Să vorbim: pericolele de halloween pentru câini

Top sfaturi de câine - Halloween Pericole pentru câiniHalloween se apropie rapid și cu costume, bomboane și o mulțime de decorațiuni. Sărbătorile pot fi o mulțime de distracție pentru oameni, dar pot fi foarte periculoși pentru animalele de companie. Vacanțele sunt una dintre cele mai aglomerate momente ale anului în clinicile de urgență veterinare, deoarece există atât de multe pericole pentru animalele de companie, iar proprietarii lor nu au timp să le supravegheze, precum și ei ar trebui să fie. Păstrați-vă FIDO în siguranță această Halloween urmând unele dintre aceste sfaturi și trucuri.

Ați avut o șansă să prindeți coloana de săptămâna trecută Legislația și restricțiile specifice rasei?

Halloween Pericole pentru câini

Să vorbim mai întâi despre unii dintre cei mai evidenți vinovați

În primul rând, toată lumea știe că ciocolata poate fi toxică pentru câini, dar știi de ce? Ciocolata provine din semințele prăjite ale lui Theobroma Cacao, care conține două proprietăți care pot fi toxice pentru animale: teobromină și cofeină. Dacă este ingerat, ambele ingrediente pot provoca multe probleme medicale și chiar să fie fatale pentru câinele dvs. Simptomele otrăvirii cu ciocolată includ vărsături, diaree, respirație rapidă, ritm cardiac crescut și convulsii.

LEGATE DE: 65 de moduri de a vă îmbrăca câinele pentru Halloween

Câinii sunt curioși și au un puternic simț al mirosului. Aceste două lucruri combinate pot fi foarte periculoase. Dacă predați bomboane la trick-sau-treaters, asigurați-vă că păstrați castronul de bomboane la îndemâna animalului dvs. de companie în orice moment. daca tu a avea copii În casa ta, asigurați-vă că ați pus bomboanele pe care le colectează într-un loc sigur unde câinele dvs. nu va putea ajunge la ea.

Ingerarea bomboanelor este pericolul # 1 Halloween pentru câini. Nu lăsați copiii dvs., chiar și copiii mai mari să-și ia bomboanele în camera lor sau să o ascundă în propriul loc special. De multe ori ei o vor ascunde în zone care sunt scăzute la pământ, inclusiv sub patul lor sau pe un raft scăzut. Câinele dvs. va fi ușor capabil să miște aceste tratamente și ar putea ajunge să se facă foarte rău.

Știați că xylitolul este, de asemenea, un îndulcitor comun folosit în bomboane? Dacă urmați deloc știrile legate de animalele de companie, probabil că știți deja că această chimică poate fi toxică pentru câini. Chiar și o cantitate mică de xilitol poate provoca o scădere bruscă a zahărului din sânge și pierderea ulterioară de coordonare și convulsii. Toxicitatea cu xilitol este o problemă foarte periculoasă și poate duce rapid la moarte dacă nu este tratată în timp.

Păstrați numărul pentru linia telefonică de control al otrăvilor Aspca de 24 de ore pe mâna: 1-888-426-4435. Linia telefonică accelerează o taxă de 65 USD pe caz. Dacă credeți că animalul dvs. a mâncat ceva rău pentru el, apelați imediat medicul veterinar sau al centrului de control al otrăvurilor.

Ambalajele de bomboane pot fi la fel de periculoase pentru câinele dvs. ca bomboane în sine. Ambalajele au încă mirosul delicios de bomboane și ciocolată pe ele, iar câinele tău poate crede că este o gustare yummy. În cazul în care a înghițit aceste împachetări pot provoca blocaje intestinale care amenință viața care ar putea necesită o intervenție chirurgicală a sterge.

Un altul dintre cele mai evidente pericole de Halloween pentru câini este costumele - și nu doar propriile lor. Stickurile strălucitoare sunt utilizate în mod obișnuit pentru decorațiuni și ca un accesoriu pentru multe costume. Câinii care sunt puțin curioși sau iubiți de mestecat pot fi atrași de bastoane strălucitoare. Dacă o ruptură strălucitoare, substanțele chimice din interior pot provoca dureri și iritare la gura câinelui tău.

Halloween Pericole pentru câini

Dacă alegeți să vă îmbrăcați câinele într-un costum, care poate, de asemenea, să prezinte un pic de pericol. Va trebui să vă asigurați că costumul este sigur și confortabil pentru FIDO înainte de a-l forța să-l poarte. Materialul trebuie să fie moale fără fitinguri, butoane sau zone aspre care s-ar putea zgâria sau să sapă în pielea animalului tău și să-l irită. Costumul ar trebui să se potrivească și la fel de bine. Costumele care sunt prea strânse pot fi incomod și costumele cu piese de montare libere pot fi un pericol dacă sunt prinși pe ceva.

Este, de asemenea, important să vă asigurați că un Eticheta ID și gulerul fac parte din costumul câinelui tău. S-ar putea să credeți că ruinează efectul costumelor, dar este esențial să păstrați un guler pe câinele dvs. și să vă asigurați că a actualizat etichetele de identificare. Sărbătorile, în special Halloween, sunt un timp comun ca câinii să lipsească. De obicei, vor exista o mulțime de oameni din jurul vostru, iar majoritatea vor fi îmbrăcați în costume înfricoșătoare sau intimidante. Chiar și câinele cel mai bine comportat poate fugi în aceste circumstanțe.

Câinele dvs. nu poate fi în siguranță în interiorul nici

Poate că ești tipul care rămâne acasă și mâinile cu bomboane pe Halloween. Nu vă îmbrăcați câinele și nu părăsiți casa, deci vă asumați că animalul dvs. este sigur. Nu asa de repede! Halloween Pericole pentru câini pot fi găsite și în casa dvs. Pentru început, gândiți-vă la anxietate și faceți stres că câinele dvs. este sub atât de mulți oameni care sună la ușă sau bătăi pe ușă.

Pentru a fi în siguranță, ar trebui să aveți o modalitate de a vă menține câinele conținut într-o zonă departe de ușa din față. O cutie sau Pet Pet ar funcționa bine. Unii câini pot alerga când sunt speriați și văzând un grup de copii în costume necunoscute, ar putea să-i îngroze pe câinele tău și să-l trimită pe ușa. Chiar și cele mai bune animale de companie socializate pot avea un timp greu de a face față tuturor stimulelor suplimentare la Halloween.

Decoratiunile pot fi, de asemenea, un pericol pentru animale de companie. Mai ales fire electrice atârnate scăzute și flăcări deschise. Dacă aveți un câine curios Îi place să mestece el poate obține labele pe cabluri de prelungire, lumini de șir sau alte decorațiuni care necesită electricitate. Acest lucru poate fi fatal dacă animalul dvs. de companie mestecă prin cablu în timp ce acesta este conectat.

Halloween Pericole pentru câini

Jack O `Lanterns sunt unul dintre cele mai populare decoratiuni de Halloween, si ce bun este un lanterna de jack, fara lumina? În acest an ia în considerare utilizarea luminilor operate de baterii în loc de lumânări aprinse. Ele nu sunt doar mai sigure pentru animalele de companie, ci și pentru copiii care vor vizita casa ta. Nu este doar căldura flăcării pe care trebuie să vă faceți griji. Lumanările pot fi lovite cu ușurință și dacă ar fi trebuit să se întâmple, veți avea o problemă mult mai mare decât un câine cu o coadă cântătoare.

Să nu uităm de prankers. Niciodată nu știți ce tipuri de trucuri sunt de până la Halloween, și este mai bine să păstrați un ochi apropiat pe animalul dvs. de companie. Nu doriți ca FIDO să plătească prețul pentru un foc de foc slab temporizat sau un pui de câine a mers prost. Halloween este un moment pentru distracție și jocuri, dar nu ideea de distracție este aceeași. Nu lăsați animalul tău afară fără să-l uit la el. De fapt, ar putea fi cel mai bine să vă păstrați câinele in lesa În noaptea de Halloween, chiar dacă sunteți în curtea ta.

Halloweenul poate fi o mulțime de distracție pentru trick-sau-treaters și pentru cei care aleg să rămână acasă. Chiar dacă nu sărbătoriți vacanța, mulți oameni fac. Luați măsuri de precauție adecvate pentru a vă menține animalul în siguranță, confortabil și fericit. Planificarea viitorului vă va păstra câinele în siguranță de la prankstrii de vecinătate și atâta timp cât păstrați tratamentele de la îndemâna lui, el ar trebui să supraviețuiască noaptea fără a obține o Belilyache.

Distribuiți propria experiență și sfaturi.

Aveți sfaturi specifice pentru a partaja cu cititorii noștri pe ceea ce ar trebui proprietarii de câini să acorde o atenție deosebită în timpul vacanței? Ce pericole de Halloween ați întâlnit înainte și ce măsuri de precauție luați astăzi pentru a împiedica să vă rănească FIDO sau să provoace probleme?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: pericolele de halloween pentru câini