Cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree și scaune libere

Diaree și scaunul liber sunt printre cele mai frecvente probleme de sănătate proprietarii de câini trebuie să se confrunte cu prietenii lor cu patru picioare.

De fapt, practic fiecare câine va avea diaree acum și din nou.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a combate această problemă este trecerea la cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree.

Obișnuit, diaree rezultă din ceva minor - ceva de câine mâncat, o reacție alergică, o bacterie, uneori chiar stres.

În general, diareea este calea corpului de a curăța și de a elimina toxinele.

Cu toate acestea, diareea poate fi, de asemenea, simptomul ceva mai periculos și poate fi, de asemenea, destul de prelungit.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree și scaune libereAlte simptome din aceste cazuri rare, dar mai periculoase pot include:

  • febră
  • balonare
  • letargie, sânge în scaun
  • vărsături

Ce putem face în astfel de cazuri?

Evident, primul lucru care ar trebui să apară în capul cuiva este să se consulte cu un medic veterinar.

Mai ales dacă câinele tău scaunul liber a continuat mai mult de 24-48 de oreS, o vizită la medicul veterinar este o necesitate.

În afară de aceasta, există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta FIDO, inclusiv găsirea celor mai bune alimente pentru câini cu diaree.

Dieta este crucială pentru a stabili problemele GI, cum ar fi diareea, gazul sau vărsăturile.

De asemenea, citiți: 15 cele mai bune alimente pentru câini de stomac sensibil pentru stomacuri supărate

Cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree și scaune libere și cum să vă hrăniți câinele

Dog alimente pentru câini cu diaree

Înainte de a comuta mâncarea câinelui

Dacă observați că animalul dvs. de companie are diaree o dată, nu aveți nevoie să vă îngrijorați imediat.

Țineți un ochi apropiat asupra activității sale de baie și luați-l afară pentru a-și face afacerea mai frecvent decât în ​​mod normal.

Dacă observați că scaunul devine progresiv mai ferm pe parcursul următoarelor sale mișcări ale intestinului, nu aveți nimic de îngrijorat.

Cu toate acestea, dacă observați un scaun liber și apoi devine progresiv mai slăbit, este timpul să vă îngrijorați.

Dacă puiul tău a mâncat ceva pe care nu ar fi trebuit, va trece prin sistemul său în aproximativ 24 de ore.

Dacă se întâmplă ceva mai grav, se va dura mai mult timp de diaree și veți avea nevoie de un tratament de stomac deranjat.

În afară de trecerea la cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree, există și alte opțiuni pe care le puteți încerca mai întâi, inclusiv:

1. Postul

Dog alimente pentru câini cu diareeOriunde între 12 și 24 de ore, câinele ar trebui să repede.

Hrănirea câinelui în timpul diareei este (a) inutil, deoarece diareea este chiar actul de a împinge alimentele din corp prea repede.

Plus, (b) hrănirea câinelui va accentua în continuare stomacul și va agrava starea.

2. Hidratare

Diareea provoacă o mulțime de deshidratare pentru corp, astfel încât câinele dvs. trebuie să bea apă.

Uneori, diareea poate provoca unele apatie, deci va trebui să încurajați câinele să bea.

Asigurați-vă că nu bea prea mult; Cu toate acestea, puneți în mod regulat puțină apă în vasul de apă și reumpleți când câinele a băut-o.

3. Încheiați postul cu un aliment specializat

Odată ce perioada de post este depășită, este important să nu reveni la dieta obișnuită a câinelui.

Se consultă cu un medic veterinar pe o dietă de prescripție specializată, fie încercați un aliment bland.

Vom trece în detaliu câteva alternative comerciale, dar ideea este de a vă hrăni câinele cu mâncare blândă pe stomac - nimic gras, bogat și picant sau cu carne roșie.

Serviți fie un pui fără piele, fără aromă, cu orez / paste, cartofi, fie alimente cu prescripție pentru stomacuri de vindecare - nimic altceva.

Evitați în special toate produsele lactate și ouă - produsele lactate sunt rele pentru câinii în general, dar în timp ce ouăle sunt acceptabile în ansamblu, evitați-le pe a stomac sensibil După și în timpul diareei.

Rețetă înrudită: Puiul de pui, orezul și legumele de casă de casă

4. Rație alimentele

Împreună cu cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree, porțiunile mai mici sunt mult mai bune pentru stomac în general.

Acest lucru este deosebit de important atunci când vindecă vindecarea.

Nu aveți nevoie să vă hrăniți câinele mai puțin decât în ​​mod normal, faceți o dată pe post. Cu toate acestea, ar fi mai bine dacă l-ați hrănit cu mult mai puțin pe porțiune.

Pentru o regulă de bază, faceți porțiunile de două sau trei ori mai mici și hrăniți câinele de două sau trei ori mai des. Acest lucru va împiedica reemergarea diareei și a stomacului.

5. Luați-vă timpul de tranziție înapoi la o dietă normală

Odată ce diareea este de 100%, nu mergeți direct înapoi la alimentele obișnuite ale câinelui.

Îl transformă încet, astfel încât castronul să aibă suficient timp pentru a se vindeca și nu este iritat de schimbările frecvente.

Dog alimente pentru câini cu diareeÎn general, păstrați câinele pe "dieta de vindecare" a alimentelor bland sau a alimentelor pe bază de prescripție medicală timp de 2-3 zile (sau mai mult, dacă VET a spus astfel).

După aceea, luați lent următoarele 2-3 zile pentru a trece de la acesta la alimentele obișnuite ale câinelui (sau alimentele noi, dacă VET a sfătuit împotriva a ceea ce v-ați hrănit până acum câinele).

În timpul tranziției, amestecați alimentele după cum urmează:

  • Se amestecă două treimi din alimente slabe, cu o treime din alimentele obișnuite în prima zi.
  • Amestecați o treime din alimentele slabe cu două treimi din alimentele obișnuite în a doua zi.
  • Mergeți la alimentele obișnuite în a treia zi.

6. Adăugați suplimente dacă este necesar

Cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree poate să nu fie singura schimbare pe care trebuie să o faceți la dieta lui.

De asemenea, este posibil să aveți nevoie să adăugați probiotice sau orice alt medicament sau suplimente pentru a sugera VET dvs.

La fel ca și în cazul oamenilor, Probioticele sunt esențiale După diaree.

În timpul diareei, organismul pierde multe dintre bacteriile care ajută la digestie, deci probioticele ar trebui să fie administrate pentru a cultiva o nouă populație de bacterii în intestinele câinelui tău.

De obicei, 5 zile de probiotice amestecate în alimentele câinelui sunt suficiente, dar consultați cu veterinarul dvs. dacă diareea a fost mai extremă.

Rețineți că bacteriile digestive naturale la câini sunt foarte diferite de cele la om.

Nu dați probioticelor umane câinelui!

Dog Probiotics sunt disponibile, de obicei fără prescripție medicală, la farmacia dvs. locală, biroul veterinarului sau magazinul de animale de companie.

Altele decât probiotice, nu dați câinelui dvs. niciun medicament care nu este recomandat de medicul veterinar.

Nu oferiți câinelui dvs. niciun medicament uman, deși ar trebui să meargă fără a spune în general, nu numai după diaree.

LEGATE DE: Top 7 cele mai bune suplimente probiotice de câine

Cum pot ajuta alimentele pentru câini cu diaree cronică la câini?

Dog alimente pentru câini cu diareeDeci, de ce ar trebui să hrăniți cele mai bune alimente pentru câini cu diaree? Nu poți da câine niște medicamente?

Nu, calitatea alimentelor este esențială pentru bunăstarea câinelui, atât în ​​timpul, cât și după diaree.

Câinii pot fi omnivore, dar asta nu înseamnă că ei pot mânca literalmente ceva și pot scăpa de ea.

Dacă nu-ți pasă de burta câinelui tău când are diaree, riscați să o mai răi și să provoace o deteriorare gravă și de lungă durată a intestinelor sale.

În plus, o mulțime de câini au stomacuri sensibile și scaunul liber în general. Astfel de câini au nevoie de o dietă specializată tot timpul, nu doar după episoade extreme.

Diareea și scaunul liber fac ca stomacul câinelui să fie extrem de susceptibili la multe bacterii, boli, reacții alergice și alte probleme de sănătate.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree are multe avantaje, indiferent dacă sunt prescrise sau de casă (având în vedere că este bine făcută).

Beneficiile celor mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree includ:

  • Împiedică diareea suplimentară / prelungită. Diareea poate să dispară într-o zi, de cele mai multe ori, dar alimentele necorespunzătoare pot să o prelungească destul de mult și chiar să o transforme în ceva mult mai neplăcut decât ceea ce este deja.
  • Împiedică bolile intestinale inflamatorii. După diaree sau scaunul liber, stomacul câinelui dvs. este mult Mai mult risc de boli intestinale.
  • Previne reacțiile alergice. Un stomac liber este în pericol de multe reacții alergice posibile pe care nu le-a experimentat înainte. O dietă adecvată delicată împiedică acest lucru.
  • Oferă o nutriție adecvată pentru câinele dvs. Un stomac liber are un timp greu absorbit nutrienții din alimente, motiv pentru care aveți nevoie de o dietă mai specializată pentru a compensa acest lucru.

INCEARCA ASTEA: 15 cele mai bune alimente pentru câini de stomac sensibil pentru stomacuri supărate

Dog alimente pentru câini cu diaree

Cele mai bune alimente de câini comerciale pentru diaree

Sunt destul de multe mari alimente comerciale pentru câini cu stomacuri sensibile, fie din motive cronice, fie după diaree / episoade scaune libere. Am făcut cercetarea și am sacrificat prin mii de recenzii de la proprietarii de animale de companie care au folosit aceste produse ca cele mai bune hrană pentru câini cu diaree. Acum, vom lista cele 10 mărci comerciale care au făcut lista noastră.

Nu uitați; Trebuie să vorbiți cu medicul veterinar înainte de a schimba dieta câinelui, mai ales dacă îl schimbați pentru un motiv medical.

Alegând Cel mai bun hărțuitor de catelus va fi diferit de a alege un brand de hrană pentru câini adulți. Iar unele dintre aceste alimente nu pot fi potrivite pentru FIDO, dar veterinarul dvs. vă poate ajuta să selectați o opțiune care să vă satisfacă nevoile nutriționale ale câinelui, să vă potriviți bugetului și să vă ajutați la clarificarea stomacului supărat al puilor.

1. Purina Pro Plan Planul sensibil al pielii și a stomacului

Purina Pro Plan Planul sensibil al pielii și a stomaculuiFaimos ca fiind doar unul dintre cele mai bune alimente câine, dar unul dintre cele mai bune alimente pentru câini pentru stomacul sensibil la câini.

Această formulă Purina oferă tot ceea ce un stomac de câine în primejdie necesită.

Se face cu carne de somon de înaltă calitate, bogată în substanțe nutritive, oferindu-vă câinelui toată proteina pe care o are.

Rețeta are, de asemenea, orez și ovăz, făcându-l foarte ușor de digerat de chiar și cel mai blând stomac.

Purina Pro Plan Planul sensibil al pielii și al stomacului au porumb zero, grâu, soia, arome artificiale sau culori.

În schimb, are toate vitaminele și suplimentele pe care trebuie să le aibă, inclusiv acizi grași Omega 6 și zinc.

2. Purina Pro Plan Plan Focus Sensitive Sens & Stommon Salmon & Rice Formula Mâncare Dog Dry Dog

Purina Pro Plan Plan Focus Sensitive Sens & Stommon Salmon & Rice Formula Mâncare Dog Dry DogPentru a rămâne în familia Purina pentru o clipă este o altă alegere mare pentru ei.

Planul Purina Pro este realizat din cea mai bună carne de somon împreună cu ovazul și orezul.

Aceasta este o alegere excelentă pentru un câine cu un stomac sensibil, fie după diareea / episoadele scaunelor libere, fie pentru a le împiedica cu totul.

Purina Pro Plan Plan Focus Sensitive Sens & Stommon Salmon & Rice Formula Mâncare Dog Dry Dog are, de asemenea, fibre prebiotice pentru o digestie ulterioară.

Această rețetă lipsește orice subproduse din carne sau grâu, porumb, soia sau culori artificiale și arome.

3. Iams natural sensibil

Iams natural sensibilAcest aliment pentru câinii adulți cu stomac sensibil este realizat din carne de pește reală de înaltă calitate.

Este simplu să digerați și oferă totul un stomac în necesități de primejdie, inclusiv un set bogat de vitamine și antioxidanți.

Această rețetă are un amestec bogat de vitamine și antioxidanți pentru a susține un sistem imunitar sănătos.

Iams natural sensibil Are arome artificiale zero, culori sau conservanți, ducând la mâncăruri mari pentru câini pentru stomacul câinilor dvs. și sistemul imunitar.

4. Instinct Dieta de ingredient limitată

Instinct Dieta de ingredient limitatăCunoscută pentru ratele sale de digestie mai mari, acest produs de instinct este prelucrat fără gluten sau boabe.

În schimb, se face din proteine ​​animale de înaltă calitate, vitamine, Omega 3, acizi grași omega 6 și mai mult.

Instinct Dieta de ingredient limitată nu conține produse lactate, ouă, cartofi, porumb, grâu sau soia.

Cea mai bună mâncare pentru câini pentru câini cu diaree se face în SUA cu ingrediente ușor digerabile pentru a ajuta câinii cu un stomac sensibil.

5. Wellness Simple Dieta de ingredient limitat

Wellness Simple Dieta de ingredient limitatO altă alegere premium ca cea mai bună mâncare pentru câini pentru câini cu diaree, Wellness Simple Dieta de ingredient limitat se ridică la numele său.

Fără soia, porumbul sau grâul, ci, în schimb, este făcut din ingrediente de cea mai înaltă calitate - proteină nouă (miel, rață sau somon), ulei de canola, vitamine, minerale și pomace de roșii.

Nu are produse secundare și conservanți, nici aromă artificială și colorare, nicio lactate sau ouă, care sunt, de asemenea, rele pentru un stomac sensibil.

Este formulată în mod specific pentru câinii cu sensibilități alimentare.

6. Hill`s Science Dieta adult Sensibil la stomac și piele

Hills Science Dieta Adult sensibil la stomac si pieleUn alt brand alimentar câine care este faimos atât în ​​general, cât și pentru alimentele sale de stomac sensibile, formula acestui deal este un prim exemplu de motiv pentru care acest lucru este așa.

Hills Science Dieta Adult sensibil la stomac si piele se face numai din ingredientele de cea mai înaltă calitate, plus un amestec aprobat clinic de vitamine precum vitamina C și E, precum și antioxidanții.

Acest produs cel mai bun pentru câini pentru câini cu diaree este foarte probabil să fie ceea ce veterinarul dvs. recomandă, de asemenea. Acest produs alimentar nu conține culori artificiale, arome sau conservanți. Se face cu ingrediente naturale și surse de proteine ​​de înaltă calitate.

7. Business Buffalo Basics Grains-Formula gratuită

Folosind Turcia de înaltă calitate, ca sursă de proteine ​​unică, Buffalo Blue se reduce, de asemenea, cu această dietă fără cereale.

Acesta conține zero porumb, grâu, soia, lactate, ouă sau orice subproduse din carne.

În schimb, împreună cu Turcia, are, de asemenea, ouă de ovăz, orez brun, cartofi, fibre de mazăre și dovleac pentru a ajuta în continuare cu digestia.

Adăugarea unui mare amestec de vitamine și antioxidanți face Business Buffalo Basics Grains-Formula gratuită O alegere ideală pentru câinii cu stomacuri sensibile care se recuperează de la sau predispus la diaree și scaunul liber.

Unul dintre beneficiile care fac acest lucru cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree este că include dovleac, un ingredient cheie pentru digestie sănătoasă.

8. Nuttro Alegerea naturală Puiul adult, orez brun complet și formula de ovăz

Nuttro Alegerea naturală Puiul adult, orez brun complet și formula de ovăzO formulă excelentă de pui sănătoși, orez brun și ovaz de ovăz, Nutro Alegerea naturală Puiul adult, orez brun întreg și formula de ovăz este o altă opțiune excelentă pentru câinii cu un stomac sensibil.

Are toate vitaminele, antioxidanții și aminoacizii necesari pentru a reconstrui flora într-un stomac tulburat.

Această rețetă nu are toate aromele și culorile artificiale care au ciugat alte alimente pentru câini sau orice porumb de soia sau subproduse din carne.

Primul ingredient este puiul ridicat în fermă care este provenit în Statele Unite.

9. Holistic Selectați alimente naturale uscate uscate

Holistic Selectați alimente naturale uscate uscateCa și în cazul tuturor celorlalte intrări din lista noastră, această formulă holistică selectată pentru câini nu are produse secundare de carne, nici porumb, grâu sau soia, precum și nu arome artificiale sau culori artificiale.

În schimb, este făcută din carnea de miel de cea mai bună calitate.

Holistic Selectați alimente naturale uscate uscate Conține, de asemenea, un mare cocktail de probiotice, prebiotice, fibre naturale, botanice și enzime digestive.

Toate aceste ingrediente sunt destinate să ajute la vindecarea stomacului perturbator al câinelui.

10. Balanță naturală limitată dietă de ingrediente umede

Balanță naturală limitată dietă de ingrediente umedeO altă opțiune excelentă veterinul dvs. poate sugera pentru stomacul sensibil al câinelui dvs. este formula de alimentare umedă a echilibrului natural.

Avoiți orice arome și culori artificiale și orice subproduse din carne, soia, porumbul sau grâul. Această dietă este realizată din cartofi de cea mai bună calitate și cartofii dulci.

Balanță naturală limitată dietă de ingrediente umede a adăugat vitamine și antioxidanți pentru a ajuta catelul dvs. să treacă prin vremurile grele și să trăiască o viață sănătoasă.

De fapt, această rețetă este formulată pentru câini în fiecare etapă a vieții.

MAI MULTE OPȚIUNI: 10 VET Branduri de produse alimentare recomandate care sunt ieftine

Sfaturi generale pentru câini cu stomac sensibil

Înainte de a merge, trebuie să se spună câteva lucruri despre câinii cu un stomac sensibil și Cum să hrăniți un câine cu stomacul supărat.

Aceste câteva sfaturi de mai jos vă vor ajuta să vă îngrijiți un câine cu un stomac sensibil pentru a evita alte complicații.

Așa cum am menționat mai devreme, găsirea celor mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree nu este singura îngrijorare pe care o veți avea. Păstrați aceste sfaturi în minte:

Evitați să vă dați câinelui orice mâncare umană și să evite amenințările de la străini în general. Asigurați-vă că știți tot ce merge în gura câinelui tău.

Cunoașteți toate alergiile câinelui tău.

Mereu Verificați poopul câinelui nu doar pentru diaree, ci și pentru sânge și mucus.

Asigurați-vă că câinele dvs nu mănâncă prea multă grăsime și carbohidrați.

Limitați toate boabele De la dieta câinelui tău.

Alimentele de a se concentra sunt - orez brun, ficat, carne de vită, usturoi, ton, pui, miel, morcovi și broccoli - Ei vor întări garniturile de stomac și intestinale ale câinelui.

Obțineți un castron alimentar încetinește mâncarea câinelui. Mâncarea rapidă este o problemă serioasă pentru digestia corectă.

Când cumpărați alimente comerciale pentru câini, Mergeți întotdeauna pentru cea mai înaltă calitate. Selectați alimentele de câine certificate merită pe termen lung. Este mai bine să plătiți pentru alimente decât pentru taxele VET.

Schimbați în mod regulat dieta câinelui. O dată la 2-4 luni, ar trebui să schimbați lucrurile prin adăugarea și îndepărtarea ingredientelor. Nimic prea drastic; Asigurați-vă că stomacul Dogggie vede suficient de varietate.

Nu schimba niciodată dieta câinelui tău prea brusc. Întotdeauna schimbați-o doar puțin și în decurs de câteva zile.

Evita Ciocolată, stafide, înghețată, lapte sau cafea la toate costurile. Este important nu doar să le dați câinelui dvs., ci și să le țineți la îndemână. De asemenea, nu dați niciodată câinelui nuci ca macadamia, nucile sau arahidele.

Asigurați-vă că nu are acces la gunoi, ca mâncarea se poate transforma cu ușurință într-un obicei foarte nesănătoasă (și urât).

Evitați oasele ușor împrăștiate de păsări de curte cu toate costurile - fac mult mai mult rău decât bine.

Aportul ideal de apă Pentru câinele dvs. este o uncie pe kilogram de greutate corporală pe zi.

Evitați ouăle brute. Dacă veți da ouă câinelui dvs. ca parte a dietei sale de casă, le gătiți întotdeauna în prealabil - ouăle brute aduc riscul de salmonella nu numai pentru oameni, ci și pentru câini.

Asigura-te ca hrăniți câinele cu porțiuni mici, dar regulate. El va mânca, în general, tot ceea ce puneți în fața lui, dar mai mic și mai regulat este mai bun decât mai mare și mai puțin frecvent când vine vorba de mâncare.

PRIVESTE ACUM: Hrană pentru câini de casă pentru stomac sensibil

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree și scaune libere