Adresați-vă unui sitter dog: rata de ședere câinilor și salariul lui dog sitter

Ce sunt ratele de ședere câine și salariul de câine

Se pare că ședința de companie este o alegere naturală a carierei pentru iubitorii de câini sperând să facă o viață care să facă ceva ce se bucură. Și cu proprietatea câinilor în creștere, îngrijitorii de animale de companie sunt în prezent în mare cerere. Dacă intenționați să începeți propria afacere de ședere pentru animale de companie, probabil că ați întrebat ce Câine rate de ședere media în zona dvs. și ce ar trebui să vă taxați clienții.

Câine de ședință este, fără îndoială, o slujbă plină de satisfacții, dar ca orice poziție care vă permite să vă determinați propriile rate, acesta poate fi un serviciu dificil de preț. Acest articol vă va oferi o idee despre modul în care Sitters Pet își stabilesc ratele și ce ar trebui să se aștepte de la salariul lor.

Va trebui să luați în considerare experiența dvs. și zona pe care o are afacerea dvs. Nu doriți să setați tarifele prea mari și să vă întoarceți clienții. În același timp, trebuie să faceți o viață, deci nu doriți să vă prețați serviciile atât de scăzute încât nu vă puteți plăti facturile.

Adresați-vă unui Sitter Dog: Rata de ședere câinilor și salariul lui Dog Sitter

Câine rate de ședere

Veniturile medii

Potrivit unui sondaj efectuat de Asociația Națională a Sitters PET profesional, Sitterul mediu de companie are un venit mediu mediu de 18.000 de dolari.00 pe an. Trebuie remarcat faptul că un salariu al unui sitter este foarte dependent de experiență, deci există un decalaj destul de mare între salariul unui începător și câștigurile unui sitter care are ani de experiență în afaceri.

De asemenea, este raportat că taxa de ședințe de câine o medie de 17 USD.75 pe vizită, Dar din cauza gamei largi de prețuri și ceea ce constituie o vizită, rata mediană de 16 USD.00 pe vizită este o reprezentare mai bună.

Unele sitters de companie se arată, lăsați câinele să folosească baia, își umple vasul de apă și apoi lasă-l înapoi înăuntru. Alții vor petrece timp să se joace cu câinele și pot avea tendința de la alte animale din casă.

LEGATE DE: Interviu - Beneficiile angajării unui Sitter Pet

Este întotdeauna o idee bună să vă păstrați ratele de ședere câinelui la capătul inferior când începeți mai întâi. Faceți unele cercetări privind prețurile serviciilor de ședere pentru animale de companie lângă dvs. și oferiți-vă serviciile pentru o rată ușor mai mică.

Nu vă vindeți scurt, dar înțelegeți că până când construiți o reputație și aterizați câțiva clienți obișnuiți, veți dori să aveți valoare de partea dvs.

Vom folosi rata mediană a SPP de aproximativ 16 dolari.00 timp de treizeci de minute de câine ședinței ca exemplu. Dacă ar fi fost asta prețul mediu pentru o vizită la jumătate de oră De la un sitter de câine din orașul tău, ar fi rezonabil ca un nou Sitter de companie să perceapă aproximativ 12 dolari.00- $ 14.00 Pentru o numire a aceleiași perioade de timp.

Câine rate de ședere

Prețurile bazate pe diferite servicii

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le decideți când începeți o carieră ca un Sitter Pet este serviciile pe care doriți să le oferiți. Aceste servicii vor afecta foarte mult ratele de ședere câinilor. Pet Sitting este un termen larg care cuprinde o gamă largă de sarcini. Unele opțiuni de luat în considerare ar putea fi:

  • câine de mers pe jos
  • Redați datele la parcul de câine sau la o locație similară
  • câine stând în casa proprietarului
  • îmbarcare în propria casă
  • baie / îngrijire
  • Luând câinele la întâlniri
  • Tendând la alte animale de companie din casă

O întâlnire liberă și salută în prezența proprietarului este o curtoazie că majoritatea sitters oferă. Nu numai că o va face Asigurați-vă că câinele este confortabil cu dvs, Dar va pune mintea proprietarului la ușurință pentru a se întâlni cu cine angajează înainte de a se angaja. Nu am avut niciodată o întâlnire și salut că nu a dus la un loc de muncă, dar merită cu adevărat excursia suplimentară pentru a vă asigura că toată lumea este mulțumită de aranjament.

Câine rate de șederePrivind la ratele de ședere câine pe care întreprinderile mai mari le-au stabilit pentru serviciile lor vă pot ajuta să găsiți o idee despre ceea ce este rezonabil să se taxeze.

De exemplu, o noapte medie de îmbarcare cu Fetch îngrijirea animalelor de companie este între 45 de dolari.00 și 55 de dolari.00 În funcție de dimensiunea câinelui.

Aceste rate de ședere câine par a fi destul de reprezentative în întreaga bord. Situația de casă de casă este, în general, puțin mai scumpă, căzând în 60 de dolari.00- $ 70.00 / zi în medie.

Majoritatea ședârilor câinilor percep o taxă suplimentară pentru a sta imediat la câini mai mulți. Potrivit NAAPS, este mai frecvent să se stabilească rata de bază pentru un câine, dar aproximativ 33% din siturile de companie includ două.

Dublarea ratei pentru fiecare câine nu va fi o opțiune foarte atractivă pentru clienți, deci Taxele suplimentare ar trebui să fie o fracțiune din prețul inițial. De exemplu, dacă încărcați în mod normal 16 $.00 Pentru ca animalele de companie să stea pentru un câine, ar fi rezonabil să adăugați aproximativ 3- $ 5 pentru fiecare câine după aceea.

Variabile care vor afecta ratele de ședere pentru câini

Există câteva variabile care trebuie abordate înainte ca orice rate de ședere pentru câini să fie decontate. Stabilirea prețurilor prestabilite pentru situații, chiar și unele care ar putea părea neobișnuite, vă vor ajuta pe termen lung. Dificultatea ședinței de companie se poate schimba drastic între locurile de muncă.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Câinele are nevoie de sănătate specială sau de comportament? Acestea ar trebui, de asemenea, adresate delicat cu proprietarul înainte de a accepta oficial lucrarea pentru a vă asigura că vă aflați la sarcină și nu vă subevaluați sever serviciul. Toți câinii trebuie să fie priviți cu atenție, dar cei care au experimentat traume sau sunt în stare proastă de sănătate cer ca voi fi hiper-constient de semne care ar putea duce la probleme.

Câine rate de ședere

Luați în considerare locația dvs. la stabilirea ratelor. Un Sitter Dog va putea să perceapă mai mult într-un oraș dens populat decât într-o zonă rurală din câteva motive. Costul vieții în orașe este, în general, mai mare, la fel ca și cererea de servicii de companie.

Oamenii care trăiesc în orașe nu au de multe ori cu suficient spațiu deschis pentru animalele lor de companie pentru a obține un exercițiu adecvat și o afacere bună de a călători frecvent pentru muncă. Acest lucru necesită ca animalul lor să fie îngrijit în timp ce au plecat. Un cod rapid de căutare Rover.COM arată că prețul mediu al unui Sitter Pet din Los Angeles este de aproximativ 35 de dolari.00- $ 50.00 pe noapte, în timp ce aceleași servicii din Georgia din mediul rural costă între 20 de dolari.00- $ 30.00.

Niciunul dintre acestea nu este de a spune că nu puteți face un animal de viață care stă într-un oraș mai mic - doar că probabil că va trebui să vă stabiliți ratele mai mici dacă locuiți într-o zonă mai puțin populată în care cererea de servicii de îngrijire a animalelor de companie poate să nu fie ca mare.

Câine rate de ședereDe asemenea, veți dori Stabiliți reguli privind prețurile de vacanță, Vizite de urgență de ultimă oră și taxe de penalizare pentru întârzierea plăților înainte de a fi necesare.

Asigurați-vă că acestea sunt ușor amplasate în lista de prețuri. Acest lucru vă va împiedica să faceți o decizie gravă, individuală atunci când intrați într-o astfel de situații.

Un alt lucru important de reținut este că ședința de companie va cere probabil să transportați câini în vehiculul dvs. personal. Timpul necesar pentru călătorie, precum și prețurile combustibilului și creșterea uzurii pe mașina dvs. ar trebui să fie luate în considerare în ceea ce intenționați să vă taxați. niste Pet Sitters taxă special pentru călătorie în timp ce alții aleg Pentru a stabili o limită pentru serviciile lor și pentru a taxa suplimentar pentru locuri de muncă în afara zonei.

Versiunea condensată

Salariul dvs. ca un sitter câine este în mare parte în controlul dvs. Cu condiția să trăiți într-o zonă în care puteți găsi suficientă muncă constantă, tot ceea ce vă va lua pentru a deveni un câine de succes Sitter este o mulțime de planificare și muncă grea.

Dacă lipiți de ea suficient de lungă pentru a vă menține clienții obișnuiți, vă veți găsi probabil cu un salariu confortabil și o slujbă murdară, dar minunată, umplută cu freacă de burtă, saruturi de slobte și prieteni fericiți cu patru picioare picioarelor.

Doar asigurați-vă că începeți sub prețul mediu pentru câine care stă în zona dvs. și apoi creșteți treptat prețurile pe măsură ce câștigați experiență. Ședința în jos pentru a scrie un plan de afaceri ar fi un loc minunat pentru a începe. Veți avea toate informațiile de care aveți nevoie într-un singur loc. Va fi ușor să vă stabiliți ratele de ședere câinelui după aceea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Adresați-vă unui sitter dog: rata de ședere câinilor și salariul lui dog sitter