Care sunt cele mai bune probiotice pentru câini și animalele noastre au nevoie de ele?

Sunt sigur că astăzi toată lumea a auzit din beneficiile probioticelor. Există reclame de iaurt, magazine alimentare de sănătate și magazine de bacanie care pot îmbunătăți flora intestinală a oamenilor și sănătatea generală. Dar sunt Cele mai bune probiotice pentru câini ACele mai bune probiotice pentru câiniND Animalele noastre chiar au nevoie de ele?

Câinii primesc aceleași beneficii de a ingera probiotice ca oameni? Care este cel mai bun mod de administrare probiotice la câinele tău? Voi răspunde la toate aceste întrebări și mai mult în acest articol.

Dar de ce ți-ai da probioticele câinilor în primul rând? Mulți veterici sunt de acord că îmbunătățirea florei intestinului câinelui și a tractului digestiv prin administrarea de probiotice, care a fost dovedită cu cercetarea (legăturile de mai jos), poate fi singura cale.

& # 8220; intestinul este cel mai mare organ imunitar din organism. Treaba sa este de a permite absorbția alimentelor, cu excepția elementelor cum ar fi bacteriile și toxinele, dar uneori aceste apărare se descompun.& # 8221; - Susan G. Wynn, DVM, nutriționist de câine la Petmd

Nu numai că, dar probioticele pot, de asemenea, să îmbunătățească mulți alți factori de sănătate în canini, de la piele și strat la sistemul imunitar și bunăstarea generală. Deci, să vorbim despre aceste suplimente, cum să le dea și cum pot beneficia de animalele noastre de companie.

RECOMANDAT: Holistic Dog Health 101 - Ghid de știință de știință

Cele mai bune probiotice pentru câini și de ce animalele noastre pot beneficia cu adevărat de ele

Probiotice pentru câini

Se pare că nu numai oamenii, ci câinii pot beneficia și de mult de consumul de probiotice și acest lucru a fost susținut de o vastă Cantitatea de cercetare. Oferind probiotice pentru câini, animalele de companie primesc toate aceleași beneficii pe care oamenii le fac de la luarea acestor suplimente.

Unele dintre condițiile la câini care pot fi ajutate de probiotice includ:

  • Probleme de piele
  • Stres
  • Haina săracă
  • Vărsături
  • Probleme de greutate
  • Alergii
  • Diaree sau scaun liber
  • Scaun galben
  • Exces de gaz (flatulență)
  • Scaunul de mâncare
  • Excesiv de vărsare (nu vărsări de sezoniere normale)

Cercetarea în acest caz este încă în curs de desfășurare, dar am văzut deja multe studii cu privire la modul în care probioticii Îmbunătățiți pielea și haina câinelui, Cum ajută probioticii Digestia câinelui și diaree, asistență Tractul digestiv al câinelui și luptând mai multe tipuri de viermi la câini, și poate chiar Îmbunătățiți sistemul imunitar al lui Canine.

Cu aceste beneficii, este bine să vă păstrați animalul pe un regim periodic probiotic, dar există momente când câinii pot beneficia cel mai mult de un probiotic. Aceste situații includ atunci când s-au întâmplat următoarele:

  • Soldul intestinal normal poate fi întrerupt de droguri, cum ar fi antibiotice, AINS sau steroizi
  • Schimbarea dietetică sau dieta săracă
  • Expunerea la un virus patogen sau bacterii
  • Interventie chirurgicala
  • Expunerea la poluanți sau alergeni, cum ar fi pesticidele, îngrășămintele chimice etc
  • Inflamația tractului gastro-intestinal
  • Stresul din cauza schimbărilor în mediu etc

Ceea ce găsesc cel mai interesant este că probioticele pot ajuta stres în animale de companie.

Stresul este un mare factor de sănătate care afectează bunăstarea generală a canininelor noastre. Prin urmare, un mod bun de calmarea unui câine este unul dintre lucrurile pe care cele mai multe părinți de companie vor fi interesate și dacă putem reduce cantitatea de stres, experiența câinilor noștri doar prin a le oferi probiotice, acest lucru poate fi doar un economizor de viață.

"Câinii sau pisicile care primesc probiotice au o incidență mai mică a diareei comparativ cu animalele care nu le primesc. Cele mai bune efecte sunt observate atunci când probioticele sunt date în avans în anticiparea evenimentelor stresante, de exemplu zboruri internat, plimbări cu mașini lungi etc." - Dr. Jan Soodolski, Colegiul Texas A & M din Medicină veterinară și științe biomedicale

Este clar că există mult mai multe beneficii de la a oferi probiotice câinilor decât îmbunătățirea doar a tractului lor digestiv și a florei intestinale. Pe măsură ce apar mai multe cercetări, putem vedea cât de mult din sănătatea animalelor noastre (și propria noastră, de fapt) depinde de un echilibru sănătos de bacterii bune în intestinul nostru.

LEGATE DE: 7 VET Suplimente recomandate pentru câini

Reglementarea probioticelor pentru câini

Reglarea și etichetele de probiotice pentru câini

Probioticele pentru câini nu sunt considerate un medicament, Prin urmare, producția de probiotice nu este reglementată de către FDA cum ar fi pentru alte medicamente câinele dvs. primește. Este mai bine pentru tine, ca consumator, să știi puțin despre probiotice înainte de a începe să le folosești cu animale de companie.

Ca proprietari de animale de companie, trebuie să ne asigurăm că obținem cea mai bună valoare și beneficii pentru câinii noștri. Este, de asemenea, responsabilitatea noastră de a asigura siguranța acestor produse pe care le cumpărăm pentru caninele noastre.

Cele mai bune probiotice pentru câiniPuține reglementări înseamnă că pot exista probiotice nesigure pentru câinii disponibili sau cei care sunt ineficienți.

Dacă vă decideți să fortificați dieta animalului cu probiotice, trebuie să vă asigurați dacă achiziționați online sau într-un magazin, la Citiți eticheta fiecăruia din cele mai bune probiotice pentru câini, vă decideți să vă dați câinele. Există anumite bacterii care s-au dovedit a funcționa cel mai bine pentru flora intestinală a câinelui și sănătatea generală, în timp ce alte bacterii pot fi inutile.

Bacteriile sunt microbii benefice pe care suplimentele probiotice conțin. Această bacterii este responsabilă pentru îmbunătățirea florei intestinului câinelui și a multor alți factori de sănătate, potrivit cercetării.

De exemplu, ingredientele "# 8220; Trebuie să căutați sunt:

Când alegeți cele mai bune probiotice pentru câini pentru a le oferi zilnic, trebuie, de asemenea, să verificați pentru Numărul de CFUS (Unități de formare a coloniei). Unitățile de formare a coloniei sunt măsurarea bacteriilor viabile în probiotic.

Ar trebui să obțineți un element care nu are mai puțin de 3-6 miliarde de cfus pe doză.

LEGATE DE: Mărci de mâncare scumpe de mâncare - sunt în valoare de costul ridicat?

Probiotice pentru câini

4 moduri de a da probiotice câinilor

Acum că știți ce să căutați, care este cea mai optimă modalitate de a administra aceste probiotice cele mai bune pentru câini? Există mai multe moduri despre cum să dați probiotice câinilor și mă voi uita la avantajele și dezavantajele fiecăruia.

1. Dog alimente cu probiotice

Există multe alimente pentru câini disponibile care au deja probiotice în ele. Bucătăria cinstită este cunoscut pentru includerea probioticelor, precum și multe alte mărci de alimente sănătoase pentru câini.

Cu toate acestea, hrana pentru câini nu este cea mai bună modalitate de a administra bacteriile probiotice.

Motivul fiind că unii dintre microbi pot fi uciși În timpul procesului de fabricație, și orice altceva se întâmplă în timpul fabricii de alimente pentru câini, nu vor rămâne suficiente bacterii active.

Studiile au aratat Majoritatea mărcilor comerciale de mâncare pentru câini pur și simplu nu conțin suficiente bacterii probiotice pentru a face orice diferență pentru sănătatea câinelui tău.

Oferirea de probiotice câinilor cu alimentele lor de câine poate fi mai bună decât nimic, desigur. Aceasta este de obicei o opțiune bună pentru câinii care pot fi mâncători pretențioși. Este, de asemenea, convenabil pentru familiile din Go. Hrănirea hranei pentru câini care conține probiotice este, de asemenea, mult mai simplă decât încercarea de a da pupului tău o pastilă.

2. Suplimente probiotice pentru câini

Dacă câinele dvs. este în regulă cu înghițire Suplimente pentru câini, Ceea ce puteți să le puneți întotdeauna într-o pungă moale sau mâncarea câinelui, apoi formularul de capsule este considerat o modalitate mai bună de a doza probiotice (mai multe despre acest lucru de mai jos).

Cele mai bune probiotice pentru câini sunt de obicei realizate într-o formă de capsulă sau sub formă de pulbere (în funcție de brand). Oricare este bine, și deoarece este o doză specifică care conține o cantitate mai mare de bacterii active și știți cât de mult din bacteriile bune vor fi obținute, aceasta poate fi o opțiune mai bună.

Îngrijorat de a vă da pastilele de câine? Urmăriți videoclipul și citiți ghidul de mai jos.

Ghid complet: Cum de a da un medicament pentru câini, suplimente și vitamine

3. Probiotice în formă de pulbere

Pentru mulți părinți de companie, pulberea poate fi cea mai bună modalitate de a-și oferi zilnic probioticele câinilor lor. Puteți achiziționa un recipient de a pierde pulberea probiotică și apoi presărați suma necesară pe alimentele cu animalele de companie, tratează sau chiar în apa lui.

Pulberea probiotică trece prin cea mai mică cantitate de fabricație, deci are probabilitatea de a avea cel mai mult CFU. Pulbere este, de asemenea, mult mai ușor de oferit câinelui decât o pastilă.

MAI MULT: 8 suplimente superbe pentru câini

4. Iaurt pentru câini

Cele mai bune probiotice pentru câiniIaurtul este o sursă naturală mare de unele dintre cele mai bune probiotice pentru câinii pe care îi puteți găsi. Dacă câinele dvs. îi place iaurtul - și majoritatea animalelor de companie - poate fi cea mai bună modalitate de a obține în mod regulat culturi mai live în calea digestivă.

Doar amintiți-vă că câțiva câini sunt intoleranți la lactoză (chiar dacă iaurtul conține foarte puțin lactoză, iar unele mărci sunt fără lactoză). De asemenea, unii dintre aditivi (cum ar fi xilitolul) sunt toxici pentru câini, asigurând astfel să verificați întotdeauna ingredientele de branduri de iaurt specifice pe care le cumpărați pentru câini.

În cele din urmă, chiar dacă iaurtul conține bacterii vii, cantitățile pot fi pur și simplu suficiente, mai ales dacă iaurtul nu a fost stocat corect, Potrivit cercetării. Pentru a obține câine suficientă bacterii bune prin hamurtul de hrănire, veți merge mai departe de cerințele calorice ale animalelor de companie.

De exemplu, Scoarța Revista încurajează chiar Proprietarii de animale de companie pentru a-și face propriile probiotice DIY pentru câini în loc să achiziționeze mărci specifice. Acest lucru poate fi foarte eficient pentru unii părinți de companie și câinii lor.

Ce zici de probioticele de grad umane?

S-ar putea să fiți tentați să vă dați probioticele câinilor care sunt destinate utilizării umane. Probioticele umane vor trece prin mai multe teste de asigurare a calității decât probioticele PET, asigurând astfel că sunt mai bine reglementate și de o calitate superioară.

Cu toate acestea, experții sunt împărțiți dacă aceasta este o idee bună.

Toate acele probiotice pentru oameni nu pot avea cele mai bune bacterii amestec pentru canini. Unii fac totuși, cred că este perfect pentru a vă oferi câine suplimentele probiotice umane. Din păcate, nu avem încă o cercetare relevantă despre acest subiect și rămâne în întuneric, indiferent dacă este cu siguranță o idee bună.

Personal, aș rămâne cu probiotice destinate consumului canin, doar pentru a fi în siguranță. Cu toate acestea, este doar preferința mea personală. Mulți veterici par să fie de acord că probioticele pentru oameni sunt total sigure pentru animale de companie.

"În cele mai multe cazuri, când comparăm studiile medicale umane și animale, nu este o idee bună să presupunem că ceea ce este bun pentru oameni este, de asemenea, bun pentru animale. Dar pentru probiotice, se pare că este sigur să le oferiți animalelor de companie. Produse probiotice concepute special pentru animalele de companie sunt disponibile pe piață." - Dr. Maureen McMichael, DVM la Universitatea din Illinois Spitalul de predare veterinară

LEGATE DE: 15 cele mai bune alimente pentru câini de stomac sensibil pentru stomacuri supărate

Care sunt cele mai bune probiotice pentru câini

Cele mai bune probiotice pentru câini

Când sunteți în căutarea celor mai buni probiotice pentru câini pentru a vă oferi Pooch, puteți să vă uitați la vânzătorii online pentru a găsi unele dintre cele mai vândute produse. Magazinele online, cum ar fi Amazon, au adesea recenzii clienți pe site, care vă pot oferi o bună indicație a modului în care aceste produse au lucrat pentru animalele de companie, ce efecte secundare și beneficii au observat.

Aici este o listă arbitrară a celor mai buni probiotice pentru câini și mărci numărul unu în funcție de evaluările clienților pe unii dintre cei mai buni comercianți cu amănuntul online:

# 1 pulbere probiotică evaluată

# 1 Mâncare de câini uscați probiotic evaluat

  • Bounty-ul fermierului de către Biljac
  • Echilibru natural de sinergie

# 1 Mâncare cu câini umede probiotice evaluate

  • Nutro max
  • Stew-ul spot

# 1 câine probiotic evaluat tratează

  • Bayer Expert Care Probiotic Chews moale
  • Espree Digestive Sănătate Probiotic Chews moale

# 1 capsule probiotice evaluate

  • Probiotice esențiale din secolul XXI
  • Vertri-Science Laboratories Vetri-Mega Probiotic

Internetul este plin de informații despre beneficiile celor mai bune probiotice pentru câini. Informațiile de dozare vor fi pe produsele pe care le cumpărați. Asigurați-vă că ați citit eticheta ingredientelor, știți exact ce este în produs și cum să îl administrați în siguranță.

În cele din urmă, chiar și cu bogăția de informații la îndemână, ar trebui să verificați întotdeauna cu veterinarul dvs. dacă câinele dvs. este bolnav sau experimentează orice reacție la probiotice. Aș face chiar asta înainte de a începe pe un regim probiotic doar pentru a vă asigura că se potrivește stilului său de viață.

Citiți următorul: 3 boli comune canine legate de hrana pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care sunt cele mai bune probiotice pentru câini și animalele noastre au nevoie de ele?