Se plimbe pe câinele tău în ploaie o idee bună?

Se plimbe pe câinele tău în ploaie o idee bună

Plimbarea câinelui dvs. este una dintre cele mai ușoare și mai practice modalități de a le oferi exercițiu că au nevoie. În timp ce play-ul poate fi înlocuit pentru plimbări zilnice pentru anumite rase de câini, cum ar fi cele mici, majoritatea prietenilor noștri canini vor necesita cel puțin 30 de minute de mers pe jos în fiecare zi. Din păcate, dacă plouă, începeți să vă întrebați dacă ar fi o idee bună să vă plimbați animalul.

Ar trebui tu sau ar trebui să nu umbli câinele tău în ploaie?

Majoritatea proprietarilor de animale de companie nu vor avea probleme care merg pe câinii lor în ploaie atâta timp cât se face corect. În plus, ei trebuie să meargă cu adevărat când este timpul să pleci, cu excepția cazului în care nu vă deranjează cainele să vă transformați casa în comodul personal.

Plimbarea câinelui tău în ploaie nu este într-adevăr o chestiune de a fi bine sau nu de când toată lumea știe și înțelege beneficiile de mers pe jos ca o formă de exercițiu pentru câini. Problema constă în riscurile inerente nu în ploaia însăși, ci mai degrabă mediul care este produs de ploaie. Înțelegerea acestor probleme poate ajuta la deschiderea calea spre determinarea dacă este o idee bună să vă plimbați pe câinele dvs. în ploaie sau nu.

Mersul câinelui tău în ploaie

În legătură cu o postare: Cizme de câine

De ce unii părinți de companie nu cred că este o idee bună să mergi câinii în ploaie

Ploaia însăși nu va provoca câini să se îmbolnăvească prin prinderea unui virus sau a unui bacterii. În schimb, sunt baloanele de apă de ploaie acumulată care poate face ca câinele dvs. să fie bolnav mai ales dacă există excremente de animale care au fost răspândite în jurul ploii. Aceste excluziri de animale pot conține o varietate de microorganisme care pot să se îngroape prin pielea câinelui sau să se atașeze pe straturile lor și să fie lins în proces. Germenii ca Leptospira și Giardia pot infecta animalele noastre de companie.

Antigel și alte substanțe chimice care ar fi putut să le poată lăsa în pământ pot, de asemenea, să prezinte o amenințare la adresa câinilor noștri atunci când merg în ploaie. Aceste substanțe chimice își pot găsi calea în apa de apă de ploaie atunci când spălările de apă de ploaie și alte sisteme similare.

Unii părinți sunt, de asemenea, preocupați de animalele lor de companie hipotermice. Apa de ploaie este de obicei rece, care poate fi o problemă destul de mare pentru câinii cu părul scurt, deoarece nu au protecția necesară a unui strat dens pentru a-și păstra corpul cald.

Plimbarea câinelui în ploaie în mod corect

Cu preocupările pe care le-am menționat mai sus, este mai bine să observăm două lucruri foarte importante în cazul în care vă decideți să vă luați câinele pentru o plimbare, chiar dacă plouă.

În primul rând, protecția este o necesitate. Deoarece una dintre preocupările majore ale părinților PET este ca câinii lor să fie expuși la o varietate de microorganisme, substanțe chimice și alte substanțe potențial dăunătoare, în timp ce mergeți în ploaie, este adesea înțelept să investească într-un număr de accesorii de câini care pot proteja de la astfel de lucruri.

Nu toți câinii pot ca ideea de a merge pe cizmele Doggie, dar acestea pot oferi protecție labe pentru animalele de companie, în timp ce merge peste terenul umed și prin bălți de apă. Diferența dintre mersul pe uscat și pe suprafețele umede este că apa de pe suprafața solului poate observa vizualizarea obiectelor potențial dăunătoare la sol.

În plus față de cizmele de câine, poate doriți, de asemenea, să obțineți prietenul tău câine impermeabil care ar trebui să contribuie la minimizarea efectelor ploii reci asupra temperaturii corpului animalului dvs. de companie. Într-o anumită măsură, Raincoats Doggie poate servi, de asemenea, ca protecție împotriva resturilor care ar putea zbura pe calea câinelui tău.

Alternativ, puteți cumpăra și a Dog Umbrella, de preferință unul care este transparent, astfel încât să puteți vedea ce face câinele dvs. sub baldachin. O umbrelă de câine vine cu un atașament care vă permite să vă conectați lesa câinelui, astfel încât să aveți în continuare controlul asupra activităților sale atunci când mergeți în ploaie.

În legătură cu o postare: Cele mai bune remorci de biciclete pentru câini

În al doilea rând, trebuie să te gândești la confortul animalului tău. Nu toți câinii ca mersul în ploaie la fel ca toți Câinii ca o baie. Cu toate acestea, puteți instrui de fapt câinele dvs. pentru a iubi această activitate particulară prin încorporarea unor principii ale Recompensele bazate pe recompense, Formarea focalizată cu armare pozitivă. Ideea este dacă puteți obține câinele dvs. să asocieze mersul pe jos în ploaie, cu experiențe plăcute, atunci nu ar fi mai ales o avertizare deosebită pentru stropirea apei de ploaie pe fața sau corpul său.

Instruirea câinelui dvs. pentru a învăța să vă place să aveți o umbrelă de câine care oferă acoperire sau chiar să poarte un ploaie de câine peste spate ar trebui să meargă mult spre păstrarea animalului de companie confortabil atunci când în afara ploii. Umbrela de câine poate fi un instrument neprețuit în minimizarea expunerii apei de ploaie în timp ce impermeabilul de câine poate dubla de fapt ca un windbreaker. Vântul rece care suflă împotriva părului umed sau umed poate fi cu siguranță mai mic temperatura corpului câinelui chiar mai mult.

De asemenea, ați dori să includeți a Pulovere de câine Sub impermeabilul animalului dvs. pentru a vă ajuta să oferiți căldură împotriva răcelii steelice a ploii. Un pulover de câine poate lucra și cu o umbrelă de câine; Doar asigurați-vă că umbrela oferă o acoperire suficientă pentru animalul dvs. cu o mulțime de spațiu pentru a vă deplasa fără a fi umezi.

Cizme de ploaie de câine, de asemenea, de lucru pentru a oferi o plimbare mai confortabilă pentru animalul dvs. de companie pe teren umed, alunecos și noroid; Deși există câini care iubesc absolut simțul unui astfel de suprafață la sol. Lucrul important de înțeles aici este de a instrui pooch-ul dvs. pentru a învăța să utilizați aceste accesorii pentru animale de companie. Faceți asta și ați fi înzestrat cu un animal de companie care de fapt se bucură de mers pe jos în ploaie.

Acum, dacă animalul dvs. de companie încă se udă în ciuda tuturor acestor măsuri de precauție, atunci asigurați-vă că vă uscați bine animalul după activitatea pentru a evita mirosurile urâte de animale de companie emanând de la părul umed.

Plimbarea câinelui în ploaie este de fapt o idee bună, deoarece obțineți animalul dvs. de companie pentru a experimenta ceva care se întâmplă numai în timpul acestor fenomene meteorologice. De asemenea, își exercită exercițiul zilnic și ajută la facilitarea eliminării fecale.

În legătură cu o postare: Cea mai bună lesa de câini

Surse:

  1. Dr. Gary K. Michelson, Ziua ploioasă a câinelui de mers pe jos Ghid de supraviețuire, A găsit animale
  2. Dr. Katie Grzyb, Pericole de zi ploioasă pentru câini, Petmd
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Se plimbe pe câinele tău în ploaie o idee bună?