De ce hamurile de câine nu sunt cea mai sigură alegere

Dog lesa trage este o chestiune comportamentală comună trebuie să fie fixat. Anumite instrumente pot fi nu numai utile, ci chiar și esențiale, astfel încât să se prevină atât rănile atât pentru câine, cât și pentru proprietar.

Studiile au demonstrat că traficul de leșie de câine este un pericol grav de siguranță (1). Ceea ce face această problemă comportamentală mai rău utilizează echipamentul de mers pe jos, cum ar fi o lesa regulată de câini și o combinație de guler.

În general, hamuri de câine fără tragere sunt recomandate pentru tragerea câinilor. În timp ce sunt mai scumpe decât un guler, ele sunt, de asemenea, mult mai sigure. Deci, cum tocmai hamurile nu-trage pentru câini ajută la câini și ce trebuie să știți despre leșie de tragere la câini?

Ceea ce știm despre tragerea leșiei

Un studiu amplu a arătat cum leagăn tragerea cauzează pericolul câinilor și persoanele care merg, așa cum au demonstrat într-un studiu (2). Alte studii sugerează că pullarea de leșie poate duce la tensiune arterială crescută care curge în ochii câinilor care cauzează probleme de ochi și potențial trahee rupte și / sau laringe (3).

Formatori de câini și profesioniști din domeniul medical avertizează proprietarii că puii care nu sunt în mod corespunzător pe lesa instruiți vor transforma în câinii adulți care trag neîncetat pe leashes, continuând astfel acest lucru greșit.

Aceasta poate fi o problemă majoră cu rase puternice medii sau mari care pot trage proprietarul în spatele lor. Câinii mari pot cântări în sus de 60 de kilograme și au o putere serioasă, ceea ce duce la pericole de siguranță atunci când câinele decide să decoleze brusc.

Pentru a repara tragerea leșiei, unii proprietari au încercat o pedeapsă negativă, care sa dovedit a fi ineficientă (4). A fost demonstrat că pedeapsa pozitivă nu are nici un efect puțin la schimbarea acestei probleme comportamentale la câini (5). În cele din urmă, strigând la câine și alte metode similare nu au remediat nici leaw trage (6).

Alte studii demonstrează că instrumentele, cum ar fi niciun fel de hamuri care servesc ca stimulii perturbatori lucrați mai bine cu câinii care trag foarte mult (7). Comparativ cu metodele de pedeapsă negative sau pozitive, folosind un ham de câine fără tragere, pur și simplu servește ca un eveniment nedorit și # 8221; pentru câine, care conduce în cele din urmă animalul să-și schimbe cursul de acțiune spre un comportament mai dorit (8).

Săriți gulerul de câine obișnuit

Câinii care trag incesant nu pot purta gulere regulate. Aceste gulere sunt ineficiente pentru formarea sau câinii de mers pe jos cu un comportament inadecvat și pot duce la răni atât pentru câine, cât și pentru proprietar.

Cercetările arată că chiar și în setările regulate, câinele Coliere au pus prea multă presiune pe gâtul câinelui, Traheea și Larynx decât un ham de câine (9). Pericolele sunt crescute cu câini care au probleme serioase de tragere a leșiei.

Mai mult decât atât, nu numai că gulerele cauzează durere și răniri, dar sunt, de asemenea, ușor ca câinele să scape, precum și să permită ca câinele să tragă cu ușurință proprietarul peste tot. Și, deși câinii se simt de fapt dureri, ei nu înțeleg întotdeauna faptul că ei se rănesc sau se pun pe proprietar în pericol.

Evitați colierele Prong și Choke

Deoarece cineva care a învățat oameni despre antrenamentul câinilor, am văzut că proprietarii de câini încearcă diferite metode. În afară de pedeapsa negativă, unii aleg să folosească gulere de sufocare sau Prong Collars Pentru câinii care trag pe lesa. Alții optează pentru gulere de șoc și alte metode care pot provoca un anumit nivel de durere. Acestea sunt departe de soluțiile ideale și rareori duc la ceea ce proprietarii încearcă să realizeze (10).

Formatorii de câini și alți experți în animale sunt de acord că utilizarea oricare dintre aceste tipuri de guler poate afecta câinele, atât fizic cât și mental. Asocierea că, cu dovezile acestora fiind ineficiente înseamnă că este mai bine să respingeți aceste tipuri de gulere cu totul.

Câine de antrenament și fără tragere hamuri

Cu cele de mai sus, se pare că produse de câini fără tragere cum ar fi hamurile sau coliere fără tragere sunt cele mai bune soluții pe care le avem. Niciunul hamuri de câine devin, de asemenea, devenind produsul cel mai adesea cumpărat în categoria consumabile de câine indiferent dacă câinele este un tractor sau nu.

Care a spus, chiar dacă un ham de câine de tragere este cel mai sigur și mai ușor mod de a opri un câine de a trage pe o lesa - și cu siguranță mai bună decât Pong, Choke sau Coliere de șocuri - Amintiți-vă că formarea de tragere a leșiei nu poate fi evitată.

Un ham de câine fără tragere servesc doar ca a solutie temporara și un ajutor simplu în timp ce pregătiți câinele pentru a opri tragerea.

Dacă decideți să începeți să vă antrenați câinele pentru a nu trage pe lesa, va trebui să obțineți unul dintre cele două instrumente: Guler de cap de câine sau Câine de câine Front Clip, care este în esență un așa-numit & # 8220; nici un ham de câine trage.& # 8221;

Aceste instrumente de instruire a câinilor sigure s-au dovedit a funcționa bine pentru ca câinii de formare să nu mai trăgească pe lesa fără a le răni. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că este foarte important Pentru a obține lucrurile potrivite pe care le puteți avea încredere, nu vă va răni pooch-ul.

Coliere de cap de câine fără tragere

Coliere de cap de câine fără tragere

Colierele de câine sunt una dintre cele mai bune modalități de a vă învăța câinele dvs. să vă gândiți când sunt pe o leșie. Nu greșiți aceste gulere pentru muzzle.

Deși merg în jurul botului câinelui - un fel de baston deschis - câinii sunt încă capabili să-și deschidă gura, să aleagă lucrurile, să bea și mănâncă când gulerul capului este aprins.

În fotografie în dreapta, puteți vedea ce arată un guler de câine. Puteți găsi mai multe despre ele pe Amazon și căutați prin descrierea lor pentru detalii. De asemenea, ele nu sunt foarte scumpe, astfel încât majoritatea proprietarilor le pot cumpăra ca o soluție temporară și pot opri utilizarea când timpul este corect.

Aceste gulere pentru câini nu pot arăta și # 8221; pe pooch, dar dacă aveți probleme cu animalul dvs. de companie care trage pe lesa, acest lucru nu poate fi evitat. În plus, este doar temporar, așa că atunci când obțineți o privire de la un alt proprietar de câine din parc, pretindeți că sunteți pe cale să vă dezlănțuiți fiarei voastre feroce, care este Yorkie. Nu chiar.

Colierele de cap de câine permit ca câinele să-și atașeze cârligul de câine pe curea din jurul botului caninului și să le conducă în direcția pe care doresc ca câinele să meargă în loc să se tragă pe gâtul câinelui ca un guler de bază. Acest lucru elimină toată tulpina inutilă, chiar dacă nu poate arăta la fel de atractivă ca un ham.

Multiplu formatori de câini sunt de acord că gulerele de cap de câine Lucrați bine pentru Pullers.& # 8221; Sunt, de asemenea, sigure pentru câini, atâta timp cât le folosiți calea cea buna.

Când câinele dvs. trage pe lesa, cureaua din jurul botului va pune presiune într-un punct care declanșează pooch-ul dvs. pentru a vă relaxa imediat. Deoarece presiunea se aplică numai atunci când câinele trage, animalul dvs. va începe să realizeze că el este cel care are controlul presiunii.

Un cuvânt de prudență. Deși gulerele de cap de câine sunt excelente pentru câinii care trag, ei iau, de asemenea, ceva timp pentru ca câinele să se obișnuiască și, prin urmare, necesită un pic de antrenament de leșie folosind lesa de câine corespunzătoare care se potrivește. Trebuie să vă pregătiți și să vă antrenați pentru acest lucru înainte de tine, iar poochia dvs. sunt capabili să guler de câine pe o bază zilnică.

Front clip / hamuri de câine fără tragere

Front clip / hamuri de câine fără tragere

Tot mai mulți proprietari de câini trece la utilizarea Haroane de câine Pe gulere regulate și câine simple leashes, chiar și atunci când nu există probleme cu tragerea. Acest lucru are sens din mai multe motive.

Nu numai că utilizarea unui hamuri cu câini foarte bune cu un clip frontal împiedică leziunile de la tragerea câinilor dvs., este, de asemenea, în general mai sigură în multe alte scenarii potențiale. Chiar arată mai bine și mai uman pe un câine, sau așa am fost completat.

Ceea ce vedeți în dreapta este tipul de ham de câine, realizat de Ruffwear - o companie cu o mare reputație. Îmi iubesc personal produsele, iar harna de câine este de departe cea mai bună calitate pe care o puteți obține. Cu toate acestea, este una dintre cele mai scumpe de pe piață.

Multe companii de câini sunt acum concentrate pe fabricarea diferitelor tipuri de hamuri de câine Front / No-Trage și alte dispozitive similare care ajută proprietarii să se ocupe de tragere de leșie, ceea ce reprezintă o problemă foarte comună. Dacă Ruffwear este prea scump, există o mulțime de alte alegeri pentru Nu trageți hamuri aici care costă aproximativ jumătate din preț.

Deoarece majoritatea dintre voi știți, există mai multe tipuri de hamuri de câini acolo, și nu toți lucrează în același mod sau nu ajută la aceeași cauză. Nu toți lucrează și pentru aceleași tipuri de câini. Multe depinde de rasa de animale, dimensiunea, vârsta și temperamentul.

La discutarea hamurilor de câini, mulți își imaginează acele hamuri pasive pentru câini care permit plimbătorului să clipească lesa între lamelele de umăr a câinelui. În timp ce acestea pot fi bune pentru câinii de mers pe jos, dacă aveți o problemă cu câinele dvs. care trage pe lesa, Apoi aceste hamuri nu sunt pentru tine. De fapt, aceste hamuri de câine încurajează tragerea.

Deci, sfatul meu este de a rămâne cu una dintre cele două opțiuni pe care le-am discutat mai sus.

Luați mesajul Acasă

De ce trebuie să utilizați un clip frontal fără a trage hamul de câineA rezuma, Colari de cap de caine (lucrează) sau Clipuri pentru câini (Aceste lucrări mai bune) sunt singurele două opțiuni care fac bine pentru câinii care trag pe lesa.

Front Clip Fără Ham Ham Dog vă va permite să prindeți lesa de câine direct la ea în mijlocul pieptului câinelui, oferind astfel echilibru perfect atunci când sunt stimuli.

De asemenea, în acest fel există două curele care aplică presiune asupra pieptului câinelui la momentul tragerii, și este mai ușor ca proprietarul să-și antreneze câinele să se oprească în mod permanent, folosind un ham fără câine.

Pentru a pune cuiul final în sicriu, hamurile de câine cu clipa frontală sunt mai ușor acceptate de câine, de comunitatea iubitoare pentru animale de companie și există o pregătire mult mai puțin necesară pentru a începe să le folosească efectiv. În cele din urmă, ei arată atât de bine!

Deci, dacă vă gândiți dacă să mergeți cu un guler de câine sau un cablu de clip frontal, mergeți cu acesta din urmă. 

Cel mai important, vă rugăm să nu utilizați alte instrumente care să vă rănească câinele sau dvs., precum și să vă împiedicați să vă antrenați eficient animalul de companie pentru a opri tragerea o dată pentru totdeauna. Aceste metode de încercare și de eroare au fost deja făcute de alți proprietari de câini - nu funcționează (vă rugăm să consultați studiile de mai sus).

Dacă doriți un sfat despre formarea câinilor care utilizează hamuri de câine din față, vă recomandăm să citiți unele dintre aceste articole (am legat și acestea de mai sus în articol):

Citiți următorul: Cum să antrenezi un câine să meargă pe o lesa

Doriți să împărtășiți acest lucru?

De ce nu sunt cele mai sigure

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce hamurile de câine nu sunt cea mai sigură alegere