15 Pericole de mers pe jos de câine și sfaturi de siguranță

Nu se poate evita - luarea poooch pentru plimbări de zi cu zi este necesară ca o rutină de exerciții, pentru pauzele de baie și activitatea de joc. Dar câinele zilnic de mers pe jos, mai ales atunci când locuiți într-un oraș, poate să-și pună propriile pericole, ceva nou și chiar și proprietarii de animale de companie veterani uită uneori.

Persoane profesioniste câine au remarcat înainte Despre toate pericolele potențiale care se ascund în jurul valorii de riscul pentru câini și proprietari deopotrivă. Ca proprietar de animale de companie, trebuie să practici siguranța câinilor de mers pe jos și să luați măsuri de precauție. Iată 15 pericole de mers pe jos pentru a lua în considerare și cum să vă păstrați departe de aceste probleme.

Epuizarea pericolului la câiniEpuizare

Dacă aveți un câine senior, un câine artritic, sau dacă pooch-ul dvs. nu este în cea mai bună formă a vieții sale, epuizarea este un pericol real. Un câine obosit este un lucru bun, dar un câine suprasolicitat este în pericol, Potrivit oamenilor de știință animală. Asigurați-vă că pe plimbări mai lungi, fido-ul dvs. este sigur de a fi suprasolicitat, mai ales dacă este mai în vârstă.

Iată ce trebuie să faceți:

1. Obțineți un fizic

Veterinarul dvs. ar trebui să-ți elibereze câinele pentru orice activitate nouă, mai ales dacă aveți un câine foarte vechi sau foarte tânăr. Dacă este necesar, aveți unele antiinflamatorii sau medicamente pentru durere pentru a vă ajuta să rămâneți confortabil în timpul plimbărilor. Chiar și a obține o idee fizică ar putea să nu fie o idee rea dacă nu ați exercitat în mod regulat.

2. Începe încet

Așa cum nu ați conduce un maraton a doua zi după ce ați decis să o faceți fără nici un preparat, nu ar trebui să puneți prea mult exercițiul asupra câinelui dvs. Începeți cu plimbări scurte și lucrați până la distanțe mai mari.

Acest lucru se aplică câinilor tineri, câini de rang înalt sau supraponderali, cei care se recuperează de la intervenții chirurgicale sau boli. Păstrați ritmul în jos și creșteți-l treptat cu fiecare plimbare suplimentară.

3. Stai hidratat

Atât tu cât și câinele tău trebuie să rămână hidratat, mai ales în vreme caldă, deoarece riscul de încălțămintea este mult mai gravă. Când știi că mergi la o plimbare mai lungă, ai întotdeauna o sticlă de apă pentru tine și câinele tău sau ai un castron cu tine dacă canina ta nu este instruită să bea din sticlă. Există speciali Sticle de apă de câine care fac ușor atât proprietarul, cât și pentru câine.

Pericole de trafic pentru câiniTrafic

Cel mai mare pericol care este întotdeauna prezent pentru proprietarii de animale de companie care trăiește în orașe este traficul vehiculului. Nu există nici o statistică oficială a câtor câini sunt loviți de mașini, dar din prizele de știri știm că au existat multe accidente, iar când vine vorba de toate animalele, statisticile arată că mașinile sunt numărul un criminal în u.S. Un moment de a nu acorda atenție ar putea duce la atingerea poochei de a fi lovită de o mașină.

Iată ce trebuie să faceți:

4. Alegeți echipamentul potrivit

Când luați o lesa de câini, este crucială că alegeți materialele de calitate și fiabile ca bumbacul, Piele sau nailon. Lesaia ar trebui să fie de 4 până la 8 metri lungime. Evitați utilizarea unei lei retractabile pentru câini, deoarece permit câinelui dvs. prea multă libertate și mai puțin control pentru dvs.

Cele mai retracute leashes, de asemenea, recompensează câinele dvs. pentru a trage, deoarece acestea exercită presiune înapoi pe guler. De asemenea, nu veți putea să vă plimbați rapid în lesa dacă câinele dvs. iau la alți câini sau oameni.

În mod ideal, A câine este ceea ce trebuie să utilizați în loc de o lesa, din mai multe motive: (1) Oferă mai mult control pentru dvs., (2) este mai confortabil pentru câine, (3) este mai sigur și mai puțin dăunător decât câinele Leashes, Potrivit studiilor. Un ham de câine poate fi, de asemenea, reflectorizant, ceea ce face ca pooch-ul dvs. să fie mai vizibil în apropierea traficului.

Asigurați-vă că toate echipamentele de mers pe jos ale câinelui dvs. funcționează corect. Verificați leșa sau cablajul pentru orice părți lipsă sau lacrimi și asigurați-vă că hamul sau gulerul sunt montate corespunzător. Potrivite necorespunzătoare poate fi factorul decisiv atunci când vine vorba de accidente de trafic. Și orice altă defecțiune a echipamentelor poate fi motivul pentru care Pooch se îndepărtează de dvs., adesea chiar pe strada aglomerată.

5. Alegeți o rută liniștită

Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău. Mergeți la o plimbare în cartierul dvs. sau luați câinele într-un parc de câine local, unde poate alerga și se distrează fără o leșie sau un ham.

Evitați străzile ocupate cu trafic intens și o mulțime de zgomote care pot excita câinele dvs. sau îl fac anxios și stresat. Dacă doriți să explorați drumuri și căi noi, faceți-o mai bine pe cont propriu pentru a vă familiariza cu zona înainte de a vă aduce câinele.

6. Urmați regulile privind siguranța traficului

Este de la sine înțeles că nu este momentul potrivit pentru a reveni în apropierea traficului atunci când aveți pooch-ul dvs. de partea voastră. Urmați regulile, nu Jaywalk și umblați pe trotuare ori de câte ori puteți.

Dacă nu există trotuare pe traseul dvs., mergeți pe partea stângă a străzii, astfel încât să vă puteți confrunta cu traficul viitori și să vă păstrați câinele la stânga și fără să-i permiteți prea multă libertate.

7. Rămâneți vizibil

Dacă intenționați să mergeți într-o plimbare de seară sau puteți rămâne în afara când seara cade, purtați-vă îmbrăcămintea reflectorizantă și obțineți un guler de câine reflectorizant, lesa și / sau ham pentru pooch, astfel încât amândoi puteți fi vizibili șoferilor. Sunt Colari LED Puteți utiliza care oferă cea mai mare vizibilitate. De asemenea, puteți aduce o lanternă cu dvs. pentru aceste ocazii.

Câini agresiviAlți câini

Veți întâlni cel mai probabil alți proprietari de animale de companie cu câinii lor la plimbare și care poate duce uneori la altercații. Au fost Multe rapoarte de comportament de proprietar rău al animalelor de companie care pune fiecare parte implicată în pericol.

Formatorii diferă acum proprietari de câini cum să se comporte în aceste cazuri, deoarece mai mulți oameni Întâlniți rănile de mers pe jos. Chiar dacă câinele dvs. nu este agresiv și nu este un pericol pentru alții, acest lucru nu este neapărat cazul altor câini și este mai bine să fii pregătit.

Iată ce trebuie să faceți:

8. Evitați alți câini

Dacă vedeți un câine care vă apropia, fie că este vorba de el însuși sau un câine care merge cu proprietarul, cel mai sigur lucru de făcut este să vă mutați din cale. Chiar dacă celălalt câine pare relaxat și prietenos, lucrurile se pot schimba rapid, deoarece animalele sunt imprevizibile. Doar citiți-le Povestiri de groază pentru câini despre cele mai neașteptate lucruri care se întâmplă.

9. Urmăriți comportamentul lor

Dacă veniți peste un alt câine, păstrați un ochi al limbajului corpului ambilor câini. Dinții blocați, pozițiile ferme și urechile trase înapoi sau înainte sunt indicatori buni de agresiune la câini.

Limbajul corpului câinelui Ghidurile au toate elementele de bază explicate. Obțineți câinii în afară de îndată ce observați acest lucru. De asemenea, nu strângeți mânerul pe lesa, deoarece acesta poate trimite un semnal la poochul dvs. că ceva este greșit și creșteți tensiunea.

10. Fi pregătit pentru altercație

Chiar dacă încercați cel mai bine pentru a preveni o luptă, câinii vor fi câini și acest lucru se poate întâmpla uneori uneori. Dacă Fido-ul dvs. intră într-o luptă cu alt câine, există o modalitate de a face față acestui lucru în mod sigur și eficient.

Încercați să puneți o barieră între ele. Este o idee bună să aveți spray de piper cu dvs., deoarece poate fi o modalitate foarte eficientă de a sparge câțiva câini de luptă, fără a risca un prejudiciu (sau mai bine, un animal de companie câine repellent). Apa poate funcționa bine și, deci aveți o sticlă cu dvs. în orice moment pentru a turnați apa pe câinii de luptă, dacă este necesar.

Pericolele de a pierde un câineA se pierde

Câinii se pierd tot timpul. Un studiu din 2012 a constatat că este vorba despre 15% dintre proprietari au pierdut un câine, și în timp ce nu există statistici oficiale pentru un număr de câini pierduți, numărul estimat este în milioane.

Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că echipamentul de mers pe jos al câinelui este pe deplin funcțional, altfel câinele dvs. poate scăpa de dvs. și se pierde. Dar chiar și atunci când faci totul pentru a preveni acest lucru, câinii pot uneori să iasă din gulere sau chiar să fugă cu echipamentul lor, mai ales dacă ceva îi sperie.

Iată ce trebuie să faceți:

11. Transportați ID-urile

Atât dvs. cât și câinele dvs. ar trebui să transportați identificarea. Puteți (și ar trebui) să plasați o etichetă de identitate cu numele câinelui dvs. și numărul dvs. de telefon pe gulerul său. Etichetele gulerului sunt excelente pentru identificarea rapidă a unui animal de companie. Cu toate acestea, ambele gulere și etichetele de identitate se pot pierde, deci este bine să aveți o "plasă de siguranță" sub forma unui microcip.

Experții ASPCA din studiul menționat mai sus explicați importanța de microcipping câini noștri. Microchipul este introdus sub pielea câinelui dvs. și a informațiilor de identificare a câinelui dvs. care pot fi accesate cu scanere specifice.

Majoritatea spitalelor veterinare, a lirelor și a facilităților de salvare au aceste scanere și veți avea șanse mai mari de a vă reuni cu câinele pierdut dacă vă microcipați-l.

12. Aduceți o lanternă

Aduceți o lanternă cu dvs. pe plimbările zilnice de câine. Puteți să vă pierdeți dacă mergeți în timpul nopții departe de casă, sau în timpul lunilor de iarnă când devine mai întunecat mai devreme. Când aveți un câine de unul singur, este doar mult mai complicat. Chiar și o lanternă mică care se potrivește într-un buzunar mic de blugi vă poate salva viața sau pentru a preveni unele probleme.

Pericole de vreme caldă sau receConditiile meteo

Plimbarea cu câinele dvs. în condiții meteorologice extreme reprezintă o tonă a propriilor riscuri, iar acest lucru poate duce la cainele dvs. să fie bolnav sau rănit. Luați măsuri de precauție dacă intenționați să vă plimbați FIDO atunci când este prea cald sau prea rece afară.

Iată ce trebuie să faceți:

13. Pregătiți-vă pentru vreme rece

Mersul pe jos câine în timpul iernii este diferită de oricare altă dată a anului, mai ales dacă locuiți unde veți obține zăpadă și gheață. Dacă vremea din afara este prea rece și veți merge pe o plimbare mai lungă, asigurați-vă că Pooch va fi cald. Puteți pune pe a Doggy pulover sau o haină pe fido.

Dacă aveți o rasă care este în mod natural "îmbrăcată" pentru frig, cu o blană groasă, ca un husky sau un malamut, acest lucru nu va fi necesar. Ce este și mai important este să vă păstrați labele câinelui sănătos. Luați în considerare primirea câine cizme de iarnă, Mai ales dacă există zăpadă și gheață pe calea dvs. - acest lucru vă poate răni labele animalului.

14. Pregătiți-vă pentru vreme caldă

Încă o dată, condițiile meteorologice care sunt prea calde nu sunt mai bune decât lunile reci. Păstrați labele câinelui în siguranță cu vara Pantofi de câine. În timp ce își pot păstra picioarele calde în timpul iernii, ei izolează căldura și vă pot menține câinele răcoros în timpul verii, deoarece asfaltul este fierbinte și foarte dăunător la labele de companie.

Dacă puteți, luați-vă FIDO pentru o plimbare devreme dimineața sau seara pentru a evita temperaturile după-amiaze care sunt mult prea calde. Și nu uitați să vă păstrați cainele hidratate.

15. Planificați ruta

Dacă intenționați să vă plimbați câinele în vremea extremă, este bine să vă planificați traseul înainte de timp și să evitați orice situații și pericole imprevizibile. Când știți unde este, puteți evita ca câinele dvs. pe gheață și zăpadă în timpul iernii și evitați să mergeți pe beton fierbinte în timpul verii.

De asemenea, verificați labele câinelui după fiecare plimbare, indiferent de vreme, pentru a vă asigura că nu există tăieturi sau vânătăi pe labele sale. Dog Law Health este important, dar este adesea din aspectele cele mai ignorate ale îngrijirii câinilor.

Citiți următorul: 8 sfaturi pentru mers pe jos câinele dvs. în siguranță în fiecare zi

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Câine de mers pe jos de mers pe jos proprietarii de animale de companie trebuie să fie conștienți de

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Pericole de mers pe jos de câine și sfaturi de siguranță