De ce este câinele meu care poartă sânge?

Câine bolnav în pat zgârierea patului

Este la ora 2:00 și sunteți afară cu puii bolnavi, din nou, pentru a treia oară de la culcare, când observați Sânge roșu strălucitor în scaunul său. Ca și cum ar fi trezit în mod repetat la sunetul vărsăturii și diareea nu a fost destul de dificilă, acum vă simțiți puțin panică despre această dezvoltare recentă.

Îngrijorat, căutați pe Internet și găsiți că există multe cauze de sânge în scaunul câinelui. Sperăm că acest articol va demisifica acest lucru pentru dvs. și vă va ajuta să determinați Când să căutați îngrijire imediată și Când este sigur să așteptați.

Sânge în scaun de câine: o evaluare rapidă

Primul, Veți dori să determinați dacă culoarea roșie este de fapt sânge. Întrebați-vă următoarele întrebări:

  1. Câinele meu a mâncat a NONFOOD element care este roșu, cum ar fi creioane sau balsam de buze roșii?
  2. Copilul meu a mâncat un cupcake cu Iciing roșu și împărtășite cu câinele meu?

Alimentele umane colorate cu o cantitate mare de colorant alimentar, sau elemente nealimentare care conțin coloranți, pot colora conținutul tractului gastrointestinal în timp ce se mișcă. În majoritatea cazurilor, aceasta este inofensiv. Adresați-vă medicului veterinar dacă ingerarea suspectată prezintă riscuri de sănătate.

Al doilea, Uită-te sub capota, er, coada. Un infecţie lângă anus, cum ar fi un sac anal rupt, poate provoca apă să apară în scaun. Leziunea țesuturilor rectale sensibile pot duce, de asemenea, la dungi de sânge proaspăt. În timp ce aceste cauze trebuie abordate, nu există niciun motiv pentru acțiunea imediată în mijlocul nopții.

Al treilea, Întrebați-vă următoarele întrebări:

  1. Este scaunul normal în consistență (firmă, nu pierde)?
  2. Este câinele meu acționând în mod normal (mănâncă cu nivel normal de energie)?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, puteți aștepta până a doua zi pentru a urmări intervenția medicală.

Cauze de sânge în scaun

Viral și bacterian- câinii sunt predispuși la dezvoltarea iritare în tractul lor gastrointestinal inferior din o varietate de motive. Când sunt însoțite de scaunul liber, anorexie și / sau vărsături, un infecţie este probabil vinovat.

Mulți Agenții virali și bacterieni poate provoca boli și duce la scaun sângeros. Dacă este netratată, simptomele pot progresa la un sindrom numit Gastroenterita hemoragică (caracterizat de cantități abundente de scaun sângeros, slăbit). Această condiție necesită de obicei spitalizare, Astfel, intervenția timpurie a simptomelor gastro-intestinale este utilă pentru prevenirea progresului.

Dacă aveți a Puppy bolnav cu sânge în scaun, trebuie Acționează rapidParvovirusul este obișnuit, în special în puii nevaccinați și poate fi rapid fatal nu este tratat.

Paraziți intestinali- Unii paraziți intestinali pot provoca sângerări în tractul intestinal inferior. din fericire, preventivii de vierme Deworm lunar și va ajuta la controlul infecției. Dar, chiar câinii care primesc preventivi regulați pot deveni infectați între doze. Dacă există paraziți, medicul veterinar vă va putea ajuta să elaborați un program de tratament.

Corp strain- Câinii vor mânca aproape orice. Obiectele nealimentare pot fi depuse în tractul GI, cauzând atât scaun strain. Deteriorarea ulterioară a tractului, atât din elementul depus, cât și de tensionarea, poate provoca prezentul sânge. Diarrheea poate fi observată chiar și cu un corp străin, Deci, nu lăsați prezența scaunului liber să vă păcălească, mai ales dacă sunteți lipsiți de șosete.

Trombocitopenie mediată de imunitate- această boală este relativ neobișnuită, dar poate fi catastrofală dacă nu este prinsă timpurie. Ceva declanșează corpul să atace și să consume trombocite și lipsa capacității de coagulare poate duce la sângerare activă În multe părți ale corpului, inclusiv tractul gastrointestinal. În unele cazuri, celulele roșii din sânge sunt, de asemenea, atacate, cauzând anemie. Luați un vârf rapid la culoarea gingiei câinelui. Dacă apare palid În loc de roz, ar trebui să se acorde o îngrijire medicală imediată.

Alergii la mancare- mulți câini devin alergici la proteine ​​în alimente pe măsură ce aceștia variază. Dacă alergia este severă și ingredientul ofensator este consumat, poate rezulta colită (inflamație în tractul gastrointestinal inferior). Această inflamație poate duce la deteriorarea căptușelii tractului și sângele ulterior în scaun. Dacă simptomul rezolvă și revine, aceasta poate fi cauza și un curs logic de acțiune determinat de medicul veterinar trebuie urmat. Nu încercați să vă abordați acest lucru pe cont propriu, deoarece unele diete care sunt disponibile în comerț nu sunt adecvate și pot provoca mai mult rău.

Sângele în scaunul câinelui este doar un simptom, iar cauza de bază trebuie să fie identificată și abordată. Când este însoțită de diaree și letargie, ar trebui urmărită o atenție veterinară imediată. Dacă câinele dvs. acționează în mod normal, cu un bun de mâncare și un nivel de energie, este în general sigur să așteptați până în ziua următoare, dar păstrați un ochi apropiat asupra comportamentului, apetitului și consistenței scaunului.

Câinele dvs. se poopește sânge și mucus? Aflați ce ar putea fi cauza și Cum să tratați sângele și mucusul în scaunul câinelui.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce este câinele meu care poartă sânge?