Câine de asigurări de mers pe jos: unde și cum să cumpere pentru el

Câine de mers pe jos este o afacere plină de satisfacții, dar oarecum riscante atât pentru Walkers, cât și pentru clienți. Oamenii sunt suspicioși să-i las pe străini în casa lor, mai ales când sunt departe, și cu motiv bun. De-aceea Asigurări de mers pe jos de câine și legare sunt absolut esențiale pentru a deveni de succes în această afacere.

Când am decis mai întâi să-mi încep ca câinele de mers pe jos, nici măcar nu mă gândeam nici de a avea nevoie, dar de-a lungul timpului mi-am dat seama că era cel mai bine pentru mine și clienții mei să aibă o asigurare adecvată pentru câini. De asemenea, am aflat despre câteva lucruri pentru a păstra un ochi atunci când caută asigurări de afaceri pentru animale de companie, precum și cum arată un preț rezonabil.

Dacă v-ați hotărât deveni un câine walker, Primul meu sfat este să analizăm planurile de asigurări de câine bune. Există prea multe opțiuni, dar după unele cercetări veți găsi cele mai bune asigurări de mers pe jos care se potrivește nevoilor dvs. specifice.

Cereți câinelui Walkers: Cât de mult se plătesc câinele?

Cum să alegeți Asigurarea de câine de mers pe jos

Cum să alegeți Asigurări de câine de mers pe jos

Ceea ce este acoperit de asigurarea de câine de mers pe jos?

Partea principală a asigurării câinilor Walker sau a Asigurării Pet Sitter este denumită în mod obișnuit & # 8220;Îngrijire, custodie și control& # 8221; Acoperire (CCC). Aproape fiecare câine responsabil și Pet Sitter va avea acoperirea CCC.

Deși locurile de muncă pot fi diferite, asigurările de câine de mers pe jos este același lucru ca Asigurarea pentru animale de companie, și funcționează în mod similar cu multe alte planuri de asigurare de afaceri de companie. Acest lucru se datorează faptului că riscurile asociate sunt în esență aceleași sau foarte apropiate de a fi la fel.

Orice loc de muncă care vă cere să fiți responsabil pentru proprietatea altcuiva (sau în acest caz, un animal) va reprezenta un risc ridicat de probleme juridice. Cel mai bine este să treceți bine detaliile înainte de a alege un plan, dar majoritatea planurilor de asigurări de câine acoperă elementele de bază cum ar fi mai jos.

1. Câine în îngrijirea dvs

Cheltuieli veterinare Dacă câinele este rănit în timpul îngrijirii dvs. sunt întotdeauna acoperite de polițele de asigurare câine Walker. De exemplu, dacă mergeți pe un câine când mergeți pe niște sticlă spartă și trebuie să-l scoată din laba - care ar fi acoperit.

Aceste politici vor acoperi, de asemenea, cheltuielile medicale în cazul în care câinele rănește pe altcineva în timpul îngrijirii dvs. Dacă un copil se ridică din spate la animalele de companie un câine pe care îl plimbați fără să întrebați și câinele mușcă copilul, orice tratament medical necesar probabil să fie acoperită. Asigurați-vă că găsiți o politică care include acest lucru, deoarece câinii noștri sunt imprevizibili.

2. Pagube materiale

Proprietăți cauzate de animalele de companie în timp ce se află în îngrijirea dvs. sunt, de asemenea, în mod obișnuit acoperite de majoritatea furnizorilor de polițe de asigurare câine Walker. Un exemplu de acest lucru ar fi dacă ajungeți să luați câinele pentru o plimbare și în timp ce obțineți lesa, el soliște un covor scump.

De asemenea, dacă vă întoarceți de la o plimbare și oferiți câinelui un tratament, el putea să se încânte și să bată peste o vază de sticlă pe o masă din apropiere. Cazurile ca acestea ar fi toate acoperite sub politica de asigurare a câinelui drept.

3. Locksmith Services

Înlocuirea cheii și a blocării nu sună ca ceva care ar fi inclus într-un plan de asigurare de câine de mers pe jos (și nu toate planurile acoperă acest lucru), dar este cu siguranță ceva ce merită luată în considerare. Ai fi surprins cât de des vor trebui să se ocupe de ceasul câinilor cu această problemă.

Dacă renunți la cheia clientului la Parcul de câine și nu le puteți găsi, vor trebui să-și schimbe încuietorile. Poți să pariezi că nu vor fi dispuși să plătească pentru ei înșiși. Aveți nevoie de o poliță de asigurare care să acopere tarifele de lăcătuș pentru a intra în locuința inițial și pe cheltuiala plății pentru a fi instalate noi încuietori.

Ce este legarea?

Legarea este un termen pe care majoritatea pălăria de câini noi nu vor fi necunoscuți, dar, în principiu, de lipire și # 8221; asigurare Protejează clienții dvs împotriva oricăror pierderi efectuate de contractant, în acest caz câinele Walker (adică tu). Clienții bine-versat în serviciile de ședere pentru animale de companie vor numi adesea și vă vor întreba dacă sunteți asigurat și legat, și mai bine spuneți & # 8220; da!& # 8221;

Prin achiziționarea unei legături de ședere pentru animale de companie, furnizați o formă de securitate pentru clienții dvs. În unele privințe, este pur și simplu un spectacol de bună credință și o măsură suplimentară luată pentru a asigura clienților că nu aveți intenția de a vă abuza drepturile ca persoană cu intrarea în casa lor și bunăstarea unui membru iubit de familie.

În ceea ce privește ceea ce se acoperă de fapt, ea promite compensații Dacă un client ar fi putut să demonstreze că ați furat de la ei sau altfel vandalizați proprietatea lor. Compensația financiară asociată cu legătura de asigurare a câinilor Walker ar trebui să fie de mică preocupare pentru dvs., deoarece nu aveți intenții rău intenționate atunci când intrați într-o casă a unui proprietar de câini.

Chiar dacă asigurarea de animale de companie din punct de vedere tehnic este pentru companiile mari de ședințe de câine în cazul în care clienții lor (antreprenori independenți câini / animale de companie) vor fura sau pot provoca pierderi pentru clienții lor, proprietari singuri (adică, dacă sunteți singurul & # 8220 ; angajat și # 8221; în propria dvs câine de mers pe jos de afaceri) ar trebui să ia în considerare încă legarea pur și simplu pentru pacea clienților lor.

Dacă lucrați pentru o companie

Sunt argumente pro şi contra Pentru a lucra pentru un serviciu de mers pe jos de câine existente, companie sau o aplicație, cum ar fi Rover, Walking Walking, Fetch sau ceva local în zona dvs. Cu toate acestea, angajarea pentru o astfel de companie este cel mai simplu mod de a începe ca câine Walker.

Dacă doriți să deveniți un câine Walker, dar nu aveți experiență sau clientelă și nu vă deranjează să lucrați ca antreprenor independent pentru o companie de ședință de companie (în loc să lucreze pentru tine), care stabilește ratele pentru dvs. și ia un procent din Câștigurile dvs., folosind o companie existentă pentru a vă lansa dvs. este cea mai ușoară cale de a intra în afaceri.

Avantajul este "# 8230;

Nu trebuie să faceți alegerea deloc. După ce obțineți antrenament de câine de mers pe jos, orientarea și un control de fond curat, aceste companii și servicii se vor obliga și vă vor asigura înșiși, astfel încât nu veți avea durerea de cap. Și puteți învăța din modul în care lucrează.

Aceasta este o opțiune bună pentru cineva care dorește să meargă câini cu jumătate de normă pentru venitul suplimentar, sau pentru cineva care a început doar în afacerea câinelui de mers pe jos și trebuie să înțeleagă toate complicațiile sale. Dar, mai serioși câini care aspiră câinele ar trebui să caute mai multă autonomie, precum și o asigurare de câine care se va transfera la orice loc de muncă pe care îl iau.

Dezavantajul este "# 8230;

În termenul de sortare, mergeți cu o companie de servicii de ședință de companie vă va economisi o sumă considerabilă de bani și stres, dar pe termen lung vă poate costa de fapt și veți pierde unele câștiguri dacă luați în considerare procentajul pe care compania o ia de la Ploile tale pentru serviciile lor.

De exemplu, rover ia 20% din câștigurile noi ale lui Sitter și 15% de la puțin mai experimentați Siturile de animale de companie. Wag ia a Oferind 40% din ceea ce vă plătește clientul pentru serviciul de ședere pentru animale de companie.

Dacă lucrați pentru o astfel de companie de servicii de stat de companie, asigurarea lor nu va acoperi locuri de muncă pe care le faceți în afara sistemului lor, care este un joc periculos de jucat. Unele dintre ele vă pot limita chiar de la lucrul oriunde în afara locurilor de muncă pe care le oferă. Din nou, acesta este un loc minunat pentru a începe să înveți cablurile, dar în cele din urmă veți dori să vă aventurați pe cont propriu

Dacă intenționați să mergeți pe toți câini sub numele de propria afacere, tu nevoie Pentru a avea propriile planuri de asigurare Walker. Chiar dacă doar câini de mers pe jos pentru vecini, prieteni și membri ai familiei, nu este niciodată o idee proastă de a alege cel puțin cel mai ieftin plan. Doar pentru că știți că proprietarul nu înseamnă că nu va fi o problemă care vă va costa mii de dolari.

Câine de îngrijire a câinilor

Câine de îngrijire a câinilor

În SUA, există mulți furnizori de asigurări de stat pentru a alege (și mai multe se aplică în fiecare lună), iar o căutare intensivă va fi singura modalitate garantată de a găsi cea care se potrivește nevoilor dvs. specifice.

Vă pot da niște indicii despre cum să alegeți cel mai bun plan de asigurare a câinilor, dar amintiți-vă că va trebui să citiți pe deplin planurile pe care le-ați bazat pe locul în care locuiți, tipul de locuri de muncă pe care le faceți, clientela dvs. și alți factori.

Pentru a vă ajuta să începeți, aici sunt câteva surse reputate pentru asigurarea de companie de companie:

PSI și SPRIS oferă o acoperire atât de ofertă prin Asiguratorii de afaceri din Carolinas și necesită o aderare la achiziționarea de asigurări de câine de mers pe jos. Acoperirea PSA costă o rată de bază anuală de 190 USD.00 și nu necesită o taxă suplimentară de membru.

O taxă de membru pentru PSI poate fi achiziționată pentru $ 140.00 și costurile de membru al ANPS $ 135.00 pe an. Aceste membri vă oferă acces la cursuri de formare pentru certificarea câinelui Walker în plus față de asigurarea de ședere pentru animale de companie. Cu toate acestea, asigurarea în sine este un cost suplimentar și poate rula oriunde $ 300.00 la 600 $.00 pe an in medie.

Care unul să aleagă?

Majoritatea furnizorilor de asigurări de companie pentru animalele de companie vor avea avantajele și contra și vor depinde de dvs. și de situația dvs. personală pe care o preferați mai bine și care se potrivește nevoilor dvs.

De exemplu, PSA poate părea ca alegerea evidentă bazată pe preț, dar asigurarea oferită de NAAPS și PSI acoperă doar totul în rata de bază, în timp ce PSA este construit în jurul capacității de a adăuga lucruri precum daunele de proprietate.

În cele din urmă, este de gând să găsiți ce strategie funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs.

Luați mesajul Acasă

Cea mai bună asigurare de câine pentru dvs. va depinde de modul în care doriți să vă conduceți afacerea dvs. și ce servicii doriți să le oferiți. Este întotdeauna cel mai bine să faci niște cercetări și să privești în profunzime la ceea ce oferă fiecare plan. Există, de asemenea, numere de telefon pe site-ul fiecărui site pe care îl puteți solicita clarificări cu privire la politicile lor - nu vă fie frică să întrebați.

Dacă sunteți complet nou pentru a face afaceri câinilor, sfatul meu ar fi să începeți cu un serviciu de ședință pentru animale de companie în primul rând în care vă vor învăța cablurile despre modul în care funcționează acest model de afaceri. Veți obține asigurarea și legătura și veți învăța cum să fiți atenți și atenți și să deveniți un câine profesional Walker. După aceea, vă puteți aventura pe cont propriu și veți ști mai multe despre asigurarea de ședere pentru animale de companie și despre afacerea în sine.

Citiți următorul: 7 sfaturi despre cum să fii un câine de succes Walker

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Ghidul privind asigurarea de mers pe jos de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de asigurări de mers pe jos: unde și cum să cumpere pentru el