Cum să rezolvați stomacul câinelui

Este inevitabil ca câinele dvs. să experimenteze un stomac deranjat la un moment dat. De obicei, acest lucru nu este un motiv de îngrijorare și ar trebui să se rezolve într-o zi sau două. Învăţare Cum să rezolvați stomacul câinelui va ajuta la ameliorarea simptomelor mai repede pentru a face ca puii dvs. confortabil din nou.

Dacă câinele dvs. prezintă semne de stomac deranjat în mod regulat, ar trebui să căutați sfatul medicului veterinar. El poate avea a alergie la mancare sau o afecțiune medicală subiacentă. Dacă stomacul deranjat este însoțit de alte simptome, cum ar fi sângele în vărsături sau scaun, ar trebui să vă numiți medicul veterinar cât mai curând posibil.

Stomacul ocazional deranjat poate fi, de obicei, tratat cu câteva remedii simple la domiciliu. Semnele unui stomac deranjat includ:

  • vărsături
  • diaree
  • mănâncă iarbă
  • letargie
  • pierderea poftei de mâncare
  • Gaze excesive
  • zgomote de la stomac

Învățând cum să rezolvați stomacul unui câine este destul de ușor. Este similar cu a ajuta un om cu o burtă supărată. Asigurați-vă că animalul dvs. devine o mulțime de odihnă în timp ce se sprijină. Dacă observați simptome mai grave, asigurați-vă că căutați îngrijire veterinară.

Cum să rezolvați stomacul câinelui

Cum să rezolvi un câine

1. Postul

Postul intermitent este complet sigur pentru câini atâta timp cât este pentru o perioadă scurtă de timp. A 2014 Studiu au urmat 20 de câini tratați pentru cancer. A constatat că postul a ajutat cu vărsături și diaree și nu a prezentat pericole.

Un rapid de 12-24 de ore va da timpului digestiv al câinelui dvs. pentru a vă recupera. Dacă încă mai vedeți semne de stomac deranjat după 24 de ore, va trebui să vă apelați medicul veterinar. Ei vă vor oferi îndrumări cu privire la ce să faceți în continuare.

2. Limitarea apei

În timp ce câinele dvs. se oprește, asigurați acces la apă proaspătă rece. El trebuie să rămână hidratat, dar nu-l lăsa să bea o mulțime de apă simultan. Ca noi, prea multă apă prea repede ar putea cauza câinele tău să vadă.

Puteți încerca să vă hrăniți cuburile de gheață de puști dacă se pare că beți prea multă apă. Acest lucru îl va menține hidratat în timp ce limitează cantitatea de apă pe care o primește la un moment dat. Dacă câinele dvs. nu pare să bea apă, Încercați aceste sfaturi să-l păstreze hidratat.

3. Bulion osos

Bulionul osului este o alegere foarte populară "mâncare" pentru cei care se opresc. Este deosebit de bun pentru animalele de companie care trec prin postul terapeutic după și în timpul perioadelor de diaree sau vărsături cauzate de tulburarea stomacului.

Când animalul dvs. de companie este foame pentru mai mult decât apa, dar nu este încă la alimente solide, bulionul osos este un compromis bun. Poti gătiți-vă singur sau cumpărați bulion pre-realizat. Când cumpărați, citiți cu atenție eticheta și asigurați-vă că nu există mirodenii cum ar fi ceapa sau usturoiul.

4. Dovleac

Datorită nivelurilor ridicate de fibre, hrănirea câinilor dovleac poate ajuta cu tot felul de probleme digestive. Nivelurile de fibre crescute pot ajuta la constipație sau diaree. Este adesea recomandat de medicii veterinari și nutriționiști canini ca o remediere la domiciliu pentru problemele GI la câini.

Fibra din dovleac acționează, de asemenea, ca un prebiotic, adică stimulează activitatea și creșterea bacteriilor benefice în intestine. De asemenea, funcționează pentru a elimina creșterea bacteriilor dăunătoare prin scăderea nivelurilor pH-ului în intestin și furnizarea nutrienților pe care bacteriile bune le are nevoie.

Aceste remedii simple la domiciliu pot ajuta un câine care suferă de un stomac deranjat. Amintiți-vă, dacă câinele dvs. are un stomac deranjat pentru mai mult de 24 de ore, este important să vă consultați medicul veterinar. Este puțin probabil, dar este posibil ca un stomac deranjat să fie un simptom al unei stări de sănătate mai grave.

Citiți următorul: 10 cele mai frecvente probleme digestive câine și cum să le tratezi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să rezolvați stomacul câinelui