Sunt jucării câinilor periculoase?

Sunt jucării câinilor periculoase

Majoritatea câinilor iubesc jucării, dar ar putea jucătorul favorit al prietenului tău de blană să pozeze pericole ascunse?

Într-un cuvânt: Da.

Și, nu, nu suntem alarmiți.

Jucăriile de câine pot provoca o serie de leziuni care pot duce la o excursie la VET - sau mai rău.

Dar asta nu înseamnă că doriți să vă lipsiți complet câinele dvs. de jucării distractivă fie că nu există niciunul "# 8212; Trebuie doar să faci ceea ce poți pentru a minimiza riscurile pe care le prezintă.

Siguranța este scopul nostru principal și dorim ca dvs. și câțiva dvs. să vă bucurați de playime fără oopse sau oucies. Asa de, Ne vom scufunda în siguranța câinilor de jucărie de mai jos și discutăm despre modalități prin care puteți preveni problemele cu colecția de jucării din Pooch.

Pericolele potențiale ale jucăriilor câinilor: trenuri cheie

  • Jucăriile de câine sunt, în esență, obligatorii, dar pot prezenta pericole. Nu vrei să-ți lipsiți Doggo-ul de jucării, care să-i stimuleze mintea și să lupte cu plictiseala, dar ar trebui să-ți faci griji și discreție pentru a preveni problemele.
  • Diferite tipuri de jucării prezintă diferite tipuri de pericole. Unele prezintă pericole de sufocare, în timp ce altele pot duce la obstrucții și alte tipuri de deteriorări ale sistemului digestiv.
  • Pentru a reduce șansele ca pooch-ul dvs. să sufere un prejudiciu, încercați să alegeți o jucărie care se potrivește stilului său de joc. Nu, de exemplu, da-ți puterea de mestecat o jucărie că el va putea să distrugă în câteva secunde.

Pericolele generale de jucărie pentru câini

Pericole potențiale ale jucăriilor câinilor

Ca și obiectele în sine, pericolele jucării de câine vin în toate formele și dimensiunile, de la riscuri evidente la probleme ascunse. Cele mai frecvente leziuni legate de jucării sunt:

  • Choking: Câinele tău ar putea înghiți întregul jucărie sau să mestece o bucată, cum ar fi un nod pe o jucărie de frânghie, și să se încheie cu obiectul în gât. Aceasta este în mod clar amenințătoare și poate necesita canin heimlich manevra
  • Obstructie intestinala: Dacă poochează-ți o bucată de jucărie, se poate depune în tractul său digestiv, provocând o obstrucție dureroasă (și posibil mortală). Câini că înghiți o bucată de plastic, jucării sau orice obiect străin ar trebui să fie văzute de către ASAP.
  • Gura sau leziunile dinților: Totul de la marginile ascuțite la obiecte grele poate scrie dezastru pentru gura puiului tău. Lacerări, dinți crăpați și gingiile sângelui sunt doar niște leziuni potențiale pe care o poate provoca jucăria greșită.
  • Expunerea toxică: Deși adesea trecute cu vederea, acesta este unul dintre cele mai periculoase riscuri care vin cu jucării pentru câini. Din păcate, procesele de fabricație nu sunt sigure în fiecare țară a lumii, iar unele fabrici folosesc substanțe chimice periculoase sau ingrediente, cum ar fi plumb sau arsenic. 
  • Bacteriană Buildou: Orice lucru care este mestecat în mod repetat sau a lovit-o, poate deveni o bombă de timp bacteriană. Acest lucru face ca o jucărie obișnuită să curățească o necesitate pentru a evita boala potențială pentru dvs. sau pentru poochia ta.

În ciuda riscurilor, jucăriile sunt vitale în păstrarea celor patru subsoluri fericite și angajate, și vrem ca pooch-ul tău să se bucure de favoritele sale. Din fericire, cu aceste pericole în minte, puteți diminua șansele de orice probleme luând măsurile de precauție necesare.

Pericolele prezentate de anumite tipuri de jucării

Câinii pot tăia jucării

Fiecare jucărie are riscuri inerente și, pe măsură ce vă sapam mai adânc în binul câinelui tău, veți vedea că unii prezintă mai multe riscuri decât altele.

În plus, veți afla că anumite pericole sunt unice pentru anumite tipuri de jucării. În timp ce aceste pericole nu pot conduce în întregime o jucărie, ele sunt importante să păstreze în minte în timpul jocului. 

Iată cele mai frecvente jucării pentru câini și riscurile asociate:

  • Chew toys: Chews poate varia de la copite de vaci și boturi de porc la Himalayan Yak mestecați și oasele din Nylon, deși multe împărtășesc aceleași pericole. Unele sunt în întregime prea greu și pot sparge dinții de pui, ducând la durere sau la pierderea dinților. Chews prezintă, de asemenea, un risc de sufocare sau de obstrucție dacă sunt înghițite, iar marginile ascuțite pot provoca leziuni ale gurii sau perforațiile stomacului.
  • Jucării de pluș: Jucarii de pluș sau fleece sunt drăguți și cuddly, dar sunt, de asemenea, relativ ușor pentru câinele dvs. să se răzgândească. Dacă este ingerat, unele dintre piesele tăiate și umplutura pot duce la probleme digestive, inclusiv obstrucții sau otrăvire uniformă.
  • Jucării de squeaker: Câinii iubesc scârțâitul mare al jucăriilor de squeker, Dar faptul că gizmo-ul de zgomot este un risc de obstrucție gravă. Unii puii au abilități impresionante la excluziune și le înghiți întregi într-un bliț. Nu fiecare jucărie de scârțâit are designul tradițional de plastic de scânteie, cu toate acestea, cu alții având o porțiune de cauciuc care produce sunetul. Din păcate, și acestea pot fi ușor mestecate și înghițite, riscând otrăvire sau probleme digestive. 
  • Mingi: În timp ce distracția și bouncia, bilele reprezintă un risc serios de sufocare, deoarece forma poate fi dificil de îndepărtat de la gât dacă este înghițit. Bilele sunt, de asemenea, în spatele multor obstacole stomac. In unele cazuri, Bilele de tenis pot fi, de asemenea, prea abrazive și duce la daune dinte.
  • Jucării interactive: Mulți Jucării interactive pentru câini sunt făcute cu materiale plastice grele care nu sunt doar potențial dăunătoare dinților, dacă sunt mestecate, dar care pot, de asemenea, să taie gura pooch. Mai multe daune (și dureri) pot apărea dacă sunt ingerate, cu plastic dur, provocând deteriorarea stomacului sau rănirea rectală.
  • Jucării de coardă: Jucării de coardă cu ușurință, și dacă este înghițit poate provoca obstacole de sufocare sau digestivă. În funcție de locul în care sunt făcute, frânghiile pot include, de asemenea, substanțe chimice dăunătoare care fac caienii bolnavi. Cablurile sunt și focate pentru acumularea bacteriană.
  • Jucăriile de distribuire a tratamentului: Chewers grele pot face o muncă rapidă de siguranță tratați-o jucărie soiuri și pot ingera piese care pot duce la probleme sau blocaje digestive.

Păstrarea în siguranță a caninei: cum să reduceți riscurile jucăriilor câinilor

Jucăriile de câine trebuie să fie în siguranță

Dacă secțiunea de mai sus te-a făcut să te sperie puțin și să te gândești la aruncarea tuturor jucăriilor iubite de câine, nu te teme!

În timp ce un risc de rănire este întotdeauna acolo cu aproape Tot, Puteți reduce foarte mult șansele de rău ale puilor în timp ce jucați cu jucăriile sale dacă urmați câteva măsuri de siguranță, inclusiv:

  • Achiziționați numai jucării de înaltă calitate. Jucăriile ieftine pot fi tentante (mai ales dacă câinele dvs. trece prin ele rapid), dar pe termen lung, ele pot fi mult mai costisitoare, nu numai în facturile VET, ci în pierderea potențială a celui mai bun prieten de blană din cauza otrăvirii sau a vătămării.
  • Inspectați întotdeauna jucăriile înainte de a le oferi Doggo. Verificați pentru orice porțiuni libere, margini ascuțite sau deteriorări înainte de fiecare utilizare. Acest lucru vă poate salva pooch-ul de la rănirea gurii, sufocarea sau ingestia accidentală.
  • Monitorizați câinele în timpul jucării. Acest lucru este deosebit de important cu puii și când vă dați patru subsoluri o nouă jucărie. Orice care prezintă un pericol de sufocare evident (bile) nu ar trebui să fie niciodată oferit pentru joc atunci când nu le puteți da atenția totală.
  • Înlocuiți jucăriile atunci când prezintă semne de deteriorare. O jucărie deteriorată este un pericol inutil pentru a ține în jur. Nu numai că pot să se rătăcească și să taie gura pooch, dar dacă au fost înghițiți, ei pot duce la mai multe situații care amenință viața, cum ar fi sufocarea, obstacolele și perforațiile. 
  • Asigurați-vă că jucăriile sunt dimensiunea potrivită. Prea mic de jucărie este un pericol evident de sufocare sau obstrucție, dar una care este prea mare este, de asemenea, riscantă pentru dinții căpriorului dvs. dacă este un material greu. Stick la jucăriile de dimensiuni adecvate care pot fi mestecate și savurate, dar nu pe deplin introduse în gură (riscând înghițirea). 
  • Luați în considerare sănătatea puilor. Pentru Doggos cu probleme dentare cunoscute, este mai bine să vă consultați medicul veterinar pentru a vă asigura că nu cumpărați nimic care să-și spună dinții rămași în timpul jocului. Acest lucru este super important pentru puii de rang înalt.
  • Urmăriți paza. Unele canini pot deveni posesiv de jucării în jurul oamenilor sau alți câini. Acest lucru riscă o mușcătură pentru tine sau o luptă de câine într-o familie multi-patru-subsol. Posesivitatea de jucărie este o formă de pază de resurse și ar trebui să fie abordată prin separarea în siguranță a câinelui dvs. de jucăria (prin redirecționare, cum ar fi chemarea la o altă cameră) și apoi îndepărtarea jucăriei. Consultați un antrenor profesionist pentru a gestiona comportamentul înainte. 
  • Îndepărtați tot ce poate câinele dvs. poate înghiți. Unele jucării au butoane, clapete, mirosuri și mai mult care pot fi ușor de mestecat și ingerate de câinele dvs. Treci peste durerea de cap (și durerea potențială a puilor) eliminând aceste lucruri mai întâi, astfel încât pooch-ul dvs. să se poată bucura de jucărie în siguranță. Sau - Odată ce câinele dvs. se deschid o jucărie scârțâită - aruncați rapid scumpul interior înainte ca puștiul să-și poată obține labele pe ea.
  • Conduceți testul miniaturilor. Cu jucării de mestecat, apăsați unghia în material. Dacă este prea greu să lași o indentare cu unghiul tău, probabil că este prea greu pentru ca puștiul tău să mestece.
  • Păstrați stilul de joc al lui Pooch. Dacă aveți a Chewer greu, De exemplu, un flexie moale nu este cea mai bună opțiune pentru el. Evitați tot ce știți că puii dvs. poate deteriora cu ușurință și, dacă este predispus la înghițirea lucrurilor, săriți ceva de la distanță riscant în întregime.
  • Lipiți de opțiunile DIY pe care o mulțime de proprietari au încercat înainte. In timp ce DIY Jucării câinelui Oferiți un control deosebit asupra materialelor și construcțiilor, ele pot fi riscante dacă planurile sunt defecte. Încercați să rămâneți la cei care sunt foarte revizuiți și citiți întotdeauna comentariile pentru a vedea defectele potențiale.
  • Spălați jucăriile în mod regulat. Preveniți creșterea și acumularea bacteriană prin curățarea jucăriilor în mod regulat cu un săpun ușor de mâncare și clătiți-le cu atenție.
  • Cumpărați jucării din SUA. Jucăriile importate au un istoric bine documentat de a conține substanțe periculoase care vă pot otrăvi câinele. În timp ce acestea pot fi mai ieftine în multe cazuri, pur și simplu nu merită riscul. Fabricat în Jucăriile din SUA de obicei, au un sigiliu pe ambalaj. Dacă nu puteți localiza o țară de origine a jucăriei, probabil că este mai bine să o săriți.
Cum sunteți avers de risc?

Alegerea ce tipuri de mestecați și jucării pentru a oferi câinelui dvs. se diminuează adesea la modul în care aveți riscurile de risc și cât de mult beneficiile depășește pericolele potențiale.

De exemplu, îmi dau deseori câinele meu greu de mestecat de nylon și altele Chews de lungă durată care nu trec testul de unghii.

Acest lucru se datorează faptului că simt că, atâta timp cât el este monitorizat și nu se mișcă din greu cu molarii din spate, beneficiile de a-l lăsa să mestece și să-și elibereze excitația excesivă prin mestecuri merită riscurile potențiale.

Când dau inițial remy un mestector foarte greu, am ținut un ceas aproape de el să se asigure că nu se mișca din greu. După doi ani de mestecați și verificări dentare la veterinar, acum mă simt ca și cum aș putea să-i dau un mestecător cu un nivel ridicat de certitudine că va fi bine.

Același lucru este valabil și pentru anumite jucării și Kongs - am vizionat Remy Bucurați-vă de ei destul de mult încât să mă simt acum încrezător să-l ducă singuri cu anumite jucării.

Da, va exista întotdeauna un risc, dar am fost mai degrabă să am jucării și bunele înghețate care să-l țină ocupat în timp ce eu sunt departe decât să-l las cu nimic de făcut.

Cea mai bună opțiune pentru dvs. va depinde de câinele dvs. și de experiențele dvs. până acum. - Meg

Întrebări frecvente despre siguranța jucăriei câinilor

Întrebări despre siguranța jucăriei pentru câini

Nu trebuie să fii o petrecere law Pooper și să interzică jucării în întregime. Siguranța jucăriei de câine este vorba despre menținerea unei colecții de jucăriile prietenoase de puști și urmând câteva reguli ușoare. S-ar putea să aveți mai multe întrebări și asta e ok!

Avem răspunsurile la cele mai frecvent adresate întrebări de siguranță de câine de mai jos.

Care este cel mai sigur fel de jucărie de câine? 

Răspunsul poate varia semnificativ de câine, dar, în general, cea mai sigură jucărie este aceea că câinele dvs. se poate bucura fără să se pună în întregime în gură.

Jucăria ar trebui să fie, de asemenea, suficient de dificilă pentru a rezista mestecuirii moderate până la greu. Pentru majoritatea puii, acesta ar fi un jucărie de tratare-dozator, așa Kong.

Acestea oferă o recompensă gustoasă pentru angajare, sunt ușor de spălat și oferă un pic de distracție bouncy din cauza construcției lor.

Care este cel mai periculos fel de jucărie?

Acesta este un alt răspuns care variază în funcție de pooch, dar de obicei, Rawhides sunt mai problematice decât merită. Nu numai că sunt un risc de sufocare, dar dacă este ingerat, materialul absoarbe lichidul în stomac, potențial provocând blocaje grave.

Unele Rawhides sunt, de asemenea, tratate cu o serie de substanțe chimice care nu trec întotdeauna testul de sniff, iar materialul poate fi un teren de reproducere pentru bacterii.

Este bine să lăsați câinele meu să distrugă jucării?

La fel de mult ca niște doggo-uri iubesc să tremure jucării, nu am risca.

Accidentele se întâmplă și înghițind o piesă distrusă poate scrie dezastru. Dacă ați efectuat vreodată manevra Doggy Heimlich sau plătit pentru o intervenție chirurgicală costisitoare, ați fi de acord.

Sunt jucării squeaker sigure pentru câini?

Fiecare jucărie are riscurile sale, iar jucăriile de scârțâie au și o parte corectă a acestora. Dacă este supravegheată, câinele dvs. poate fi probabil să vă bucurați de jucarul de scârțâit fără o problemă. Cu toate acestea, pentru consumatori cunoscuți, am sări peste acestea.

Pot jucăriile de câine să fie toxice?

da. Unii producători folosesc ingrediente periculoase în adunare de jucării care vă pot otrăvi câinele în timpul jocului. Acest lucru face screeningul țara de origine o necesitate cu jucăriile dvs. de pui. 

Pot jucăriile fac ca câinii să fie bolnavi?

Din pacate da. Dacă o jucărie este făcută cu substanțe periculoase, ea vă poate face ca câinele să fie bolnav dacă îl linge, mestecă sau îl înghită.

Câinele dvs. poate fi, de asemenea, bolnav dacă ingeste o jucărie care nu este făcută pentru consum, cum ar fi o minge de cauciuc. Nu numai că poate să se întâmple o obstrucție intestinală, dar materialul străin îl poate face rău, chiar dacă nu este toxic, per se.

Sunt jucării bune / necesare pentru câini? 

Absolut! Câinii au nevoie de o priză de energie și stimularea mentală, iar jucăriile sunt soluția perfectă. În plus față de exercițiile regulate, cum ar fi plimbări cu plimbări sau curte, jucăriile vă ajută să vă păstrați Doggo-ul mental și fizic.

Puppies și adulți Câinii deopotrivă beneficiază de jucării, chiar și de câini de rang înalt care intră în distracție. De fapt, jucăriile sunt o modalitate excelentă de a păstra câinii mai în vârstă fericiți și sănătoși. 

***

Ce reguli de siguranță pentru câini aveți în casa dvs? Orice sfaturi pentru alți proprietari? Împărtășește cu noi în comentarii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt jucării câinilor periculoase?