De ce mă urmărește câinele peste tot?

câine care se uită la proprietarul său

În majoritatea cazurilor, acest comportament este atât de îndrăzneț și drăguț, deoarece într-un fel vă spune cât de mult vă iubește câinele. Dar va exista întotdeauna un punct atunci când această umbră Comportamentul câinilor poate fi atât de enervant încât devine în nervii tăi. Ar părea că nu puteți obține nici măcar confidențialitate atât de necesară în timp ce vă îndreptați spre baie. Ei bine, în acest articol vom vărsa o lumină asupra de ce mulți câini își urmează proprietarii umani de pretutindeni, literalmente.

Mentalitatea unui animal de ambalare

Toată lumea știe că, în comparație cu pisicile, câinii sunt foarte sociali. Ei au făcut obiectul numeroaselor studii clinice care se concentrează asupra comportamentului animalelor într-un efort de a înțelege modul în care aceste animale comunică, procesează lucrurile și chiar reacționează la anumite condiții. Punctul pe care am dori să îl facem este că creierul (și comportamentul câinelui) este înconjurat de faptul că este un membru al unui pachet în care există ierarhie și ordine.

În mediul lor natural, câinii se bazează unul pe celălalt pentru aproape totul. Ei lucrează spre un anumit scop. Și în timp ce unii pot fi însărcinați cu păzind tinerii, în timp ce alții vor fi de vânătoare pentru mâncare, punctul esențial aici este că fiecare câine are rolul său de a juca.

Când aduceți un câine în casa dvs., va dura de obicei ceva timp înainte de a se putea "potrivi". Acest lucru se datorează faptului că nu cunoaște structura pachetului uman încă. Ca progresul zilelor, câinele învață încet câteva lucruri despre propriul dvs. pachet. Începe să înțeleagă cine îi dă mâncare, care o ia pentru o plimbare și cine joacă cu ea, printre altele.

Pentru câine, această persoană este ceea ce poate considera ca noul său lider de pachete. De ce? Ei bine, un lider de pachete este unul care se asigură că există o ordine în grup. El asigură că toată lumea devine hrănită, dată de muncă și a permis să joace. Se uită la tine și se simte mult mai confortabil, sigur, sigur și calm ori de câte ori sunteți în jur. Pentru câine, sunteți liderul său de pachete.

Acum imaginați-vă dacă nu sunteți în jur. Toate acest sentiment de siguranță, confort, securitate și ușurință vor fi înlocuite cu anxietate și incertitudine. Din acest motiv, câțiva câini dezvoltă o formă severă de anxietate de separare. Ei sunt ca niște copii mici care se simt foarte vulnerabili de fiecare dată când părinții lor le lasă să meargă la muncă.

Acestea fiind spuse, un câine după tine este pur și simplu un câine care se poate simți nesigur, nesigur și inconfortabil ori de câte ori nu ești în jur. După ce vă păstrați sentimentul de siguranță și confort.

Satisfacerea unei curiozitate naturală

Prietenii noștri canini au o curiozitate naturală că ei Iubeste sa mirosi in jur de fiecare dată când le luați pentru o plimbare. Chiar și cele mai simple lucruri din această lume le pot atrage atenția și își trezesc curiozitatea. Când persoana lor preferată din lume - vă îndepărtați, ele sunt în mod natural curioase cu privire la locul în care vă dați astfel încât să vă urmeze.

În mintea lor canină, ei se gândesc la diferite oportunități care pot fi prezente dacă vă urmează. Cine știe că ar putea descoperi un lucru nou sau doi? S-ar putea să mergeți la bucătărie pentru a pregăti o gustare și asta este ceva cu siguranță că nu vor să rateze. Se gândesc că poate că ai putea împărtăși chiar și o mică bucată de gustare.

Ideea este că câinii pot învăța că proprietarii lor vor avea de obicei ceva nou de oferit, astfel încât ei vor urma stăpânii lor oriunde merge. Indiferent dacă proprietarii lor îi vor prezenta sau nu cu ceva gustos, simplul fapt că aceștia au deja posibilitatea de a explora este ceva ce poate face ca câinii să se simtă bine despre ei înșiși.

Dog Sitting

Totul este o parte a locului de muncă

Chiar dacă câinele dvs. nu este a caine de paza sau un ceas de supraveghere, poate interpreta mișcarea în jurul casei ca patrularea zonei dvs. Pentru câine, știe că trebuie să-și facă parte, de asemenea, pentru a vă asigura că casa dvs. este pe deplin sigură. La urma urmei, câinele dvs. este membru al pachetului dvs. acum.

Câinii sunt cunoscuți ca fiind protecția resurselor. Ei au pus o valoare excepțională asupra resurselor lor, dar mai ales mâncarea, apa și spațiul propriu. Ca atare, ei vor fi în căutarea intrușilor care ar putea să-și piardă unele sau toate resursele lor. De aceea le puteți vedea foarte mult de protecția alimentelor și a apei.

De asemenea, din același motiv este ei vor lăuda La orice străin care vizitează casa ta. Pentru câini, un străin nu este nedorit pe teritoriul său. Numai atunci când își vede proprietarul de acceptare și de a fi foarte cordial cu străinul, câinele va lăsa să pună în jos, deoarece interpretează acest lucru ca pe un semn că străinul este cineva care nu își va lua resursele.

Când vă mutați, câinele se simte obligat să vă urmeze și să vă alăturați în patrulare. Pentru câinele dvs. este parte din rolul său de membru al pachetului.

Un rezultat al armăturii

Întotdeauna am crezut în puterea consolidării pozitive la formarea câinilor. Din păcate, există un efect secundar minor. De asemenea, învățați câinele că totul despre dvs. este o experiență plăcută. Ori de câte ori câinele dvs. efectuează o acțiune specială, îi dați întotdeauna un tratat delicios, dați-i o îmbrățișare mare și strânsă, sau chiar să planteze pupici mici pe blană. Ideea este că câinele dvs. a aflat că sunteți sursa principală a oricărui lucru și tot ceea ce este plăcut.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Știi ce înseamnă asta? Păi, câinele vostru vă va urmări la marginile pământului, deoarece știe că veți avea întotdeauna ceva cu adevărat plăcut pentru el în cele din urmă. Nu spunem că ar trebui să nu mai antrenezi câinele folosind acest principiu. Ceea ce spunem este că armarea pozitivă poate, de asemenea, să-ți învețe câinele să te urmeze oriunde te duci.

Câinele Velcro

Ele sunt numite câini velcro din cauza cloșcării lor inconfundabile. Nu le puteți separa niciodată de proprietarii lor. Oriunde merge proprietarul lor, câinele merge. Chihuahuas, Maltezes, Bichon Frisdes, și Labrador Retrievers sunt doar câțiva dintre câinii cu adevărat aglomerați de pe această planetă. Chiar și câinii care aparțin raselor care nu sunt agățați pot deveni atât de atașați de maeștrii lor umani că se comportă și ca niște câini Velcro.

Un caz rău de anxietate de separare

Anumiți câini sunt predispuși la Anxietatea de separare a caninului. Ei consideră că este insuportabilă ori de câte ori proprietarii lor îi lasă singuri în casă. Pentru acești câini, este ca și cum ai fi lăsat de cel mai bun prieten al tău. Din păcate, părinții animalelor de companie al unor astfel de câini fac adesea cazul mult mai rău, făcând o agitație foarte mare ori de câte ori vin acasă. Acest lucru agravează doar anxietatea câinelui chiar mai mult.

Când se întâmplă acest lucru, câinele dvs. nu va dori niciodată să vă aflați din vedere. Vrea să se asigure că nu o veți lăsa din nou. Ca atare, câinele va avea tendința de a-și urma proprietarul oriunde el sau ea va merge. Pentru acest tip de câine, după proprietarul său este singurul lucru care îl poate păstra sănătos.

câine

De ce câinele meu mă urmărește la baie?

După cum am menționat deja, câinele dvs. este membru al pachetului dvs. și, prin urmare, vă va privi adesea la siguranță pentru securitate și siguranță. Dacă intrați în baie și închideți ușa, se simt vulnerabili ca persoana în care are încredere este nicăieri în vedere. Ele se simt nesigure. Firește, câinele dvs. vă va urmări chiar în interiorul băii.

În plus, vor fi foarte curioși să afle ce este în interiorul acestei camere mici pe care trebuie încă să închideți ușa din spatele dvs. La urma urmei, când sunt cei care se potrivesc, ei nu vă deranjează să vă privească în timp ce își fac afacerea. Deci, de ce închideți ușa de baie? Chiar înainte de a putea închide ușa în spatele tău, câinele tău va fi deja la poalele toaletei.

Există o altă parte a acestui lucru. Câinele dvs. este membru al pachetului dvs. Ca atare, ia în considerare fiecare cameră din casa dvs. să facă parte și pe teritoriul său. Trebuie să patruleze această parte a teritoriului său pentru a se asigura că nu există intruși. Bineînțeles, vă puteți aștepta ca câinele să vă urmeze la baie.

În cele din urmă, câinele dvs. are un sentiment foarte puternic al comunității. Este un animal de ambalaj și fiecare membru al pachetului acțiunilor și cooperează. Când te duci la baie, câinele tău se așteaptă să împărtășești acest spațiu cu el. Câinii nu înțeleg neapărat ce înseamnă "confidențialitate". Cu toate acestea, ei înțeleg și apreciază viața comunală.

Câinii își urmează proprietarii din diferite motive. În general, toate se reduce la legătura care există între câine și proprietarul acesteia. Cu cât este mai puternic legătura dintre proprietar și câine, cu atât este mai mare tendința ca câinele să-și aducă proprietarul. Vestea bună este că vă puteți instrui întotdeauna câinele dvs. pentru a vă modifica comportamentul dacă umbrirea sa vă face deja confortabil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce mă urmărește câinele peste tot?