18 Semne că sunteți cu siguranță obsedați de câinele dvs

Nu este un secret că foarte puține animale sunt la fel de ușor de îndrăgostit de ca câinii sunt. Deoarece câinii sunt drăguți, prietenoiți, adorabili și loiali, este greu pentru proprietarii de animale de companie să-și ignore dragostea necondiționată, astfel încât să putem reciproc.

Pentru câțiva iubitori de câini, cu toate acestea, pasiunea pentru câinii lor ar putea să meargă peste bord (într-un mod bun), deci aici sunt 18 semne care spun că ești destul de obsedat de câinele tău.

1. Întotdeauna vorbești cu câinele tău

Întotdeauna vorbești cu câinele tău

Nu poți să-ți spui câinelui tău despre ziua ta. Discutați despre problemele cu animalul dvs. de companie ca un terapeut. Chiar dacă câinii tăi nu înțeleg un cuvânt pe care-l spui (sau Poate că o fac?) Te face să te simți bine doar pentru a descărca și a confidei în cei mai buni prieteni blanii. Când nu împărtășiți sentimente, aveți discuții mici cu câinele dvs. Nu este neobișnuit ca să întrebi cum îi place mâncarea sau dacă se plictisește și doar că te uiți la televizor, îi spui despre ce se întâmplă.

2. Îți tratezi câinele ca și copilul tău

Tratați câinele dvs. ca și copilul dvs

Petreceți o mulțime de bani pe haine câine, încălțăminte, accesorii și jucării pentru pooch-ul dvs. ca și cum ați fi oferit copilului dumneavoastră. Câinele tău are spațiu de dulap în camera ta sau un colț special cu numele ei pe perete. Ea are, de asemenea, chestii de îngrijire în baie și un loc în dulapurile de medicamente pentru cremele ei mâncărime, curățător de urechi și alte medicamente pentru animale de companie.

3. Nu poți dormi bine fără câinele tău

Nu poți dormi bine fără câinele tău

Că expirarea sunetului tău face atunci când se află lângă tine pe pat? Asta e pilula de dormit. Dormi mai bine lângă câinele dvs., chiar dacă aveți un partener care ține și patul dvs. cald. Deci, investiți într-un pat mai mare pe care îl puteți împărtăși împreună cu câinele și alte semnificative. Interesant, nu sunteți singurul proprietar de câine care se simte așa. In conformitate la un studiu În procedurile clinice Mayo, iubitorii de câini dorm cu 83% mai bine dacă câinele lor este pe pat cu ei.

4. Câinele dvs. este în fotografiile dvs. de familie

Câinele dvs. este în fotografiile dvs. de familie

Portretele dvs. de familie de Crăciun anual nu sunt niciodată completate fără câinele dvs. Spike ar putea chiar să aibă împușcat solo, sau este steaua cărților de Crăciun. Nu trimiteți acele cărți fără a arăta ceva despre câinele dvs. sau când vă amintiți cum a fost făcută fotografia, este întotdeauna despre obținerea câinelui în imagine.

5. Fotografia câinelui dvs. este pe biroul dvs. de lucru

Cainele tau

Afișați cu mândrie fotografia câinelui dvs. pe biroul dvs. de lucru, împreună cu restul fotografiilor dvs. de familie. Imaginea dvs. de companie "este, de asemenea, tapetul computerului și fundalul sau tema de pe dispozitivele dvs. mobile. De fapt, aveți peste 200 de fotografii ale câinelui dvs. în fiecare dintre aceste gadgeturi și, ocazional, scanați-le când vă pierdeți puiul.

6. Câinele dvs. are un cont social media

Câinele dvs. are un cont social media

Desigur, dacă păstrați că multe fotografii ale câinelui dvs., atunci are sens să-și creeze propriul cont de media socială, astfel încât să puteți împărtăși cele mai recente fotografii cu familia, prieteni, și urmașii Cine ar trebui, de asemenea, să aprecieze cât de distractiv și drăguț este puștiul tău. S-ar putea să răspundeți chiar ca câine în aceste conturi, încercând să imită modul de vorbire a câinelui.

7. Câinele dvs. are Playdates

Câinele dvs. are Playdates

Știți că câinele dvs. trebuie să aibă alți prieteni câini și o viață socială complet explorată, astfel încât să vă aranjați cu prietenii cu prietenii sau chiar cu străinii care au și câini. Faceți playdate frecvente, mai ales dacă câinele dvs. își petrece cea mai mare parte a timpului acasă. Un câine cu Abilități sociale bine formate este mai puțin frică de lucruri noi, oameni sau evenimente și asta e important pentru tine.

8. Viața voastră socială se concentrează în jurul câinelui tău

Viața voastră socială se concentrează în jurul câinelui tău

Nu mergeți la petreceri sau evenimente care nu permit câinilor. Voi săriți o noapte de vineri cu prietenii, deoarece nu doriți să vă lăsați câinele numai acasă. Uneori faci acest lucru din principiu deoarece credeți că câinii ar trebui să li se permită peste tot deoarece acestea sunt o parte inerentă a vieții noastre. Mai preferați să petreceți o zi singură cu pooch lângă lac decât să ieșiți cu prietenii.

9. Închiriați cel mai bun sitter câine când sunteți departe

Închiriați cel mai bun sitter câine dacă într-adevăr trebuie să fiți departe

Dacă este un eveniment social important pe care nu-l puteți întoarce, angajați un caine de câine să aibă grijă de câinele dvs. Dacă trebuie să fiți departe de zile pentru o călătorie de afaceri, trebuie să fiți siguri că cineva se ocupă de prietenul tău blând și veți obseda asupra găsirii celui mai bun stil de câine, comparativ Diferite pensiuni pentru câini și serviciile de ședere pentru animalele de companie până când veți găsi pe cineva care puteți avea aproape încredere.

10. Așteptați cu nerăbdare actualizările de la Sitter Dog

Așteptați cu nerăbdare actualizările de la Sitter Dog

Nu este niciodată ușor să fii departe de poochia ta. Sunteți în vacanța sau călătoria dvs. de afaceri, dar acum continuați să verificați telefonul tot timpul pentru orice mesaj de la cainele dvs. Sitter în cazul în care se întâmplă ceva sau dacă Sitterul trebuie să știe ceva despre ceea ce are nevoie de puști. Puteți chiar să dați sitter câteva sfaturi nesolicitate doar în caz. Și doriți și fotografii!

11. Nu vă deranjează să plătiți pentru îngrijirea săptămânală

Tu nu

Țineți-vă pooch atât de îngrijită, curată și bine îngrijită și ați dezvoltat un mare set de abilități DIY Îngrijirea acasă. Dar totuși, în fiecare weekend câinele dvs. are o întâlnire la salon pentru un serviciu de șampon, tăierea unghiilor, curățarea urechii și îngrijirea dentară făcută de un profesionist. Îngrijirea animalului dvs. de companie la salon este importantă pentru dvs. pentru că o asociați cu bunăstarea lui.

12. Hainele tale au păr de câine și asta e în regulă

Hainele tale au păr de câine și asta e în regulă

Găsiți părul câinelui pe hainele, canapeaua și patul tău. La început, probabil că ați încercat diferit Câine de îndepărtare a părului de câine și alte instrumente, dar în cele din urmă ați realizat că aceasta este doar o parte din ambele vieți. Aceasta este o normă pentru dvs. acum și nu este o deranjantă pentru că puteți curăța cu ușurință părul cu vid sau un remover pentru o perioadă scurtă de timp când este necesar.

13. Sărbătoriți serios ziua de naștere a câinelui

Vă sărbătoriți câinele

Te pregătești pentru ziua de naștere a câinelui cu câteva săptămâni înainte și planificați cu atenție ce puteți și doriți să faceți pentru a vă surprinde pooch-ul cu un alt lucru de făcut pentru a trece de dvs Lista de găleți de câine. De obicei, invitați doar familia și prietenii apropiați, dar pe anumite etape, te duci totul și ai o petrecere de câine elaborată cu o temă, tort de câine sau câine înghețată și o pungă de pradă pentru a porni.

14. Apelați câinele dvs. de un alt nume (secret)

Apelați câinele dvs. cu un alt nume

Pentru toată lumea, el este Max, dar, desigur, ați găsit un alt nume de PET și # 8221; Pentru animalul dvs. de companie pe care numai tu îl vei folosi. Deci, vă numiți booboo câine și o mie de alți termeni de îndrăzneală, iar acestea sunt doar împărtășite între voi doi pentru că aveți o relație specială.

15. Ai lăsat câinele tău linge Sărută-ți fața

L-ai lăsat pe câinele tău să-ți lingă fața

Experții spun că cel puțin 500 tipuri de bacterii trăiesc în gura câinelui dvs. și aproximativ 10% din aceste specii bacteriene sunt rele pentru un sistem imunitar al omului. Alții ar putea găsi aceste fapte brute și înfricoșătoare, dar nu aveți probleme cu câinele dvs. care vă linge fața, mai ales că știți că nu este de fapt atât de murdar.

16. Preferați câini la copii

18 vă semnează

Planificați că viitorul implică adoptarea mai multor câini decât a avea copii. De asemenea, preferați să vă purtați prietenii "câinii cu nerăbdare și timizi departe de a avea să-și țină copiii. Când selectați o nouă casă pentru a vă deplasa, prima dvs. preocupare este Cum câine-friendly Este mai degrabă decât să ai o cameră pentru copii.

17. Vorbești prea mult despre câinele tău

Vorbești prea mult despre câinele tău

Nu este niciodată o zi care merge acolo unde nu vorbești nu numai câinele tău, dar și despre câinele tău altora. La locul de muncă, prietenilor dvs., pe social media, numele animalului dvs. de companie alunecă întotdeauna în conversație. Aveți actualizări despre tot ceea ce face pooch-ul dvs. E ca un copil pentru tine, așa că este centrul vieții tale.

18. Aveți un aspect secret sau un limbaj non-verbal

Aveți un aspect secret sau un limbaj non-verbal

Legătura dvs. cu câinele dvs. este atât de puternică încât nu numai că aveți un nume special secret pentru puști, dar de asemenea împărtășiți împreună o limbă secretă. Poate că este o privire sau un gest, dar câinele tău știe despre ce vorbești când arăți acest limbaj non-verbal, așa că acționează sau se comportă în consecință. Totuși același lucru nu funcționează când alții o fac.

Adevărul este iubitorii de câini cu sânge adevărați vor înțelege aceste obsesii și nu există nici o rușine să vă sărbători dragostea pentru câini în acest fel. Ei merită pentru a face viața noastră mai fericită și mai plină.

Citiți următorul: 12 moduri distractive de a lega cu câinele dvs

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

18 semne că sunteți cu siguranță obsedați de câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 18 Semne că sunteți cu siguranță obsedați de câinele dvs