20 Sfaturi de renovare la domiciliu pentru proprietarii de câini

Adoptarea unui câine înseamnă schimbări nu numai în cadrul familiei dvs., la programul și bugetul dvs., ci și la domiciliu. Uneori, apartamentele sau casele noastre nu sunt pur și simplu bine concepute pentru a găzdui un ocupant cu patru picioare și este posibil să fie nevoie să faceți niște ajustări, astfel încât toată lumea să se simtă acasă când se mișcă un câine nou.

Efectuarea de modificări ale gospodăriei dvs. actuale nu ar trebui să vă oprească de la adoptarea unui câine, totuși. Dacă ați dat ocazia de a vă face casa mai prietenoasă, și faceți-o în siguranță, ar trebui să o luați ca o șansă nu numai să faceți ca toată lumea să se simtă confortabil, dar și să fixeze în cele din urmă acele dulapuri vechi sau să vopsească peretele pe care l-ai avut promițătoare.

Mai jos sunt câteva sugestii pe care le-ați putea găsi utile atunci când este timpul să vă renovați locul cu o nouă sosire a câinelui în minte.

Sfaturi de renovare la domiciliu pentru proprietarii de câini

Ca și acest infografic? Imprastie vestea! Distribuiți-l pe site-ul dvs .:

Vă rugăm să includeți atribuirea cu acest grafic.

20

Idei de renovare la domiciliu pentru proprietarii de câini

1. Aveți grijă de pardoseală.

Dacă veți obține șansa de a schimba pardoselile casei dvs., alegeți o suprafață ușor de curățat, non-poroasă. Sunt Mai multe opțiuni de pardoseală cele mai bune pentru câini. Podele din beton, plăci și lemnoase tind să fie minunate. Podelele moi sunt mai ușor deteriorate de labele și ghearele câinelui. De asemenea, ia în considerare podelele încălzite pentru câinii mai în vârstă (sau când câinele dvs. crește).

2. Personalizați zona de hrănire a câinelui.

Având o zonă de hrănire specifică pentru FIDO dvs. este un mare confort atât pentru dvs., cât și pentru animalul dvs. de companie. Nu-l vei deranja în timp ce mănâncă și nu va lua spațiu în bucătăria ta. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a păstra totul mult mai curat și puteți chiar să construiți bolurile de hrană în podea pentru a evita scurgerea.

3. Creați o baie pentru câinele dvs.

Mufă sunt foarte utile în prevenirea murdăriei de la intrarea în casa dvs. Dacă locuiți într-o zonă în care câinele dvs. va veni în mod constant murdar, construiți o cameră mică lângă intrarea casei dvs. și puteți să o utilizați pentru a curăța labele câinelui după o plimbare. De asemenea, funcționează excelent ca spațiu de stocare pentru cainele dvs. de câine, spălări de labe și alte obiecte doggy.

4. Construiți un duș pentru animale de companie în camera de noroi.

O parte mult mai scumpă de renovare, dar dacă este posibil, instalați instalații sanitare și un duș în mufa de câine menționat mai sus. Acest lucru va face curățarea labei și corpului câinelui dvs. mai ușor după o plimbare și îl puteți folosi și ca o stație de îngrijire cu un instalat Mâna de îngrijire sau baie Pentru spălarea și îngrijirea câinelui.

5. Luați în considerare un dulap de bucătărie pentru mâncarea câinelui dvs.

Dedicarea unui cabinet pentru mâncarea câinelui dvs. este foarte confortabilă pentru stocarea totul într-un singur loc și păstrarea hranei câinelui în siguranță și departe de poochia dvs. De asemenea, câinele dvs. va învăța mai ușor încât mănâncă numai când & # 8221; Cabinetul este deschis și nu vă va deranja altfel sau încercați să furați de la "Regular & # 8221; dulapuri.

6. Instalați ușile de companie (în ușile sau pereții).

Ușile de companie sunt, fără îndoială, cât mai convenabilă atunci când glisează pe pereți. Remodelați casa dvs. cu ușile de companie în minte. Acest lucru poate fi foarte costisitor, totuși, deci dacă nu este o opțiune, atunci încercați să instalați Dă-i pe ușile de câine în ușile dvs. regulate pentru un acces mai bun.

7. Aveți grijă de contra-topuri.

Ca și în cazul celor mai bune podele pentru câini, puteți alege să vă actualizați contra-top-urile cu animalul dvs. de companie în minte. Alegeți o suprafață solidă sau fără sudură pentru a evita zgârieturile. Granit sau laminat din plastic sunt două exemple bune pentru a începe cu.

8. Proiectați o zonă de toaletă Doggy.

Dacă aveți un câine mic care tinde să-și facă afacerea în interior, nu puneți tocmai toaleta pe coridor sau balcon - Design un loc mic special pentru toaleta câinelui. Aceasta poate fi o cameră separată, sau chiar puteți folosi mufa de miu de mai sus pentru acest lucru. Este deosebit de util dacă adoptați un cățel tânăr care încă mai are nevoie de vânătoare.

9. Creați puncte avantajoase pentru FIDO.

Câinii se pot plictisi foarte mult când au plecat acasă singur pentru prea mult timp. Dacă configurarea curentă nu permite o experiență bună de vizionare, asigurați-vă că vă dați câinelui Vizualizarea de care are nevoie. Ei nu pot să-i pasă de ea la fel de mult ca și pisicile, dar câinii iubesc căutând prin ferestre.

10. Creați un spațiu rezistent la sunet.

La fel ca noi, câinele are nevoie de un loc pentru propria lor. Canines dormi mult mai mult decât oamenii fac, dați-vă animalele de companie o mică parte din camera de zi sau orice altă cameră care este bine izolată din zgomotele exterioare, unde se va simți în siguranță și poate să se odihnească pașnic. Acest lucru este deosebit de mare pentru câinii mai în vârstă care au nevoie de mai multă odihnă.

11. Acces ușor de scări pentru câinii mai în vârstă.

Multe rase de câine sunt predispuse la probleme comune în mijlocul lor la vârsta mai înaintată. Dacă locuiți deasupra primului etaj sau dacă casa dvs. are mai mult de un etaj, luați în considerare renovarea scărilor și a fabricării scărilor mai mici, vă va ajuta foarte mult vechea pooch cu problemele sale comune.

12. Zona pentru exerciții de acasă în lunile de iarnă.

Lunile de iarnă pot fi un coșmar atât pentru câini, cât și pentru proprietarii lor, deoarece plimbări din afară devin mai greu și mai riscante, dar exercițiul este încă esențial. Un living mai mare și mai deschis sau un hol poate lăsa suficient spațiu pentru unele activități interioare bune și pentru a vă juca câinele atunci când vremea sau temperatura exterioară nu va permite acest lucru.

Sfaturi de siguranță pentru perioada de renovare

Renovarea casei dvs. într-un mod specific de a găzdui câinele dvs. nou adoptiv este o idee minunată, dar există și câteva lucruri importante pe care ar trebui să le țineți minte pe măsură ce o faceți pentru a evita punerea câinilor în pericol și Există multe pericole ascunzând în jur când renoiezi un câine. Iată câteva indicii pentru a ține minte:

13. Obțineți mai întâi casa.

Înainte de a începe să faceți ceva, este întotdeauna inteligent să vă inspectați casa pentru vopsea pe bază de plumb, mucegai și izolație de azbest. Aceste lucruri sunt neplăcute și pentru noi, dar sunt chiar mai rău pentru câini, deoarece tind să inhaleze mult mai mult de ei.

14. Materiale potențial periculoase.

Dacă muncitorii profesioniști vor fi în casa dvs. de renovare, nu puteți avea încredere în ei să vă gândiți la câinele dvs. Ar trebui să știți întotdeauna ce materiale sunt folosite pentru renovarea casei dvs. și ce poate fi inhalat, lins sau ingerat de câinele dvs.

15. Încercați să lucrați în afara când puteți.

O mulțime de lucruri care implică renovarea la domiciliu nu trebuie să fie făcute în interior - tăierea, pulverizarea sau pictura se poate întâmpla în afara casei. Fie că faceți-o cu o familie sau cu folosirea profesioniștilor, încurajați pe toți să lucreze în aer liber cât mai mult posibil.

16. Supravegheați-vă animalul de companie.

Lucrătorii sunt puțin probabil să țină cont de bunăstarea câinelui. Întotdeauna păstrați un ochi pe animalul dvs. de companie și când nu îl puteți supraveghea, asigurați-vă că îl veți conține într-un spațiu închis departe de orice pericol. Pentru mai multe situații extreme, puteți lua pooch-ul dvs. la îngrijirea copiilor, la un membru al familiei sau la un prieten.

17. Găsiți un spațiu sigur pentru poochia dvs.

Dacă există o cameră în casa dvs., care nu va fi supusă renovării la domiciliu, luați în considerare în întregime animalul de companie acolo - luați toate bolurile sale de alimente, cutii, perne și jucării acolo și izolați-l de tot ceea ce se întâmplă cât mai bine ca tine poate sa. Zgomot în special pot fi înfricoșătoare pentru câini.

18. Păstrați programul câinelui dvs. consistent.

Câinii sunt foarte dependenți de programul și de rutină. O hrănire neregulată sau un program de mers pe jos poate fi o mare sursă de stres pentru FIDO, în special în timpul practicilor deja stresante de renovare la domiciliu. Lipiți de rutina câinelui tău cât de mult poți.

19. Vizitați animalul dvs. în locul său sigur de multe ori.

Izolarea câinelui tău nu înseamnă să-l lăsăm blocat pentru întreaga zi. Când luați o scurtă rupere de la renovarea casei dvs., du-vă să vă plătiți câinele o atenție la fiecare oră sau la fel - câteva zgârieturi ale urechii, unii și așa mai departe vor face o mare afacere.

20. Fiți atenți la tot ceea ce se întâmplă.

Mai ales la sfârșitul fiecărei zile, verificați casa dvs. pentru materiale potențial periculoase situate în jurul valorii de situații și situații care ar putea duce la un dezastru - unghii, capse, materiale toxice, ferestre deschise etc. Lipsesc ceva de genul care poate împiedica renovarea dvs. la domiciliu să se transforme într-o problemă de sănătate.

Citiți următorul: 33 idei DIY pentru un Proprietar Frugal Pet [Infographic]

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Sfaturi de renovare la domiciliu pentru proprietarii de câini