Revizuire: lesaia, gulerul și cablajul myoneleash all-in-one

Fiecare proprietar de câine trebuie să cumpere câine de mers pe jos de mers pe jos pentru companionul lor canin. Indiferent dacă luați Fido-ul dvs. pentru jauntele zilnice din jurul orașului sau îl păstrați doar pe o leșie pentru excursii la veterinar, va trebui să aveți consumabile de mers pe jos pentru câini la îndemână. MyoneLeash este un produs unic care oferă un cablu de leșie, guler și câine, toate într-una.

Unii părinți de companie folosesc un guler pentru a-și plimba puiul, în timp ce alții preferă să folosească un ham. Personal, prefer să folosesc un ham. Ele distribuie orice forță de tragere uniform pe tot parcursul pieptului câinelui. Un guler distribuie numai forța în jurul gâtului, ceea ce provoacă durere și poate deteriora gâtul.

MyoneLeash este proiectat să fie un guler, ham și o leșie de câine într-una. Puteți folosi gulerul sau hamul în timp ce mergeți câinele dvs., iar cablajul chiar acționează ca a hamul fără tragere. De fapt, MyoneLeash pretinde că sunt potrivite pentru aproape fiecare câine!

A lucrat pentru labradorul nostru de 70 de kilograme și Beagle-ul nostru de 30 de kilograme? Cât de ușor este să treceți de la un guler la un ham și înapoi din nou? Verificați revizuirea video de mai sus și citiți toate detaliile despre această lesă de câine unică de mai jos.

MyoneLeash all-in-one leash, guler si evaluare hamuri

MyoneLeashChiar trebuie să vizionați revizuirea video de mai sus pentru a vedea cum funcționează această lesa de câine. Acesta are o curea continuu cu un guler reglabil atașat. Există, de asemenea, 2 clipuri de control care vă permit să treceți de la un ham și înapoi la o pereche tradițională de guler / lesa.

Cureaua de leșie are un mâner, care este similară cu cea a oricărei persoane Plumbul Nylon. Gulerul se adaptează pentru a se potrivi oricărei dimensiuni a gâtului, puteți ajusta poziția ambelor clipuri de control datorită designului lor de cataramă alunecoasă.

În recenzia mea video veți vedea cele două inele D ALYED care vă permit să fiți în filet pe leșie pentru a crea hamul. Durează doar aproximativ 30-60 de secunde pentru a crea cablajul sau trecerea înapoi la un guler.

Odată ce gulerul este strâns, nu se va strânge mai departe. Dar hamul este conceput pentru a se strânge în jurul pieptului câinelui dacă îl trage. Această acțiune de strângere nu vă va răni câinele. Doar îl face destul de neplăcut pentru a-și corecta tragerea comportamentului.

One lesa meaLesa pe care o am pentru labradorul meu este o dimensiune mare. Este 1 și # 8243; Wide și 10 și # 8242; lung. Este potrivit pentru câinii care cântăresc mai mult de 35 de kilograme. Există, de asemenea, o dimensiune mică care măsoară 3/4 și # 8243; Wide și 9 și # 8242; lung. Este conceput pentru câini care cântăresc mai puțin de 35 de lire sterline.

După cum am menționat, MyNeleSh este versatil și se adaptează pentru a se potrivi oricărui câine de dimensiune / formă. Acest lucru este minunat dacă aveți mai multe animale de companie. Este, de asemenea, o alegere bună dacă aveți un animal de companie cu o construcție unică. De exemplu, boxerii tind să aibă un piept profund, dar o talie foarte subțire și gât.

Boxeri, și alți câini cu o construcție unică, pot fi dificil de potrivit cu un ham tradițional de câine. Acest design în curs de brevet poate fi utilizat pentru a forma:

  • un guler & lesa
  • un ham cu clip de control spate, guler & lesa
  • Un ham cu un clip de control al pieptului, guler și lesa
  • Un ham și o lesa (fără guler)
  • o plumb de alunecare
  • o lesa de lungime reglabilă

Puteți, de asemenea, să-l modeli în jurul taliei dvs. pentru a face o lesa hands-free! Este nevoie de puțin timp pentru a vă obișnui să ajustați acest produs și să vă schimbați de la un cablu la un guler etc. & # 8230; Dar, după ce o faci de câteva ori, devine mai ușor. Aș recomanda vizionarea revizuirii video și practicând de câteva ori înainte de a lua câinele dvs. purtând acest guler, ham și combo-ul de plumb.

MyoneLeashMyoneLeash este disponibil în culori negre sau albastre. Indiferent de dimensiunea sau culoarea pe care o alegeți, este retailată $ 29.95 pe site-ul companiei. Acestea includ, de asemenea, transport gratuit în u.S.

Pentru un produs 3-in-1, aș spune cu siguranță că MyNeleash este o valoare bună pentru bani. Avem hamuri de mers pe jos de mers pe jos și leashes pentru câinele nostru, dar încă o găsesc benefică pentru a păstra MyPenEash în vehiculul nostru. Ea vine în mod foarte mâner când călătorim și nu vreau să țin o ham voluminoasă pe puii noștri.

În plus, îmi place foarte mult că putem folosi acest produs pentru toți câinii noștri. Am folosit-o chiar pentru vizitarea câinilor. Este un instrument excelent pentru a avea la îndemână orice proprietar de animale de companie.

Citiți următorul: 15 Pericole de mers pe jos de câine și sfaturi de siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: lesaia, gulerul și cablajul myoneleash all-in-one