sfaturile din videoclipul nu sunt proiectate special pentru a face un bot DIY, dar pot ajuta la curgerea sucurilor creative.

5. Buzzle de tifon de dogtime.COM

Dogtime.COM oferă o soluție excelentă pentru proprietarii care au nevoie de o soluție improvantă pentru un bot. Această metodă nu este cu siguranță una pe care o veți folosi în fiecare zi, dar Dacă sunteți într-un vârf, funcționează frumos.

Tot ce aveți nevoie pentru acest bot este niște tifon și foarfece. Asigurați-vă că urmăriți tutorialul la îndemână pentru a vă asigura că asigurați bastonul în mod corespunzător.

Nivel de dificultate: Uşor

Materiale necesare:

  • Tifon

Instrumente necesare:

  • Foarfece (În caz de urgență, ați putea să vă bucurați de orice tifon în exces sub curele din spatele capului câinelui).

6. DIY DOG BUZZA de bucătăria cinstită

Bucătăria cinstită oferă un altul Soluție improvizată pentru un bot temporar.

Acest bot este creat prin legarea unei lei în jurul botului într-o manieră sigură. Trebuie remarcat faptul că această metodă nu poate fi utilizată pe puii scurți, deoarece botul lor nu este suficient de lung pentru a menține lesa în poziție.

Acest bot temporar este minunat pentru a avea nevoie de o reținere în zbor, dar nu trebuie utilizat în mod regulat.

Nivel de dificultate: Uşor

Materiale necesare:

  • Leash

Instrumente necesare:

  • Nici unul

Check out videoclipul de mai jos pentru a vedea un bot bun similar pentru a fi utilizat.

Beneficiile câinelui Muzzles

Muzzle sunt utile într-o varietate de moduri. Funcția lor principală este, evident, pentru a împiedica câinele dvs. de a mușca pe nimeni. Dar oferă și alte beneficii!

Iată câteva moduri în care muzzle-urile vă pot beneficia de dvs. și pe animalul dvs. de companie:

Muzzle sunt de ajutor Recuperarea prejudiciului

Muzzle pot fi utile pentru Prevenirea câinelui dvs. de la mestecarea rănilor care vindecă. Acest lucru va ajuta adesea să eliminați nevoia de a se potrivi câinelui cu temuirea E-gullar.

Muzzle ajută la prevenirea câinilor de la sărbătoare Snack-uri de stradă

Unii câini le place să guste ceva interesant mirosindu-se că se întâlnesc în timpul plimbări. Dar, în timp ce acest lucru este destul de comun, este cu siguranta ceva ce vrei sa incerci sa preveni.

Pupul tău ar putea cu ușurință smulge ceva periculos de pe stradă care ar putea să-i deranjeze stomacul sau chiar să-l facă să cadă serios bolnav. Dar Un botul va ajuta la prevenirea pooch-ului de la gustare pe lucruri potențial periculoase.

Muzzle sunt utile Instrumente de management

Din când în când, câinele dvs. va trebui probabil să suporte lucruri care să-l declanșeze să se afle. Aceasta include totul, de la vizitele veterinare la sesiunile de îngrijire.

Dar Prin potrivirea câinelui cu un bot, puteți să vă asigurați că nu va mușca mâna pe care o îngrijește.

Muzzle oferă o siguranță suplimentară în timpul Experiențe noi

Dacă vă cunoașteți doar animalul de companie și nu sunteți 100% sigur cum vor reacționa la anumiți stimuli, un bot este o idee minunată.

Este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău și Montarea câinelui dvs. cu un bot oferă o oportunitate de a afla mai multe despre comportamentul și tendințele naturale ale câinelui dvs., fără a fi nevoie să subliniezi despre siguranța nimănui.

Utilizarea în siguranță a unui bot de câine

Un bot necorespunzător poate fi periculos, ca să nu mai vorbim de iritant pentru câinele dvs. Deci, pentru a preveni aceste probleme, asigurați-vă că urmați aceste sfaturi utile pentru a vă menține coada de pui.

Utilizați un design de baston potrivit pentru Ta Câine

Când utilizați un bot, este important să țineți cont de nevoile specifice ale câinelui.

De exemplu, Dacă câinele tău este o rasă brahycefalică (câini cu bandă scurtă, cum ar fi pugs sau chow-chows), Veți dori să acordați o atenție deosebită la pooch, ca el poate avea probleme cu respirația în timp ce purtați un bot.

Utilizați tipul adecvat de botul pentru nevoile dvs

Unele muzzle-uri dețin o gură de câine complet închisă, ceea ce poate face mai greu ca câinii să se înclească și să-și răcească corpul în mod corespunzător.

Aceste tipuri de muzzle ar trebui să fie utilizate pentru cantități foarte limitate de timp sau în situații de urgență. Nu folosiți aceste tipuri de muzze de zi cu zi. In schimb, Optați pentru un botul în stilul de coș pentru utilizare extinsă.

Utilizați numai muzzle atunci când puteți supraveghea

Ca o regulă generală, Muzzle ar trebui să fie folosite numai atunci când puiul dvs. este sub supraveghere.

Nu știi niciodată cum pooch-ul tău poate reacționa la un bot când nu ești acolo, deci este întotdeauna o idee bună să păstrezi un ochi vigilent pe puii ta când poartă unul.

Păstrați-vă canina Confort în minte

Ca orice ați pus pe animalul dvs. de companie, asigurați-vă că botul se potrivește bine, nu se freacă sau se va sapa în nici o piele și se odihnește confortabil pe botul animalului tău.

Gândiți-vă la materialul botului prea și să ia în considerare dacă este sau nu potrivit pentru utilizarea planificată.

Începeți tineri! Învățați câinele dvs. să accepte un bot de la o vârstă fragedă

Introducerea puilor dvs. la Muzzle devreme este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru sănătatea sa emoțională și fizică. Planificați să vă prezentați cățelușul la muzzles în jurul valorii de același timp Începeți socializarea -l.

Fiind proactiv cu privire la antrenamentul de bastoane se stabilește puii să fie neînfricat și prietenos, chiar și la groomer sau veterinar. Iată câteva sfaturi pentru a vă învăța Doggo-ul pentru a accepta Muzzle.

1. Asociere

Înainte de a încerca să vă bătuți direct pupa, Așezați-l pe pământ și lăsați-l să-i smulgă și să o inspecteze.

Da laudă sau mici tratamente atunci când Doggo-l atinge nasul la botul. Puteți încerca chiar să vă puneți tratamentele sau mâncarea în interiorul sau pe bot, în timp ce se află pe pământ.

Repetați acest proces pentru câteva zile sau până când animalul dvs. de companie pare confortabil cu obiectul străin.

2. Țineți botul

După crearea cu succes a unei asociații pozitive, Țineți bastonul într-o mână și plasați un tratament în coșul botului, astfel încât câinele dvs. să-și pună botul în aparat pentru a obține un tratament.

Clătiți și repetați până la confortabil!

3. Punerea la botul

Alunecați ușor botul peste boot, dar apoi scoateți-l imediat și laudă pe Puppper.

Lucrați până la alunecarea pe botul descărcat și deplasându-vă ușor în jurul clapetei pentru a vă familiariza pooch-ul cu procesul.

4. Eliminarea treptată a antrenamentului

Practicați-vă și scoateți complet botul. Încearcă Creșteți durata de timp pe care o purtați să o poarte până când se află complet confortabilă și învață că nu este nimic de îngrijorat.

Nu uitați să recompensați și să laudeți și în timpul acestui pas!

Câine muzzles diy

Dog Întrebări frecvente

Înainte de a fugi pentru a crea botul dvs. DIY, ați putea avea câteva întrebări în minte cu privire la muzzle și utilizarea lor corectă. 

Puteți folosi un bot de câine pentru a opri lătratul câinelui? 

Un bot de potrivire corespunzător va permite ca puștii să continue la lătrat, astfel încât orice botul care obstrucționează la lătrat a fost pus în mod incorect.

Muzzle sunt folosite pentru perioade scurte de timp, în timp ce excesul de lătrat este o problemă comportamentală prelungită. Verificați-vă Sfaturi pentru abordarea lătratului excesiv Pentru a face față acestor tipuri de probleme.

Cum puneți un bot pe un câine?

Înainte de a încerca să puneți un bot pe câinele dvs, Asigurați-vă că treceți prin procesul adecvat de familiarizare (Vezi deasupra). 

Pentru a pune pe un bot, îngenunchează la nivelul ochilor cu câinele dvs., astfel încât să nu apară ca o amenințare. Țineți botul cu care vă îndreptați pudorul astfel încât botul său este aliniat la deschiderea principală.

Așezați botul pe botul câinelui tău. Dacă câinele tău nu este nebun în legătură cu această idee, poate doriți să țineți un mic tratat pe cealaltă parte a deschiderii, care ar trebui să-ți convingă poochia să-și pună botul în secțiunea principală a botului.

Asigurați curelele / catarama în jurul gâtului, astfel încât să puteți pune doar un deget între cap și curea. 

Există vreo muzzle de câine care permit consumul de băut și de a mânca?

Muzzele în stilul de coș permit ca câinii să continue să mănânce și să bea în timp ce poartă dispozitivul de siguranță. Cu toate acestea, rețineți că muzzle-urile ar trebui să fie doar pentru uz temporar și ei nu sunt ceva ce ar trebui să păstreze ca un guler. 

Cum dimensionezi un bot de câine?

În general, diferite muzicale necesită măsurători diferite, dar atunci când creați sau cumpărături pentru un bot, veți dori câteva măsurători de bază:

Lungimea zgomotului: De la vârful nasului de pui la aproximativ ½ inch sub ochi.

Circumferința zgomotului: Distanța în jurul nasului pupului, fie cu gura deschisă, fie închisă în funcție de botul dorit.

Înălțimea botului: Fie înălțimea deschisă, fie închisă a gurii.
 
Circumferința gâtului: Distanța în jurul gâtului animalului dvs., în spatele urechilor. Aceasta este pentru montarea curelelor pe botul în mod corespunzător. 

Câștigătorii câinelui purtând muza?

La fel ca orice altă bucată de îmbrăcăminte Doggo, Câinii trebuie să li se acorde momentul potrivit pentru a se aclimat la muzzles pentru a le accepta. 

Când se potrivesc corect și introdus corect, Pupul tău nu ar trebui să mă deranjeze prea mult, mai ales că sunt folosite pentru perioade mici de timp.

Asigurați-vă că tu introduceți câinele dvs. la botul său cât mai curând posibil

Când trebuie să utilizați un bot de câine?

Câinele Muzzles ar trebui să fie folosit oricând simți că animalul tău poate avea o șansă de a mușca. Câteva dintre cele mai frecvente situații în care puteți dori să puneți botul câinelui dvs. includ:
- Vizitarea veterinarului (mai ales dacă dvs câinele este speriat de veterinar)
- Mergând la groomer
- Jucând la Parcul de câine
- Plimbarea în zone aglomerate
- Ori de câte ori mergeți pe un câine care îi place să consume gustări stradale

În întregime, Dacă aveți vreodată îndoieli cu privire la modul în care animalul dvs. poate reacționa la ceva, folosind botul este o idee bună

***

Crafting un bot pentru pooch-ul dvs. poate fi foarte recompensat și permiteți-vă animalului dvs. să fie mai sigur în fiecare zi. Cu aceste mari proiecte DIY acolo, nu există nimic care vă împiedică să luați acel pas suplimentar spre asigurarea că Fido este în siguranță și sunet.

Ați încercat oricare dintre aceste proiecte DIY la domiciliu? Cum au ieșit? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy dog bot: siguranță pentru spot!