Întrebați un câine walker: cât de mult se plătesc câinele?

Este o întrebare pe care o aud tot timpul: "Cât de mult face un câine Walker?"Niciodată nu știu cum să răspund, deoarece răspunsul cel mai precis este că nu există un salariu clar garantat asociat cu câinele de mers pe jos. Cele mai multe poziții de îngrijire a animalelor de companie se încadrează în aceeași categorie. A Salariul câinelui Walker în cele din urmă depinde de multe variabile.

Cu toate acestea, în căutarea cercetării din surse de reputație și prețurile afacerilor din zona dvs. vă pot oferi o idee bună despre ceea ce vă puteți aștepta financiar ca un câine Walker. Dacă intenționați să vă începeți câine de mers pe jos de afaceri, doriți să vă asigurați că verificați prețurile concurenților dvs., astfel încât să nu vă prețați prea mult și să conduceți clienții. Dacă sunteți în căutarea unui Walker câine, prețul nu este singurul lucru pe care ar trebui să-l faceți.

Cel mai ieftin Walker Walker poate să nu fie întotdeauna cea mai bună opțiune, iar câini de câine oferă servicii suplimentare. S-ar putea să fiți capabil să plătiți un pic mai mult și să aveți pe cineva cu apă, să vă colectați poșta, să vă hrăniți animalul sau să tindă la alte animale din casa dvs.

De asemenea, veți dori să verificați referințele oricărui câine Walker pe care îl aveți în vedere, deoarece Walkers mai ieftin nu pot oferi cel mai bun serviciu de calitate.

Cereți unui câine Walker:
Câine Walker Salariu & Câine de mers pe jos

Salariul câinelui Walker

Stabilirea ratelor

Setarea ratelor corespunzătoare pentru serviciile de mers pe jos de câine este unul dintre cei mai importanți factori în începerea unui câine de mers pe jos de afaceri. Veți dori să vă stabiliți prețurile suficient de mari pentru a face acest lucru efortul, dar suficient de scăzut pentru a obține o mulțime de afaceri fără a avea tone de experiență.

Potrivit unui sondaj efectuat de Asociația Națională a Sitters Profesional pentru Pet (SPRIS), îngrijitorii de animale percep o rată mediană de aproximativ 16 USD.00 pentru o vizită de treizeci de minute, care este lungimea unui câine standard.

La această rată, dacă ați făcut cinci plimbări pe zi în fiecare zi, salariul câinelui Walker ar fi de 19.000 de dolari.000 pe an. Dacă câinele de mers pe jos este singura dvs. profesie și vă oferiți o serie de servicii, cel mai probabil veți face mai mult decât acest lucru.

Majoritatea câinelui Walkers preț competitiv cu o atenție deosebită pentru aprovizionare și ofertă, astfel încât una dintre cele mai bune modalități de a stabili o rată rezonabilă de câine de mers pe jos este aceea de a face unele cercetări privind prețurile de pe Walkers în zona dvs. și de a vă baza prețurile în jurul lor.

LEGATE DE: Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

Câine Walker Salariu & Câine de mers pe josDacă folosim rata mediană a SPP de 16 USD.00 pentru o plimbare de treizeci de minute, Ar fi rezonabil ca un nou câine Walker să perceapă aproximativ 12 dolari.00 - $ 14.00 pentru o plimbare câine de aceeași perioadă de timp.

Această regulă se aplică la orice serviciu pe care îl furnizați. Scoateți destul de suficient prețul pentru a vă stabili la o valoare bună.

Pe măsură ce deveniți mai încrezători și puteți să strângeți referințe, vă puteți ridica ușor prețurile, crescând astfel salariul câinelui Walker.

Este de acord cu dvs. dacă alegeți să solicitați clienți pe termen lung să vă bucurați de plățile lor până la noua rată sau să le păstrați la rata în care au început. Dacă doriți să plătească rata mai scumpă, va trebui să le anunțați bine în avans.

De asemenea, puteți să vă uitați la profilul înalt Servicii de mers pe jos de câine Când setați tarifele, chiar dacă nu intenționați să lucrați pentru ei. O plimbare de jumătate de oră costă 20 de dolari.00 cu Wag și $ 22.00 cu Fetch îngrijirea animalelor de companie. Probabil că doriți să vă păstrați prețurile mai mici decât acest lucru, deoarece unele dintre aceste costuri suplimentare sunt pentru nivelul de confort și de securitate pe care aceste companii le pot oferi.

Servicii

Este important să decideți ce servicii pe care le veți furniza înainte de a începe afacerea câinilor. Poate părea că un câine Walker ar oferi doar o dată serviciu: câine de mers pe jos, dar acest lucru nu trebuie să fie adevărat.

Câinele de câine pot oferi o varietate de servicii, care pot crește drastic salariul câinelui Walker. Prețurile medii includ, dar nu se limitează la:

  • Plimbare standard de câine (16 $.00) - constă din aproximativ treizeci de minute de mers pe jos
  • Câștiguri de câine extinse (30 $.00) - constă în mai mult de treizeci de minute de mers pe jos; de obicei o oră, dar poate fi mai mult dacă alegeți
  • Jocați datele (de obicei, prețuit de timpul în care câinele va fi în grija dvs. relevant pentru prețurile de mers pe jos, inclusiv călătoriile) - Datele de joc includ luarea câinelui pe plajă, un parc de câine, pe o excursie etc.
  • Baie Bautice ($ 5.00 - $ 10.00) - Aceasta se oprește doar de casa proprietarului pentru a lăsa câinele astfel încât să poată merge la baie, dar să nu-l ducă pe o plimbare sau să-i dea exercițiul zilnic.
  • Câine ședinței și îmbarcare (aproximativ 50 de dolari.00 Pentru ședință și aproximativ 65 de dolari pentru îmbarcare pe noapte) - oricare dintre aceste servicii ar putea include șederea la casa câinelui și îngrijirea lui acolo sau păstrarea la domiciliu în timp ce proprietarul său este departe

LEGATE DE: 8 sfaturi despre mersul pe jos de câine în siguranță în fiecare zi

Câine Walker Salariu & Câine de mers pe jos

Variabile care pot afecta salariul dvs. de câine Walker

Există câteva variabile de stabilire a prețurilor care ar trebui soluționate mai devreme pentru a evita intrarea într-o mizerie mai târziu. În primul rând, decideți asupra unei limite pentru numărul de câini pe care veți merge la un moment dat. Pentru începători, nu este o idee bună să mergeți cu peste trei, mai ales dacă sunt câini mari sau energici.

Fii sincer cu tine despre ceea ce te simți confortabil, pentru că siguranța câinelui este în pericol dacă muști mai mult decât poți mesteca. Bineînțeles că vrei să faci un salariu decent Walker, dar nu vrei să sacrifici calitatea și siguranța pentru a face acest lucru.

Odată ce decideți asta, stabiliți un preț pentru mersul mai multor câini. Majoritatea câinelui Walkers păstrează aceste taxe ($ 3.00- $ 5.00) Pentru fiecare câine suplimentar.

Câine Walker Salariu & Câine de mers pe josPăstrați locația în minte când setați tarifele. Ca regulă generală, câinele în orașele dens populate vor percepe mai mult pentru serviciile lor decât cei care trăiesc în zonele rurale.

Acest lucru se datorează în cea mai mare parte furnizării și cererii. Nu numai că există mai puțini oameni și, prin urmare, mai puțin animale de companie în orașele mai mici, dar oamenii care trăiesc în țară au adesea spațiul pentru a-și lăsa câine rătăciți și jucați în curte.

Este de obicei merită costul obținerii unui câine Walker să vină să-și ia animalul de companie, dacă nu au nevoie de exerciții specializate.

Oamenii care trăiesc în CITES, pe de altă parte, adesea nu au metri cu suficient spațiu pentru ca animalele lor de companie să joace și nu le pot lăsa să se frece gratuit.

Considerați că câinele de mers pe jos pot implica adesea transportul câinilor în vehiculul dvs. personal. În timp ce orice daune vor fi acoperite de asigurarea dvs., ar trebui să decideți cât de departe sunteți dispus să călătoriți pentru serviciile dvs. și cum veți acoperi gazul.

Puteți oricili să faceți doar costul combustibilului în rata de bază, fie puteți alege să percepeți compensații. Eu personal recomand să o acoperiți în rata de bază pentru a simplifica lucrurile, dar care depinde de Cât de departe sunteți dispus să călătoriți pentru o plimbare.

Versiunea condensată

Adresați-vă unui câine Walker - cât de mult se plătesc câineleCâinele de mers pe jos este în mod normal un serviciu de preț competitiv. Pentru a concura, va trebui să vă prețuiți serviciile cu o atenție deosebită a concurenței dvs. pentru a obține clienți. În această afacere, salariul este complet dependent de experiența și serviciile pe care intenționați să le furnizați.

Deși este posibil să nu faceți prea mulți bani pentru a începe, dacă vă lipiți câinele de mers pe jos pentru a obține o reputație pozitivă și încărcați cu încredere mai mult pentru plimbări de câine, ați putea să vă aflați cu un salariu foarte decent, făcând ceva ce vă place.

Citiți următorul: 9 sfaturi de siguranță pentru câinii de mers pe jos în timpul iernii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Întrebați un câine walker: cât de mult se plătesc câinele?