Cum să creați un paradis de curte pentru câinele dvs

Deși majoritatea proprietarilor au câinii lor În interior pentru majoritatea zilei, puii iubesc să meargă afară. Nu este doar locul în care câinele dvs. își va face afacerea - curtea este un loc minunat pentru a găsi noi mirosuri, vânătoare pentru veverițe și salon în soare. Ceva timp în aer liber îi ajută pe canini să ardă energia și să rămână ocupat în timpul zilei.

Sfaturi despre cum să creați un paradis de curte pentru câinele dvsÎnainte de a putea începe să faceți ajustări în curtea dvs., va trebui să faceți stoc. În primul rând, cât de mare este curtea ta? Dimensiunea va fi un mare factor în alegerea a ceea ce puteți și nu puteți face. Un alt lucru de luat în considerare este cât de izolat este curtea ta. Este împrejmuită? Există o mulțime de trafic de picior sau vehicul în jurul curții tale?

Acești factori ar putea schimba ceea ce vrei să faci cu curtea ta și unde vrei ca câinele tău să Petreceți-i timpul afarăUn lucru final pe care nu-l puteți gândi este legile și ordonanțele pe care vi le va trebui să le respectați. Există legi de asociere pentru proprietarii de origine pe care trebuie să o urmați?

Alte legi ar putea fi necesar să urmați includ legile orașului sau de stat. Nu construiți niciodată nimic fără a verifica dacă aveți nevoie de o autorizație și asigurați-vă că construcția pe care o faceți, indiferent cât de mică, este permisă. În caz contrar, vă puteți confrunta cu amenzi și alte hassles. Faceți mai întâi cercetarea și evitați orice probleme care ar putea provoca stres pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.

Cum să creați un paradis de curte pentru câinele dvs

Cum să creați un paradis de curte pentru câinele dvs

Dacă doriți ca curtea dvs. să devină paradisul perfect pentru animalul dvs., există câteva adăugiri și renovări pe care le puteți face. Va trebui să luați o analiză specială a fericirii și siguranței câinelui. La urma urmei, nu este punctul de vedere al acestui proiect. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare:

1. Zonele de odihnă

Indiferent unde locuiți, va trebui să faceți un adăpost pentru câinele dvs., astfel încât să se poată odihni din elemente. Unele alegeri evidente includ o doghouse sau un vărsat. Aceste clădiri vă pot ajuta să scăpați ploaia, zăpada și soarele după cum este necesar.

LEGATE DE: Cum de a construi o casă de câini - 5 sfaturi de experți DIY

Chiar dacă câinele dvs. nu petrece prea mult timp, este important să aveți aceste opțiuni disponibile, astfel încât să se simtă în siguranță și sigur. Asigurați-vă că ceea ce construiți este suficient de mare pentru ea.

Ar trebui cel puțin să se poată ridica și să se întoarcă înăuntru. Asigurați-vă că plasați adăpostul într-un loc bun unde poate Rămâneți rece și confortabil.

Amintiți-vă că având o varietate de locuri de odihnă va fi cel mai bine pentru companionul dvs. canin.

În plus față de un adăpost construit, obțineți creativ cu alte spoturi de odihnă. O umbrelă umbrelă ar putea fi o idee drăguță pentru zilele fierbinți. Dacă aveți o terasă pe care tu și folosirea familiei tale, ar putea fi merită să o acoperiți atât pentru dvs., cât și pentru animalul dvs. de companie.

Dacă aveți un deget verde, o trellis acoperită poate adăuga frumusețe în curtea din spate, oferind și câinelui un loc umbros să se afle într-o zi fierbinte.

Dacă animalul dvs. de companie nu este prea dornic să se culce pe pământul gol sau pe podeaua adăpostului ei, există o mulțime de alegeri pentru paturile de câine în aer liber. Au una sau două opțiuni disponibile pentru câinele dvs. afară.

Când faceți cumpărături pentru un pat de câine, asigurați-vă că vă uitați la cele efectuate în mod specific pentru utilizarea în aer liber. Aceste paturi vor avea un material special care este impermeabil și rezistent la dispută. Folosind un pat interior în afara, va fi doar o risipă de bani.

LEGATE DE: 5 cele mai bune paturi de câine ieftine sub 20 de dolari

Cum să creați un paradis de curte pentru câinele dvs

2. Timp de joaca

Câinii primesc o mulțime de bucurie de a fi în aer liber, mai ales când vine vorba de a juca și de a alerga. Aceasta este o modalitate excelentă de a Lăsați câinele să ardă o anumită energie! În timp ce majoritatea câinilor se pot ocupa cu diferite activități în aer liber, există încă câteva lucruri pe care le puteți face chiar mai bine pentru FIDO.

Un lucru pe care majoritatea câinilor le place să facă este săpat! Cu toate acestea, aceasta poate fi o durere dacă sapa lângă un gard sau provoacă găuri inestetice în curtea ta. O modalitate de a remedia acest lucru este de a crea o zonă specifică de săpat pentru companionul dvs. canine. Luați în considerare o cutie de nisip pentru câinii dvs!

LEGATE DE: Îmbogățirea vieții câinelui cu munca nasului

Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să aveți o zonă deja configurată cu nisip, mulci sau sol. Încurajați-vă animalul să sapă în acea zonă îngropând unele oase, jucării și tratamente. Lăudați-o când s-au săpat acolo. Curând, ea va afla că locul de a fi pentru a săpa distractiv!

Câinii iubesc, de asemenea, să urmărească critterii, inclusiv păsări și veverițe. Puii sunt în mod natural curios, și sniffing aceste animale le dă o mulțime de satisfacție. În timp ce probabil că aveți deja unii dintre acești mici vizitatori, puteți încuraja mai mult prin înființarea unui alimentator de păsări sau a unei băi de păsări.

Cum să creați un paradis de curte pentru câinele dvs

Dacă vă decideți să faceți acest lucru pentru a vă da câinelui mai mult să vă uitați, asigurați-vă că ați pus-o într-un loc de ieșire. Nu vrei ca puiul tău să mănânce mâncarea destinată păsărilor!

În cele din urmă, au niște jucării vechi obișnuite. Câinele dvs. va place să aibă ceva de a alerga și să mestece. cele mai bune jucării în aer liber sunt durabile și din materiale de cauciuc sau de materiale similare. Bilele de tenis sunt, de asemenea, o altă opțiune bună. Pânză, jucăriile de pluș nu sunt potrivite pentru în aer liber, lăsați astfel opțiunile din interior.

3. Apă

Cum să creați un paradis de curte pentru câinele dvsIndiferent de vremea, câinele dvs. va avea nevoie de acces la apă când este exterior. Un vas de apă standard funcționează bine, dar poate că nu rămâne plin pentru acel lung. De asemenea, va trebui să fie curățată în mod regulat.

O opțiune mai bună este o "fântână" în mod constant "fântână". Aceste opțiuni dețin mai multă apă, iar mișcarea constantă ajută la menținerea curățării felului de mâncare, mai lungă.

De asemenea, puteți decide să obțineți fantezie; Dacă doriți o caracteristică de apă în curtea din spate, Luați în considerare adăugarea unuia care adaugă frumusețe, oferind și accesul câinelui la H2O.

Backyard-ul nu trebuie să fie un loc plictisitor în care câinele tău doar face afaceri. Cu un mic efort, îl puteți transforma într-un paradis frumos pentru animalul dvs. de companie! Nu numai că îi place să petreacă timpul în afara, veți iubi cât de mare arată și se simte și curtea. Acesta va adăuga o mulțime de valoare personală și financiară la domiciliu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să creați un paradis de curte pentru câinele dvs