Interviu: de ce trebuie să angajați un sitter de câine

Beneficiile angajării unui Sitter Pet

Siturile de companie devin un serviciu popular, Dar mulți proprietari de câini nu sunt siguri de exact exact ceea ce face un Sitter Pet. În funcție de nevoile dvs. și de sitterul pe care îl angajați, persoana poate avea grijă de animalul dvs. de companie sau poate să vă supravegheze casa, să vă verificați poșta și chiar să vă apărați plantele în timp ce sunteți plecat din oras. Evident, cu Beneficiile angajării unui Sitter Pet sunt numeroase, dar există și unele riscuri.

Mulți câini se descurcă bine la pensiuni. Ei se bucură de interacțiunea cu alte animale de companie și nu mă deranjează să cheltuiască o parte din ziua lor într-o canisa de câini. Cu toate acestea, aceasta nu este o opțiune pentru toți câinii și nu toți proprietarii de animale de companie sunt confortabil lăsându-și câinele într-o unitate de îmbarcare în timp ce sunt departe de casă.

Bineînțeles, primind un străin în casa dvs. pentru a vă îngriji de animalele de companie în timp ce sunteți departe nu este o alternativă foarte atractivă. Dacă, desigur, persoana este a Sitter profesionist de companie pe care îl cunoașteți că puteți avea încredere. Poate fi un pic mai înfricoșător la început, dar mulți proprietari de câini au acum un sitter obișnuit de companie, pe care nu numai că au încredere în îngrijirea animalelor lor iubite, ci și să aibă grijă de casa lor în timp ce au plecat.

Am reușit să vorbesc cu Beth Stultz, Director de marketing, comunicații și educație pentru Pet Sitters International, în această săptămână. Am vrut să obțin niște informații despre beneficiile angajării unui Sitter Pet, ce calități să caute într-un Sitter Pet și cum cineva poate deveni un Sitter Pet, dacă sunt interesați.

Citiți și: Adresați-vă unui Sitter Dog - Câine de ședere și un salariu pentru câini

Interviu: Beneficiile angajării unui Sitter Pet

Beneficiile angajării unui interviu pentru Sitter Pet

Aveam nevoie de un pic de fundal despre Pet Sitters International (PSI), așa cum sunt în acel grup de părinți câini care nu sunt bine educați despre Sitters Pet. Mi-a spus că PSI este cea mai mare asociație educațională din lume pentru Sitters Professional Pet și sunt dedicate educării siturilor de animale profesionale și promovarea, sprijinirea și recunoașterea excelenței în ședința de companie.

Asociația a fost înființată în 1994 și de atunci a ajutat mii de iubitori de câini să înceapă și să-și dezvolte propriul animal de companie profesional întreprinderi. În prezent, au aproape 7 000 de membri profesioniști pentru animale de companie. Întreprinderile membre ale acestora oferă în mod colectiv servicii de îngrijire a animalelor de companie pentru mai mult de 720.000 de gospodării deținute de companie.

Întreprinderile care fac parte din PSI generează mai mult de 332 milioane de dolari în veniturile de ședere anuală, potrivit ultimului studiu al Asociației (2014).

Pentru siturile de companie actuale și potențiale, PSI oferă acces la cele mai cuprinzătoare instrumente și resurse educaționale de companie și educaționale din industrie. Aceste resurse, inclusiv accesul la ritmul de grup de asigurări de companie și de legare. Pentru proprietarii de animale de companie, PSI oferă o secțiune extinsă de resurse și accesul la localizatorul PSI Pet Sitter pentru a căuta gratuit pentru ședințele locale de animale de companie PSI.

După cum mi-a explicat Beth, unele animale de companie fac bine sau chiar trebuie să fie într-o Facilități de îmbarcare Atunci când proprietarii lor sunt departe - dar, în cea mai mare parte, oferta serviciilor Pet Sitters au beneficii cheie în afara opțiunilor de la domiciliu (cum ar fi o navă de îmbarcare), inclusiv:

  • Animalele de companie sunt mai fericite și suferă mai puțin stres la domiciliu
  • Dieta și rutinele de exerciții sunt neîntrerupte
  • Trauma de călătorie atât pentru proprietar, cât și pentru animale de companie este eliminată
  • Expunerea la boală este minimizată

Relevante: Cele mai bune planuri de asigurare de afaceri de companie

Beneficiile angajării unui Sitter Pet pentru câini

La fel ca atunci când căutați un medic veterinar, câine Walker sau groomer profesional, Trebuie să fii sigur că găsești pe cineva că ai încredere în animale de companie stai pentru tine în timp ce ești departe. Recomandările de la prieteni și membrii familiei sunt minunate, dar amintiți-vă că nevoile de ședere a tuturor animalelor sunt diferite.

Dacă mătușa dvs. a angajat un sitter de animale de companie să-și hrănească păsările și să-și apoarne plantele în timp ce era plecată timp de două zile, același sitter poate să nu fie potrivit potrivit pentru a vă îngriji de marele Dane timp de două săptămâni în timp ce sunteți în vacanță. Indiferent dacă dețineți un câine sau trei, există un Sitter Pet acolo cu experiență care ajută o familie ca a ta.

Fi # 8220; deoarece există mai multe opțiuni de ședere pentru animale de companie și numeroase directoare online de companie, proprietarii de animale de companie trebuie să fie mai prudenți în căutarea de îngrijire de animale de încredere și găsirea unui Sitter Pet pentru a oferi serviciile potrivite de îngrijire a animalelor de companie necesită Investiția timpului de timp pentru a face interviuri telefonice, efectuați o consultare inițială (la domiciliul proprietarului de companie) și verificați cu atenție referințele pe cele pe care le consideră a fi angajate.& # 8221; - Beth Stultz

Beth mi-a spus, de asemenea, că PSI recomandă ca proprietarii de animale de companie să efectueze întotdeauna o consultare inițială și să adreseze următoarele întrebări cu privire la orice potențial Walker Walker sau Sitter PET că pot lua în considerare angajarea:

  1. Sitterul de companie are licența de afaceri adecvată pentru orașul sau statul dvs?
  2. Sitterul de companie este asigurat și legat?
  3. Poate Sitterul de companie să furnizeze dovada istoriei criminale clare?
  4. Sitterul de companie oferă referințe clienților?
  5. Sitterul de companie va folosi un acord sau un contract de servicii de ședere pentru animale de companie?
  6. PET Sitter a completat programul CPPS din PSI și / sau a participat la formarea de îngrijire a animalelor de companie, cum ar fi primul ajutor de companie?
  7. Este Sitterul de companie un membru al unei asociații profesionale și educaționale, cum ar fi Pet Sitters International?

Ca mulți alții Întreprinderile legate de animalele de companie, Nu există licențe federale sau mandatate de stat sau cerințe de instruire pentru animalele de companie, deci este extrem de important să utilizați întrebările de mai sus pentru a determina dacă un Sitter Pet este cu adevărat un furnizor profesionist, bine pregătit de îngrijire a animalelor de companie.

În funcție de regiunea în care locuiți, unele orașe și state necesită o licență de afaceri pentru a opera orice tip de afaceri mici. În funcție de serviciile oferite de către PET Sitter, pot exista și alte licențe necesare. De exemplu, dacă Pet Sitter pe care îl angajați oferă îmbarcare În casa lor, vor avea nevoie de o licență specială pentru asta.

Beth mi-a spus că PSI încurajează oamenii să profite de diverse oportunități de formare, inclusiv de certificatul PSI în ședința profesională pentru animalele de companie, Primul ajutor PET Cursuri de instruire și comportament animale.

Oportunitățile educaționale precum acestea ar fi benefice pentru proprietarii de câini, precum și oricine interesat de o carieră care lucrează cu animale de companie.

LEGATE DE: Sfaturi de călătorie pentru câini - Cum să Culgariei cu animalul dvs. de companie

Beneficiile angajării unui sitter de câine

Beth mi-a spus, de asemenea, că termenul "Sitter de companie" este adesea folosit fără griji pentru a se referi la oricine - de la un prieten de familie la adolescentul cartierului - care vă poate viziona câinele.

Este important ca proprietarii de animale de companie să înțeleagă beneficiile angajării unui Sitter Pet și că Pet Sitting este o carieră profesională. Siturile profesionale de animale de companie oferă pacea minții că altele Opțiuni de îngrijire a animalelor de companie nu poti.

Căutarea unui sitter de companie este confuză. Beth a explicat că, cu afluxul de site-uri de directoare de îngrijire a animalelor de companie care apar în ultimii doi ani și povești de știri toutting Pet Sitting ca o modalitate ușoară de a câștiga bani în plus, din ce în ce mai mulți oameni decid să numerare nevoia tot mai mare de animale de companie îngrijire.

Luați sfaturile BETH:

& # 8220;Doar pentru că ați văzut un Sitter Pet într-un director online - sau chiar pe un site publicizat la nivel național - nu asigură că acestea sunt o afacere legitimă și calificată.& # 8221;

Oricine poate posta un profil Publicitate Servicii de ședință de companie, deci este important ca proprietarii de animale de companie să se asigure să se asigure că angajează un adevărat Sitter profesional de animale de companie pentru a avea grijă de animalele de companie.& # 8220;

Relevante: Cum să începeți un parc de câine de interior

Cum să devii un Sitter profesionist de companie?

Sunteți interesat să deveniți un Sitter PET profesional? Beth spune că majoritatea oamenilor sunt motivați să intre în industria profesionistă de ședere din cauza iubirii lor de animale, ocazia de a fi șeful lor și dorința de a părăsi lumea corporativă.

Deși animalele de companie iubitoare este o cerință evidentă pentru acest loc de muncă, sunt de asemenea necesare alte abilități și este important ca animalele de companie să profite de oportunități de a câștiga îngrijirea animalelor de companie și de cunoștințe de afaceri. Având experiență cu Animalele de companie proprii este, de asemenea, un mare ajutor!

După cum vă puteți imagina, prima recomandare PSI pentru a aspira un sitters de companie este să se alăture psi. Alăturarea unei asociații dedicate lui Pet Sitters, cum ar fi PSI, vă oferă acces direct la instrumentele de afaceri și resursele pe care le veți avea nevoie pentru a construi și a crește o afacere de succes de companie. Aceste instrumente includ:

  • Accesul la asigurarea și lipirea animalelor de companie
  • Accesul la certificatul PSI în programul profesional de ședere PET
  • Formulare de Sitter Pet și Materiale de marketing
  • Resurse educaționale, inclusiv webinarii lunari privind îngrijirea animalelor de companie și subiectele de afaceri

Beth spune, de asemenea, că este important ca orice Sitter Pet să se asigure că au obținut o licență de afaceri (dacă este necesar) și asigurarea obținută. De asemenea, acestea ar trebui să aibă un contract de servicii înainte de a accepta orice misiuni de ședere pentru animale de companie.

LEGATE DE: 15 cele mai profitabile afaceri de companie de companie de afaceri pentru a începe astăzi

Cum să deveniți un Sitter Pet pentru câini și pisici

Pe măsură ce avansați și începeți să câștigați mai multă clientelă, vă puteți realiza rapid că aveți nevoie de mai multă experiență într-o anumită zonă. De exemplu, poate aveți o mulțime de experiență personală cu câini, dar nu sunteți atât de confortabil pentru pisici. Lucky pentru tine, Beth spune că există o mulțime de oportunități atât pentru instruirea virtuală, cât și pentru formarea profesională în subiecte specifice de îngrijire a animalelor de companie.

Ea a informat-mi că mulți sitters de companie se oferă voluntar cu adăposturi locale sau grupuri de salvare pentru animale de companie pentru a obține mai multe experiențe practice care lucrează cu o varietate de animale de companie. Mulți formatori, groomi și magazine de animale de companie oferă, de asemenea, ateliere de lucru și oportunități de formare pe care animalele de companie le pot profita de local.

Dacă sunteți interesat de o citire rapidă legată de Pet Sitting, PSI oferă o carte electronică gratuită, 5 Must-face pași pentru a începe o afacere de succes de companie.

Vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi că Beth Stulz pentru împărtășirea cunoștințelor, sfaturilor și expertizei de ședere a animalelor de companie cu noi toți. Apreciez cu adevărat împărtășirea beneficiilor de a angaja un sitter de companie cu mine și de citisme de vârf de câine.

Nu uitați să verificați site-ul PSI la Pet Sitters International. Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți și noi experiența de ședere pentru animale de companie sau să ne anunțați și să cunoașteți ce vă gândiți la informațiile incluse în acest interviu.

Citiți următorul: Întrebați un câine Walker - Cum să deveniți un câine Walker?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: de ce trebuie să angajați un sitter de câine