Formarea sănătoasă tratează pentru câini

"A sari! Sta! Stau!"

Instruirea câinelui dvs. În mod corect necesită o investiție de timp dedicat practicii, răbdare și perseverență. Poate fi o mulțime de muncă grea! Pentru a vă menține câinele angajat, este obișnuit să vă antrenați cu ajutorul unui tratament gustos. Și cine ar putea spune nu la "aspectul" - că foame, hipnotizând ochii pe care toți știm și iubim. Indiferent dacă pregătiți un nou cățeluș sau învățați un câine vechi trucuri noi (puteți!), folosind tratarea corespunzătoare de formare este o modalitate excelentă de a motiva câinele dvs. să joace frumos și să urmeze comenzi.

De ce ar trebui să folosesc tratarea tratațiilor pentru a-mi antrena câinele?

Instruirea cu tratate este cea mai comună metodă de acolo în câteva motive - este distractiv, construiește legătura părinte-PET-Canine, și cele mai bune dintre toate, încurajează o iubire de învățare în câinele dvs. Majoritatea câinilor sunt ușor distrași, astfel încât fiind bine echipați cu recompense fizice pentru a vă completa lauda verbală îi va ajuta să rămână concentrați. Stimularea bunei comportamente și dezvoltare este cea mai bună modalitate de a vă ajuta pe catelul sau câinele să înțeleagă comenzile pe care le predați.

Alegeți tratamentele sănătoase, de mușcături

Cel mai bine este să căutați tratate de distracție sau să tăiați cele mai mari în biți mici atunci când vă pregătiți să vă antrenați câinele. Formarea mai mică, mai sănătoasă și mai tastieră, cu atât mai des vă puteți recompensa câinele. Dimensiunile de dimensiuni mari sunt, de asemenea, mai bune la talia câinelui dvs. Prin durata unei sesiuni de antrenament, puii dvs. poate consuma mâini de tratate. Menținerea tratamentelor mici înseamnă mai puține calorii globale consumate. Înseamnă, de asemenea, că tovarășul tău canin nu va deveni prea plin înainte ca sesiunea să se termine. Atâta timp cât puiul tău primește ceva ce iubesc, ei vor fi fericiți.

Alegeți calorii reduse tratați pentru instruire

In conformitate cu Asociația pentru prevenirea obezității animalelor de companie, aproximativ 53% din câini și 58% din pisicile din U.S. sunt supraponderali sau obezi. Regula generală de degetul mare pentru câini tratează, potrivit multor experți nutriționali, inclusiv dr. Marrie la Spitalul de animale uptown și dr. Nicholas la VET preventiv, este ceva adăugat la dieta de animale de companie nu trebuie să depășească 10% din caloriile hrănite în fiecare zi.

De exemplu:

Dacă câinele dvs. mănâncă în mod obișnuit 500 de calorii pe zi, tratamentele nu trebuie să depășească 50 de calorii. Puteți localiza cu ușurință caloriile pe o pungă de tratament, analizând analiza garantată, similară cu eticheta nutrițională a alimentelor umane, găsită de obicei pe partea din spate a ambalajului.

Alegeți cel mai bun tratament pentru câinele dvs

Ca părintele animalului tău, știi ce este mai bine pentru ei și ce se vor bucura cel mai mult. Formatorii și medicii veterinari pot avea recomandări diferite bazate pe istoricul de sănătate al animalului dvs. de companie, preferințele de gust și mestecarea personalității.

Pentru că sunt atât de curioși, câinii se pot plictisi cu ușurință cu același tratat vechi. Dacă observați entuziasmul câinelui dvs. scăzut, treceți la o altă recompensă de valoare egală sau mai mare. Puteți recompensa câinele pentru un loc de muncă bine făcut în multe feluri, de la o zgârietură simplă pe cap până la o frecare caldă. Asigurați-vă că amestecați-l atunci când instruiți cu armătură pozitivă pentru a vă distra lucrurile și plăcute pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie!

Redbarn Protein Puffs

Proteine ​​Puffs

A deveni mai educat despre aditivi nocivi și ingrediente artificiale găsite în anumite alimente și tratate de companie, părinții de companie conștienți de sănătate caută o primă, training natural tratează care ajută la susținerea sănătății și sănătății lor.

Sună excelent - Cu toate acestea, poate fi o provocare pentru a găsi acele opțiuni sănătoase care îndeplinesc, de asemenea, cerințele unui consumator preluat.

Redbarn Pet produse, Un producător de frunte de hrană pentru câini și tratează, a dezvoltat trainingul perfect tratați pentru câini care este doar unul (1) calorii pe tratament! Fabricat din cazeinat de grad de oameni, Redbarn Protein Puffs sunt ambalate cu proteine ​​de 75%. Dacă vă întrebați ce este cazeinat, este cel mai bine cunoscut pentru susținerea creșterii musculare sănătoase, făcându-l un supliment alimentar popular printre sportivi și culturisti. Este frecvent utilizat în bare de proteine, suplimente de sănătate și alte produse dietetice.

Proteina de brânză

Pălării de proteine ​​de unt de arahide

Tratele sunt ușoare și crocante, cu conținut ridicat de grăsimi, bogate în proteine ​​și încărcate cu aminoacizi esențiali pentru a vă ajuta să vă sprijini dezvoltarea musculară a animalului de companie. Proteina Puffs sunt, de asemenea, o etichetă curată, care nu conține culori artificiale, arome sau conservanți și nu sunt libere de grâu, porumb, soia, boabe și gluten. Le puteți obține în trei arome: brânză, unt de arahide și Curcan.

Turcia Proteinfffs

Un Influencer Instantram și câștigător al campionatului AKC, Poppybasset spune: "Mulțumesc" la Redbarn pentru training-ul lor Tratează, Proteine ​​Buffs.
Poppy Basset Steaua Pop

"Mulțumesc #Dbarninc Pentru a face aceste tratate de yummy! Le folosim pentru formare, deoarece sunt doar o singură calorii pe tratament."Spune Angela, mama lui Poppy Basset Steaua Pop.

Dacă sunteți în căutarea unui sfat suplimentar de instruire, asigurați-vă că ați verificat celălalt Formarea animalelor de companie articole.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Formarea sănătoasă tratează pentru câini